Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Voor straf op een koude dag .....2 - 8625 keer gelezen
Het is ondertussen dertig september en Miriam is jarig. Ze is die dag bij haar meester en ze weet dat dat betekent dat ze vernederend behandeld wordt ook al is ze dus jarig. Ze mag zoals altijd tegenwoordig haar bh niet normaal aan en zelf haar kleren niet kiezen. Voor vandaag heeft Peter een wit doorschijnend shirtje en een erg kort rokje klaargelegd. Dat rokje is zo kort dat ze haar kruis kunnen zien en tot overmaat van ramp mag ze ook geen slipje aan maar alleen een string die haar meester zo hoog optrekt dat het in haar bilnaad zit en ook tegen haar klitje. Nadat Peter zijn ontbijt op eet moet Miriam toekijken hoe hij geniet terwijl zij alleen een groot glas gemengd sap met champignons uit de blender krijgt. Na elk slokje moet ze zichzelf strelen en in haar blote tepels knijpen dus hoe sneller ze het op heeft hoe minder ze zichzelf hoeft te vernederen. Helaas gaat ze op de helft van het glas al bijna overgeven en dat merkt Peter. Om haar extra te vernederen schenkt hij het glas weer vol met de woorden;” ik blijf hem bijvullen tot je normaal je glas leeg hebt gedronken teef.” Waarna hij haar aan haar haren trekt. “En nou opschieten ik heb nog meer verrassingen voor je verjaardag.” Als Miriam eindelijk na vijf keer bijvullen haar glas leeg heeft wordt ze aan haar tepels voorover getrokken en krijgt ze een kwartier slagen op haar kont met een broekriem. Dit voelt ze niet, maar vindt ze wel behoorlijk vernederend. Na de slaag moet ze Peter om haar gewichten smeken en hem ook te smeken om een hoge eis aan haar te stellen.
Dat doet hij erg graag en de eis wordt honderd setjes van honderd, maar ze mag er twee uur over doen. Wel moet ze een begonnen setje achter elkaar af maken. Extraatje is dat ze het moet doen in haar blote tieten en in de tuin van haar meester. Dit om Miriam extra te kwellen en te vernederen. Terwijl ze bezig is gaat Peter achter haar staan en knijpt tussendoor hard in haar blote tepels en dwingt Miriam om te vragen om haar te filmen terwijl ze bezig is en hij haar tepels bewerkt. Als ze dat gevraagd heeft komt Maxim de tuin in en zegt;” Wacht maar ik film wel dan kan jij je beter op die lekkere uiertjes concentreren Peter.” Daarop pakt hij zijn filmcamera die hij meegebracht heeft en begint te filmen. Plotseling stopt hij even en rukt in een keer de bh die Miriam omhoog heeft kapot waardoor haar uiertjes nog beter te zien zijn volgens Maxim. Hij moedigt Peter aan om de uiertjes aan de tepels omhoog te trekken waardoor ze flink uitgerekt worden. “Wat een heerlijke uiertjes heeft dat moddervette hangbuikzwijn zeg Peter.” Reageert Maxim dan en Peter beaamt het “alleen had dat hangbuikzwijn wat minder vet moeten zijn” zegt hij dan waarop hij Miriam dwingt om nog sneller de oefeningen te doen.
Tien minuten later komt Maxim naar Miriam toe maakt haar riem los en trekt haar uit haar rolstoel en legt haar op de tuintafel. Hij bindt haar armen en benen aan de poten vast en zet klemmen op haar tepels die naar beneden hangen. Daarna gaat hij naast haar staan en grijpt haar vol bij haar strot. Terwijl Maxim de strot van Miriam dichtgeknepen houdt begint Tim die ondertussen ook gekomen is hard uit te vallen tegen Miriam en geeft haar een aantal oorvijgen terwijl hij haar armen achter op haar rug vastbindt en dwingt haar dan zo liggend een hondenbak met gemengd sap leeg te drinken als een hond. Als ze een ruim uur later eindelijk weer in haar rolstoel gezet is krijgt ze een hondenriem om en wordt ze zo in haar blote bovenlijf aan de riem naar de stad getrokken. Daar mogen wildvreemden haar tieten betasten en moet Miriam smeken om ook in haar kruis gegrepen te worden door minimaal vijfentwintig mannen waarvan vijftien daarvan ruw hun vingers in haar kutje duwen en in haar klitje knijpen en trekken. Ondanks dat Miriam dat niet voelt schijnt ze daar wel erg geil van te worden aan haar tepels en haar kutsappen die iedere man in haar gezicht gesmeerd hebben te zien. Als de zestiende man haar hard in haar kutje wroet vraagt hij;” Mag ik die lekkere zeug eens lekker tongen?” Zonder toestemming zo lijkt het althans voor Miriam omdat Peter alleen achter haar knikt duwt de man hardhandig zijn tong in haar mond en begint haar diep achter in haar keel te stoten terwijl hij nog steeds in haar kutje bezig is. Als hij na Miriam gruwelijk te pakken heeft gehad en hij kramp in zijn kaken krijgt laat hij haar los maar dan staat de volgende al klaar en die is nog hardhandiger dan de vorige. Zo gaat het door tot ze de vijfentwintig mannen gehad heeft. Daarop moet ze Peter bedanken om de vernederende straffen en smeken om door de drie mannen ook nog gepakt te worden in haar kutje die doordat ze zoveel gevingerd is aardig opgerekt is. Dat laten ze zich geen tweede keer zeggen en voordat Miriam het beseft pompt Tim al in haar en geeft Maxim haar een diepe tongzoen en knijpt Peter in haar tepels. Dat wisselen de mannen af tot ze alle drie geknepen gevingerd en getongzoent hebben.
Dan gaan ze weer naar het huis van Peter en moet Miriam de mannen een geil showtje geven terwijl zij er lekker voor gaan zitten en haar weer filmen. Daarna wordt Miriam weer vastgebonden en moet ze toekijken hoe de rest lekker gaan eten en tussendoor snerende opmerkingen naar haar hoofd gooien in trant van;” als je lief je drinken op drinkt straks krijg je misschien ook nog iets te eten.” Door het ondertoontje vreest Miriam het ergste en ja hoor een kwartier later staat er een glas van een halve liter gemengd sap voor haar neus. “Opdrinken geile teef of moet ik je helpen?” Vraagt Maxim sarcastisch als Miriam geen aanstalten maakt het glas te pakken. Nog voor ze de kans krijgt knijpt Peter haar neus dicht en zet Maxim het glas aan haar mond terwijl Tim haar denigrerend toesnauwt;” Kan je het weer niet zelf moddervet hangbuikzwijntje?!
De volgende ochtend wordt Miriam hardhandig wakker gemaakt doordat Peter haar hard in haar blote tepels knijpt en direct haar benen zo wijd mogelijk schopt. Zodra die wijd genoeg zijn duwt hij iets haar kutje in. Het is een apparaatje die op afstand bedient kan worden waardoor Miriam telkens als die bedient wordt een orgasme krijgt. Zowel Peter Tim als Maxim maar ook de man van Miriam die steeds beter beseft dat Miriam een harde aanpak nodig heeft hebben een afstandsbediening ook kunnen ze alle vier tegelijkertijd het apparaatje in werking stellen wat Miriam een orgasme van ruim een uur bezorgd.
Zodra ze de kans hebben testen ze het uit en krijgt Miriam het zwaar te verduren ze probeert het stil te doen maar dat lukt niet en ze gilt het uit. “Ik kom, ik kom, ik koooommmmm”. De mannen zijn in een harde bui en zodra Miriam weer rustig is drukken ze alle vier weer op de afstandsbediening zo gaat het de hele ochtend door terwijl ze omstebeurt hard haar tepels bewerken en net doen alsof ze denken dat ze daardoor klaarkomt. Nadat Miriam voor de vijfde keer is klaargekomen binnen een halfuur wordt ze gedwongen om zichzelf gruwelijk te vernederen door haar tepels te betasten en tegelijkertijd met haar vuist in haar kutje te wroeten en aan haar klitje te trekken. Opeens wordt ze hard aan haar haren de balkon opgetrokken en direct wordt de deur dicht gedaan ze blijven haar orgasmen bezorgen waardoor de hele flat merkt wat voor geile slet ze is. Die avond moet ze op het matje komen bij haar contactpersoon. Ze krijgt een vreselijke preek over zich heen over de burengerucht van die middag. Miriam schaamt zich kapot, maar daar trekt haar contactpersoon zich niks van aan. Ze is flink kwaad op Miriam en dat laat ze blijken ook. Ze tilt Miriam uit haar rolstoel en geeft haar de opdracht om honderd push ups te doen en dat in maximaal een uur tijd. Daarna moet ze op de handbike hometrainer fietsen en dat op de zwaarste stand en minstens vijfentwintig kilometer. Daarna regelt ze hulp en wordt Miriam gewogen en als blijkt dat ze maar twee kilo kwijt is vergeleken met de vorige keer moet Miriam een zeer streng dieet gaan volgen.
Om het Miriam extra zwaar te maken en haar te testen op discipline heeft de teamleidster gezorgd dat er de aankomende maand elke dag of mokkataart of chocoladetaart is bij de koffie wetende dat Miriam daar gek op is. Elke keer dat Miriam zich niet in kan houden wordt bijgehouden en wordt omgezet in straf die publiekelijk uitgevoerd wordt.
Wordt vervolgd

Reacties mogen gestuurd naar Miriam-koen@outlook.com ook van al mijn andere verhalen.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners