Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Verrassing - 13046 keer gelezen
Ik, Bea, ben 41 jaar; slank met een mooi gevulde C cup en al ruim een jaar nu ben ik de onderdanige slavin van meester Sean. en steeds weer slaagt hij erin mij met nieuwe dingen te verrassen, zo ook deze zomer
Er zou bezoek komen, enkele stellen met gelijke interesses en tegen het uur dat de eersten verwacht werden nam hij me mee naar de inkomhal, opende de deur en liet me plat op mijn buik plaatsnemen op de deurmat, verder plaatste hij een paaltje met een bord naast mij: “VOETEN VEGEN A.U.B. “ Daar lag ik nu naakt en kouwelijk in de druilende regen te wachten tot de eersten aankwamen.
Kort nadien kwam het eerste van de stellen aan en men maakte gretig gebruik van mijn naakte billen om zijn voeten te vegen. Nadat alle stellen aangekomen waren mocht ik ook terug binnen komen en moest mij eerst gaan douchen, dit natuurlijk in de tuin en met koud water.
Toen ik uiteindelijk het gezelschap vervoegde heerste er reeds een licht opgewonden stemming en ik zou snel weten waarom.

Mijn meester vertelde me toen dat hij mij vandaag ter beschikking van de andere meesters en meesteressen zou stellen en dat zij telkens een originele opdracht zouden uitzoeken voor mij. De meest originele zou mij dan volgend weekend exclusief mogen gebruiken naar believen.


Eerst kwam meesteres Kathy aan de beurt
Aan mijn geringde kutlippen hangt normaal steeds een slot als ik buitenhuis ben, en nu deze zaterdag morgen verving zij het slot door een korte ketting van zo’n 10 cm met op het einde een grote bronzen bel die ergens van een reis in Zwitserland was meegekomen.
Ik kreeg de opdracht om naakt de hal en de ramen te poetsen met de opmerking: telkens ik de bel hoor krijg je een streepje op je rekening en elke streep is 10 slagen waard. Naakt ging ik aan de slag, zichtbaar voor allen die langs het huis liepen, regelmatig bleef iemand staan kijken en enkele mannen maakten obscene gebaren. Elke stap, elke beweging werd een gevecht met de bel, maar toch stonden er 18 streepjes op de rekening tegen de tijd dat ik de hal en ramen gepoetst had.
Met meesteres Kathy werd overeengekomen om de straf uitvoering pas later, als alle opdrachten uitgevoerd waren door te voeren.

Nu was het de beurt aan meester Kay. Hij nam me mee in de veranda samen met zijn slavin Ilse en begon toen aan onze bondage: Eerst met bondage touw rond de borsten in 8 vorm en nadien de 2 uiteinden voorzien van enige knopen op strategische plaatsen door onze kutlippen naar achter. Verder in ons kontgaatje een dildo met staart en een bit met teugels en oogkleppen vervolmaakte het geheel De 2 touwen werden nu verbonden met een plat wagentje op wielen ; één voor elke slavin. Op de wagentjes namen nu de meesters plaats en wij moesten ze rond de veranda trekken. Elke beweging ,elke ruk liet de knopen door onze kut glijden en stimuleerde ons zodat we na enige stappen reeds tegen een orgasme aan zaten. Dit werd door de meesters snel opgemerkt en direct afgestraft met de zweep. Om ter snelste 3 maal rond de veranda was het doel en daar Ilse sneller was dan ik werd mij een straf in het vooruitzicht gesteld.

Als laatste was meester Jan aan de beurt. Hij kwam met de opdracht om binnen het half uur 5 mannen op straat te zoeken die naar mijn strafuitvoering kwamen kijken, zo dit niet lukte zou de straf van vorige opdrachten verdubbeld worden.
Gekleed in een korte lederen rokje een collar met honden ketting, pols boeien en een doorkijk bloes ging ik de straat op en al snel bleek het niet zo eenvoudig te zijn om 5 man te vinden die mee wilden gaan om naar de strafuitvoering te kijken. Eerst en vooral was er het probleem dat ik single mannen moest vinden en hen dan ook, heel vernederend, moest vertellen dat ik een slavin was die straf verdiend had en dat zij bij de uitvoering daarvan aanwezig konden zijn. Uiteindelijk had ik toch 5 man gevonden maar spijtig genoeg buiten de tijd.
Zodoende zou mijn straf dus dubbel zo eg worden.
180 slagen maal 2 door de verdubbeling kwam op 360 slagen, dit was de eerste straf die mij te beurt zou vallen. Hiertoe werd ik opgehangen aan een spreader bar en zo hoog opgetakeld dat ik nog juist met mijn tenen de grond kon raken. Na enige opwarming met een plak kon men beginnen aan de uitvoering.
Meesteres Kathy ging ervoor, de zweep knalde genadeloos neer op mijn rug en billen en reeds na een tiental slagen kon ik onmogelijk stil blijven staan, soms hing ik alleen aan mijn armen en spartelde wild in het rond, maar dit had geen invloed op de meesteres en de eerste reeks werd volledig doorgevoerd. Nu draaide men mij rond en was de voorkant aan de beurt. Nu kon ik ook de 5 mannen zien die ik had gevraagd. Het wond hen blijkbaar nogal op en mij ook . Meesteres Kathy ging stevig door zodat nu ook mijn borsten en buik stevig rood kleurden en ik weer meermaals heftig trachtte los te komen en wild in het rond trapte. Uiteindelijk was het toch voorbij en ik werd losgemaakt.

Maar niet voor lang, elke aanwezige kreeg 2 kaarsen en ik werd vastgebonden op een tafel, billen omhoog. De eerste druppels hete was kwamen op mijn geteisterde billen terecht en op mijn rug . Elke druppel was als een brandmerk op mijn billen en rug en ik kronkelde dan ook onophoudelijk op de tafel. Het duurde een eeuwigheid als vorens het ophield, maar dan werd ik op mijn rug vastgebonden en hetzelfde pijnlijke spel begon opnieuw nu echter op mijn borsten en kut, geen enkel plekje op mijn lichaam werd vergeten. Eindelijk toen heel mijn lichaam onder de was zat hield het eindelijk op.

Nu moest ik nog mijn laatste straf ondergaan. Op mijn tepels kwamen klemmen die verbonden waren met draden ook in mijn kut kwam een dildo die aan dezelfde draden verbonden werd. Deze kwamen nu in een elektro stimulator en iedereen mocht twee beurten werpen met een dobbelsteen, eerste worp sterkte , de tweede de duur. Elektriciteit gierde door mijn lichaam, liet mijn kut ontploffen en mijn borsten in de lucht zwiepen, brandende pijn , ongecontroleerde bewegingen welke gestopt werden door de riemen waarmee ik aan de tafel vast lag Onbeschrijfelijke pijn en genot alles kwam te samen. Vocht liep uit mijn kut en maakte het nog heviger. Het was blijkbaar een geweldig zicht want toen het ophield waren er meerdere stijve lullen in de broeken te zien.

De 5 mannen kregen nu nog een extraatje, ze mochten me onbeperkt gebruiken , neuken, pijpen alles kwam aan bod, mijn lichaam dat reeds zo opgezweept was explodeerde in het ene orgasme na het andere, eindelijk, eindelijk de ultieme ontlading.

Toen het voorbij was nam meester Sean me mee in de hal en bond me vast aan de muur, daar zou ik nog uren blijven staan tot het iedereen tenslotte beliefde naar huis te gaan.
Ik vraag me af wat hij de volgende maal zal uitdenken, ik kijk er al naar uit met vrees en vreugde

Slavin BeaCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners