Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekendje stappen - 4162 keer gelezen
Toen ik thuis kwam, stond een koffer in de gang en vanaf de kamer werd geroepen, dat ik me moest gaan douche. En daar op hem wachten. Naar een tien minuten hoor ik de deur opengaan. Zenuwachtig wacht ik af wat komen gaat. Opeens gaat het douche gordijn opzij en hij zei, ga op je knieŽn zitten.
Met je kont omhoog. Snel deed ik wat gevraagd werd, want ik had nog straf open staan.

Snel werd ik nagekeken en nu moest ik op de grond gaan liggen. Zo nu scheer ik je haren af en wel overal.

Ik schrok zichtbaar, nee hoor, niet je hoofd haren, die mogen blijven zitten. Al weet ik niet of dit zo blijft. Opgelucht liet ik alles over me heen komen en toen hij klaar was, had hij nog een verrassing voor mij. Ga naar de slaapkamer en doe je kleren aan, die klaar liggen. Hij had voor mij nieuwe kleren gekocht en deze waren erg mooi. Een leren rok met een doorzichtig blouse met daaronder een mooi bh, maar geen slipje.

Toen ik klaar was riep ik op hem en toen hij binnen kwam, legde hij me op bed en ik kreeg een halsband om met een hondenriem. Zo, kom maar mee, we gingen naar buiten en ik schrok hiervan, want zo ben ik nog nooit naar buiten geweest. Ik was blij dat er niemand buiten was. Zodat niemand kon zien hoe hij me onder zijn macht had.


Hij deed de deur open en beval me te gaan zitten.
Met je benen gespreid, snel deed ik wat van mij verlangt werd. Nu kreeg ik enkelboeien om met een spreidstang van zo`n 50 cm. Zodat ik mijn benen niet meer kon dicht doen, je handen naar voren doen en nu kreeg ik handboeien om en deze werd aan de deur bevestigd.

Hij ging naar binnen om de koffer te halen. Hij had er nu twee bij zich. Ik vroeg me af wat er in de tweede zou zitten. Hij kwam naast me zitten en nu kreeg ik een halsband om en deze bevestigde hij met een ketting aan de spreidstand die aan mijn enkelen zat.

Nu kon ik niet meer weg, maar dat wou ik ook helemaal niet. Even raakte hij me tussen mijn schaamlippen aan. Zo, zei hij, al behoorlijk nat. Toen reed hij weg. Ik vroeg aan hem, waar we naar toe gingen. Dat zie je snel genoeg, antwoordde hij. Wacht maar af, hij keek me streng aan, dit was een teken dat ik me stil moest houden, anders kreeg ik straf punten. We hadden zo`n twee uur gereden toen hij een zijweg in reed en we in een bos aankwamen.

Op een open stuk stopte hij en stapte uit. Hij deed de kofferbak open en hij haalde iets uit een koffer, daarna deed hij de deur open en ik werd losgemaakt. Alleen de spreidstang om mijn enkelen bleef zitten.
Zo stap maar uit, we gaan de benen wat strekken. Dit ging wat ongemakkelijk en doordat het te langzaam ging, hielp hij even mee. Bedenk wel, dat dit straf punten zijn en wel 10 slagen. Je merk wel van zelf, wanneer je deze ontvangt.

Bij een boom aangekomen, legde hij een laken uit en nu kwam hij op mij af en gebood me voor de boom te gaan staan met mijn rug tegen de boom aan. Hij pakte mijn armen en bond deze aan de boomstam. Daarna gooide hij een stuk touw over een tak en deze bevestigde hij aan mijn spreidstang. Nu trok hij aan het touw en langzaam werden mijn benen omhoog getild. Nu trok hij aan de spreidstang en deze ging nog zo`n 50 cm uit elkaar.

Nu hing ik daar met mijn kut open en bloot. Zo liet hij me daar hangen en ging zelf lekker wat eten en drinken. Toen hij klaar was kwam hij op me af en toen kreeg ik wat te eten en te drinken. Daarna liep hij naar de auto en haalde wat uit de koffer. Tot mijn schrik was dit een nieuwe vibrator en deze was vrij lang en dik. Deze had hij schijnbaar ook gekocht. Nu begon hij deze in te wrijven met gel en mijn kut werd ook ingewreven, toen duwde hij deze zonder pardon in mijn kut naar binnen en zette hem op laagste stand aan.

Doordat ik hing, zou hij er niet uit vallen en weer ging hij naar de auto en kwam met een andere vibrator aan. Deze wreef hij ook in en ook mijn anus en deze werd ook zonder pardon in mijn anus geduwd. Nu ging hij weer zitten en maakte wat foto`s van het geheel.
Naar een klein tien minuten haalde hij de grote vibrator er uit maar die in mijn anus liet hij zitten.

Hij maakte me los en doordat ik toch een tijdje vast had gezeten, kon ik niet goed op mijn benen blijven staan. Hij hield me vast en ik kreeg een speciale broekje aan. Hier zat een ring aan vast en deze werd vastgemaakt aan de klein vibrator dat deze bleef zitten. Toen werd ik naar de auto gebracht en moest weer gaan zitten.
Hij maakte nu alleen mijn handen vast aan de deur. Nu reden we weg, ik was behoorlijk moe, maar kon niet in slaap vallen. Want iedere keer voelde ik de vibrator in mijn anus. We hadden nu zo`n 1.5 uur gereden en nu waren we op plaats van bestemming. Het was een prachtig hotel en nu maakte hij me los en gingen naar binnen.


Nog steeds had ik de kleine vibrator in mijn anus en af en toe bewoog ik. Het zal wel een gek gezicht zijn geweest, want ik kon de mensen naar me kijken.
Toen we ingecheckt hadden zijn we naar boven gegaan en daar aangekomen, zei mijn meester, ga je douche en daarna ga je voor het bed zitten op je knieŽn met je benen uit elkaar. Toen ik klaar was ging ik onmiddellijk voor het bed zitten en wachtte zenuwachtig af op wat komen zou.

Lang hoefde ik niet te wachten. Hij was schijnbaar naar onder geweest, want de deur ging luid open. Doordat ik in gedachten verzonken was, schrok ik zichtbaar. Wat had ik je gezegd, je benen uit elkaar plaatsen, dus dit betekent strafpunten en ik beslis wel wanneer je deze krijgt. Leg je handen in je nek. Nu voelde ik dat hij mijn polsen vastpakte en ik kreeg metalen boeien om.

Daarna trok hij me op en duwde me naar de ruit toe. Hij had van te voren al een goede haak zien zitten in de plafond. Nu maakte hij aan de boeien een touw vast en maakte deze aan de haak vast. Hij trok nu mijn armen naar boven, zodat ik op mijn tenen moest staan. Nu pakte hij mijn benen vast en ik kreeg boeien met een spreidstang er tussen om. Hier aan zat een ring en daar door ging een touw door en ook deze werd aan de haak bevestigd.

Door de spreidstang stond mijn kut open en nu trok hij ook aan het touw, zodat mijn benen omhoog gingen. Zo liet hij me even hangen en liep naar de ijskast. Opeens werd het aan mijn anus koud en ik voelde dat hij nu ijsblokjes in mijn anus duwde. Het werd steeds kouder en direct daarop kreeg ik ze ook in mijn kut.
Een paar minuten liet hij me daar zo hangen en keek naar het resultaat.

Het gesmolten ijs liep langs mijn kont af en nu kwam hij op me af en liet het touw wat vieren, zodat ik weer op mijn tenen stond. Nu pakte hij de zweep en zei, dat hij me de openstaande strafpunten van de vorige keer zou geven. Hij keek me aan en opeens haalde hij uit. Op mijn linkerborst kreeg ik er tien en ook op mijn rechterbost tien stuk. Nu draaide hij me om en kreeg op mijn beide billen ook tien.

Daarna haalde hij me van de haak los en bond me vast op het bed. Doordat ik me goed had gehouden hebben we gevreeŽn als nooit te voren en daarna moe in elkaar armen in slaap gevallen. Opeens werd ik wakker en langzaam wist ik dat ik dit had gedroomd. Misschien zou het eens uitkomenÖÖÖÖ.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners