Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassend weekend deel 2 - 5781 keer gelezen
Weekend bovenmolen 2


Beneden aangekomen wil Karin naar de receptie stappen om te vragen waar het fout gegaan is met de reservering maar Francisco pakt haar bij de arm en fluistert in haar oor” Door lopen Ik weet wat je plan bent maar daar komt niets van in Jij bent en blijft dit weekend van mij jongedame” Hij heeft haar wel zo vast dat de buiten wereld niet kan zien wat er gaande is maar Karin voelt de bedreiging maar al te duidelijk en beseft dat als zij hier kabaal gaat schoppen hij niet zal aarzelen haar te vernederen. Hij neemt haar mee naar het terras en bestelt een thee en een koffie. Karin neemt op de stoel plaats en doet haar benen over elkaar.
Liefdevol doch dwingend pakt hij haar benen en zegt” Benen naast elkaar en iets open. Zo zit een jongedame” Karin kijkt hem weer boos aan. “ Als ik zo ga zitten kan iedereen zien dat ik geen slip draag “ mompelt Karin.” Stel je niet aan Niemand ziet wat Dat is alleen maar in jouw verbeelding. Dus gedraag je een beetje “ fluistert francisco
Karin blijft inderdaad zitten en kijkt angstvallig om zich heen Er zitten gelukkig niet veel mensen op het terras. Af en toe legt francisco een hand op haar dij. Hij zegt niets maar geniet van de rust en zijn koffie. Na een half uurtje staat Francisco op en gebied haar mee te komen Hij slaat liefdevol een arm haar heen en neemt haar mee de bossen in.
In het bos pakt hij haar meerdere malen stevig vast en zoent haar op de mond.” Wat ben je toch een heerlijk ding. En wat heb je toch een goddelijk lichaam. Ik kan niet van je afblijven”
Hij voegt de daad bij het woord en grijpt onder haar T-shirt, haalt haar borsten uit de bh en begint er op te zuigen. Karin deinst terug en als hij haar weigering bemerkt bijt hij in haar tepel. “ Wat had ik nu gezegd? Ik neem je wanneer ik wil jongedame, geniet er nu maar van want tegenstribbelen veroorzaakt alleen maar straf.”

Hij stroopt nu haar rok omhoog, zet haar met haar handen en gezicht tegen een boom en haalt zijn paal weer uit zijn broek. Deze is weer groot en stijf en voordat Karin kan tegen stribbelen pakt hij haar billen en trekt haar kont iets achteruit. Hij heeft nu goed zicht op haar kutje en stopt zonder enige waarschuwing zijn paal in haar kut. Karin geeft opnieuw een gilletje en schiet een stukje naar voren. “ Nou nou jongedame, je bent niet echt veel gewend merk ik wel
Je schrikt iedere keer weer opnieuw als ik je neem Stel je er nu maar op in dat dit iedere keer gebeurt Je bent echt om in te bijten en ik zal geen gelegenheid voorbij laten gaan om je te nemen” Bij ieder woord stoot hij dieper in haar kutje en Karin voelt nu ook bij haar de spanning weer toenemen. Vlak voor het orgasme vraagt zij hem of zij klaar mag komen maar terwijl zij nog op het antwoord wacht schiet het orgasme alweer door haar kutje heen.
Zij hoort nog dat hij zegt nog even te wachten maar het is al te laat Het orgasme laat zich niet meer terug dringen “ NEE, heb ik gezegd jongedame” zegt francisco nu luid en duidelijk Dank je wel Sir “ zegt Karin liefjes en hoopt hiermee nog wat te redden. Hoe kon zij zo stom zijn. Waarom vroeg zij het dan ook niet eerder? Ze kan zich zelf wel om haar kop slaan. Als dit maar goed afloopt.
Francisco trekt zijn paal uit haar kutje stopt deze in zijn broek en zegt “ Mee komen Ik ben het echt spuugzat nu. Ben je nu zo dom of doe je dit express. Als je het zo fijn vindt om gestraft te worden zeg het dan gewoon maar negeer niet mijn regels want dan maak jij mij echt kwaad.”
Hij laat Karin staan en loopt het bos door op weg naar het hotel
Karin trekt haar kleding recht en loopt langzaam achter hem aan. Dit is haar kans weg te lopen maar ze realiseert zich ook dat al haar spullen in zijn kamer staan. Ze besluit toch een andere richting op te gaan Wat denkt die kerel eigenlijk wel De strijdlust komt weer boven en ze bedenkt zich dat ook de mensen in het hotel haar spullen wel van zijn kamer kunnen halen.

Ze slaat ineens een ander pad in en begint te rennen. Tegen de tijd dat hij haar mist heeft zij misschien wel het hotel voor hem bereikt.
Karin haar oriëntatie vermogen is belabberd. Ze weet helemaal niet waar ze is en het duurt dan ook meer dan een uur voordat zij het hotel bereikt.
Ze loopt niets vermoedend naar binnen, recht op de receptie af. Maar voordat zij haar mond tegen de receptionist kan opendoen staat Francisco al achter haar en zegt heel luid “ Hallo schat Ik dacht al dat je verdwaald was, ik wilde net een zoek actie optouw laten zetten.”
Hierbij slaat hij een arm om haar heen en kust haar hartstochtelijk. De man achter de receptie lacht en zegt” Nog een plezierige avond beide” en hier mee is de kous af Francisco neemt haar resoluut mee. Hij lacht maar Karin voelt de koude blik in zijn ogen.
In de lift drukt hij tegen de muur aan geeft haar een flinke tongzoen en bijt op haar lip en in haar tong. De tranen springen in haar ogen.
Hij laat haar in eens los en zegt “ Je hebt nu echt wat van mij te goed jongedame en ik zal het met plezier aan je geven. Reken maar dat ik er van zal genieten”
Boven aangekomen duwt hij Karin voor zich uit, opent de kamer deur en duwt haar naar binnen. Karin weet niet goed wat ze moet doen Ze vreest het ergste weer.
“ Uitkleden, jongedame. Hier binnen wil ik je naakt zien.
Terwijl Karin zich sputterend uitkleedt pakt francisco een tasje uit de kast waar hij touwen uit haalt, neemt plaats op het bed en wacht geduldig tot Karin klaar is.
Karin neemt de tijd en probeert er het beste van te maken Als zij zich misschien sexy uitkleed stemt zij hem wat milder. Het heeft geen effect hij negeert haar volkomen.

Als zij helemaal naakt is moet zij in het midden van de kamer plaats nemen. Hij begint nu bij haar borsten en legt een stevig bodyharnas aan. Karin kan nauwelijks ademhalen.
Hij weet exact wat hij doet. Haar borsten worden vakkundig opgebonden en op haar gevoelige plekjes zoals klit en anus legt hij een knoop. De knopen drukken licht maar op het moment dat hij het geheel klaar heeft, zit alles behoorlijk strak en drukken ze goed op de gevoelige plekken. Karin wordt er bloedgeil van. Hij laat Karin zichzelf bekijken in de spiegel en Karin ziet dat het allemaal heel professioneel met salmiak driehoeken is gedaan.
Nu legt hij Karin op bed en bindt haar enkels vast aan beide kanten van het bed.De touwen gaan nu nog strakker zitten en de knopen drukken fors op haar klit en anus. Ze krijgt bijna het idee dat de knoop op haar anus naar binnen schiet.
Haar polsen bindt hij samen en trekt deze over haar hoofd heen en zet het touw vast aan het bed. Karin ligt nu wijdbeens gestrekt voor hem en kan geen kant op. Ze ligt muur vast.
Nu krijgt zij nog een blinddoek voor waardoor haar gevoel nog sterker wordt.
Francisco gaat boven haar zitten en begint haar lichaam te strelen Hij slaat geen plekje over.
Het maakt haar bloedgeil en ze smeekt om te komen maar hij verbiedt het haar.
Iedere keer als Karin aangeeft dat zij wil komen stopt hij met strelen en geeft een paar flinke tikken op haar venusheuvel en klit of bijt even in haar tepels. Door de pijn zakt het orgasme weer en opnieuw begint het spel.
Karin denkt dat ze gek wordt. Hij speelt het spel 2 uur lang en Karin ligt uitgeteld na te hijgen zonder te zijn gekomen. Ze staat op klappen Als hij nu doorgaat dan schiet ze er echt horizontaal en verticaal doorheen.
Franscisco weet exact wat hij doet, iedere keer, net op tijd stopt hij. Zo kan zij hem nooit de schuld geven dat hij het orgasme heeft veroorzaakt en dus dat zij straf verdiend zou hebben.
Ondanks dat het niet pijn doet is dit de ergste straf tot nu toe Net iedere keer op het moment dat Karin wil komen jaagt hij het orgasme weer weg. Het is frustrerend.
“ Nou jongedame Nu zal ik je het orgasme geven waar je zolang en zovaak om loopt te smeken.je hebt het verdiend.” Hij stopt een dildo met batterijen in haar kut en anus en zet deze op volle sterkte. Hij neemt plaats naast haar hoofd en fluistert lieve woordjes in haar oor.
“ Kom maar schat Nu mag je Leef je maar helemaal uit” Doordat Karin zo vaak haar orgasme heeft moeten inhouden laat het nu eindeloos op zich wachten de dildo’s in haar openingen maken haar gek. Ze kronkelt met haar hele lichaam maar het orgasme blijft vlak voor de deur hangen. “ Kom maar jongedame, nu mag je en nu wil je niet????” Ze hoort het sarcasme in zijn stem Hij weet precies wat ze doormaakt. Hij heeft dit met opzet gedaan.
Hij gaat nu wijdbeens boven haar staan en bewerkt haar lichaam lichtjes met de zweep Het is meer strelen dan slaan maar het maakt Karin nog gekker en uiteindelijk als zij denkt niet meer de kracht te hebben dendert er een orgasme door haar lichaam wat zij nog nooit eerder heeft meegemaakt. Ze voelt het bed onder zich nat worden en heeft het idee dat zij hier in haar bed ligt te pissen. Haar hele lichaam spant en ontspant zich en Karin is even het gevoel van tijd kwijt. Ze heeft het gevoel even helemaal buiten haar lichaam te gaan. Ze explodeert als het ware Ze ligt in een soort roes op het bed en merkt vaag op dat hij de bondage los maakt.
Ze zweeft tussen slapen en wakker zijn.
Als Karin helemaal los is van de touwen neemt hij haar in zijn armen en ze valt acuut in slaap
Het heeft te veel energie gekost.

Wordt vervolgd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners