Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekeindje SM - deel 1 - 12146 keer gelezen
Ze woonde al een paar jaar naast me, maar we hadden eigenlijk helemaal geen contact met elkaar. Zij is lesbisch en heeft in die jaren een paar vriendinnetjes gehad. Op de een of andere manier loopt het dan toch weer mis en is ze weer alleen.
Na een langere periode van alleen zijn kwam ze op een vrijdag avond bij me aan de deur. Ze belde aan. Ik zat net lekker TV te kijken en baalde ervan dat ik gestoord werd. Omdat ik vanaf de voordeur in het zicht zat kon ik het niet maken niet open te doen en dus stond ik op. Ik liep naar de deur en was verrast haar daar aan te treffen. "Mag ik even binnen komen" vroeg ze. "Uh ja, natuurlijk" was mijn antwoord.
Ze kwam binnen en liep meteen door naar de woonkamer. Ik zette de TV uit en vroeg of ze zin had in koffie. Dat had ze wel. Met de Senseo had ik snel een paar kopjes vol. We dronken de koffie zwijgend op.
De stilte duurde me te lang en ik vroeg haar naar de reden van haar komst. "Kan ik je vertrouwen" vroeg ze me. "Hoe bedoel je dat?" "Ik wil je iets vertellen en iets vragen, maar je mag er met geen mens over praten." Dit was serieus. Ik vertelde haar dat indien ze dit wilde ik me eraan zou houden en niemand iets zou vertellen.
Even twijfelde ze nog maar toen barste ze los. "Ik hou van sm en wil graag dat jij dit weekeinde mijn meester bent." Ik slikte want dit had ik dus nooit verwacht. "Je bedoelt dat ik je het hele weekeinde kan zeggen wat je doen moet en dat jij het dan ook doet?" Ze knikte. "Als ik het niet goed doe kun je me straffen, je mag me pijn doen, vernederen, alles wat je maar wilt. Als het te erg wordt dan zeg ik het stopwoord en dan moet je ook direct stoppen." Ik was sprakeloos. Dit was me nog nooit overkomen. "Ik heb boven op zolder attributen die je mag gebruiken om me vast te binden, te slaan, knijpers die je op me
mag plaatsen, touwen, alles." Langzaam kwam bij mij het besef dat dit een mooi weekeinde zou worden. "Weet je zeker dat je dit wilt", vroeg ik voor de schijn. Ze knikte. "OK, maar we spreken dan wel een paar dingen af, te beginnen met het Stopwoord." "Ik gebruik altijd het woord Utrecht." (dat is de stad waar wij wonen) "Da's goed", zei ik, "Utrecht dus." "Wat wil je nog meer afspreken?" Ik antwoordde dat ik een paar regeltjes had waaraan zij zou moeten voldoen, zo niet zou ze straf krijgen. De regeltjes bestonden uit:
"Je mag niet praten, zuchten, kreunen, steunen, gillen. Alleen als ik je iets vraag of zeg antwoord je: Ja Meester."
"Je kijkt me nooit direct aan, je kijkt altijd naar de grond."
"Nog iets anders?" "Nee, dat was het zo wel." "Zullen we dan maar beginnen?" "We gaan beginnen slavin, we beginnen nu." "Kom mee, naar je huis!"

We stonden op, liepen naar de gang en vandaar naar buiten en naar haar voordeur. Zo gauw we binnen waren commandeerde ik haar om op handen en knieen verder te gaan. In de woonkamer kreeg ze direct het bevel zich uit te kleden. Ik wilde haar wel eens naakt zien. Zo snel had ze dat niet verwacht en een beetje verbaasd begon ze zich uit te kleden. "Sneller slavin" riep ik haar toe. "Ja meester". Even later stond ze naakt voor me en bedekte met 1 arm haar gigantische borsten en met haar andere hand haar poesje. "Handen op de rug, laat me je lijf
zien." Langzaam deed ze wat ik haar had opgedragen. Wow, dat waren nog eens tieten, daar kon ik nog een hoop plezier mee hebben.'Draai je om". Ze draaide zich om en ik keek tegen haar geweldige kont aan. "Benen wijd en voorover bukken." Langzaam voldeed ze. "Verder, pak je enkels beet en blijf zo staan." Ik kon haar nu recht in haar anus en haar poes kijken. Vooral dat laatste stond me wel aan. Ik liet haar zo een tijd staan wat voor haar niet plezierig was, voor mij echter des te meer. Ik ging achter haar op een makkelijke stoel zitten en deed mijn schoenen en sokken uit. Langzaam bewoog ik mijn rechter voet naar haar poesje en stak de grote teen tussen haar lippen. Ik zat haar hier te vingeren met mijn teen. Wat een heerlijk gevoel was dat. Ik merkte wel aan haar dat ze het er moeilijk me kreeg. Het constant voorover staan met gestrekte benen en ondertussen "geteend" te worden werd haar langzaam te veel. Toen ik merkte dat ze klaar begon te komen haalde ik mijn voet snel weg en gaf haar een pets op de billen. "Sta jij daar een beetje zonder toestemming klaar te komen, slavin?" "Nee meester", was haar antwoord. Ik greep haar kut en stak de middelvinger naar binnen. "Wat is dit dan?" Ik haalde mijn natte vinger uit haar gleuf en hield haar die onder de neus. "Dat wordt straf, en niet zo weinig. Pak je kleren op en naar boven en heel snel." "Ja, meester."

Ze rende de kamer uit de gang in en snelde de trappen omhoog naar de zolder waar ze een waar sm paradijsje had, zo bleek toen ik daar ook aankwam: zweepjes, stangen, een takel, blinddoeken, knijpers, dildo's, zelfs een kastje om stroomstootjes mee te geven. Alles was aanwezig. Ze was dus geen vreemde op sm gebied.
"Ga op de grond liggen en spreid je benen." "Ja, meester." Ze ging liggen. "Til je voeten op." "Ja, meester." Ze tilde haar voeten op waardoor ik eenvoudig banden om haar enkels kon doen, banden met een metalen oogje eraan. Daarna pakte ik de spreidstang, bevestigde die aan de oogjes en begon de stang verder te spreiden waardoor haar benen steeds verder uit elkaar werden getrokken. Ik maakte de stang zo lang mogelijk waardoor ze bijna in een spagaat terecht kwam. "Benen naar beneden en ga zitten." "Ja, meester." Het omhoog komen viel niet mee maar lukte haar dan toch. "Handen op je rug. "Ja, meeste"." Ik pakte een paar polsbandjes, ook voorzien van oogjes, en deed haar die om haar polsen. De beide bandjes verbond ik met een korte ketting met elkaar waardoor ze de handen net naast het lichaam kon krijgen maar niet verder dan dat. Ik pakte haar slip (slipje zou het ding niet genoeg beschrijven, zoals gezegd ze had een groot formaat kont) en propte haar het ding in haar mond. Ik zag aan haar ogen dat ze dit niet leuk vond maar trok me daar niets van aan. Ik ben de meester en zij de slavin! Op een plank in de kast had ik al een mondgag gevonden en pakte die. "Mond open" snauwde ik haar toe. "Ja, meester." Ze deed de mond zo ver mogelijk open. Ik propte de bal in haar mond die nu wel erg vol zat en bond het bandje strak achter haar hoofd vast. Nu was ze helemaal weerloos: aan handen en voeten gebonden en niet meer kunnen praten. Toch was het nog niet genoeg. Ik pakte een kap uit de kast en deed die haar over het hoofd. Nu kon ze niet meer zien wat ik ging doen.

"Liggen." "Ja, meester." Ze ging weer liggen. Ik haalde de takel naar beneden en haakte de haak aan het oog in het midden van de spreidstang. Langzaam takelde ik haar omhoog waarbij ze ondersteboven kwam te hangen. Toen haar voeten zich op ongeveer een meter hoogte bevonden stopte ik. Nu pakte ik een zweepje en liet haar voelen dat ik dit gepakt had. In plaats van haar te slaan, zoals ze wel verwacht had, liet ik het zachte materiaal over haar voetzolen
glijden en kietelde ik haar op die manier. Daar kon ze slecht tegen en ze begon te spartelen om te proberen haar voeten bij mij weg te krijgen. Dit lukte uiteraard niet: ze hing half ondersteboven met haar voeten vast aan een stang en haar handen op haar rug gebonden. Langzaam ging ik met het zweepje langs de binnenkant van haar benen richting de ver openstaande poes. Ze begon nu ook lawaai te maken, iets wat ik haar had verboden. "Stil, slavin, of je krijgt straf." "Ja, meester", probeerde ze te mompelen, maar het gegiechel of wat er voor door moest gaan, stopte niet.
Ik takelde haar verder omhoog tot ze net met het hoofd vrij kwam van de grond. Haar gote borsten hingen nu de andere kant op wat wel een raar gezicht was.

Toen ik dit zo zag dacht ik: dat kan nog verder. Ik pakte een paar knijpers, ook weer voorzien van oogjes, en plaatste die op haar grote tepels. Ik had een kreun verwacht, maar die kwam niet. Ook hier was ze dus wel aan gewend. In de kast stonden een paar gewichten en ik pakte er twee van de grootste soort. Ik zou haar wel klein krijgen. De gewichten werden aan de tepelklemmen gehangen waardoor de tepels en de borsten verder werden uitgerekt. Nu hingen de borsten haar bijna voor de mond.
Ik pakte een rietje uit de kast en gaf haar een paar harden tikken op de voetzolen. Dit vond ze niet leuk. Dit was blijkbaar allemaal nieuw, het op de kop hangen en slaag onder de voeten. Omdat ze dit niet leuk vond ging ik hier mee verder. Weer bewoog ze aan de stang om de slagen te mijden, en weer lukte dit niet. Ik kreeg er steeds meer plezier in. De voetzolen werden steeds roder. Ik zorgde ervoor haar vooral op de bal van de voet te slaan, dat deel van de voet waar je op staat, zodat ze ook na het weekeinde nog goed last zou hebben. Ik had geen meedelijden; ze wilde het toch zelf. Ik mocht doen wat ik wilde, dat had ze me zelf gezegd.

Toen beide voeten goed rood waren stopte ik en keek nog eens in de kast rond. Ik vond een mooie zweep bestaande uit een kort stokje met een lange leren band. Ideaal voor het bewerken van die grote billen. Ook die moesten eraan geloven, ook daar zou ze last mee krijgen en nog wel een tijdje houden. Ik bekeek de lengte van de zweep en ging op de juiste plaats staan. Door de kap over haar hoofd wist ze nog niet wat ik van plan was. Ik bewoog mijn arm naar achteren en vervolgens snel naar voren. De zweep zwiepte door de lucht maar voor ze zich realiseerde wat het geluid was, ze kon het wel horen, had ze de eerste striem al op de billen. Dit kwam hard aan. Ze kreunde. "Stil slavin of je krijgt extra." Ik haalde weer uit en een tweede rode striem verscheen op de witte bilpartij, nu echter op de andere bil. Zo kregen beide billen nog 9 zweepslagen waardoor de rode kleur nu wel de overhand kreeg.

Ik kreeg zin om nu eens wat met haar kutje te gaan en keek weer eens in de kast rond. Daar lag een redelijk formaat dildo met metalen plaatjes op de omtrek. Aan het uiteinde zat een bevestiging voor een draadje. Ik haalde het kastje te voorschijn met twee lange draden eraan en plaatste dat op een tafeltje naast haar. De dildo kwam erbij en een tepelklem die ook wel op haar klit zou passen. De dilde plaatste ik zonder pardon tegen haar sterretje en duwde hem naar binnen. Daar was zo te voelen geen maagd meer en het ding ging, ondanks dat ze niet nat was, redelijk eenvoudig naar binnen. Toen alleen het uiteinde er nog uitstak verbond ik het plus draadje met de steker. Nu greep ik haar tussen haar lippen en pakte de klit vast. Snel plaatste ik de klem er op waardoor ze weer kreunde. Ook hier werd een draadje aan bevestigd, waarbij ik me afvroeg of ze door zou hebben dat ik met het kastje bezig was. Ik zorgde ervoor dat de kabeltjes geen contact met haar lichaam hadden, schakelde het apparaat in waarbij ik gelukkig geen piepje hoorde. Toen ik op de knop drukte en er een
stroomstoot door haar klit ging spande ze haar lichaam waarbij ze een heel eind omhoog kwam. Nu begreep ze wat ik aan het doen was. Weer drukte ik op de knop en weer spande ze alle spieren in een reflex. Na haar zo een paar keer te hebben geplaagd voelde ik eens in haar vagina en ja hoor, ze was nu goed nat.
De teef geilde op pijn. Na alles wat ze al te verduren had gekregen mocht ze nu een orgasme krijgen. Ik bleef dus maar stroomstootjes geven en het duurde niet lang of ze kwam klaar. Dat ze dat met een compleet gevulde mond moest doen viel niet mee. Stevig blazend en lucht aan zuigend door haar neus kwam ze langzaam weer tot rust. Ik deed haar ze kap van het hoofd, verwijderde de bal en de slip uit haar mond. Nu kon ze tenminste weer praten. Ik bedacht me nu pas dat ze tijdens de zweepslagen en de stroomstoten helemaal niet het stopwoord had kunnen zeggen. daar moest ik voor oppassen dus.

Omdat ze nu weer vrij kon kijken en de mond ook weer leeg had moest ze wel weer een straf krijgen. Ik plaatse het stroomkastje achter haar op een stoel waarbij ze net bij de knop kon komen. "Ik wil dat je jezelf 20 maal in een minuut een stoot geeft." "Ja Meester." "Je telt zelf mee." "Ja Meester." "Ok, je tijd gaat nu in." Direct duwde ze op de knop en kreeg weer een stoot te verwerken. Twintig keer per minuut is gemiddeld iedere drie seconden een stoot. Dat viel haar nog zwaar. In het begin was het tempo hoog en ze zat zo op twaalf. Toen ging het langzamer. Haar klitje protesteerde blijkbaar, of zou het die metalen dildo in haar anus zijn? Ook daar ging de stroom doorheen.
Op het moment dat de minuut voorbij was had ze 17 stoten gehad, drie te weinig en dus betekende dit straf. Ze is, zoals al verteld, een lesbienne, maar ook lesbiennes moeten kunnen pijpen, vind ik. Ik takelde haar nog verder omhoog totdat ze met haar mond op mijn kruishoogte hing. Ik opende mijn broek en liet deze samen met slip zakken. "Pijpen!" "Ja meester." Ze hapte naar mijn lul en stak toen de kop in haar mond. Fanatiek begon ze te zuigen, hopend dat ik zo snel een orgasme zou krijgen en dat het weer over zou zijn. Dat viel haar nog wel tegen, ik kon het gelukkig lang uitstellen. Mischien wel omdat ik helemaal niet geilde op haar; ze is gewoon niet mijn type. Toch voelde ik na een tijd een orgasme opkomen. Ik probeerde het tegen te houden om dan in 1 keer er alles uit te spuiten. Dit lukte vrij aardig en voor haar onverwacht spoot ik haar mijn sperma diep in de keel. Ze probeerde mijn penis uit haar mond te laten glijden maar ik was haar voor. Ik duwde haar hoofd strak tegen me aan waardoor mijn penis gevangen zat in haar mond. Er volgden nog een paar stralen en toen
was het voorbij. Ze deed nu haar mond open maar dat had ze beter niet kunnen doen. Mijn sperma liep uit haar mond maar omdat ze op de kop hing liep het nu niet richting kin en borsten, maar liep het haar neus in. Ze begon te niezen waarbij ze mij onder m'n eigen sperma niesde. Hiervoor zou ze weer straf krijgen. Ik haalde mijn lul uit haar mond, pakte het stroom kastje, koos een andere stroomvorm en drukte op de knop. Ik had nu niet een enkele stoot gekozen, maar een pulserende vorm die continu doorging. Steeds weer begon ze te trillen en te schokken. Ik liet haar zo een poosje hangen en keek naar haar.

Ze kwam klaar, ze kwam weer klaar en nog een keer. Ze werd steeds verder uitgeput door al die orgasmes. Het kutvocht liep langs haar lichaam naar haar borsten, er kwam geen einde aan. 'Best wel een geile teef', bedacht ik me. Ik was erbij gaan zitten en keek nu toch wel een beetje verlekkerd naar dat lichaam wat keer op keer een orgasme te verwerken kreeg. Ik zou haar vandaag nog wel een keertje naaien, dat stond nu wel vast.

Ik zette het kastje uit, haalde de dildo uit haar kont waarna de anus nog een tijdje ver open bleef staan. Toen ik het knijpertje van de klit afhaalde gilde ze. Ik trok me daar niets van aan en haalde op de zelfde brute wijze de knijpertjes van haar tepels af. Ook nu weer gilde ze waarbij ze tranen in de ogen kreeg. Blijkbaar deed dit erge pijn. Later vertelde ze me dat het pijn doet omdat het bloed weer gaat stromen.
Ik liet de takel zakken waarbij ze met haar hoofd op de grond kwam. Het ging verder naar beneden tot ze helemaal lag. De haak werd losgemaakt en ik takelde het ding weer omhoog. Daarna ging de stang tussen haar benen weg, de ketting tussen haar handen en als laatste deed ik haar de boeien af. Nu was ze weer helemaal vrij.

"Mee naar beneden." "Ja Meester." Pijnlijk en stijf probeerde ze op te staan maar ze had al zo lang ondersteboven gehangen met de stang tussen haar benen dat dit niet mee viel. "Komt er nog wat van?" zei ik met harde stem. Eindelijk lukte het haar om te gaan staan. Wel moest ze zich vasthouden aan de reling anders was ze zo weer tegen de vlakte gegaan. Tree voor tree ging het naar beneden. Daar aangekomen ging ik in een makkelijke stoel zitten en gebood haar
voor me te komen liggen. Ik deed haar nog snel even de kap weer over het hoofd waarna ze ging liggen. Ik zat heerlijk achterover in de stoel met mijn voeten bovenop haar. Ze diende als voetsteun. De tv ging aan en ik ging een film kijken. Al die tijd lag zij op de grond met mijn voeten dan op haar borsten, dan op de buik maar ook vaak met een teen in haar gleuf. Tijdens de reclame kreeg ik zin in bier. "Haal eens even een pilsje voor me uit de koelkast". Ze kroop onder mijn voeten vandaan die ik niet aan de kant deed. Met de kap nog over het hoofd liep ze goed mogelijk richting de keuken. Ik hoorde de koelkast opengaan, flesjes rammelen, deur ging weer dicht, lade open, dop werd van de fles gedaan, la weer dicht en ze kwam weer deze kant op. Ze overhandigde mij de fles waarna ik zei:"Ga weer liggen." Ze ging weer op de zelfde manier liggen en ik zette mijn voeten weer boven op haar, nu ook af en toe boven op haar gezicht.

Om 2 uur 's morgens was de film afgelopen maar de avond nog niet. Bovendien was het nog pas zaterdagmorgen en hadden we het hele weekeinde nog voor de boeg.
Ik wilde haar op zolder weer vastmaken in een ongemakkelijke positie zodat ze weinig tot niet zou slapen en zou zelf in haar bed gaan liggen. Keken we morgenvroeg wel weer verder. "Mee naar boven" commandeerde ik. Ze stond op en liep voor me uit naar de trap. Langzaam ging het naar boven. "Beweeg die kont eens, ik heb niet de hele nacht de tijd." Nu ging het sneller. Ik realiseerde me dat ze erge pijn moest heben van haar voetzolen en dat ze daarom moeilijk
liep. Ze zou dus de hele nacht moeten staan. Zo kon ik haar testen. Boven op zolder deed ik haar weer handboeien om en pakte de stang weer. De armen werden met de stang ver uit elkaar getrokken waarna ik de stang weer aan de takel vastmaakte. Om ervoor te zorgen dat haar armen en handen wel werden voorzien van bloed takelde ik de stang niet al te hoog omhoog. Wel hoog genoeg dat ze niet kon zitten met de armen omhoog, ze moest blijven staan. Ik pakte nog een dildo
en duwde die in haar poes. "Je zorgt ervoor dat deze dildo nog steeds in je gleuf zit als ik morgenvroeg bij je kom, zo niet krijg jij ongelofelijk veel straf." "Ja Meester." "Ik ga naar beneden en ga in jouw bed slapen, jij blijft vannacht hier. Als ik je hoor hang ik je weer ondersteboven voor de rest van de nacht met klemmen op je tepels en klit, voorzien van de grootste gewichten. Begrepen?" "Ja Meester."

Ik liep naar beneden en deed het licht op zolder uit. Even in de badkamer naar de WC en toen naar de slaapkamer. Onder het dekbed vond ik een groot model nachthemd wat mij ook wel paste. Ik kleedde me uit, trok het ding aan, ging liggen en was zo vertrokken.

Wordt vervolgd.
JanPieterCoenCopyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners