Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Waarom zo! - 13767 keer gelezen
Nico mijn man en ik zijn beiden dik over de zestig, maar oh wat kan het leven toch heerlijk zijn samen. Kinderen de deur uit en genieten van de kleinkinderen, wanneer nodig inspringen en als de ouders thuis komen staat alles klaar en wij kunnen dan lekker naar huis zonder de zorgen van de kleintjes.
Maar tussen Nico en mij is alles koek en ei, sex is voor ons geen enkele tabou alles in huis kan en mag. Ik ben nog gieler en extremer dan Nico, loopt graag naakt in huis, natuurlijk met een kale kut, want daar zorgt Nico wel voor. Ook hij is goed geschoren en alle overbodige haren worden door mij regelmatig verwijderd. Glad als een aal is hij en ik hetzelfde, waarom op die leeftijd nog dit soort dingen en ik vind, dat het spannend moet zijn. Ook in bed kamer of keuken wil ik vaak door Nico geneukt worden en hij zegt dan moeten de gordijnen niet dicht, want iedereen kan alles zien, maar voor mij is dat juist het ultieme, ik zou graag willen, dat mensen voor de ramen kwamen kijken als ik weer eens lekker geneukt werd, maar helaas nog niet gebeurd.
Neuken doen we veel en alle standjes en preparaten zijn in huis om het tot een enorm orgasme voor mij of Nico te brengen.
Nico is gecharmeerd van Butt Plugs, die ik dan in moet brengen en daar loopt hij de hele avond mee, ondanks bezoek, ook cockringen zowel om penis als ballen draagt hij graag. Slips van Hom draagt hij dagelijks en loopt daar het liefste s'avonds mee rond in de kamer.
Naakt lopen is mijn hobby, maar laatst kwam Nico thuis met een slip gekocht in Amsterdam met gat aan voorzijde, waardoor hij makkelijker bij mijn klit en schaamlippen kon komen, het draagt heerlijk en in een strakke broek voel je het kruis tegen mijn kut schuren en meestal als ik de stad in ga doe ik hem aan, want het wind mij op en als iemand naar mij kijkt voel ik de sappen al naar buiten lopen. Ik ben geil op foto's en verhalen over sex, misschien komt het wel, dat met de kinderen erbij daarvoor teweinig tijd was.
Nu het volgende Nico en ik neuken zeker drie keer per week en elke keer wanneer hij met mij bezig is en hij zit in mijn kut te peuren zegt hij nu moet Koen jou ook in je kont kunnen neuken, twee dikke penissen in je, dat moet toch lekker zijn. Hij blijft er maar over doorgaan tijdens zijn neuken en ik denk het wind hem enorm op hij krijgt daardoor een hele dikke pik en spuit mij volledig vol, maar ik wil wel meer dan alleen maar neuken in mijn kut, ik heb toch niet voor niets twee andere gaten. Zou Koen dan toch de oplossing zijn?
Nico als je het wilt zullen wij toch eens een afspraak met Koen maken, gaan eerst naar zijn stamkroeg en kijken of hij interesse heeft om mee tegaan naar huis.
Het was donderdagavond en koopavond en wij wisten, dat Koen ook die avond daar zou zijn wij gingen op onze motor mooi weer en iedereen zat buiten op het terras ook Koen. Wij gingen eerst samen aan een tafeltje zitten en Koen net in dertig kwam later bij ons zitten en na wat verhalen en drakjes stelde Wim voor om naar ons huis tegaan en dan van een lekkere avond genieten en aan de ogen van Koen kon je zien wat de bedoeling was en het was zeker, dat de mannen overlegd hadden.
Thuis aangekomen natuurlijk verzorgde ik wat drankjes en hapjes en ik vleidde mij tussen de mannen op de bank, legde mijn handen tussen hun benen en ik voelde al direct, dat hun pikken lekker groot, dik en stijf waren door mijn strelingen. Koen zakte iets onderuit en ik maakte zijn rits los en nam zijn pik direct in mijn handen, hij droeg geen slip, dus zijn paal sprong direct naar buiten en het was niet mis, zeker 22/23 cm lang en 7 cm dik en zijn eikel ontbloot, het vocht liep door mijn aanrakeningen al uit zijn pisgaatje. Ik trok zijn broek uit en bewerkte zijn zak met ballen kneep hard en rolde zijn ballen tussen mijn vingers heen en weer kneep steeds harder, maar harder zei Koen het zijn geen watjes. Wat deed Nico, hij had zichzelf inmiddels uitgekleed en zat naast ons met zijn pik te spelen maar ook begon hij mijn kleren uit te trekken en even later zaten wij met z'n drien naakt op onze sofa.
Nicostelde voor om de hapjes en drankjes naar boven tegaan hij stond op en iedereen volgde kleren bleven liggen op de vloer of bank. Nico stond zijn pik lekker schoon te wassen en wij volgden hem daarin, wel gezegd, dat ik Koen lekker waste en zijn eikel lekker tussen het washandje heen en weer rolde en ook zijn zak werd helemaal schoon gemaakt. Koen legde mij op bed en ging me heerlijk met zijn tong zoenen en diepverdween deze naar binnen onderwijl was Nico bezig met mijn benen te masseren en ging natuurlijk steeds hoger, hij wilde mijn natte kruis voelen en zijn vingers er diep insteken. Wat dat betreft was Koen veel romantischer op dat moment kussen en strelen was zijn credo en het voelde zalig, ik kuste hem intens met mijn tong diep in hem.
Het gefriemel van Nico tussen mijn benen liet mij niet onberoerd, ik hijgde en de aandacht van deze twee kerels wond mij zo op, dat een eerste orgasme begon te komen en Nico intensiveerde het strelen van mijn kut en ja daar kwam ik klaar en echt ik spoot a.h.w mijn sperma naar buiten zo kwam ik klaar. Uitgeteld lag ik tussen die mannen met in iedere hand een dikke pik en wat een verschil in pikken waren het die van Nico smal en 17 cm en sie van Koen zeker 21 en dik en zijn zak met ballen hing zeker 12 cm onder zijn penis en die van Nico klein en strak tegen zijn penis aan.
Wij hebben boven ons bed een klamboe, die vast gehouden word met een haak en een catrol om hem te kunnen laten zakken.Nico ging naar beneden en kwam terug met een band en touw ik wist niet wat de bedoeling was, maar ik zou dat snel genoeg merken.
Ik kreeg een blinddoek voor wat je ook wel gebruikt in een vliegtuig om te kunnen slapen.
Wim bond de band om mijn middel en trokzachtjes aan het touw, tot ik 30/40 cm omhoog werd getakeld, mijn voeten en hoofd raakten nog de matrasen als een soort hoepeltje hing ik daar.
Koen spreidde mijn benen en ging met zijn gezicht tussen mijn benen en ik volede zijn tong over mijn klit gaan en zijn vingers masseerden mijn schaamlippen en vingers verdwenen naar binnen.
Nico stond aan het hoofdeeinde en bracht mijn mond naar zijn pik, deze nam ik tot mij en sabbelde eraan bewerkte zijn eikel met mijn tong en juist eronder is het bij hem heel gevoelig. Mijn handen bewerkten stevig zijn zak en ik kneep steeds harder in zijn ballen en hij was bezig met mijn tieten . Nu ging Koen op zijn knieen voor mijn kut zitten en hij bracht zijn enorme pik in mijn kut, hij legde mijn benen op zijn nek en diepe stoten brachten zijn pik steeds verder naar binnen. Neuk haar goed zij Nico tegen Koen diep erin en dan weer bijna eruit. Heerlijk voelde het voor mij, maar Nico haalde zij Butt Plug van 14 cm en zei tegen Koen duw die lekker in haar anus en blijf met je pik in haar kut. Hij bracht het apparaat in en ik schreeuwde het uit het deed pijn, maar hij bewoog met zijn hand de plug steeds verder naar binnen en door zijn gestamp met zijn pik verdween de pijn en nu genoot ervan. Koen doorgaan riep ik en daar spoten opnieuw mijn sappen naar buiten en ik voelde ook, dat Nico klaar kwam hij spoot zijn zaad in mijn mond en ik slikte alles door, Koen bleef stoten en weldra kreeg hij een zaadlozing van jewelste.
Koen liet mij weer zakken en heerlijk nagenietend lagen we naast elkaar . Maar de mannen hadden er nog geen genoeg van en ik ging boven voorovergebogen op Nico zitten, bracht zijn pik in mijn kut en kuste hem vol.Koen zat achter mij en zat met zijn voor mijn anus te spelen en ja hoor, hij wilde mij in mijn anus neuken, maar zijn penis was nog wel iets anders dan die plugg, heel voorzichtig ging eerst zijn eikel naar binnen en hij bleef duwen en steeds verder verdween 21 in mijn hol heerlijk Koen riep ik blijf stoten en weldra zat hij tot aan zijn schacht in mij en ik voelde zijn ballen tegen mijn reet slaan. Ook ik bewoog ritmisch op Nico en Koen zijn en Nico zijn paal vulden mijn twee ondergaten. Gedrieen kwamen we klaar en Nico spoot mijn kut vol en Koen spoot zijn geilheid diep in mij. Ik voelde de sperma van de mannen langs mijn benen lopen.
Het werd tijd om elkaar lekker schoon te wassen, praatten nogwat na en de afspraak werd gemaakt, dat ik de volgende keer het initiatief mocht nemen.

NelCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners