Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vastgebonden slikken - 30231 keer gelezen
Wij zijn midden twintigers met een goed sexleven. Mijn vrouw vindt het slikken van mijn sappen alleen niet lekker. In een stoere bui had ik haar verteld dat ze niet zo moeilijk moest doen en dat ik het nog door zou slikken als ik vastgebonden zou liggen met een knevel in.

Vandaag zaterdag om 1500 was het dan ook zover.
Om 1500 als mijn vrouw thuiskwam zou ik als volgt vastliggen:
Armen wijd boven mijn hoofd, benen wijd gesperd met bij de knieen een extra touw om bewegen tegen te gaan, een butplug in en een knevel met gaatjes aan. Als kledingvoorschrift had zij mij opgedragen een zentai te dragen welke ik moest gaan kopen bij een winkel in rotterdam de zentaishop.

Mijn vrouw vond het tijd dat zentaipakken voor langere tijd in de kast zouden komen te liggen daarom hadden wij het volgende afgesproken:

1. als ik netjes mijn eigen zaad zou slikken. Zou zij mijn zentaisexslaaf zijn voor 1 maand.
2. als ik niet zou slikken verdween de zentai voor 1 maand in de kast en zou ik haar sexslaaf voor een maand zijn.
3. mijn vrouw had 1 uur de tijd mij te laten komen en te laten slikken. klokslag 1600 was haar tijd om.
4. mijn pik moest stijf staan als ik zou proeven.

Mijn vrouw had nog ťťn aanvullende regel zij wilde kunnen testen hoe ik het beste kon drinken door mijn gag en dit zou alleen met alcohol gebeuren. Natuurlijk stemde ik toe.

Om 1430 begon ik met het klaarleggen van de bondagestraps aan ons bed. De straps van de armen kon ik zelf strakker stellen zonder dat deze weer los konden raken. De benen stelde ik lekker wijd in en de touwen voor om de knieŽn legde ik ook vast aan het bed om alleen nog om mijn knieŽn te hoeven leggen. Voordat ik het pak aandeed smeerde ik mijn anus in met glijmiddel en liet ik de opblaasbare en vibrerende plug naar binnen komen. Been voor been stapte ik in het rode zentaipak en langzaam trok ik het aan tot mijn middel. De pomp en de afstandsbediening van het pak liet ik door het kruisritsje naar buitenkomen. Vervolgens trok ik het pak helemaal aan en ging in het midden van het bed liggen. De straps deed ik om mijn enkels en de touwen bij mijn knieŽn voorkwam dat ik mijn benen ook maar iets naar binnen kon duwden. Mijn mannelijkheid was dus bescherm loos als ik mijn handen zou vastzetten. Normaal kon ik mijn vrouw altijd smeken als het mij teveel werd maar de ballgag zou dit vandaag voorkomen. Voordat ik mijn polsstraps vastdeed deed ik de zentai over mijn hoofd en knipte ik een snee in bij de mond. Hierna deed ik de ballgag in en strapte deze goed vast. De polsstraps trok lekker aan waardoor mijn armen schuin boven mijn hoofd naar de punten van het bed werden getrokken. Ik zag dat het nu 1555 was en legde mij er bij neer niet meer zelf los te kunnen komen.

1600 mijn vrouw stapte binnen in een werkelijk prachtig mooie paarse zentai. Ze kwam naast mij op bed zitten en zette een fles vodka naast mij op het nachtkastje. Zo lief ga je lekker je eigen sapje drinken? eerst maar eens kijken hoe slikken je vergaat met alcohol. voorzichtig deed ze de wodka in glas en bracht het glas tot tegen de gag aan. Ik proefde de wodka maar kon ondanks dat de helft langs mijn wangen droop bijna niet slikken bijna 30 seconde had ik de wodka in mijn mond en mijn vrouw genoot zichtbaar. Mijn pik was inmiddels super hard geworden.

Zo schat nu gaan we eerst je pikkie melken en daarna zal ik je ballen eens goed onderhanden nemen tot je nog een keer kan spuiten. Je pakje gaat lekker de kast in of je moet flink gaan slikken!

Mijn vrouw opende de rits van de zentai, haalde mijn penis eruit en begon heldhaftig te trekken ik voelde een orgasme naderen en probeerde te zorgen, dat mijn vrouw dit niet merkte.tijdens het tegenhouden van orgasme had ik niet kunnen opletten of mijn vrouw wel iets had gepakt om mijn sperma mee op te vangen. stiekem hoopte ik dat zij dit vergeten was en met een lepeltje moest proberen nog wat restjes van mijn pak af te schrapen. Terwijl ik hard spuitend klaarkwam en lag uit bij te komen fluisterde mijn vrouw in mijn oor, zo lief dat is meer dan 1 thee lepeltje....,. Ik zag dat de onderkant van een limonade glas gevuld was met mijn sap en schrok.....Normaal maakte mijn vrouw mij nu los om vervolgens in bad te gaan maar vandaag zou dit niet gaan gebeuren. Ik keek op de klok en zag dat het pas 1507 was.

Mijn vrouw ging op mijn nu slappe penis zitten en zei: zo schat een keer komen zit erop hoe langer je deze pijn sessie weet te volbrengen hoe minder je hoeft te slikken. Ik heb een zweep, mijn handen en een buttplug. Jij krijgt stap voor stap de kans met deze 3 kennis te maken. we beginnen met de zweep.
Mijn vrouw pakte een lederen zweep en vroeg: Hoeveel klappen op je ballen je hebt vier keuzes en je steekt het aantal vingers op voor hoeveel je kiest.

1. geen klappen maar nog 2 keer komen en dus heel veel slikken.
2. 75 klappen op je ballen( normaal hou ik er met pijn en moeite 50 vol) en je hebt geen stop kans
3. 100 klappen op je ballen met 2 pauzes van 1 minuut. 1 pauze na 50 klappen en 1 na 75.
4. 125 klappen op je ballen met 3 pauzes. 1 extra na 100 klappen.

Terwijl je nadenkt zal ik je nog wat wodka voeren. Ik proefde dit keer ruim meer wodka dan de eerste keer en kokhalsde dan ook een beetje. Mijn vrouw merkte dit en zij lachend goed zo schatje je zentai ligt al bijna in de kast.

Welke optie kies je. 3 vingers stak ik op en mijn vrouw begon in een rap tempo op mijn ballen te slaan....

10, 20, 30, 40 mijn ballen brandde als nooit te voren. 50 en even pauze. Lieverd je ballen lijken wel in brand te staan zo rood zijn ze. ach je hoeft er nog maar 50..... en ze begon weer in een langzamer tempo dit keer, 55,60,65 wild probeerde ik los te komen en mijn vrouw kletste rustig door 70, 75 en weer even rust. Hijgend lag ik door mijn gag te ademen en mijn vrouw begon aan de laatste 25. bij 90 dacht ik niet meer te kunnen maar de laatste tien leken mee te vallen. 100 schat knap hoor zij ze terwijl ze aan mijn ballen begon te kriebelen. Ik heb 12 minuten met de zweep gespeeld en het is 1530.

Je hebt nog 2 kansen je bekertje zo leeg mogelijk te houden kneden en de plug. welke eerst de plug die ik zover als mogelijk oppomp of kneden tot jij je hoofd schud. Ik koos de 1 de plug en mijn vrouw zette deze aan. 1 pompje sprak ze en langzaam voelde ik mij gaatje rekken. 2,3,4 ,5,6 mijn kont leek uit te schuren en bij 8 moest ik echt opgeven door mijn vuist te ballen. Mijn vrouw lachte en liet de pomp leeglopen maar de vibo stand bleef aan.
5 minuten had ik het volgehouden zo liet de klok mij zien.

Mijn vrouw pakte vervolgens met haar linker hand mijn linker bal beet en begon langzaam maar zeker harder te kneden. zo lief 20 minuten drinken zal je niet bevallen... kom op lekker volhouden anders zal je wel moeten of je strakke pakje gaat in de kast.

De pijn in mijn linker bal werd ondragelijk en gelukkig vond mijn vrouw het tijd mijn rechter bal te gaan pakken. Door hier heel hard in te knijpen voelde deze al gelijk net als de linker bal en ik moest gewoon een vuist maken. Ik keek op de klok terwijl mijn vrouw rustig doorknede en balde mijn vuist.

Mijn vrouw wist dan dit het signaal tot opnieuw trekken was en begon gelijk. Krampachtig probeerde ik mijn orgasme uit te stellen maar door al het kneden was dit onmogelijk en al snel kwam ik schokkend klaar.

Ik keek op de klok en zag 1550 staan. zo schat. lekker slikken dat moet ik ook. ik voelde het glas tegen mijn mond komen draaide deze een beetje weg maar een scherpe pijn in mijn ballen voorkwam verder wegdraaien. Nee lief alles of niks gewoon slikken dat doe ik toch ook..

Kokhalzend nam ik mijn eigen sap tot mij en lachend zei mijn vrouw er komt nog meer. ik voelde mij eigen sappen langs mijn wang lopen en probeerde zoveel mogelijk te slikken door de knevel kom ik maar hele kleine beetjes doorslikken en bleef de smaak tot exact 1600 hangen. Mijn pak blijft uit de kast en mijn vrouw zal mij dienen.....
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners