Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Weesmeisje - 43540 keer gelezen
Ik bel aan bij een gerenoveerd kasteel, gelegen in een prachtig park, met een grote oprijlaan. Stappen in de vestibule en even later draait de grote eiken deur open. Een heuse lakei, of hoe noem je zoiets, doet voor ons open. Samen met mijn 'nichtje' Kitty stap ik binnen. Ze is eigenlijk helemaal geen familie, maar een weesje dat al jaren bij me inwoont, want in het weeshuis kon ze niet terecht.
Het is een lief kind, knap en schattig, maar ook erg pittig met stoute trekjes. In het weeshuis waren weinig meisjes en enkele grotere jongens, die haar zo'n beetje gebruikt hebben als sexy speelpopje. Natuurlijk gebeurde dat allemaal stiekem, maar het maakte wel dat Kitty ervan ging houden dat er stoute sexy dingen met haar gedaan werden met veel bloot.
Ze is heel onderdanig ingesteld, houdt van vernederende toestanden, waar ze wel heel beschaamd bij is maar tegelijk toch eindeloos van geniet. Een rare combinatie van willen en niet-durven, maar toch toelaten omdat het haar zo opwindt. Ze loopt er ook graag kort gerokt bij en meestal zonder bh in een luchtig kleedje of bloesje. Ze is een echte stoeipoes, maar dan in een erg jonge versie!

We worden in een heel sjiek salon binnen gelaten, waar Markies Michel Alphonse de Camarque al op ons zit te wachten. Hij is een oude bekende van mij en ik begroet hem hartelijk, terwijl Kitty een beetje zenuwachtig een soort reverence probeert te maken. Ik zie dat de Markies een geamuseerde blik in haar bloesje werpt terwijl ze diep buigt. Haar volle tietjes lijken hem wel aan te staan, want hij glimlacht verheugd bij deze 'diepgaande' kennismaking met het mooie kind en haar speelgoed.
Een oude butler komt ons vragen wat we wensen te drinken en verdwijnt weer om het bestelde op te halen. "Eigenlijk is het de bedoeling dat in de toekomst een dienstmeisje dat werk gaat doen, want James heeft al lang zijn pensioen verdient. Ik ben heel tevreden van zijn dienst hier, maar de man krijgt het moeilijk om zijn werk nog naar behoren te doen. Daarom ben ik op zoek naar een goed dienstmeisje, zoals Kitty bijvoorbeeld."
Ik leg de Markies uit dat Kitty allicht nog veel zal moeten leren, maar dat ik er zeker van ben dat ze heel geschikt is voor dit werk. "Ze zal u in de watten leggen heer Markies en ze kan heel lief en gedienstig zijn, op allerlei manieren!" De oude man spitst bij deze laatste woorden de oren en vraagt wat ik daarmee bedoel. "Heb ik jou al verteld over haar bizondere verlangens door haar ervaringen?"

Ik voel me wat opgelaten omdat ik met mijn Meester mee moet naar een Markies die een dienstmeisje zoekt. Ik ben een wees en woon bij Meester in, nadat ik niet meer terecht kon in het weeshuis waar ik opgegroeid was. Hij was altijd lief voor mij, een soort nonkel en ik had het goed bij oom John. Met de tijd had ik echter wel verteld over mijn vreemde ervaringen in het weeshuis en dat ik daar rare verlangens van had over gehouden. Uiteindelijk heb ik Hem die met stukjes en beetjes ook verteld, doodsbeschaamd maar heel opgewonden door de herinneringen.
Gelukkig was John heel begripvol en had Hij me gevraagd of Hij me daarmee kon en mocht helpen. Hij heeft me toen verteld over Meesters en slavinnen, hoe dat werkte en of het dat was wat ik wou. Dat wou ik en zo heeft Hij me dan langzaam en omzichtig tot Zijn slavinnetje gemaakt, wat ik zeer leuk en opwindend vond. Terug dat machteloze, de vernedering, soms petsen op de poep of elders, veel bloot en stoute dingen doen, onderdanig en gehoorzaam.
Ik voelde me zalig in mijn velletje en genoot van de spelletjes die Hij met me deed, zoals ik bij de jongens vroeger geleerd had. Ik had er geen trauma aan over gehouden, maar verlangde wel naar die toestanden, ook al schaam ik me soms half dood.

Ik had mijn vriend John nu wel om een dienstmeisje gevraagd en hij had zijn nichtje voorgesteld, maar dit had ik niet direct verwacht of in gedachten gehad. Enerzijds was ze bloedmooi en had ze al alles in huis waar een man blij van wordt, anderzijds zat ze met een verleden van haar en de daaruit voortspruitende verlangens. Ik weet niet goed wat ik daar allemaal moet van denken, maar boeiend lijkt het wel. Een Markies is ook maar een mens en als man vind ik het natuurlijk wel opwindend.
"Kitty, wil je ons meer vertellen over wat je allemaal meemaakte in het weeshuis, of is dat te moeilijk voor jou en doe je dat liever niet? Ik heb in mijn leven al heel wat meegemaakt en gehoord, maar dit is wel nieuw voor mij!"
Ze kijkt van mij naar John en krijgt een blos op de wangen. "Of wil jij er iets over vertellen John, want jij weet er blijkbaar meer van! Zo te zien doet Kitty dat liever niet zelf." John zegt dat het beter is dat ze dat zelf verteld, want zo precies weet hij dat ook niet allemaal.

Ik zucht eens diep en vraag me af waar ik moet beginnen en of ik dat dan wel durf te vertellen. Het begon heel onschuldig eigenlijk, maar het werd steeds wel meer en stouter. Maar goed, ik zal mijn best doen.
"In onze vrije tijd werden we altijd bewaakt door de Tang, sorry: zuster Paloma! We noemden haar 'de Tang' omdat ze altijd zo streng was en weinig kon verdragen, maar gelukkig had ze opvallend klikklakkende schoenen, zodat we ze altijd tijdig hoorden aankomen. In het speeltuintje mochten we alleen onder ons spelen, dus meisjes onder elkaar en jongens apart. De jongens waren wel in de meerderheid en kregen dus steeds de meeste ruimte.
Op een dag had een jongen een kever of zoiets gevonden en vroeg aan de Tang of zij wist wat dat was. Iedereen liep naar hem toe, maar ik was juist aan 't tuimelen over zo'n buis. In het voorbij lopen gaf Jaak, de oudste van de jongens, me een mep op mijn blote billen. Door mijn korte rokje en het tuimelen hing ik even met mijn broekje bloot en daar profiteerde hij van, nu de Tang toch afgeleid was. Ik was te verrast om te reageren, maar ergens stiekem vond ik het wel lekker en dat had Jaak precies ook gemerkt.
Een dag later kreeg hij de kans om me ongezien onder m'n rokje bij een bil te grijpen. Ik schrok wel, maar ook dat voelde best leuk aan en ik zei weer niks. Regelmatig zat daarna de hand van Jaak onder m'n rokje en vanaf toen hoopte ik stiekem dat dit meer zou gebeuren, ook al wist ik dat het stout was en owee als de Tang dat zou zien of te weten komen!

Na een tijdje werd Jaak handtastelijker en kneep hij stiekem soms ook in mijn ontluikende tietjes, wat ik ook heel lekker vond. Ik dacht wel even dat ik in de hel zou belanden, maar eigenlijk was ik niet in fout, wel die grote jongen! Ik kon er toch niks tegen beginnen, want hij was stukken groter en zowat de baas van alle wezen. En als iets lekker aanvoelt, kan het toch niet zo stout zijn als de nonnen zegden!?
Maar toen moesten we eens samen iets gaan halen in de materiaalkamer en daar stak Jaak zijn hand gewoon van voor in mijn broekje en pakte me bij mijn poesje. Hij masseerde me daar en dat was zo lekker dat ik naar adem snakte. Hij zei dat ik nu zijn vriendinnetje was en dat ik hem alles moest laten doen met mij wat hij wou. Ik was zo opgewonden dat ik stom 'ja' knikte en met knikkende knieŽn terug naar de les ging. Daar heb ik heel de tijd zitten dromen en fantaseren over wat net gebeurd was. Een dag later duwde hij een pingpong balletje in mijn kutje, dat me bij elke beweging tijdens de les inwendig masseerde en me bloedgeil maakte. Vinden jullie dat ik fout bezig was en me had moeten verzetten?"
John en de Markies zitten me allebei vol aandacht te bekijken en weten niet goed wat antwoorden.
"Kitty, als ik je goed begrepen heb, dan heeft die jongen eigenlijk nooit iets tegen jouw zin gedaan, ook al was het wel stout op zich! Jij vond het blijkbaar best lekker en genoot ervan ... of dierf je niet reageren omdat hij 'de baas' was?" Ik zie een verlegen glimlach tevoorschijn komen op haar snuitje en ze kijkt vragend naar John. "Tja meisje, zeg de Markies maar wat je mij ooit gezegd hebt, hij zal je niet opeten hoor!"
Ik zie dat ze er blijkbaar veel met John over gepraat heeft, dat het haar dus wel hoog zat, al wat er toen gebeurd is. Ze heeft er waarschijnlijk niet goed raad mee geweten en zal vast blij geweest zijn dat ze er met iemand kon over praten zonder veroordeeld en naar de hel gestuurd te worden. Nonnen staan nu eenmaal niet bekend om hun tolerantie, maar wel om hun hel en vagevuur preken. Daar kon ze dus toen helemaal niet terecht met haar situatie en vragen. Gelukkig is ze bij John terecht gekomen en is ze haar pakje daar veilig kwijt geraakt. Denk ik toch.

Ik voel me niet helemaal op mijn gemak om over die oude dingen te vertellen, temeer omdat de herinneringen me helemaal terug opwinden. John en de Markies lijken me echter niet zo erg geschokt en luisteren geÔnteresseerd, dus zal ik maar verder vertellen zeker!?
"Jaak zag kans om me regelmatig ergens alleen te hebben en toen heeft hij zo lekker met m'n kutje gespeeld dat ik de eerste keer klaargekomen ben. Ik wist niet wat me overkwam en hij schrok blijkbaar toch ook wel dat ik ineens zo raar deed. Die ervaring was zo ongelooflijk lekker dat ik de rest van de dag op wolkjes heb gelopen en naar niks anders meer verlangde.
Misschien was het toen stout van mij, maar ik liep zelf achter Jaak aan, zodat hij me hopelijk terug zo warm kon maken. En dat deed hij dan ook regelmatig, op alle mogelijk plaatsen waar het even kon. Hij speelde met mijn kutje en tetjes tot ik begon te dansen van geilheid en uiteindelijk klaar kwam. Soms moesten we echter ook midden in onze aktiviteit plots verdwijnen voor we bijna betrapt werden. Dan liep ik de rest van de dag te ijlen en te knijpen, tot ik op een dag van pure frustratie met mezelf begon te spelen tot ik losbrandde."

Ik zie dat mijn meisje danig opgewonden wordt van haar eigen verhaal en wat zich toen heeft afgespeeld. Het zal best wel pittig geweest zijn om in een puriteinse nonnen omgeving zoiets mee te maken. Alle dagen dat gezever over zonden en straffen en dan zit je als jong meisje in zo'n geile situatie. Ik ben eigenlijk wel gelukkig dat ze het allemaal leuk vond en dat het geen gedwongen dingen waren die ze dan niet wou. Misschien kom ik met deze gedachten dan ook wel in die hel van de nonnen, maar het is toch maar zo.
Als ik bedenk hoe die Jaak zal genoten hebben van dat wichtje dat hem zoveel zwoele momenten bezorgde, zomaar, gratis voor niks en het dan zelf nog leuk vond ook. Ze liep hem zelfs achterna voor meer. Ik vraag me af wat die jongen dan deed met zijn eigen opwinding, want de natuur zal bij hem toch ook al aan 't werk geweest zijn denk ik. Daar heeft ze niks over gezegd, maar misschien durft ze niet vertellen wat zij bij hem moest doen. Of deed hij stiekem aan zelfhulp?

"Jaak was me op een dag achterlangs aan 't vingeren, met mijn rokje en bloesje omhoog, zodat hij ook met mijn tetjes kon spelen, toen onverwacht Tony bij ons stond. Dat was de tweede grootste van de jongens. Die keek zijn ogen uit toen hij me daar zo kwasi bloot zag staan met de vingers en handen van Jaak overal op en in mij.
Om een lang verhaal kort te maken: Jaak beloofde Tony dat hij mocht 'meespelen' als hij zijn mond hierover hield. Ik had een kop als een biet en schaamde me suf, maar tegelijk wond het me ook enorm op daar zo bloot te staan voor nog een jongen. Tony begreep al vlug wat ik lekker vond, en hij ook natuurlijk, en vanaf toen werd ik door de twee jongens apart of te samen aangepakt. Ik werd te pas en te onpas geknepen en gepord, maar wel allemaal heel stiekem en ongezien, want anders waren we beter dood denk ik.
Het strafste was toen ik op de eerste verdieping aan de balustrade stond te praten met Moeder Overste die beneden stond. Zij kon alleen mijn hoofd zien, want het was een gesloten balustrade. Wat zij niet zag, was dat Tony me heel de tijd van ons gesprek achterlangs stond te vingeren, met mijn broekje op mijn knieŽn en mijn rokje omhoog geslagen. Hoe mijn onzekere stem me toen niet heeft verraden, versta ik nog steeds niet. Het was in ieder geval moordend geil om zo letterlijk voor een non haar ogen met mijn kutje en kontje bloot te staan en suf gevingerd te worden. Toen ik onvermijdelijk kletterend klaarkwam heb ik maar een hoestbui geproduceerd en me van haar weggedraaid.
Sorry, maar ik word alweer gloeiend heet bij de gedachte aan toen."

Nou, eerlijk gezegd zitten wij ook niet echt meer geheel ontspannen te luisteren. We zijn dan wel oude bokken, maar onze hormonen werken nog wel en we kunnen ons haar verhaal levendig voorstellen. Kitty zit er ook bij met knalrode oortjes en ik vermoed dat haar broekje nu ook wel serieus nat zal zijn. Als haar Meester moet er wel over waken dat ze niet ziek van word van natte kleding.
"Kom eens hier meid en laat me eens aan je kutje voelen, je zit met een kletsnat broekje vrees ik. Of beter nog, laat de Markies eens voelen of alles nog in orde is." Haar hoofd wordt zo mogelijk nog roder, nu ze aan haar kutje moet laten voelen door een vreemde ... terwijl ze al zo heet staat. Maar gehoorzaam als ze is, staat ze recht en gaat voor de Markies staan. Zoals ik ze geleerd heb, moet ze zelf vragen: "Meneer, wil je aub aan mijn kutje voelen hoe nat ik ben." Braaf zet ze haar voeten uit elkaar en doet ze haar handen achter haar hoofd, ten teken van totale onderdanigheid.
Verrast en toch een beetje onzeker gaat de Markies met zijn hand onder haar korte rokje, want zoiets doe je nu ook niet echt elke dag bij zo'n jonge knappe pop. "Jezus mina, dat is een compleet moeras hier meid, nog even en het drupt er uit!" De brave man is echt uit zijn lood en kijkt hulpzoekend naar mij! "Tja vriend, als dat zo nat is, dan doe je dat beter uit voor ze een kou pakt. Misschien kan je haar kutje ook best wat droog deppen met je zakdoek!" Aarzelend doet de Markies haar broekje omlaag en dan haar rokje omhoog, waardoor hij recht tegen haar blote kutje aankijkt. "En nu deppen maar en hopen dat je het wat droog krijgt daar." Ik moet lachen als ik hem zie puffen terwijl hij zijn zakdoek pakt.

Vijf minuten later is Kitty denderend klaar gekomen van de droogmaak pogingen van de Markies en ligt ze uitgeteld na te genieten in een zetel. Die heeft zijn kletsnatte zakdoek discreet onder zijn zetel weggemoffeld en hij gebruikt een papieren doekje om zijn vingers droog te maken. Nadat hij Kitty gevraagd heeft haar kleding wat te fatsoeneren belt hij de butler voor wat drank, want hij kan nu wel een straffe borrel gebruiken.
De oude man neemt de bestelling op en verdwijnt, om even later terug te komen met het gevraagde. Net als de Markies van zijn borrel wil nippen, moet Kitty op mijn teken haar benen wagenwijd open doen voor hem. Ze zit recht tegenover de Markies, waardoor die plots de deuren van de hemel vlak voor hem ziet open gaan. Onhandig maar snel weet hij zijn borrel veilig te stellen, waarna hij de butler vraagt hem een propere zakdoek te brengen. Die brave man heeft van heel het voorval niets gemerkt en gaat er stoÔcijns vandoor. Of doet die alleen maar alsof, professioneel als hij is!?
Als hij terug komt met de zakdoek heeft hij ook een plastiek zakje bij, waar hij onopvallend de natte zakdoek mee vanonder de zetel opschept en zonder woorden afvoert.

"Zo meid, dat hebben we dan ook weer gehad, maar vertel verder, want er gebeurden later nog wel meer pittige dingen dacht ik me te herinneren?" De Markies veegt alvast zijn zweet af met zijn propere zakdoek en ik zet me gemakkelijk.
"Op een dag leerden we bij geschiedenis over de Inquisitie, de grote heksenvervolgingen. Op een nonnenschool vertellen ze daar niks teveel over, maar Jaak zocht stiekem op internet naar meer info daarover, want dat leek hem wel bangelijk. Nadien vertelde hij Tony en mij er meer over en zo kwamen we te weten dat die vrouwen meestal bloot ondervraagd werden en gemarteld tot ze bekenden. Jaak vertelde dat ze soms met hun blote poep boven een vuur gezet werden, met de zweep geslagen en nog allerlei pijnlijke dingen. Ze werden helemaal bloot vastgebonden, stand of hangend, soms onderste boven, en dat allemaal voor een hoop geile mannen. Alles stond onder de leiding van een geestelijke, die zijn handen ook niet bepaald thuis hield.
De jongens stonden in vuur en vlam van al die verhalen en wilden dat ook wel eens uitproberen met mij. Ik plaste bijna in mijn broek van schrik toen ze dat zegden, maar nadien gaven ze toe dat ze me alleen hadden willen doen schrikken. Maar van dat bloot vastbinden enzo, dat wilden ze toch wel uitproberen. Echt gerust was ik er toch niet in!"
Het weeshuis was een oud klooster met veel kelders, die meestendeel niet meer gebruikt werden. Jaak en Tony gingen stiekem op zoek naar een verloren plekje, waar ze hun Inquisitie-kamer konden inrichten. Na dagen voorzichtig speuren en rond rommelen, hadden ze iets gevonden en ook wat materiaal zoals touwen en riemen.
De eerste keer dat ze mij meenamen, bonkte mijn hartje als gek, want eigenlijk was ik heel bang voor wat ze met me wilden doen. Ik wist wel dat ze me niet gingen pijnigen en 'beschadigen', want dat zou natuurlijk direct opvallen.
Ze namen me mee de kelders is, naar een verlaten deel ervan. Het leek wel of we in de kerkers van de Inquisitie zaten. Jaak had een oud kleed van een non gevonden en deed dat aan, zo leek hij een beetje op zo'n Inquisiteur van vroeger. Tony had een soort kap op gedaan en speelde voor beul.
"Jij bent dus een heks meisje en we gaan je ondervragen!", zei Jaak tegen zijn beul. "Trek haar kleren uit beul en bindt haar met de polsen schuin omhoog vast, zodat ze weerloos is." Dat was de eerste keer dat ik echt helemaal bloot voor hun ogen stond en ik schaamde me enorm. Maar ergens stiekem genoot ik ervan, want het voelde opwindend en geil aan om zo machteloos en bloot voor hen te moeten staan.

"Zeg me eens heks of je ergens kruiden verborgen bij je hebt, want je weet dat het verboden is die te hebben." Ik zei vlug dat ik helemaal niks bij me had en dat ze dat zo ook wel zagen en wisten. "Beul, bind haar enkels ook vast, met de benen ver open." Tony kweet zich van zijn taak en met wat gevonden touw werd ik nu helemaal weerloos vast gemaakt.
"Ik vermoed dat je in je pruim wel een voorraad kruiden zal hebben verborgen. Dat ga ik dus nu uitgebreid onderzoeken, want daar zijn we niet van gediend." Jaak kwam naar me toe en begon mijn kutje te betasten, stak toen en vinger naar binnen en draaide die in alle richtingen. Natuurlijk vond hij daar niks, maar hij bleef maar draaien en koteren, tot ik bijna ontplofte van geilheid.
Met een pets recht op mijn pruim besloot hij zijn zoekwerk en trok toen mijn billen open. "Beul, zoek jij eens in haar kontje of ze daar iets verborgen heeft zitten!" Dat hadden ze nog nooit gedaan, maar nu profiteerden ze van mijn machteloosheid om een vinger diep in mijn weerloos krampend sterretje te duwen. Ik schaamde me een ongeluk, zeker omdat ze nu voor en achter mij met hun neus zowat in mijn pruim en kontje zaten. Maar daar trokken zij zich niets van aan en onverdroten werd ik diep in mijn darmen gevingerd.

"Zo, de juffrouw lijkt te genieten van dit onderzoek! Daar staat een strenge straf op: 20 meppen met de flogger!" Jaak zei het allemaal heel theatraal en liet de beul de zelfgemaakte flogger nemen, een stuk uitgerafeld dik touw. De vele losse koordjes werken als gesel, doen niet echt veel pijn, maar mijn blote billen werden toch wel heel rood.
Ik hing me dood te schamen, zo poedelnaakt, machteloos, vernederd ... en botergeil. Was ik nog normaal dat ik daar allemaal zo heet van werd, zelfs met Inquisitie en al erbij?
Na de straf kwamen ze met twee tegelijk aan en in mijn gaatjes voelen. Mijn pruim werd suf gekneed en diep gevingerd en tegelijk werden mijn billen opengesperd en ook diep gepenetreerd door een opdringerige vinger. Het duurde dan ook niet lang of ik ging gillend en schokkend door een beuk van een orgasme. Gelukkig dat niemand ons daar in die kelders kon horen!
Toen ze me losmaakten ben ik hen met slappe knieŽn en zinderend lijf terug naar boven gevolgd. "

In de week daarop kregen we een nieuw meisje erbij die van een franse kostschool kwam. Nina was iets ouder dan ik, had een enorm sex-appeal ťn grotere tieten en ik zag al direct dat Jaak als een blok voor haar charmes viel. Ik kreeg niet veel aandacht meer en liep er stik jaloers bij. Tot ik hen betrapte in een voorraadkamertje.
Nina lag op haar rug op een stoel, met haar hoofd over de rand. Jaak zat op zijn knieŽn recht voor haar hoofd ... met zijn pietje in haar mond. Haar bloesje en rokje waren omhoog gestroopt en Jaak kneedde met ťťn hand haar tieten en met de andere vingerde hij haar. Nina zoog ondertussen verwoed op de stijve fluit in haar mondje, wat Jaak wel heel lekker leek te vinden. Die vuile onderkruipster dat ze was, daar ging ik een stevig stokje voor steken.
Ik maakte in de gang de bekende klikklak-geluiden van de schoenen van de Tang na en hoorde hoe Jaak zich rot schrok. Toen ik om de hoek ging piepen, zag ik nog net hoe Nina haar bloesje en rokje omlaag trok en hoe Jaak verwoed moeite deed om zijn stijve lat in zijn broek te krijgen. Beiden zagen knalrood en waren in alle staten, zeker toen ze zagen dat ik stond te kijken.
Dat komt ervan he makker om mij te bedriegen, dacht ik.

Een week heeft het geduurd voor Jaak me terug aansprak: "Vooruit, mee naar de kelder, jij hebt wat tegoed van mij", zei hij kort en samen met Tony verdwenen we naar beneden. Brutaal werden m'n kleren uitgetrokken en kreeg ik al direct harde klappen van Jaak op mijn bloot kontje. "Bind haar vast Tony, onderste boven hangend en armen en benen wijd open."
Ik voelde me niet op mijn gemak, want Jaak was blijkbaar nog serieus boos voor mijn trukje met de Tang.
Even later hing ik ondersteboven te bengelen en voor ik er erg in had knalde er een broeksriem tussen mijn billen. Ik gilde van de pijn en zei dat ik dit niet wou zo. Maar ik kreeg een tweede knal voor ik mijn zin kon afmaken. Jaak keek echt woest, zodat zelfs Tony bezorgd begon te kijken en hem aanmaande om te stoppen met die riem.
"Zo, zo", klonk het plots! We kregen alle drie bijna een hartstilstand van het schrikken en ik werd super knalrood. Vincent de klusjesman stond heel geÔnteresseerd te kijken hoe ik er zo bloot bij hing en de jongens wisten niet wat zeggen. "Hier zitten jullie dus verstopt en spelen jullie een spelletje waarbij het gillen door heel de kelder klonk. Dat bloot popje is toch Kitty he, want ik herken haar niet goed, zo poedelnaakt en ondersteboven. Wat zijn ze met jou aan het doen kind, dat je zo gilt?"

Met horten en stoten kwam hun verhaal eruit, zo mooi mogelijk gemaakt, maar toch heel erg fout dus. Vincent zei niks, maar kwam naar mij, kneep m'n kutje bij elkaar, keek en prutste even tussen mijn billen en begon me dan zowat te melken. "Lekker ding hebben jullie hier hangen jongens! Ik begrijp dat het leuk is om zo met haar te kunnen spelen, zonder dat de zusters dat weten. En jij lief kind, vind jij dat ook prettig om hun speeltje te zijn of word je gedwongen?"
Ik zei vlug dat ik ermee instemde, behalve dat laatste van daarjuist, dat was niet de afspraak. Bezorgd voelde hij aan mijn billen en kutje en vroeg waarom ik van de riem gekregen had en of het veel pijn deed. Jaak vertelde hem in het kort de reden. Vincent luisterde wel, maar keek toch ongerust naar mijn kutje en billen. "Weet je wat", zei hij, "ik zal er wat paterkeszalf aan doen, dan is dat zo genezen!" Hij pakte me bij m'n bekken en begon ongegeneerd m'n kutje te likken, terwijl hij met een vinger m'n kontje vingerde. "Gaat het zo al wat beter?", vroeg hij. Man, waar heeft die geleerd om zo zalig te likken, met zijn tong in de volle lengte door mijn gleuf en zelfs mijn klitje vergat ie niet! Dan zoog hij heel mijn handeltje in zijn mond en begon zachtjes te knabbelen tot ik kirde van opwinding. Daarna weer dat zalige likken en zuigen op m'n klit tot ik hing te daveren van de heerlijke spasmen. Ondanks het onwezenlijke van onze situatie werd ik loeiheet door zijn betere befwerk en kwam ik ongelooflijk lekker klaar.
"Zo, en nu even afspreken Jaak: jij komt alleen met een geboeide en geblinddoekte Nina naar hier, dan vergeet ik dit voorval te melden aan Moeder Overste! Deal? Laat me weten wanneer je haar zover hebt he jongen, dan zullen we haar ook eens goed onder handen pakken. Maar je mag dan mijn naam niet zeggen en ik spreek ook niet, anders herkent ze misschien mijn stem."
Een week later zag ik dat Nina liep te dromen met een brede smile op haar gezicht. Ik wist niet of het van een 'behandeling' in de kelders was of van iets anders, maar ze straalde gewoon van geluk en van het nagenieten. Ik weet hoe zalig het kan zijn als je van onderdanigheid en stoute dingen houdt en Jaak had er blijkbaar verstand van om ons dat te geven.
Ik barstte van jaloezie, want Nina was nu duidelijk zijn nummer ťťn en ik kwam praktisch niet meer aan bod bij hem, wel soms met Tony, die ook uit de boot gevallen was. Zo hebben we nog enkele weken aangemodderd, tot ik naar oom John mocht verhuizen. Hij was heel lief voor mij, maar ik kwam niet meer aan mijn trekken, tot hij me zo triest vond en me begon uit te vragen. Toen heb ik hem uiteindelijk mijn verhaal gedaan, zoals ik nu ook deed. Ik weet dat ik een raar kind ben, maar zo ben ik nu eenmaal, ik kan er ook niet aan doen.
"Het is goed dat je dit verteld hebt kind, dat lucht allicht wel op. John, kan ik jou even spreken in de bib hiernaast?" Samen gaan de mannen weg en laten me even alleen met mijn wilde herinneringen.

Ik heb wat zitten suffen en heb niet op de tijd gelet, maar plots worden m'n polsen op mijn rug getrokken, ze boeien en blinddoeken me en nemen me met zich mee. Met die doek voor mijn ogen en mond kan ik niets zien of niet roepen.
"Ik heb de Markies en die meneer gezegd dat de juffrouw vroeg om een tijdje in de tuinen te mogen wandelen. Zolang de heren een sigaar en drank hebben, maken die zich over haar geen zorgen en als ze haar missen, zijn ze meer dan een uur zoet om haar te zoeken in die grote tuinen."
Ik word meegetrokken naar de keuken, waar ze me een halsband van een hond omdoen en daar achteraan in mijn nek mijn polsen aan vastbinden. Zonder plichtplegingen word mijn rokje uitgetrokken en mijn bloesje helemaal omhoog gestroopt. Zo sta ik er poedelnaakt bij, blind met mijn armen omhoog en mijn tieten onbeschermd en goed bereikbaar.
"Mensenlief, wat heeft zij al lekkere tetjes voor zo'n jong popje! Lijkt me heerlijk om mee te spelen", en gelijk worden mijn tetters stevig gekneed en krijgen ze ook petsen.
Iemand duwt me voorover op een tafeltje, duwt mijn voeten uit elkaar en grijpt tussen mijn benen. "Wow, dat kind heeft al een nat kutje, wat hebben ze daarmee gedaan dat die al zo vochtig is?" Enkele vingers duiken mijn pruim in en vingeren me diep onder applaus van een hele meute.

"Hier Jefke, dat kind is ongeveer van jouw leeftijd schat ik, kom maar eens een kutje van dichtbij bekijken!" Zo te horen is het ook nog een jong gastje, die met zijn neus op mijn pruim geduwd wordt. Ik schaam me een ongeluk, want blijkbaar sta ik hier bloot te koop tussen heel wat keukenpersoneel. "En Jefke, lekker he zo'n bloot kutje, smaakt naar meer zeker?" De jongen likt verwoed achterlangs mijn hete pruim, terwijl zijn neus tegen mijn sterretje duwt.
"Hop popje, loop nu maar eens wat rond hier, zodat we jou allemaal eens goed kunnen bekijken." Na een paar petsen op mijn kontje word ik rechtgezet en door iemand meegetrokken. Onderweg wordt er aan mijn tetjes getrokken en geknepen, ze krijgen ook petsen, mijn kutje wordt gegrepen, mijn billen krijgen meppen en iemand vingert me even achterlangs.
"Zullen we haar even opwarmen met kittelen", stelt iemand voor. Ik kan daar helemaal niet tegen, dus even later wring ik me in alle bochten om al die vingers en handen te ontwijken. Maar ik kan niks zien, dus is het hopeloos om aan die marteling te ontkomen. Ik gil me te pletter in mijn blinddoek, maar daar is amper iets van te horen.
Plots stopt het kittelen, worden mijn tieten gekneed en mijn tepels gerokken, iemand speelt met mijn kutje en mijn billen worden open getrokken en een vinger duikt in mijn kontje. Binnen de kortste keren word ik bloedheet gezet, maar dan volgt weer het onverdraaglijke kittelen, wat me weer helemaal afkoelt.

"Leg haar eens op haar buik over het snijblok met de benen wijd open! Ik wil haar kutje en sterretje eens goed kunnen zien en verkennen." Mijn tieten hangen over de rand en een paar zachte kleine handen beginnen me te melken, of iets dat daarvoor kan doorgaan. Kneden, tepels trekken en plots een mondje op een tet. Dat is vast Jefke weer, die geen genoeg kan krijgen van zijn eerste blote meisje. Om je dood te schamen, zeker omdat ze terwijl achterlangs mijn lipjes en billen wijd open trekken.
"Pak die wortel met loof daar eens, ik denk dat het een mooi staartje kan zijn voor onze bunny." Iemand smeert boter ofzo aan mijn sterretje en vingert me even in mijn kontje. "Zo, dat gaatje is klaar om die wortel te ontvangen denk ik, en anders wordt het hard duwen!" Maar in ťťn snok wordt de wortel eindeloos diep mijn darmen ingeduwd, wat me naar adem doet snakken.
"Even dat wortelloof omhoog houden, want ik was nog niet klaar met die natte pruim hieronder." Ik zweet en schaam me te pletter en vraag me af hoe ze me nog meer kunnen vernederen. Maar daar hebben ze vlug wat op gevonden: "Hup bunnietje, rondhuppelen met je staartje en laat je melkerij maar flink wiebelen terwijl je loopt. "

Na nog een uitgebreide vingerbeurt tot ik dans van geilheid, wordt me een leiband aangedaan en meegetrokken, de gang in.
Na een wandeling word ik daarmee ergens over een laag tafeltje vastgebonden met mijn enkels wijd uiteen aan de tafelpoten. Met open kutje en hangende tieten word ik nog even gevingerd en dan schrijven ze met viltstift iets op mijn billen, waarna de stift in mijn pruim geduwd wordt. Dan verwijderen de voetstappen zich en wordt het stil ... op mijn geil gehijg na dan toch.
Wat later hoor ik de Markies en mijn Meester de ruimte binnenkomen en verrast stilvallen als ze mij zien. "Wow, Kitty staat hier in haar blootje vastgebonden en wat lees ik hier op haar billen: 'Goed gaar, maar nog niet klaar!'
God, was is dat een mooi kind zeg en zo helemaal bloot, wel lekker om zien. En wat een grote tieten voor zo'n jong ding, daar is blijkbaar goed mee gespeeld, waardoor ze stevig groeiden. Prachtig gewoon, maar hoe komt die hier zo te staan?"
"Tja Michel, geniet gewoon van het uitzicht man, niet teveel nadenken. Zet je er even bij en aanschouw die wonderen van de natuur, dat zie je allicht niet alle dagen." De Markies ploft neer in een zetel, net achter mij zo te horen, dus die kijkt nu recht tegen mijn opgevulde pruim en mijn groen staartje aan. Ook heel flaterend voor mij om zo te koop te moeten staan.
Meester geeft me een paar meppen op mijn billen en op mijn pruim, waarna hij m'n blinddoek afdoet. "Awel popje, hoe kom jij hier zo bloot te staan met je pruim en je kontje gevuld? Jij lijkt wel op uitstap geweest te zijn, goed opgewarmd en zo te voelen lekker met je tetjes gespeeld." Met Zijn grote handen knijpt hij m'n hangende melkerij eens stevig en draait aan m'n gezwollen knoppen. Geloof het of niet, maar zo zonder blinddoek schaam ik me nog meer.
"Heer Markies, is die viltstipt in haar pruim soms van jou? Haal hem er gerust uit hoor of wil je hem liever wat insoppen? Je doet maar of je thuis bent en geniet ervan. Als dat groene staartje in je zicht zit, dan trek je dat er maar gewoon uit." Ik heb nog niet eens de kans gehad om op de vraag van Meester antwoord te geven.
"Wat denk je Michel, zou je dat lekkere ding kunnen gebruiken als dienstertje of wil je ze liever als sexy speeltje? Je kan de zaken natuurlijk ook combineren, dat is zoals je zelf wil natuurlijk. Enne, als ze stout is, heb je dan in dit kasteel ook een kerker of zoiets, waar je haar dan kan straffen?"

Mama mia, waar ben ik terecht gekomen? Ik sta ben al zo botergeil door eerst de herinneringen, dan door wat er met me gebeurde in de keuken en nu sta ik hier weer zo heet als wat opgespannen. En dan beginnen ze over zoiets ook nog eens, terwijl ik al bijna ontplof van geilheid. Meester, aub, laat me klaar komen voor ik gek word.
"Ja, ik heb ergens een oude martelkamer in de kelders, die moet ik eens in orde laten brengen. Maar ondertussen wil ik toch wel eens terug aan dat lekkere kutje van haar voelen, nu ze zo goed opgewarmd is geworden." Moordend, zoals de Markies de viltstift er traag uit trekt, m'n lipjes betast, mijn klitje met zijn nagel krast en dan een vinger door m'n gloeiende gleuf trekt. Ik wip als bezeten op en neer, zover ik kan toch, in de hoop eindelijk door het lint te gaan.
"Zullen we haar maar eens losmaken John, ik denk niet dat ze zo erg makkelijk staat!" Oh, dankjewel meneer de Markies, dat is een goed gedacht. Mijn leiriem en enkels worden losgemaakt, maar mijn halsband en polsen blijven op hun plaats. "Als je nu petsen onder haar tetjes geeft Michel, dan wippen die mooi op! Probeer maar eens", zegt Meester. Ja, doe maar, ik sta nog niet heet genoeg misschien. Als Hij hem nu nog aanraadt om me te melken, dan vraag ik asiel aan.

"Ik wil wel eens weten of ze handig is met bediening, dus wil ik die polsen nu toch wel los zien. Is dat okee voor jou John?" Ja natuurlijk vind ik dat goed en dus bevrijden we haar van haar boeien en halsband. Ik raad haar aan om wat armbewegingen te maken, zodat haar bloed weer overal vlot gaat stromen. Het is mooi om zien hoe haar melkerij wiebelt als ze haar armen begint te bewegen.
"Zo Kitty, schenk ons dan nu maar eens een borrel in, zodat ik kan zien hoe goed je dat doet!" Als ze bij de Markies wil inschenken, gaat hij achterlangs met een hand tussen haar billen en pookt haar kutje even aan. "Ja meid, als dienstmeisje moet je op zowat vanalles voorzien zijn he ... zonder morsen of sukkelen!"
Wil ik echt wel een dienstmeisje worden, want ik word bijna stiepelzot van al dat opgehits zonder dat ik klaarkom. Ik sta nu zo heet dat ik een eitje hard kan koken in mijn kutje (denk ik toch). Dat is op zich wel lekker, maar ik barst wel bijna uit mijn voegen. Ik zou nu eender wat doen om toch maar klaar te kunnen komen.

"Kitty, ik heb een voorstel voor een ultieme test als dienstmeisje voor mij! Wil je die doen en slaag je, dan ben je aangenomen. Wat denk je, ben je er klaar voor?" Er klaar voor zijn? Man, ik ben al uren bijna klaar, maar telkens net niet. "Wat moet ik doen heer Markies?" vraag ik toch maar voor alle zekerheid.
"Schenk twee borrels in, zet die op een dienblad en kom ermee voor mij staan. Ik ga je vingeren tot je klaar komt en als je niks gemorst hebt van die borrels, dan mag je morgen beginnen als je wil." My goodness, hoe moet ik dat tot een goed eind brengen, maar klaarkomen wil ik in ieder geval, aangenomen of niet daarna! Dus vinger me nu eindelijk de zaligheid in voor ik gewoon ontplof. Ik zet mijn voeten alvast een eind uiteen, zodat mijn pruim goed toegankelijk is.
"Nee meid, zo niet! Draai je kontje naar mij, zet je voeten uiteen, buig voorover en vraag aan je Meester om je uiers te melken. Als je er klaar voor bent, vraag je me beleefd of ik je achterlangs in je hete pruim wil vingeren." Jezus man, wat nog allemaal voor ik een verlossend orgasme mag beleven. Maar goed, een mens moet er wat voor over hebben, dus doe ik wat hij me opdroeg. Ik zie hoe Meester me met belangstelling en een smile in het oog houdt, maar niks zegt. Hij heeft er blijkbaar de grootste lol in dat ik water en bloed zweet door al die opwinding en vernedering, want Hij weet ook dat ik daar zo heet van word.

"Meester, wilt u aub mijn dikke uiers melken, ik heb het nodig!" Ja, Hij wil dat wel doen en grijpt m'n twee tetters tegelijk, knijpt ze haast fijn en rekt dan heerlijk zacht mijn tepels uit. Dan doet Hij dat afwisselend met mijn roombollen, zodat ik zalig gemolken word en het lekker warm krijg.
Zodra ik weer helemaal high ben van geilheid, vraag ik de Markies: "heer Markies, wilt u aub m'n kutje vingeren tot ik daverend klaar kom, ik verlang ernaar."
De man steekt martelend traag een vinger achterlangs in mijn kutje en trekt dan de wortel uit m'n gesloten kontje. Die zat er al zo lang dat ik die gewoon vergeten was, maar nu weer duidelijk voelbaar uit m'n krappe tunneltje verdwijnt. Ik huil bijna van de ongelooflijke sensatie die dat geeft in combinatie met die folterende vinger in m'n hete doosje ťn de melkende handen van Meester.
Langzaam voel ik alle opgekropte energie samentrekken in mijn bekken en zich een weg banen naar mijn hoofd. Heel mijn ruggengraat begint te gloeien en spasmen lopen op en neer. Heel mijn lijf begint te tintelen en te vibreren, van mijn tenen tot mijn kruin, schokkend en bevend komt een beuk van een orgasme vrij, die me helemaal doorzinderd. Ik smelt in een roes van vloeibaar genot die me helemaal meeneemt naar onuitspreekbare zaligheid. Huilend lach ik me een weg naar ontlading, dansend op stromen van intense gelukzaligheid. Bevend van geluk val ik in de armen van mijn Meester, een zalig hoopje stuiptrekkend jong vlees, veilig geborgen tijdens mijn bruisend orgasme.

Ik ben aangenomen als dienstmeisje en ben benieuwd naar die martelkamer van de Markies.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners