Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weerzien Met Linda 1 - 10577 keer gelezen
De avond was het rustig. Er was niets op tv en op MSN waren er ook geen boeiende mensen online. De laptop stond uit het zicht, toen ik het geluid van een nieuw gesprek hoorde. Verbaasd liep ik naar de draagbare computer. Ik zag tot mijn grote verbazing dat Linda tegen me was gaan praten.

Linda was een meid die ik in haar tienerjaren heb leren kennen. De Friese dame was stouter dan menig persoon zou vermoeden. Haar fantasieën stonden bol van het ontvangen en moeten uitvoeren van geile opdrachten. Toen we in contact waren gekomen, ging de meid opdrachten voor me uitvoeren. Sommige waren onschuldig en sommige waren op het randje. Linda hield van die spanning en kickte op alles wat extremer was binnen het kader van de erotiek. Eenmaal had een man haar betrapt toen ze uit school kwam fietsen. Haar korte rokje kon niet verbergen dat ze boven haar kale kutje ‘neuk me als je dit leest’ had geschreven met stift. Die man mocht ze niet afwimpelen. In een steegje had de geile man grondig gebruik van Linda gemaakt. Hij had haar diep in haar strakke kutje geneukt.Het contact met de meid was over gegaan. Ik was naar buitenland geweest en zij had een hartstochtelijke relatie gekregen. Haar prins op het witte paard was dan eindelijk voorbij gekomen. Nu na een paar jaar, ging ze ineens het gesprek aan.

Linda vertelde eerst dat ze nog steeds met diezelfde jongen had. Ik vroeg nieuwsgierig of hij wist van haar verlangens. Even bleef het stil. Toen stond er kort ‘nee’. Vervolgens vroeg ik de meid hoe dat kwam, gezien zij sterk die verlangens had. Linda kwam los. Ze vertelde dat hij uit de buurt van Rotterdam kwam, en als hij naar het Friese land kwam, dan hadden ze weinig tijd voor seks. Ze neukten wel lekker, maar hij was niet bijzonder. Linda kwam ook zelden klaar. Als hij zijn goedje had gedropt bij haar, was het over. Ik herinnerde haar aan de tijd dat ze meerdere keren per avond klaar kwam tijdens onze gesprekken en bij haar opdrachten. Zonder dat ze het toegaf, merkte ik dat dit haar dwars zat. Daarvoor kende ik de slanke meid te goed voor. Het gesprek ging verder over andere zaken. Haar nieuwe opleiding liep als een trein en thuis was het ook allemaal goed. Daarna werd er afgesloten, want ze moest de volgende ochtend weer op tijd naar haar school.

De volgende ochtend stond ik tegen negen uur op. Ik had nog wel gedacht aan het gesprek met de Friese dame die inmiddels geen tiener meer was. Ik zette een kopje thee en startte de laptop op. Mijn mail opende zich. Mail van Linda.

‘Na ons gesprek gisterenavond, lag ik in bed. Ik hunker naar ons contact. Mijn vriend hoeft het niet te weten. Alsjeblieft, geef me een opdracht voor tijdens of na school. X Linda’

Droomde ik nog? Ik las de mail nog een keer. Mijn grijze massa in mijn hoofd ging als een razende te keer. Tientallen ideeën passeerden in een no-time de revue. Ik wist dat ze haar e-mail ook op haar iPhone las. Daarom besloot ik de draad, die lang geleden was losgelaten, op te pakken.

‘Vraag aan een klasgenoot een dikke zwarte stift. Ga naar het jongenstoilet en neem plaats in een wc-hokje. Bevredig jezelf met de stift totdat je klaarkomt. Slipje laat je vervolgens uit. De deur mag niet op slot en ook niet worden tegengehouden. Als een jongen binnenkomt, ben je hem van dienst. X’

Mijn pik roerde zich in mijn boxershort. Het idee dat de geile meid uit Friesland hunkerde naar mijn opdrachten terwijl ze een relatie had, was opwindend. Ik liet de laptop aan staan en ging douchen.

Terug uit de douche trok ik wat gemakkelijks aan. Het was handig om geen strakke jeans aan te doen, gezien de start van de dag. Mijn pik wilde ruimte hebben.

Terwijl ik wat brood stond te smeren, hoorde ik het geluid van een nieuwe mail. Vurig hoopte ik dat het Linda was. Ik legde het mes neer en liep naar de laptop. Inderdaad, het was Linda. Snel opende ik de e-mail van deze geile studente.‘Goddelijk! Ik had een stift geleend van een van de weinige jongens in mijn klas. Eerst wat mee getekend en toen naar toilet gegaan. Erg spannend. Mijn kutje was supernat voordat ik begon. Oh dit was zo geil. De stift liet ik in mijn vagina glijden. Diep. Mijn andere hand wreef over mijn klitje. Ik kwam al snel heel heftig klaar. Dit was mijn beste hoogtepunt in tijden! Niemand kwam binnen. We hebben weinig jongens op school he …. X’

Terwijl ik het zat te lezen, kwam er nog een mail van haar binnen. Direct las ik die ook.

‘ps.: het was weer heerlijk om dit te doen. Ik ben weer helemaal van jou!’

Dat bericht deed me goed. Ik stuurde haar dat ze haar e-mail dan in de gaten moest houden omdat er binnen dat moment en een uur een nieuwe opdracht zou volgen. Eerst was het tijd om even te eten. Terwijl mijn boterhammen zorgvuldig naar binnen gingen, konden mijn gedachtes Linda niet loslaten.

De griet was een mooie dame. Ze was rond de 1.70 en had lange donkere haren. Geen krul in te ontdekken. Haar lieve gezichtje was mooi egaal. Daarbij had ze lippen om te zoenen. Haar slanke lichaam was prachtig. Hoewel Linda zelf gruwelijk baalde van haar kleine borsten, sierde het haar wel. Ik kende haar niet anders. Ik wist dat haar tepels lekker gevoelig waren. De ronde billen van de meid pasten perfect bij haar lange benen. En die meid had zich net goddelijk klaargemaakt in de wc van de jongens bij haar op de opleiding.

Ik wist dat Linda met de trein naar haar school moest. Ik besloot dat te gebruiken in de volgende opdracht. Even zocht ik op hoelang de meid in de trein zou zitten richting huis. Dat was niet lang. De opdracht die ik haar zou geven, mocht dus niet veel tijd kosten. Daarom mailde ik haar met de vraag of ze kon beschrijven wat ze aan had. Al snel had ik antwoord. Ze had een wit blouseje, een zwart plooirokje dat kort was en een panty aan. Haar slipje was al uit. Linda kennende had ze altijd haarklemmetjes bij. Die zouden goed van pas komen.

‘Als je op weg naar huis gaat, dan zul je in de trein moeten zorgen dat je niet alleen in een coupé zit. Je moet in het zicht gaan zitten van iemand. Aldaar scheur je jouw panty bij je hoerenkutje kapot. Je voelt even hoe nat je kutje is. Dus niet vingeren! Vervolgens zet je op beide schaamlippen een haarklemmetje. Mocht je er meer dan twee bij hebben, dan zet je ook op beide tepels een zo’n klemmetje. Je mag de klemmetjes pas verwijderen als je jezelf op je slaapkamer uitgebreid hebt klaargevingerd. X’

Nog een minuut later had ik alweer mail. Vurig hoopte ik dat ze het niet zou opgeven en dat ze deze opdracht zou aangaan. Linda kennende zou ze dat ook wel doen. En jawel. Ze antwoordde me dat ze me zoals altijd zou gehoorzamen. Het verslag van deze actie zou ze mailen zodra ze online zou zijn. Ik kon niet wachten.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners