Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weekje alleen - BBQ - 2400 keer gelezen
Ik ben een man van 32 jaar en heb al jaren een vriendin Wendy. Ze weet bijna alles over me. Mijn gevoelens voor BDSM heb ik altijd voor haar verborgen weten te houden. Als ik het eens terloops ter sprake ben, hoor ik toch wat negatieve reacties. Jammer, maar ik wil haar niet kwijt.
Soms als ze weg is, neem ik het er van en doe ik dan aan zelfbondage of stiekem onder de douche een anale traktatie met een bus scheerschuim. Ik kan heel inventief zijn met knijpers, touw en een elektrische vliegenmepper. Een tijdje geleden heb ik ook van een dunne PC pijp en slangenklem een peniskooi weten te maken. Soms kan ik die dragen, het geeft mij echt een onderdanig gevoel.
Nu wilde het feit zich voordoen dat mijn vriendin een week als leiding op kamp gaat, gelijk ging mijn geile brein overuren maken, want ik zou nu ongestoord een week lang mezelf kunnen overgeven aan mijn geheime lusten. De laatste avond dat ze nog thuis was, heb ik nog geprobeerd om nog even te kunnen neuken, maar door de voorbereidingen was ze te moe. Ik besloot om te proberen om mezelf in de week niet klaar te laten komen. Een soort van castity dus. Die nacht begon al met het in slaap vallen met een lul op oorlogssterkte. De eerste avond alleen ben ik aardig los gegaan met knijpers mijn tepels terwijl ik ook mijn peniskoker droeg. Ik had een soft BDSM programma opgenomen waarin vrouwen vertelde hoe ze over BDSM dachten. Iedere keer dat ze iets zeiden als spanking of (BD)SM gaf ik een klap met een vliegerstok (kunstof, licht buigzaam, laat bij goede slag een rode striem achter) op mijn kont. Het woord neuken betekende een klap op mijn zak en alle andere zaken werd ook een pijniging op die locatie. Erg geil en vermoeiend. Uiteindelijk de koker afgedaan met de deal dat ik mezelf niet zou aftrekken.
De volgende ochtend werd ik wakker en heb ik, nadat de ODOL wat afgenomen was, mijn koker weer omgedaan. Die avond zou ik gaan BBQen bij een bevriend stel. Simon 35 jaar, breed maar klein en Marja, 33 jaar klein, cup B en mooi figuur. Ze vonden het zielig dat ik alleen thuis was. Ik besloot een stapje te nemen in mijn BDSM rol en besloot de koker om te houden. Plezierig zou het niet zijn, maar onderdanig wel. De avond verliep heel leuk. Met aantal biertjes en wijntjes bij de vuurkorf vloog de avond voorbij en constant voelde ik wel de spanning van mijn koker en vaak keek ik even naar mijn kruis om te zien of er niets te zien was. Op een gegeven moment kwam Marja weer aan met een nieuwe fles wijn, maar verloor haar evenwicht en viel tegen mij aan met haar hand vol in mijn kruis. Ik liet een kleine kreet ontsnappen want mijn ballen kregen het aardig te verduren, maar keek vooral naar Marja. Marja keek mij aan en vroeg: “Houd je iets voor ons verborgen, of heb je een kunstlul?” Ze had mijn koker dus wel gevoeld. Ik wist me geen raad, maar voelde me veilig bij hun en vertelde dat ik mezelf zo onder controle wilde houden. “Mag ik ’t eens zien?”, vroeg ze, “misschien is het wel wat voor Simon.” Voegde ze er aan toe, met een knipoog. Beschaamd maakte ik mijn broek open en mijn ingepakte lul sprong tevoorschijn. Marja pakte het eens vast en keek er goed naar en zei: “Handig, heel handig, kijk jij ook eens Siem” en ze fluisterde nog wat in zijn oor. Simon kwam ook dichterbij en voelde en trok aan de koker. Ik kromp wat ineen en daarna werden mijn armen opeens door Simon strak op mijn rug bij elkaar gehouden. Marja maakte een foto van mijn zaakie. Simon draaide mij om en drukte mij voorover in de bank, onder tussen had Marja een stuk touw gehaald waarmee ze mijn armen vastbond. Er ging ook een touw van de bank om mijn peniskooi door het ringetje dat ik er op gemonteerd had. Ik kon geen kant meer op. “Zo en nu gaan wij even praten”, zei Marja. Ik denk dat wij elkaar best eens kunnen helpen. Wij zijn namelijk best nieuwsgierig om eens gebruik te maken van een subje en jij wilt denk ik best eens lekker gebruikt worden. Zie het als een vriendendienst en anders mag je mij er best van proberen te overtuigen om de foto’s die ik net gemaakt heb niet naar Wendy te sturen. Gedachten schoten door mijn hoofd, maar eigenlijk had ik geen keuze. Ik voelde ook gelijk mijn kooi knellen, een teken dat mijn pik er ook wel iets van vond.
“Ik denk dat ik mezelf wel wil overgeven, maar alsjeblieft, geen foto’s of berichtjes naar Wendy”.
Marja reageerde met een lach en zei: “Wie weet, vanaf nu noem je mijn meesteres en Simon is jouw meester, jij doet alles wat we vragen en niet zeuren, anders weet je wat er kan gebeuren”

Ik had geen keuze…. “Ja meesteres Marja en ja meester Simon”
Marja zakte onderuit op de bank stroopte haar string van haar kont en deed die over mijn hoofd tot onder mijn neus. “Kniel en lik”, wat het enige dat ze zei. Ik ging op mijn knieën en ze pakte mijn hoofd en duwde die in haar kruis. Ik voelde met mijn tong dat ze een clit-piercing had, nooit gedacht dat ze zoiets kinky zou hebben. Doordat ze haar jurk nog aan had kon ik niet zien wat er verder gebeurde, maar opeens voelde ik een koud stuk metaal op mijn rug. Ik schrok overeind maar Marja had mij stevig vast tussen haar dijen. Het bleek dat Simon mijn T-shirt los knipte en daarna trok hij mijn broek en boxer uit. Ik hoorde Marja zuchten en met haar teennagels kraste ze over mijn tepels. Dat was best pijnlijk, want die waren nog erg gevoelig van de avond ervoor, maar veel keuze had ik niet. Opeens voelde ik een kleine explosie in mijn gezicht en mijn mond werd op haar kut geduwd. Nadat ik bijna in ademnood was, duwde ze me weg en zag ik dat Simon inmiddels ook naakt was. Ik had altijd ontzag voor zijn borstspieren, maar zag ook dat hij groot geschapen was. Zijn penis was voorzien van een Prince Albert piercing en verder geschoren, goed te zien doordat ik nog op mijn knieën zat. “Ik zie dat je mond open valt van verbazing, doe er dan ook maar wat nuttigs mee” zei hij terwijl hij voor me kwam staan. Ik twijfelde, maar voelde toen een scherpe pijn door mijn zak. Marja had het touw aan mijn peniskooi gepakt waarmee ik eerder vast zat en trok er stevig aan. Ik klapte op mijn handen van pijn. “Kom knaapje, doe je best eens”. Simon ging zitten en nam het touw over. Ik kon niet anders. Eenmaal bij zijn schoot aanbeland, pakte hij mijn hoofd en duwde mijn mond over zijn half stijve lul. Ik kon niet anders dan ondergaan, mijn eerste keer pijpen. Met langzame halen zoog en likte ik. Ik dacht gewoon wat ik zelf lekker zou vinden. Ik merkte dat hij mijn hoofd steeds verder over zijn lul duwde en af en toe tikte zijn piercing tegen mijn huig. Ik moest mijn kots reflex maar inhouden, wat me wonderwel lukte. Opeens schrok ik door een klap op mijn kont en schoot naar voren. Zijn lul schoot mijn keel in en ik trok snel terug. Marja was me aan het spanken. Weer een klap en ik schoot weer naar voren. Minder ver, maar de handen van Simon hielpen wel. Mijn billen gloeiden na een tijdje en ik voelde zijn pik nog iets zwellen en mijn keel volspuiten. “Netjes alles binnenhouden”, blafte hij mij toe. Al kokhalzend slikte ik alles weg en zijn pik glipte uit mijn mond.
Inmiddels had Marja haar jurk uitgedaan en ik zag dat ook haar tepels voorzien waren van piercings. Ze had namelijk een BH aan die haar tepels vrij lieten. Ik moest op mijn rug gaan liggen met mijn hoofd op de bank. Mijn armen werden aan weerskanten vastgemaakt . Marja kwam wijdbeens boven mijn hoofd staan en ik moest haar wederom likken. Opeens schoten er een paar pijnscheuten door mijn tepels. Simon had er blijkbaar klemmen of knijpers op gezet. Mijn kreten werden gesmoord doordat Marja stevig duwde. Toen boog ze voorover en zag Simon zijn lul zo haar natte kutje inschuiven. “Opletten subje, want ik weet zeker dat je Wendy nooit zo hard naait” Na een aantal stoten haalde hij zijn lul uit haar kut en duwde hem zo in haar kontje. “Goede training, maakt alles makkelijk”, kreunde Marja. Ze zakte naar beneden en dwong me om haar clitje weer te likken. Nadat we zo even bezig waren, mijn ballen vielen er bijna vanaf zo stijf was mijn pik, trok hij hem weer uit haar kont en duwde hem weer in haar kutje. Ik voelde hem langs mijn tong zo naar binnen schuiven. Na een paar stoten kwam Marja schokkend klaar en na nog een paar stoten kwam Simon kreunend klaar en trok terug. Marja zakte weer op mijn mond, Simon trok wat aan mijn tepelklemmen. “Schoonmaken subje”, commandeerde ze me. Ik kon uiteraard alleen maar toegeven en wederom slikte ik Simons zaad, maar wel met een iets ander smaakje deze keer, en maakte ik Marjas kutje helemaal schoon.

Simon en Marja gingen in elkaars armen lekker op de bank zitten en gooide nog een blokje hout op het vuur. Ze praatte wat over het gemak van zo’n sperma kliko, maar verder werd ik genegeerd. Alleen ging Marja af en toe met haar voet langs een knijper, die bleek Simon dus eerder op mijn tepel gezet te hebben. Dit zorgde er voor dat ik wel bij de aandacht bleef. Ook mijn balzak moest af en toe een kleine foltering ondergaan.
Na denk ik een uur werd ik losgemaakt en door Simon meegenomen naar de schuur. Mijn armen werden achter mijn rug vast gemaakt en via een touw aan het plafond werden deze omhoog getrokken. Hierdoor kwam ik voorover te staan. Mijn benen werden op de grond aan twee touwen vast gemaakt en gespreid. Aan mijn balzak werd een gewicht vast gemaakt. Dat boven de grond hing. Een kleine zwieper deed mijn balzak flink uitrekken. Mijn tepelklemmen werden met een touwtje ook aan het touwtje van het gewicht vast gemaakt, zodat er aan getrokken werd als de gewicht uitzwaaide. Ik hoorde voetstappen achter me en opeens verscheen Marja met een behoorlijke voorbinddildo voor mijn neus. “Dit is een kopie van Simon zijn pik voor als ik eens alleen ben. Hiermee ga ik mezelf eens even lekker klaar neuken in jouw kont.” Ik wist niet wat ik moest denken, ik zou denken dat ik uit zou scheuren. Ik voelde dat Simon een klodder glijmiddel in mijn kont deed en alvast mijn kontje ging oprekken met zijn vingers. “Pijp mij!”, riep Marja. Gewillig opende ik mijn mondje en maakte de dildo nat. Toen wisselde ze van plek. Ik voelde dat mijn kont helemaal opgevuld werd door de dildo van Marja. Langzaam en steeds dieper schoof ze hem naar binnen. Nadat ik haar heupen voelde begon ze me zachtjes te neuken. Het gewicht ging meebewegen dus dit gaf af en toe korte rukjes aan mijn klemmen. Simon kwam voor me staan en hield zijn half harde pik voor mijn neus. “Openen en zuigen” en ik opende gewillig mijn mond en omsloot zijn eikel. Na een minuut was zijn pik op oorlogssterkte en wisselden ze weer van plek. De Prince Albert gaf een apart gevoel, maar het neuken ging steeds harder doordat mijn kontje meer aan kon. Hierdoor werd echter het zwiepen ook sterker en namen de pijnscheuten toe. Om dit te smoren duwde Marja haar voorbinddildo weer in mijn mond. Zo wisselden ze elkaar steeds af en werd ik helemaal suf van alle prikkels. Mijn tepels leken er wel af te vallen. Na een eeuwigheid voelde ik nog net dat Simon mijn kont helemaal vol spoot, wat een hengst. Ik zakte bijna door mijn benen, maar merkte wel dat ze me van mijn klemmen en bondages verlosten. Terwijl ik het sperma over mijn benen voelde lopen uit mijn kont, werd mijn peniskoker met een slot en ketting aan een verwarming vastgemaakt zodat ik niet uit de schuur kon ontsnappen. Marja had het zo geil gevonden, dat ze boven me kwam staan en zichzelf nog tot een, letterlijk, spetterend orgasme vingerde terwijl ze Simon afzoog. Ik voelde alleen het kutvocht dat ze aan mijn gezicht verder afveegde.
“Welterusten maatje, rust maar ff goed uit voor morgen”, grinnikte Simon nog toen ze de schuur uit liepen en het licht uit deden. “Ik zal Wendy even appen dat je de rest van de week bij ons bent zodat we je gezelschap hebt en als je ook maar iets flikt, dan app ik misschien nog wel meer…”, voegde Marja er aan toe.

SlaafHenk@Outlook.com

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners