Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Wraak op leugenaarster - 29862 keer gelezen
Cindy 22 jaar bruin haar ,bril op stevig gebouwd met paar extra grote tietten f cup.
Eigenwijs en liegen was haar niet onbekend. Door dat gedrag had ze al veel vijanden.
Op een dag kreeg ze een brief binnen met daarop persoonlijk en geheim. Ze maakte de brief open en zag dat het om een baan ging als spelbegeleidster in een sanatorium detentieplaats. Daar zaten gevangenen van zware delicten. Ze mocht er met niemand over hebben en moest binnen een week reageren. Na een paar dagen erover nagedacht te hebben besloot ze het te doen. En postte het antwoord in de bijgesloten enveloppe. Een paar dagen later had ze antwoord waneer ze verwacht werd voor een eerste gesprek.

De bewuste dag stond ze op de afgesproken tijd voor de poort, waar ze werd opgehaald door een goed geklede man die zich voor stelden als Karel. Ze werd meegenomen naar een ruimte met spelletjes. Alle gangen waar ze door kwamen waren gesloten en moesten met een pasje worden geopend. Ze keek rond in de kamer en zag van alles van springtouw tot terrarium met dieren.
Karel vroeg haar of ze er met iemand over gesproken had en gaf haar een verklaring die ze moest tekenen. Cindy tekende de verklaring en verzekerden hem dat ze er met niemand over gesproken had waar ze nu was. Oke zei hij dan ga ik nu een jongen halen om je testen. En terwijl hij wegliep wees hij naar een rode knop hier zit een noodknop voor als het uit de hand dreigt te lopen, dan komt er hulp want schreeuwen horen ze niet. Deze ruimte is namelijk geluidsdicht. Oke ,zei Cindy terwijl Karel weg liep.

Even later kwam hij terug met een jongeman, die een aparte blik in zijn ogen had. Nadat hij zich had voorgesteld als Dave ging hij tegenover haar zitten. Cindy pakte het dambord en begon een potje dammen met hem. Plotseling ging de pieper van Karel af hij werd weggeroepen. Zodra de deur dicht was veranderde Dave meteen. Hij gooide de damstenen op de grond en sloeg Cindy bewusteloos met het bord.
Wat ze niet wist was dat alles in scene was gezet door haar vijanden, en dat ze nu in een ruimte zat met een oversekste sadist die nooit meer vrij mocht komen vanwege zijn daden.
Ne een tijdje kwam Cindy weer bij bewustzijn met een zeer hoofd waar geheid een buil op moest zitten.
Ze voelde dat ze zich niet kon bewegen Dave had haar bewusteloos geslagen ,daar na uitgekleed en op de tafel vastgebonden. Haar kont hing in zijn geheel over de rand en haar enkels en polsen zaten vastgebonden aan de tafelpoten. Ze probeerde te bewegen maar ze had geen millimeter speling.
Tot overmaat van ramp had hij haar eigen slip in haar mond gepropt.
Terwijl ze bijkwam voelde ze een paar vingers haar kut indringen en nog 2 wat haar al oprekten, nu zetten hij meer druk en perste haar kut maximaal open. Het was net of hij keek wat de maximale ruimte in haar kut was en trok zich niks van haar gesnik aan. Cindy huilde van de pijn en de angst. Ze was allang een maagd meer en hield van ruwe sex. Maar dit was verder dan ruw hij toonde totaal geen medelijden.
Dave liep weg en pakte het een en ander ze kon door de tranen niet goed zien wat hij pakte. Hij kwam terug en ze voelde wat vettigs wat over haar kut en kontgat werd gesmeerd. Het voelde koud aan en weer kwamen die vingers in haar getergde kutje en trokken hem weer maximaal open. Ineens drukte Dave een stuk pijp in haar open gesperde kut zon 10 centimeter diep. Hij liep weg en pakte wat .
Cindy zag ineens wat hij gepakt had 2 muizen. De paniek sloeg toe bij haar Dave liep terug en liet de muizen in de pijp vallen. Cindy gilde het uit toen ze de muizen voelde binnendringen in haar kutje.
Ze probeerden uit alle macht te bewegen terwijl de muizen in haar kut te keer gingen. Ze krabde haar van binnen en woelden rond. De pijn zorgde ervoor dat ze stil ging liggen, terwijl de tranen vrij uit haar ogen liepen. Dave keek naar haar gezicht en liet een sadistisch lachje horen waardoor ze zich realiseerde dat hoe meer ze huilde hoe meer plezier hij had. Ze besloot zo min mogelijk haar verdriet en angst te laten zien. Cindy voelde nu de muizen in haar bewegen wat nu niet zo veel pijn meer deed.
Oh mijn god realiseerde ze zich ik word geil van die bewegingen in mijn kut. Ze voelde zich natter en natter worden. Nu kwam Dave weer op haar af met een liniaal van een aardige lengte en begon op haar tietten te slaan ze voelde de pijn en de opwinding in haar los komen en gaf geen reaktie waardoor Dave nog fanatieker op haar borsten te keer ging. Binnen een paar minuten waren ze al helemaal blauw geslagen, maar hij ging door en ze zag hier en daar bloeddruppels tevoorschijn komen. Nadat hij het genoeg vond en haar beide borsten blauw en rood kleurden door het bloed stopte hij met slaan.
Dave liet zijn broek zakken en pakten zijn stijve harde pik van zon 20 centimeter lang en aardig dik, en begon deze door het bloed van haar borsten te wrijven. Cindy dacht even dat ze het bewustzijn weer zou verliezen zo pijn deed het. Nadat zijn stinkende pik vol zat met haar bloed liep hij om en ging tussen haar benen staan. Cindy vreesde het ergste wat ook gebeurden met een stoot ramde hij zijn bebloede paal in haar ingevette anus. Weer die pijn en er schoten een paar tranen uit haar ogen.
Dave genoot en begon haar wild in haar maagdelijke kontje te neuken ze voelde door de beweging dat de muizen ook weer actief werden. Ze voelde ze krabben en bijten in haar en verloor opnieuw het bewustzijn op het moment dat hij haar volspoot. Even later kwam ze weer bij en voelde dat ze hevig bloeden maar Dave was nog niet klaar met haar. Hij liep weer naar een terrarium en pakte ook daar wat uit. Ze dacht dat haar hart het op zou geven toen ze zag wat hij had gepakt een slang van meer als een meter lang. Hij trok de buis uit haar kut en drukte de kop van de slang in haar bebloede kut.
Ze schokte en krijste het uit toen ze voelde hoe de slang zich meer naar binnen werkte en een muis pakte. Ze zag haar buik opzwellen terwijl de slang zich steeds dieper in haar kut werkten. Even later voelde ze hoe hij een aanval deed op muis 2 maar die miste en haar verwonden van binnen waardoor ze nog meer bloed verloor. Zijn 2de poging was echter goed de muis kon nergens heen en ze voelde dat hij de muis ook opat terwijl haar buik nog verder zwol doordat de slang in zijn geheel in haar kut zat.
Nu zag ze Dave weer naderen met een tang en nog wat dingen in een gereedschap bakje.
Hij parkeerde zich naast haar bebloede tietten. Oh mijn god wat een pijn ze krijste het uit toen Dave met een tang haar tepel bijna van haar borst afscheurde. Hij trok de tepel bijna van haar tiet af .
Ineens zag ze in haar ooghoek dat hij een spijker pakte en die door haar tepel heen drukte. Ze werd gek van de pijn en verloor opnieuw haar bewustzijn. na een paar klappen in haar gezicht kwam ze weer bij
Meteen nam hij de 2de tepel onder handen die ook doorboord werd. Nu pakte hij wat anders een eendenbek ze herkende het van haar werk in het ziekenhuis. Hij drukte de eendenbek in haar bebloede aars en spoot er honing in en pakten toen een doosje ze schrok opnieuw hij had een doos mieren die hij tegen de eendenbek aanhield. De mieren gingen op de lucht af en liepen zo haar openstaande aars in en ze voelde hoe ze zich in het tere vlees vast beten opnieuw verloor ze het bewustzijn.
Ze kwam weer bij door de pijn en zag dat Dave shaslik pennen of zo iets door haar tietten heen boorden per borst 2 stuks ze lag te rillen van de pijn en het bloedverlies.
Zo zei Dave ga je me nu pijpen of moet ik doorgaan zei hij terwijl hij de prop uit mijn mond trok.
Oke oke snikte ze als je me maar geen pijn meer doet. Hij keek haar aan met een liefdevolle blik en Cindy zag haar kans en liet zijn pik in haar mond zakken de pijn negerend.
Ze pijpte hem zo goed als het ging en hij ramde zijn pik steeds dieper haar keel in. Ze hield het net aan vol en voelde zijn pik zwellen terwijl hij zijn zaad diep in haar keel spoot. Ze voelde de pijn even niet meer en genoot hoe raar dat ook mag klinken ze werd weer geil niet denkend aan wat er net gebeurd was. Nadat ze het doorslikten voelde ze de slang in zich weer bewegen en kwam weer terug in de realiteit. Haar borsten waren doorboord hij had zelfs ringen in haar tepels gezet en ze voelde hoe hij een kutlip maximaal uit trok en weer een paar pijnscheuten even later gevolgd door de andere kant. Hij frummelde wat aan de lippen en ze voelde dat ook daar wat doorheen werd gestoken op diversen plaatsen. Ze had geen kracht meer om te roepen en liet alles toe ze voelde ook geen pijn meer ze was helemaal van de wereld en zakte weer in elkaar.
Dave wachtte tot ze weer een beetje bijkwam. Hij trok de slang uit haar bebloede kut. Daarna pakte hij de brandslang en spoot haar bebloede kont schoon van binnen . Cindy voelde het koude water haar kont vullen maar de hoeveelheid was te veel voor haar. Haar sluitspier ging open en alles kwam naar buiten stront mieren en wat bloed. Daarna spoot hij ook haar kut schoon van binnen met koud water. Door het koude water knapte ze weer wat op.
Ze keek naar haar borsten die kruislings doorboord waren vlak langs haar borstkas. Door haar tepels zaten grote dikke metalen ringen. Het verbaasde haar dat er zo weinig bloed uit was gekomen.
Alleen de constante pijn was bijna ondraaglijk. Ze voelde dat Dave haar kut weer maximaal open trok en iets naar binnen begon te persen . Ineens voelde ze dat het in haar kut zat terwijl ze even dacht dat ze uit zou scheuren. Nu pakte Dave een soort pomp en Cindy voelde hoe ze van binnen opgerekt werd. Terwijl ze nog lag bij te komen had Dave een lege voetbal in haar kut gewerkt, die hij nu aan het oppompen was. Hij genoot ervan een vrouw te gebruiken en pompte hars door haar buik werd omhoog gedrukt en uit gerekt. Hij pompte zo hard door dat de bal duidelijk afstak in haar buik. Ze zag eruit of ze zo moest bevallen. Nu drukte hij op het uitgerekte vlees van haar buik wat leek open te barsten zo groot was de druk. Ze verloor weer haar bewustzijn. Nu pakte Dave koorden en bevestigde deze aan elke ring die hij in haar tepels en kutlippen had aangebracht. Hij testte ze en trok haar lippen open .
Dave liet nu een paar ringen uit het plafon zakken , en bond de koorden er aan vast. Cindy werd los van tafel gemaakt en aan een paar stangen vastgemaakt. Deze bevestigden Dave ook weer aan de ringen.
Dave bekeek alles nog is en zag dat Cindy weer bij kwam. Hij sloeg haar een paar keer in het gezicht zodat ze sneller bijkwam. Nu begon hij de ringen zachtjes op te takelen terwijl Cindy het uit schreeuwden. Ze voelde hoe haar tepels bijna van haar borsten werden gescheurd en op het moment dat ze het niet meer hield voelde ze haar kutlippen maximaal uitgerekt worden. Ze kreeg het gevoel dat ook haar kut lippen er af zouden scheuren nu voelde ze weer extra druk achter haar grote tietten.
Cindy zag dat ook aan de pennen koorden waren gedaan en dat ze ook daaraan hing. Eerst haar tepels dan volgeden haar kutlippen en dan haar kompleten tietten de pijn was ondraaglijk. Ze vocht tegen de pijn en liet geen krimp op het moment dat ze dacht dat haar borsten kompleet van haar lichaam zouden scheuren voelde ze dat de stangen in haar knieholten rug en handen ook de druk overnamen. Ze hing nu los in de lucht waar haar edele delen de meeste trekkracht te verduren kregen daarna kwam de rest van haar lichaam. Ze liet een paar tranen uit haar oog lopen waar Dave van genoot. Ze nam zich voor niks meer te laten zien al zou ze ervan doodgaan. Ze was nu op een punt waar ze afstand van haar lichaam deed en in een soort geesteloos vlak kwam. Ze zag nu haar gezwollen buik door de uitgerekte tietten heen en zag de bobbel zitten. Dave had haar kutlippen zo ver opgerekt dat hij de helft van de bal kon zien wat hem een idee gaf. Terwijl ze zo hing pakte hij een bat en sloeg haar hard op de bovenbuik.
Dit had tot gevolg dat de bal uit haar kut werd geslagen en Cindy haar kut nu wel uitscheurden en haar lippen inderdaad bijna van haar lichaam werden getrokken. Cindy voelde niks meer en liet alles toe.
Hierdoor werd Dave nog harder en gemener terwijl het bloed uit haar uitgescheurde kut liep.
Op dat moment ging echter de deur open en de bewaking kwam binnen Terwijl Cindy opnieuw het bewustzijn verloor door bloedverlies en de sadistische behandeling werd ze gered door de bewaking.
Ze werd afgevoerd naar de ziekenafdeling waar ze werd behandeld en na een maand weer thuis werd af gezet. Cindy had regelmatig angstdromen gehad en ook een briefje gevonden met een woord erop als iemand dat woord zei moest ze diegene gehoorzamen anders zou ze opnieuw zon behandeling krijgen. Ze sprak met niemand over het briefje en kwam thuis tot rust bang en toch ook wel in spanning afwachtend tot iemand haar dat woord gaf. Aan de ene kant had het haar bijna haar leven gekost aan de andere kant was het verschrikkelijk opwindend geweest. Maar ze had nu wel respect voor de medemensen.

Bij genoeg animo een vervolg Master.xxx

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners