Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekend, dag 1 - 15546 keer gelezen
Weekend

Dag 1.
Op de haven stond ze netjes te wachten op me. Onze slavin. Klein en mollig, lekker om van alles mee te doen. Eerst boodschappen doen, en dan op weg naar de stad om wat speeltjes te zoeken waar mee we haar konden pijnigen. Helaas vond ik niet dat gene wat ik wilde hebben dus na een middag geile winkels afstruinen zijn we met de boot gegaan. Mr.B stond al op ons te wachten. De slavin zeulend met de boodschappen die we toch nog hadden gedaan en natuurlijk met haar eigen tassen. s Avonds was het dan zover. Ik heb haar mee naar boven genomen om haar kleding te keuren. Dit was in orde. Ik heb haar de douche gewezen en zich laten reinigen. De opdracht gegeven zich mooi hoerig te maken. Nadat ook wij ons juist gekleed hadden ben ik begonnen met het keuren van de slavin. We hebben eerst een heerlijk glas wijn gedronken bij een geile SM film om de gevoelens een oppeppertje te geven. Ze deed in eerste instantie niet helemaal wat ik wilde dus de zweep moest er direct aan te pas komen. Een paar flinke zweepslagen op haar rug en haar heerlijke bilpartij deed haar een toontje lager zingen. We hebben haar op de tafel gebonden en haar nog eens goed laten voelen wat de zweep voor een gevoel gaf.
Mr. B keurde haar kleine, maar geile en echt druipende slettenkut. Haar klit was klein, als een klein knoopje. We hebben er een vacum zuigertje opgezet om hem wat groter en in ieder geval gevoeliger te maken. Stevig hebben we die kut onder handen genomen. We hebben hem afgezweept, met klemmen volgehangen en haar gevingerd tot ze gillend klaarkwam, waarna we haar klit nog even heerlijk hebben door gevingerd tot de slavin smeekte om te stoppen.
Los gemaakt van de tafel hebben we haar ons even laten verwennen als bedankje. Hierbij begon zij hevig het heft in handen te nemen. Dat moest afgestraft worden. Dat was wel duidelijk.
Haar tieten waren aan de beurt. De ene was groter dan de ander, die was wat kleiner en steviger. Dat hielt ons niet tegen ze eens goed af te zwepen en ze stevig op te binden en klemmetjes op haar kleine tepeltjes te zetten . Ze stonden als mooie bolletjes vooruit. Met het paardrijdzweepje heeft Mr.B ze stevig onderhanden genomen, de striemen stonden er op, ze kromp in elkaar van de pijn bij elke tik die ze kreeg. Haar kleren waren inmiddels uit gedaan en daar stond ze klein, naakt en met een blinddoek voor haar ogen, haar handen op haar rug zoals het hoort bij een onderdanig sletje. Nadat haar tieten flink afgezweept waren hebben we deze los gemaakt. Prachtige ribbels stonden er in gegroefd, ziet er niet alleen geil uit maar voelt ook heerlijk als je er over heen streelt met je vingers. Voorover geleund op de tafel hebben we haar kut nog opgevuld met een vette dildo en haar nog eens even stevig in haar kut gepakt. Dit was voor die avond wel voldoende. We hebben haar naar haar bed gestuurd nadat zij ons bedankt had. Zij sliep in het bed in de schuur. De juiste plek voor haar.

Mrs. A


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners