Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wat op de trein begint... - 9339 keer gelezen
Op de trein naar Brugge
Pffff!! Het was weer superdruk op het perron, je kon bijna geen stukje grond meer zien. Lisanne probeerde zich een weg te banen door het volk, maar er was geen doorkomen aan. Op dat ogenblik kondigde een stem aan: “De trein naar Brugge van 7u02 komt zo dadelijk aan op spoor 5.” Onmiddellijk werd het gedrum nog erger. Lisanne legde zich erbij neer dat ze zou moeten rechtstaan. De trein kwam aan en iedereen stapte met veel geduw en getrek op. Lisanne bleef gewoon rechtstaan naast de deur, ze zette haar boekentas naast zich op de grond en probeerde een manier te vinden om gemakkelijk te staan. Even later gingen de deuren dicht en vertrok de trein. Lisanne keek rondom haar naar de andere mensen die daar stonden, er stonden enkele jongeren, een oudere enkele mensen van middelbare leeftijd en nog een jongen van haar leeftijd, hij stond het dichtst bij haar, ze schatte hem een jaar of 20, als ze dacht dat hij niet keek observeerde ze hem. Hij zag er goed uit, hij was iets groter dan zij, was niet te dik en ook niet te mager, zijn haar was met gel in model gebracht en hij had ook een heel mooi gezicht, mooie grijsgroene ogen, een rechte neus, lachrimpeltjes,…
De trein stopte heel abrupt, ze waren in Ingelmunster, om zijn evenwicht te bewaren, had de jongen haar vastgegrepen op een wel wat ongelukkige plaats. Toen ze zijn hand op haar borst voelde was haar eerste reflex hem wegduwen en slaan in het gezicht, maar ze zag dat hij heel onstabiel stond en zou vallen zodra hij losliet, dus keek ze de andere kant op met een bloedrood hoofd. Iedereen was afgestapt en opgestapt maar hij liet haar pas los toen de trein goed vertrokken was, Lisanne vond dat toch wat raar. Hij mompelde: “Sorry” en richtte zijn hoofd naar beneden. Lisanne keek een beetje uit het raam, het was alsof zijn hand nog steeds op haar borst lag. Ze voelde zijn aanwezigheid nu zo duidelijk, dat ze waarschijnlijk zo zou kunnen zeggen op hoeveel cm elk deel van zijn lichaam van het hare verwijderd was.
Volgende halte: Izegem er stapten enkele mensen af en bijna het dubbel kwam er terug bij. De mensen konden niet passeren dus moest de jongeman naar haar toe leunen om hen door te laten, zijn rechterhand bevond zich op enkele centimeters van haar oor en voor ze goed en wel besefte wat er gebeurde voelde ze een andere hand tussen haar benen onder haar rok omhoog gaan. Lisanne probeerde de hand weg te duwen, maar het lukte niet omdat hij zo dicht tegen haar aan stond. Toen de trein terug vertrok trok hij zijn hand terug, maar voor ze haar benen nog dichter bij elkaar kon zetten, zette hij zijn knie ertussen. Lisanne durfde er niets van zeggen, ze was te bang dat iemand anders zou merken wat er gebeurd was. “Hoe heet je?” de vraag verraste haar volledig, ze wist even niet wie die gesteld had, tot ze het gezicht van de jongen voor haar zag. Ze keek hem niet begrijpend aan, “hoe heet je?” herhaalde hij zijn vraag. Heel schuchter antwoordde ze”Lisanne, jij?” “Nick”.
‘Roeselare, nog 3 haltes na deze en dan Brugge, nog even volhouden’. Ook deze keer leunde hij weer naar haar toe, en ja hoor zoals verwacht gleed zijn hand terug tussen haar benen. Tot hij haar string bereikte, toen haakte hij zijn vingers erachter zodat hij met zijn duim gemakkelijk haar clitje kon bewerken. Op dat moment fluisterde hij in haar oor: “Vind je het lekker?”, “Nee” fluisterde ze terug, waarop Nick dan weer antwoordde: “Ik geloof je niet en weet je waarom? Omdat je lichaam je verraadt!” Lisanne had intussen een bloedrood hoofd, “Ik weet niet waar je het over hebt”. “O jij weet heel goed waar ik het over heb, je bent echt helemaal nat daar beneden.” Toen vertrok de trein terug en liet hij haar los, Lisanne keek om zich heen ervan overtuigt dat iedereen getuige was geweest van dit hele schouwspel. Maar niemand had er ook maar iets van gemerkt. Lisanne stond niet zo gemakkelijk omdat zijn been nog steeds tussen de hare stond om te voorkomen dat ze haar benen tegen elkaar drukte. Nick hield haar tegen toen ze bijna viel toen de trein vertraagde. Op datzelfde moment besefte Lisanne dat de volgende halte Lichtervelde was, en dat de trein daar 10 minuten bleef stilstaan. Even later begon de trein weer te vertragen om uiteindelijk 10 minuten te stoppen. En ja hoor de trein stond nog maar net stil of hij drukte zich tegen haar aan, en liet zijn hand naar haar kutje glijden. Toe begon hij haar te vingeren, Lisanne kon er niets aan doen, er was geen plaats om te bewegen en er waren zoveel mensen dat ze bang was dat ze het zouden merken. Af en toe ontsnapte er een kreun van haar lippen, maar niemand leek het te merken. En zo werd ze langzaam maar zeker naar een hoogtepunt gevingerd. Lisanne kwam zacht kreunend klaar, hij keek haar lachend aan toen ze haar ogen opendeed. De trein vertrok terug maar voor Lisanne goed bekomen was waren ze in Torhout en zochten zijn vingers haar kontje op, waar ze vrij snel een tweede hoogtepunt bereikte. Lisanne deed haar uiterste best om te voorkomen dat iemand er iets van zou merken maar ze kon toch niet voorkomen dat er een zachte kreun ontsnapte.
De trein vertrok en Lisanne had nu even tijd om te bekomen, ze merkte dat Nick iets uit zijn tas haalde maar wist niet wat. Toen ze even later in Zedelgem stopten gleden zij vingers vlug langs haar borsten en lieten een kaartje achter in haar bh. In Brugge stapte hij uit en verdween uit zicht. Lisanne nam het kaartje en las:
Hallo,
Ik heb je al een tijdje geleden voor het eerst gezien en was direct stapel op jou! Ben je ook in mij geïnteresseerd? Laat dan iets weten!
Bel me (**** ** ** **) of mail me (****@hotmail.com)
Groetjes Nick
Xxx
Op de trein naar Kortrijk
Oef! De les zat erop, nu vlug haar fiets nemen en naar het station. Lisanne fietste zo snel mogelijk om haar trein van 16u34 te halen. Ze ging op de trein zitten, gelukkig was het niet zo druk als die ochtend, ze wou tijd om na te denken over wat haar die ochtend overkomen was. Eigenlijk had hij haar aangerand, ze zou hem kunnen aangeven maar ze wist niet zo goed of ze dat wel wilde. Door wat hij gedaan had voelde ze zich al de hele dag geil, ze kon niet wachten tot ze thuis was zodat ze nog eens kon klaarkomen. Maar toch, hij kon daar toch niet zomaar mee weg komen, straks werd er iemand anders zijn slachtoffer die het niet zo leuk vond als zij.
Ze was zo in gedachten verzonken dat ze niet merkte dat er iemand naast haar kwam zitten. Zou ze nu naar de politie gaan of niet? Plots werd ze uit haar gedachten gehaald door een hand die haar bovenbeen streelde, ze keek op zij en het was een jongen van ongeveer 19, hij zag er goed uit maar niet zo goed als Nick (de jongeman die ze die ochtend had ‘ontmoet’ op de trein naar Brugge). Zijn hand verdween onder haar rok, ze duwde zijn hand vlug weg. “Hoe heet je en hoe jong ben je?” “Dat zijn u zaken niet!” “Ach, please?!” “Lisanne 19” “Ik ben Jeroen en ik ben 17”. Zijn hand lag terug op haar been, en ging terug onder haar rok. Ze duwde zijn hand weg, hoe kon het mogelijk zijn dat 2 verschillende jongens op 1 dag nu net haar eruit pikken om aan te randen! De hand was er terug en Lisanne slaakte een geërgerde zucht en duwde de hand weer weg toen ze iemand zacht hoorde lachten. Ze keek op en recht in de ogen van Nick, hij stond op en wisselde met Jeroen, die nu voor haar ging zitten, van plaats.
Ze keek blozend uit het raam en voelde hoe nick’s hand op haar bovenbeen lag. Ze voelde hoe hij langzaam maar zeker richting haar kutje bewoog. Ze voelde hoe hij haar vingerde, en ze werd er heel geil en nat van. Ze was doodsbang dat iemand het zou zien of door hebben wat hij deed, maar dat was tegelijkertijd ook best opwindend. Ze kwam net klaar toen ze aankwamen in Kortrijk. Ze stonden recht en net voor de deuren opengingen fluisterde Nick nog vlug “Niet vergeten te bellen of te mailen, hé!”
Lisanne stapte vlug uit de trein, en liep naar de fietsenstalling, ze nam haar fiets en reed vlug naar huis. Nog eventjes en ze zou thuis zijn.
Eenmaal thuisgekomen zette ze haar schooltas in de gang en ging haar jas aan de kapstok. Daarna ging ze naar haar kamer. Ze deed haar kleren uit en liep naakt naar de badkamer, ze ging in het bad liggen, draaide de douchekop van de slang, stak een dildo in haar kutje en richtte een straal warm water op haar clitje tot ze klaarkwam. Eindelijk kon ze klaarkomen zonder dat ze zich moest inhouden en met een diepe kreun kwam Lisanne klaar.
Even later zat ze volledig gekleed voor haar laptop, hotmail stond open op een nieuw bericht, haar vingers rusten op het toetsenbord. Zou ze mailen of niet?Hallo,
Je vroeg me te mailen, ik doe dit alleen omdat je mij aangerand hebt en ik vind dit uiteraard niet leuk! Indien je het ooit nog in je hoofd haalt om zoiets te doen klaag ik je aan!
Mvg
Het meisje die je aangerand hebt op de trein!
Ze duwde op verzenden en … de mail was weg.
Ze besloot om nog wat schoolwerk te maken en ging aan het werk. Toen ze even later, na het avondeten terug naar haar kamer ging, zag ze dat ze een nieuwe e-mail had.
Beste jonge dame,
Ik heb heel veel spijt van wat ik op de trein gedaan heb en ik beloof het nooit meer te doen als je eens met me uitgaat!?
Morgen om 20u aan het station in Kortrijk?
Groetjes
Nick
Dit had ze niet verwacht, wat moest ze nu doen, moest ze gaan of niet? Ze besloot om eerst haar kamer op te ruimen en dan pas te antwoorden. Zo had ze nog even bedenktijd.
Ze had beslist, ze zou ja zeggen maar ze kon altijd veranderen van gedacht en niet gaan, wat eigenlijk zijn verdiende loon zou zijn. Ze antwoorde terug dat ze hem daar de volgende dag om 20u zou ontmoeten.
Ze was best wel zenuwachtig de volgende dag, ze had een raar gevoel in haar maag. Na school was ze zo snel mogelijk naar huis gefietst, eenmaal thuis had ze zich snel gedoucht, haar benen en oksel onthaart, haar poesje bijgeknipt. Daarna had ze haar kleren aangedaan (een jeansbroek en een topje met daarboven een trui) en een heel klein beetje make-up opgedaan. Na het eten vertrok ze met haar fiets richting het station (het was al 19u45), ze had beslist om te laat te komen, ze vond dat zijn verdiende loon.
Afspraak
Toen ze aan kwam aan het station stond hij haar op te wachten, OMG hij zag er beter uit dan ze zich herinnerde en het was pas gisteren dat ze hem ontmoet had.
Hij liep op haar af en zei: “Hallo, het spijt me van wat ik gedaan heb.”
“Ja maar je hebt het wel gedaan.”
“Weet ik.”
Hij nam haar mee naar een gezellig cafeetje, waar ze iets dronken en wat praatten. Op een gegeven moment kwam het gesprek weer op de vorige dag. Nick vertelde Lisanne dat hij dacht dat ze het wel leuk vond, hij zei ook dat hij meestal goed kan zien wie dat lekker vind en wie niet en hij had gedacht dat zij tot de categorie behoorde van de mensen die dat lekker vonden. Hij bood toen nogmaals zijn excuses aan. Lisanne was toen al niet meer zo nuchter en vertelde met een rood hoofd dat ze het eigenlijk wel leuk vond, maar dat ze vond dat het niet kon dat een wildvreemde zomaar in haar kruis greep.
Tegen rond 12u besloot Lisanne dat het welletjes was, ze begon een beetje te dronken te worden. Ze beloofde Nick om nog eens met hem af te spreken. Net voor ze wegreed vroeg Nick haar nog iets, “Hou je van bdsm?” Lisanne schrok van die vraag maar ze antwoordde stotterend en blozend “ja”. Hierop vroeg hij of ze meer sub was of dom of misschien switch, hoewel hij het antwoord op die vraag al wist. Nog roder dan ervoor antwoordde ze: “sub”. Hij gaf haar een zoen op haar mond en liet haar toen vertrekken.
Thuisgekomen stak ze de pc nog even aan, Nick zag dat ze online kwam en vroeg haar toen of ze een sublijst had, die had ze en ze stuurde de lijst door. (Zie categorie sublijst)
Na dat verstuurd te hebben, deed ze haar pc terug uit en kroop ze in haar bed, waar ze nog eens klaarkwam met behulp van haar dildo. Toen viel ze in slaap. De volgende morgen herinnerde een lichte kater haar aan wat de vorige avond allemaal gebeurd was. Ze ging onder de douche staan en met de herinnering van de vorige avond in haar hoofd richtte ze de straal terug op haar clitje tot ze klaarkwam. Daarna waste ze haar haar, en onthaarde haar benen en oksels en knipte haar schaamhaar bij. Toen ging ze in haar badjas aan de pc zitten, ze had een nieuwe e-mail van Nick, ze opende de mail en zag dat hij het heel interessant had gevonden om haar lijst te bestuderen. Op dat moment zette ze msn open en ze zag dat hij online was. Van zodra hij had gezien dat ze online kwam opende hij een gesprek:Nick zegt: Goeiemorgen, lekker geslapen?
L. zegt: Hey, ja hoor en jij?
Nick zegt: heerlijk!  Mag ik je iets vragen?
L. zegt: tuurlijk
Nick zegt: wil je mijn slavin zijn?
L. zegt: euh ik euh weet niet, mja mss
Nick zegt: wat is het nu? Ja of nee?
L. zegt: ja :$
Nick zegt: tof  zin om af te spreken vandaag? Iets gaan drinken of zo?
L. zegt: ok
Nick zegt: goed dan wil ik dat je om 10u aan de achterkant van het station bent.
Kleding: afgebonden borsten en met touw/sjaaltjes bh maken, rok, bloes, schoenen met hoge hakken, je mag jas aandoen tegen kou
L. zegt: ok
Nick zegt: vanaf nu spreek je me aan met Meester en U, is dat duidelijk?
L. zegt: ja, Meester
Nick zegt: maak je nu maar klaar, en check je mailbox voor je weggaat!
L. zegt: ok Meester, tot straks
L. is offline.
O help wat heeft ze nu gedaan?! Ze blijft even zitten achter haar pc om van de schok te bekomen, ziet dan hoe laat het is en zoekt vlug alle kleren bij elkaar. 10 minuten later is ze klaar, ze checkt haar mail en ziet dat Nick haar een lijst met afspraken gestuurd heeft:
AFSPRAKEN
-Je speekt je Meester altijd aan met Meester en U!
-Wanneer in het gezelschap van je Meester draag je geen ondergoed tenzij anders bevolen!
-Zorg dat je kut, kont en borsten altijd gemakkelijk toegankelijk zijn voor je Meester!
-Gehoorzaam ten allen tijde aan je Meester, ongehoorzaamheid leidt tot straf!
-Je bent altijd op tijd, laat je Meester nooit wachten!
-De wil van de Meester is wet, jou wil is ondergeschikt!
Lisanne leest de afspraken aandachtig door en vertrekt dan met de bus richting het station. Ze vindt het best geil zo zonder ondergoed, maar ze is ook doodsbang dat er iemand het zal zien.
Ze stond aan de achterkant van het station om 9u55 en 5 minuten later kwam Nick in zijn auto aangereden. Hij liet haar instappen en het portier was nog maar net dicht of hij voelde al onder haar rok en deed haar bloes omhoog om te kijken of ze in orde was. Hij deed haar bloes terug naar beneden en zei dat ze even haar kont moest opheffen, hij nam haar rok en maakte die vast achter de tailleband, Lisanne zat nu met haar naakte kutje op de koele leren zetels waardoor haar kutje heel vochtig begon te worden. Nick startte de auto en ze reden weg, onder het rijden praatten ze een beetje over koetjes en kalfjes, één bepaald onderwerp zorgvuldig vermijdend. Nick legde zijn hand op haar been en schoof rustig onder haar rokje en begon haar te vingeren, Lisanne begon te kreunen en en kwam niet veel later klaar net op het moment dat ze aan een huis waren aangekomen, waarop Nick haar zei om in het huis te gaan en de instructies die op de tafel lagen uit te voeren. Lisanne stapte uit en ging naar binnen, toen ze de deur achter zich dicht had gedaan hoorde ze nog net hoe de auto weer vertrok. Ze liep verder het huis in tot ze op een tafel een briefje zag.
Dag mijn lieve sletje,
Op dit moment ben je in mijn huis, ik wil dat je de volgende dingen doet:
1. Kleed je helemaal uit!
2. Doe de pols en enkel boeien en halsband die in de zak die onder tafel ligt zitten aan!
3. Doe je haar in een staart, rekker vind je in de zak!
4. Ga naar de kelder, laat het ligt uit en ga in het midden staan (neem de zak mee)
5. Steek de oortjes met de muziek in je oren en zet het op play (niet stiller zetten!!)
6. Doe de blinddoek om die in de zak zit!
7. Klik je polsbanden achter je rug aan elkaar vast!
8. Ga voorovergebogen op je knieën zitten!
9. Blijf!
Zorg dat je klaar bent tegen dat ik terug ben!
Groet
Je Meester!
Lisanne ging onmiddellijk aan de slag, ze deed haar kleren uit en legde die net over de stoel. Toen ze alles aanhad ging ze voorovergebogen zitten op haar knieën en wachtte ze. De tijd ging naar haar gevoel heel traag voorbij. De muziek stond oorverdovend dus ze kon niet horen of Nick al terug was. Toen ze plots een hand aan haar kutje voelde schrok ze enorm. De hand baande zich een weg tussen haar lipjes en begon haar heerlijk te vingeren, eerst 1 vinger, later 2, 3, 4, 5 en toen duwde de hand door tot die tot over de pols in haar kutje zat, Lisanne kreunde luid, o wat was ze gevuld, het voelde heerlijk. De hand begon stoot bewegingen te maken en even later zat de volledige onderarm van die persoon in haar kut, ze voelde de vingers, in haar baarmoederhals duwen en kwam luid kreunend klaar. Toen er plots een zweepslag op haar billen terecht kwam, omdat het zo onverwacht was schreeuwde Lisanne het uit.


TO BE CONTINUED


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners