Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wandelingetje in het bos - 14797 keer gelezen
Ze zat in een soort greppel in het bos. Een droge greppel, en ze probeerde zich nog beter weg te stoppen. Ze had een zwart jurkje aan en schoenen en verder niks, dus ook geen ondergoed. Nog meer bijzonder is dat het jurkje zo ongeveer onder haar oksels gepropt zat, waardoor ze zo’n beetje helemaal naakt is.

In de verte hoort ze stemmen van mensen en ze hoort honden… Nu moet ze zich afvragen of ze het jurkje naar beneden doet, zodat ze niet meer naakt is. Dan kan ze ook tevoorschijn komen. Een lastige afweging, voor de tweede keer.

Eerst maar even uitleggen wat er aan de hand is…

Ze is slavin. Een hele echte, tenminste daar werd ze voor afgericht en ze was al heel ver. Dit keer had haar Meester een boswandelingetje aangekondigd. Al een tijdje van tevoren. Ze was vaak zijn slavin, bijna wekelijks. Af en toe waren er uitgebreidere behandelingen, waarbij ze zich echt moet bewijzen. Dit was zo’n behandeling.

Ze was eerst al jaren een wat ondermaatse slavin van haar Meester. Na verloop van tijd had hij haar duidelijk gemaakt dat ze verder zou moeten. Dat had ze begrepen en sindsdien gaat het beter. Hij vindt vooral dat het iets is dat hij haar niet moet opdringen. Ze moet zelf een trotse slavin van haar Meester willen zijn. Dan is het ook niet moeilijk dat te zijn in het bijzijn van anderen.

Dat puntje is vooral lastig voor haar. Ze accepteert alle denkbare vernederingen en kan trots zijn op wat ze kan, maar ze kan niet goed wennen aan de gedachte dat ze iets is dat anderen zouden kunnen zien en meemaken.

Ze weet dat ze niet zal worden ingezet als slavin voor anderen, of actief zal worden ingezet door haar Meester in het bijzijn van anderen, maar ze zal wel zijn slavin moeten zijn in het bijzijn van anderen. En dat vindt ze heel moeilijk…

Vandaar dat ze hier nu ook zit. In haar blote kut. Met het woord SLAVIN op haar buik in hoofdletters en striemen overal. Ze was niet geil, maar meer gespannen en oplettend. Ze zou wel meteen geil zijn als haar Meester iets met haar zou doen.

Haar instructies waren redelijk eenvoudig geweest. Je mag altijd jezelf verbergen zonder consequenties. Doe je je kleren omlaag, dan staat daar straf op. Die straf is eenvoudig: zweepslagen met een paardenzweep overal op haar lichaam, hard geslagen. Ze krijgt er veel, tien voor de eerste keer, 20 voor de tweede, enzovoorts. Ze moeten bij elkaar geteld worden. Twee keer haar kleren omlaag doen om mensen tegemoet te treden, zou al 30 zweepslagen betekenen.

Vandaar dat ze nu in die greppel zat. Als die mensen voorbij liepen en de honden, misschien na gesnuffel, ook doorliepen, zou ze haar kleren zo kunnen laten.

De behandeling begon met een ‘werkje’ als hond. Zodra ik je jurk omhoog doe, ren je als hond het bos in om een mooie tak voor het baasje te halen, had haar Meester gezegd.

Ze was meteen het bos in gekropen op handen en knieen. Ze tak was lang en dun. Ze dacht dat haar Meester dat wilde en dat was ook zo. Ze had de tak in de mond genomen zonder haar handen te gebruiken en had ‘m ook zo aangegeven. Ze vond dat ze aardig presteerde en was een paar keer in het bos ergens achter gekropen. Toen dat een keertje niet helemaal goed ging, was ze weg gelopen, had haar jurk omlaag gedaan en was weer terug gekomen. Ze had iets achter haar Meester gelopen toen ze andere wandelaars begroetten.

Ze dacht dat het goed ging, maar het ergste moest nog komen. Ze kon het natuurlijk niet weten, maar haar Meester had het wandelingetje voorbereid. Hij had met een andere Meester afgesproken dat die precies hetzelfde zou doen met zijn slavin…

Zo kwam het dat dit greppelmomentje prima verliep, een hondensnuit bij haar kut maar buiten beschouwing gelaten.

Even later liep ze weer achter haar Meester. Ze meende verderop geritsel te horen van andere wandelaars. Het pad loopt links om de bocht. Daar lijkt het vandaan te komen. Ze is heel erg alert op anderen om meteen het bos in te kunnen rennen. Ze wil hoe dan ook voorkomen dat ze als slavin tegenover vreemden komt te staan. Ze wil al helemaal voorkomen dat dit naakt gebeurt.

Ze hoort weer wat, het lijkt een mannenstem en ze wil weer het bos in rennen. Ze wil rechts het bos in rennen van de stem vandaan, maar haar Meester roept haar terug en zegt dat ze links moet. Dat doet ze.

Hijgend rent ze in haar blote kut het bos in. Een stukje het bos in kijkt ze of ze ver genoeg is. Dan hoort ze iemand op zich af rennen. Shit, wat is dat. Ze pakt haar jurk beet om die omlaag te doen. Dat is half gelukt, ze worstelt er wat mee, als ze oog in oog komt te staan met een andere vrouw. Die is kennelijk ook het bos in gelopen.

De vrouw is naakt met een driekwart jas aan die helemaal open hangt. Ook zij is netjes geschoren en er staat KUT op haar buik. Ze draagt bovendien een collar. Het is volkomen duidelijk dat de vrouw ook een slavin is.

Geschrokken kijkt ze de andere vrouw aan. Die kijkt niet geschrokken, maar heel brutaal. Ze wordt duidelijk beoordeeld op haar lichaam en de vrouw maakt likkende bewegingen met haar tong en grijnst dan naar haar.

Ze besluit terug te lopen naar haar Meester terwijl ze haar jurk helemaal omlaag doet. Ze is van slag, maar denkt er alleen aan zo snel mogelijk weer bij haar Meester te zijn. Even later is ze dat. Die staat te praten met een andere man die onmiskenbaar ook een Meester is, gezien zijn leren kleding.

He, daar zijn de kutjes. Die van jou ziet er ook lekker uit, jammer dat ze gekleed is. Doe je jurk omhoog, zegt haar Meester. Met een brok in haar keel doet ze het. Even later wordt ze beoordeeld door de andere Meester, die haar schaamteloos in haar tieten en kont knijpt. Lekker ding, zegt hij.

Haar eigen Meester pakt de andere slavin bij haar kut en trekt haar naar zich toe. Die schrikt en kijkt naar hem. Dat levert haar meteen een draai om haar oren op. Lekker puh, denkt ze.

De andere slavin blijkt Licky te heten. Een naam die ze dankt aan haar kwaliteit te likken, zowel kutten als pikken, begrijpt ze. Als de andere Meester in zijn handen klapt zegt de slavin dat: Licky kan goed likken, aan kutten en pikken.

Even later bleek de bedoeling van de beide Meesters, een likwedstrijd. Die heeft ook plaats gevonden, in het bos. Het meest vernederende was dat ze de pikken van beide Meesters tegelijkertijd in haar mond had, terwijl ze werd geslagen door Licky. Die slaat heel hard.

Het meest geweldige waren de complimenten die ze kreeg van haar Meester, terwijl ze later thuis in bad lag!


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners