Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verliefd op een hoer - 9508 keer gelezen
Honderden malen reed ik door de straatjes van de rosse buurt,met als hoop groot liefhebber van soft sm.een paar hoeren te zien gekleed in prachtige lederen outfits.
Zo zag ik ooit een negerin getooid in een met bont afgewerkte lederen mantel op het troitoir voorbijgaan,zonder geld in de parkeermeter te steken stapte ik uit,en volgde haar op een paar meter.
De fijne hakken van haar laarzen kapten op de kasseien van het troitoir,ze stopte aan een rood geverfde deur,die ze opendraaide en binnenging,het beige gordijn voor het grote raam was nog toe,vlug ging ik mijn auto halen en loosde me opgewonden door het drukke eenrichtingsverkeer,en zocht een parkeerplaatsje zo kort mogelijk tegen het bordeel,driemaal verplaatste ik mijn wagen om dichterbij te staan.
Een halfuurtje later werd mijn wachten beloond,het grote gordijn ging open,zoals ik gehoopt had,nam ze plaats in de grote rieten zetel,gekleed in volledige lederen outfit en superlange laarzen die tot aan haar achterwerk kwamen.
Opgewonden raapte ik alle moed bijeen en stak bibberend wat kleingeld in de parkeermeter,
via een kleine omweg passeerde ik onopvallend aan haar raam,ietwat scheef gluurde ik naar binnen,en zag een zweep en andere attributen aan haar voeten liggen.
Ik verschoot,toen ik de tweede maal voorbijging en ze op het raam klopte,en me wenkte om naar binnen te komen,angstig stapte ik naar de deur die ze voor mij opende.
Ze begroete me in het frans, haar naam was Kathy,in mijn beste frans vertelde ik haar dat het de eerste keer was dat ik een bordeel binnenstapte,geen probleem antwoorde ze,na dat ik haar betaald had,ging ze met me naar een achtergelegen salon,en nam plaats tegen me in de grote zetel en vroeg wat mijn wensen waren.
Met haken en ogen vertelde ik haar dat ik er al lang van droomde om eens door een dominante dame onder handen genomen liefst in het leder gekleed,meteen begreep ze me,en vroeg om me uit te kleden,als een schooljongen hing ik alles netjes op de rand van de sofa.
Je bent een mooie slaaf,met je brede rug en gespierd lichaam,zei ze en wreef ondertussen met haar handschoenen aan over mijn hele lichaam,pas toen ze mijn tepels en ballen kneep
voelde ik het genot,rond mijn nek deed ze een collier met grote ijzeren ring, zoals met een hond,wandelde ze met me door de kamer,en liet de zweep met lange striemen op mijn rug knallen,maar na een paar minuten vroeg ik haar om hiermee te stoppen,terug op de sofa,liet ze me met zachte trekken klaarkomen en wees me in de hoek een kleine lavabo waar ik me kon wassen.
Terug aangekleed,kreeg ik nog een zoen op de wang van Kathy, en vroeg of ik nog eens terugkwam,ik knikte van ja.
Het werd een slapeloze nacht,ik hunkerde naar haar,en nam de volgende dag een halve dag verlof,maar vloekte toen het gordijn dicht was,ongeduldig wachte ik,toen het gordijn openging zag ze me in de auto zitten,en riep me binnen.
Vlug want ik verwacht elk ogenblik een klant,en loosde me door het salon naar een achter gelegen kamertje,en toonde me een gluurgaatje,stil zijn hé.
Enkele minuten later kwam er één wat ouder koppel binnen,nadat de heer betaald had klede Kathy zich volledig uit,
De vrouw deed haar witte regenjas uit,ze droeg een spierwitte blousse en eronder een rijbroek met ruiterslaarzen,de ouwe zette zich in de zetel en stak een dikke sigaar op,de oude grijze teef liet Kathy op haar knieén zitten,en begon met een rijzweep haar rug te bewerken,en als ze van de pijn op de grond lag te kronkelen schopte ze haar tot ze terug rechtkwam,dit was niets voor mij,en huiverde toen de man recht stond,en zijn sigaar doofde op de borsten van Kathy,ze weende van de pijn,nadat de ouwe teef de heer liet klaarkomen,vertrokken ze.
Kathy trok zich aan een stoel recht,en liet zich wenend in de zetel vallen,ze riep of ik de deur wou vastdraaien,vlug gaf ik haar een nat washandje met wat ijsblokjes erin,en legde dit op de verbrande plek,maar zag ondertussen de vele littekens op haar naakte lichaam,toen ik vroeg hoe kan dit nu,antwoorde ze me dat er nog mensen zijn die zwarten haten.
Na een kwartiertje,wou ze voor mij haar outfit aantrekken,maar uit respekt voor haar weigerde ik,en zei dat ik op een andere keer zou terugkomen.
Bang dat ze me niet meer zou terugzien liet ze me buiten,ik kreeg van sm een ander idee,maar bleef toch van het zachte ervan houden,en zocht haar regelmatig op,ze leerde me alles,enzo begon onze vriendschap relatie,we hadden zelfs mekaars gsm nummer.
Toen ik haar uitnodigde om eens een weekend naar de ardennen te rijden,stemde ze meteen toe,en huurde ik van een vriend zijn chalet midden in de bossen, en spraken we af.
Ze zou met een taxi naar een ondergrondse garage komen,dit om me niet in de problemen met haar pooier te brengen,ik wachte een tiental minuten,tot de zwarte taxi met gierende banden de min twee binnenreed,ze droeg een prachtige lange bontmantel met zwarte hoed,de chauffeur nam een valies uit de koffer en vertrok.
Vlug ging ik tot bij haar,dolblij kuste ze me,en gaf me de valies.
Na een uurtje rijden,zagen we de eerste sneeuw langs de bermen van de autostrade liggen,die hoe verder we gingen steeds dikker werd,na wat zoeken vond ik de chalet,volledig ondergesneeuwd.
Onmiddelijk volgde ik de aanwijzingen van mijn vriend,voor het licht en water en stak hierna het open vuur aan,Kathy vond het zalig,en warmde het eten op in de microgolf,
met een glaasje wijn legde we ons voor de haard,ik was graag bijhaar,en zag hoe een hoer veranderde in een zachte dame,die ook eens vertroetelt wou worden.
Enkele maanden later kocht ik een afgelegen huis,wat we samen opbouwden tot een privéclub,die na een moeilijke start uitgroeide tot een door sm liefhebbers bekende zaak met veel mogelijkheden.
Ondertussen maakte ik met Kathy vele reizen,maar gaan nog regelmatig naar de ardennen.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners