Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekend, dag 2 - 7805 keer gelezen
Nadat ons sletje weer wakker was de volgende dag, heb ik haar eerst als pakezel mee genomen. Ik gaf haar even de kans om, onder toezicht van mij, wat winkels te kijken en onbenullige souvenirs te kopen. Zij kon mooi met me mee om de boodschappen te dragen. Ze moet haar eten ook verdienen. Na het eten heeft ze zich weer moeten reinigen. Daarna hebben we haar vast gelegd. Boeien om haar enkels en een spreidstok daar tussen, zodat ze zich niet kon verweren terwijl wij met haar kut bezig waren. Ik heb hem eerst flink af gezweept. Stevig en pijnlijk. In de tussen tijd had Mr. B. een ijsklontje gepakt. Ze lag met een blinddoek voor haar ogen dus ze kon niet zien wat er ging gebeuren. Om haar kut af te koelen heb ik het ijsklontje op haar klit gehouden, Ik heb het klontje wat om haar klit heen gedraaid ze kermde het uit want het leek op een helse pijn. Dit heb ik volgehouden totdat het klontje helemaal gesmolten was.Dit was een hele beproeving voor haar. Ik heb daarna mijn voorbindpik voor gedaan en haar stevig geneukt. Hij ging diep naar binnen, in en uit, ze kermde van genot en pijn want hij verdween vrij diep in haar kleine maar vette kut. Klaarkomen mocht ze niet. Dit had ik haar nadrukkelijk verboden.
Ik heb daarna met mijn tong, de inmiddels wat gegroeide klit gelikt. Hij was nog koud van het ijsklontje. Het was geil om te horen hoe ze kermde. Ik vroeg haar of ze het ook geil vond. Zij antwoordde met een simpel JA. Waarna ik haar nog maar eens de zelfde vraag gesteld heb. Weer was het een kort JA. Ik heb haar toen eens stevig bij de spenen gepakt.en haar nogmaals de vraag gesteld. Ook heb ik haar duidelijk gemaakt dat ik geen genoegen neem met alleen een JA maar dat ik graag een beleefde slavin wilde hebben. Dat ik graag de woorden JA MEESTERES wilde horen. Ik heb haar daarna een paar stevige zweepslagen gegeven en nogmaals dezelfde vraag gesteld waarna zij nu keurig met JA MEESTERES antwoordde. Met de stevig trillende vibrator heb ik haar kut nog even flink geplaagd en ze mocht deze keer klaarkomen. Wat ze ook stevig deed.
Mr. B. had de martelgang bekeken vanaf de stoel. Hij kon nu met zijn behandeling beginnen. Nadat ze los gemaakt was begon hij met een gemene zweep haar reet pijnlijk te bewerken, ook haar rug werd daarbij niet vergeten. Ze kermde van de pijn maar ook wel van genot. Daarna moest ze zich omdraaien. Haar tieten waren aan de beurt. De lange rijzweep zweep met het eindje touw werd daar voor gebruikt. Dit is de lieveling zweep van Mr. B.omdat deze zweep een mooi zwiepend geluid voortbrengt. Hij mag daar graag venijnig mee zwiepen. Nadat ze er rood gestriemd uitzagen werden er klemmen aan haar tepels gehangen. Daar kwamen gewichtjes aan te hangen. Heerlijk schommelde deze heen en weer. Haar spenen werden al gevoelig. Nadat de klemmen van haar spenen afgehaald waren ze heerlijk gevoelig. Heerlijk om even lekker in te kneden. Weer werd ze plat gelegd maar nu werd er heerlijk heet kaarsvet op haar tieten gedruppeld. Ook haar kut werd niet overgeslagen. Ze kermde nu toch wel wat meer. Heerlijk om met een zweep het kaarsvet eraf te slaan. Hierbij kon langdurig gebruik gemaakt worden van de zweep want het was niet zo makkelijk om het kaarsvet van haar slavinnen lijf af te krijgen. Nu nam Mr. B. de lange dildo en neukte haar stevig klaar. Samen met de kleine vibrator op haar klit kwam ze heftig klaar. Ik vond dat Mr. B. wel bedankt mocht worden na deze stevige beurt. Hij mocht heerlijk genieten van die slavinnen bek. Die even heerlijk als kut gebruikt kon worden. Deze slavinnen bek was zacht en pijpte heerlijk teder.
Hierna merkte we dat de slavin om genade vroeg omdat zij meer dan genoeg gekregen had aan genot van haar Mr. en Mrs. Nadat we beneden nog een glas gedronken hebben we haar weer naar de schuur gestuurd zodat zij daar de nacht door kon brengen. Want daar horen sletten en pijpsnollen thuis bij ons.
Mrs.A


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners