Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wim, Rianne en hun Meesteres - 14471 keer gelezen
Ik schrijf dit verhaal in opdracht van mijn Meesteres Jo-Anke. Meesters Jo-Anke is mijn moeder, samen met mijn zus van 20 (Rianne) en mijzelf (Wim) van 18, zijn wij de slaven van Meesters Jo-Anke.

Hoe het begon:
Ons gezin bestaat uit 3 personen Jo-Anke van 46,Rianne van en Mijzelf Wim van 18. Onze ouders zijn gescheiden en daarom wonen mijn zus en ik allen bij mijn moeder.

Het is 14 November 2005 word ik 16 en als ik wakker wordt. Als ik echt wakker ben schrik ik van wat ik zie: mijn zus van 18 is mij naakt aan het pijpen, en mijn moeder is op een stoel gaan zitten in mijn kamer. Als ik aan mij zus vraag waarom dat ze dat doet krijg ik geen antwoord. Mijn moeder zegt tegen mij: “jongen je wordt nu 16 en ik vindt het tijd worden dat je net als je zus mijn slaaf wordt”. Ik kijk naar beneden en zie dat mijn heerlijke zus mij lul helemaal in haar mond neemt, ik voel dat ik bijna gaan spuiten, maar op dat moment zegt mij moeder: “ik zou als ik jou was niet klaarkomen”. Ze staat op en gaat naast me op het bed zitten. Ze zegt tegen mijn zus dat ze moet stoppen en zegt: “Wim nu je 16 bent geworden en ik al die tijd voor je hebt gezorgd nu wordt je mij slaaf”.

En Ik krijg een briefje met daar op de volgende regels.

1. Je bent in huis altijd naakt.
2. Vanaf je nek naar onderen bij je altijd kaalgeschoren.
3. Je mag niet aftrekken of met je zus sex hebben
4. Je mag ook niet klaarkomen, want ik bepaal wanneer jij klaarkomt, als je wilt klaarkomen dan vraag je Mijn dat eerst.
5. Je volgt altijd Mijn bevelen op.

Vandaag mag je nog met kleren je verjaardag vieren maar morgen wil ik je in huis alleen maar naakt zien.

Nadat ik dit briefje hebt gelezen komt mijn zus met scheerspullen aan zetten. “Zo broertje van me, eerst ga ik je helemaal kaal scheren”. Mijn Meesteres is gaat naar beneden en Ik bent op bed liggen en mijn zus zit tussen mijn benen, nu hebt ik een mooi uitzicht op haar flinke tieten en waar kaalgeschoren kutje. En ze begin me in te smeren met scheerschuim, eerst scheert ze mijn benen en daarna komt ze aan bij mijn schaamhaar. Nu hebt ik veel schaamhaar, maar ik hebt het nog nooit afgeknipt, weleens wat bijgeknipt, maar nu moet alles er af. Terwijl Rianne mijn schaamhaar weg scheert, krijg ik een stijve. “zo mij broertje ik zie dat je het lekker vindt, maar laat mama het niet zien”. Na deze woorden is mijn lul gelijk slap aan het worden. Nadat ze alles weg heeft geschoren, doe ik mijn kleren en ga ik mijn verjaardag vieren.

Als de verjaardag afgelopen is ruim ik samen met mijn Meesteres en zus de rommel nog op. Als we klaar zijn gaan wij op de bank zitten. “ Wim omdat je nu mijn slaaf, en je je vandaag goed hebt gedragen gaat je zus je lekker klaarmaken”. Mijn zus maakt mijn rits open en haalt mij lul uit mijn boxer. Ze begin lekker op mijn ballen te zuigen een neemt daarna mijn lul in haar mond. Ik voel dat ik ga komen en vraag of ik mag klaarkomen ”Vanavond mag je klaarkomen” en ze geef een wijnglas aan mijn zus. Ik voel mijn ballen koken en ik ik roep ” ik kom, ik kommmm……..” .Rianne plaatst het glas onder mijn lul en vangt al mijn zaad op. Ze geeft daarna het glas aan mijn Meesteres en die drinkt het in één keer op. Mijn zus heeft nog alle restjes sperma opgezogen en we zijn gaan slapen.

Terwijl ik dit verhaal schrijven ben zit ik aan tafel en mijn zus zit naast mij en is mij aan het aftrekken, maar ik moet me inhouden want ik mag niet klaarkomen van mijn Meesteres.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners