Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Yvonne & Brenda deel 1 - 14629 keer gelezen
Begin 2000 was ik van baan veranderd. De firma waar ik tot dan toe had gewerkt was aan de zoveelste reorganisatie begonnen. Dat had ik al een aantal keren meegemaakt en ik besloot om de ontwikkelingen niet af te wachten. Een mooie vacature in een vakblad zette mij op het spoor van mijn nieuwe werkgever. Tot mijn niet geringe verbazing kwam ik bij dat bedrijf al snel enkele oude bekenden tegen. Daar waren ook twee vrouwen bij die een paar maanden daarvoor dezelfde beslissing hadden genomen. Yvonne en Brenda waren allebei aantrekkelijke vrouwen van ergens in de 40. Wij kenden elkaar al jaren en woonden ook in dezelfde regio. Ik kon mij nog herinneren dat Yvonne al geruime tijd een vaste relatie had, terwijl Brenda een alleenstaande moeder was met twee opgroeiende zonen.
Tijdens de dagelijkse lunch in de kantine merkte ik dat er nogal wat wrok bij de twee vrouwen zat. Vooral hun voormalige chef kwam regelmatig ter sprake. Kennelijk was deze man debet geweest aan het feit dat ze ontslag hadden genomen. Toen ze daar voor de zoveelste keer over begonnen, luisterde ik maar met een half oor en had meer aandacht voor andere dingen. Opeens liet Yvonne zich ontvallen dat ze die man graag eens een SM-behandeling zou willen geven. Als ze met hem klaar was, zou hij wel anders piepen, stelde ze ongewoon fel. Verrast keken Brenda en ik haar aan. Terwijl ze langzaam rood kleurde, vertelde Yvonne dat ze daar toevallig een film over had gezien in de nachtelijke uurtjes. Neutraal merkte ik op dat dit soort dingen tegenwoordig beslist geen taboe meer waren. Het was algemeen bekend dat veel mensen af en toe fantasien hadden over bondage en SM, stelde ik. Yvonne ging er niet verder op in en even later zaten wij over een ander onderwerp te praten.

Ik was het voorval helemaal vergeten toen wij de maandag daarop weer in de kantine zaten. Halverwege de lunch vertelde Brenda dat zij in het weekend een leuke spelletjes had gespeeld met haar kinderen. Eigenlijk was het een weddenschap geweest over de zondagse maaltijd. Zij had in eerste instantie zelf willen koken, maar de twee jongens hadden de oren van haar hoofd gepraat over de nieuwe snackbar in het winkelcentrum. Haar jongste zoon had toen voorgesteld om via een spelletje te beslissen wat ze zouden eten. Hij vertelde dat zijn broer en hij elkaar wel eens vastbonden als ze zich verveelden in het weekend. Dat kwam regelmatig voor en was voor Brenda geen verrassing. Zij had de jongens vaak genoeg bezig gezien met waslijn en sjaaltjes. De bedoeling was dat zij vastgebonden zou worden en dan een uur de tijd zou krijgen om zichzelf te bevrijden. Als dat lukte, mocht zij bepalen wat er op tafel zou komen. Zo niet, dan kregen de jongens hun zin. De hele opzet leek onschuldig genoeg en Brenda had besloten om de uitdaging aan te nemen.
Tot haar stomme verbazing was het haar niet gelukt om tijdig los te komen. Zij had vastgebonden gezeten op een stoel in de huiskamer. Eerst waren haar handen stevig vastgemaakt achter de rugleuning. Daarna werden haar voeten bij elkaar gebonden. Tenslotte was er nog een sjaaltje tussen haar lippen gepropt en achter haar hoofd vastgezet. Nog steeds had zij zich geen zorgen gemaakt. Ze zat twee meter verwijderd van de kamerkast waar zij wat gereedschap en een schaar bewaarde. Pas toen de kinderen naar hun slaapkamer gingen en haar een tijdje alleen lieten, ontdekte ze dat er een extra stuk waslijn onder de stoel liep. Dat stuk zat aan de ene kant vast aan haar handen en aan de andere kant aan haar voeten. Door deze truc kon ze onmogelijk opstaan en naar de kast huppelen om de schaar te pakken. Eind van het liedje was dat ze de jongens hun zin had moeten geven. Als klap op de vuurpijl hadden ze haar pas losgemaakt na terugkeer uit de snackbar.
Na een korte pauze, voegde Brenda er aan toe dat ze van die eenzame opsluiting wel een vreemd en opgewonden gevoel overgehouden had. Yvonne haakte daar meteen op in en vertelde ooit wel eens een vriend te hebben gehad met wie ze dit soort spelletjes regelmatig speelde. Ik voelde dat ik het ijzer moest smeden nu het heet was. Voorzichtig liet ik mij ontvallen met mijn vorige vriendin allerlei vormen van bondage uitgeprobeerd te hebben.

Een echt gesprek kwam helaas niet op gang en het bleef bij het uitwisselen van oppervlakkige ervaringen. Ik besloot niet verder aan te dringen en af te wachten of de vrouwen er later nog op terug zouden komen. Echt verbaasd was ik niet toen ik de volgende dag een email van Yvonne ontving. Ik merkte al snel dat ze zich op deze manier vrijer en brutaler uitdrukte dan in een normaal gesprek. Het bleek dat zij het onderwerp nog eens besproken had met Brenda. Allebei waren zij van mening dat wij elkaar goed genoeg kenden en vertrouwden om eens een verkennend bondage-spel te spelen. Dat zou dan bij Yvonne thuis kunnen gebeuren, want haar vriend was voor zijn werk tijdelijk in een ander deel van het land gestationeerd. Mocht ik daar wat voor voelen, dan moest ik haar even laten weten welke datum mij het beste uitkwam.
Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ik stuurde haar meteen een email terug. Dezelfde dag kreeg ik van haar te horen welke datum zij uitgekozen had. Het toeval wilde dat wij alle drie op vrijdag onze ATV-dag hadden. Zij had daarom de eerstvolgende vrijdag voorgesteld voor ons eerste contact.
Op de bewuste vrijdagavond zaten wij enigszins onwennig bij elkaar in de huiskamer van Yvonnes woning. Zij en haar vriend bewoonden een vrijstaand huis in een rustige buurt. De sfeer werd wat gemoedelijker na een eerste kopje koffie en een korte rondleiding door het huis. Terwijl Brenda meer aandacht had voor de inrichting van de kamers, lette ik vooral op aanwijzingen op SM-gebied. Ik had de vrouwen nog steeds niet veel verteld over mijn ruime ervaringen in het verleden. Misschien was het ook maar beter om dat voorlopig zo te laten, dacht ik bij mijzelf. Best mogelijk dat zij dat helemaal geen prettig idee vonden.
Na terugkeer in de huiskamer, stelde Yvonne voor om een begin te maken met het spel. Zij vertelde dat ze een leuk scenario had uitgewerkt. De bedoeling was dat wij naar de slaapkamer zouden gaan en ons daar zouden uitkleden. Zij wilde zelf de leidende rol spelen en ons kennis laten maken met een paar spannende vastbindspelletjes.

Een minuut of twintig later lagen Brenda en ik stijf vastgebonden op bed. Yvonne bleek een ware expert op dit gebied te zijn. Onze handen waren kruislings achter onze rug omhooggetrokken naar onze schouderbladen. Zorgvuldig werden ze daar vastgeknoopt. Extra touw rond de bovenarmen zorgde ervoor dat ze onbeweeglijk op hun plaats bleven. Ondanks de stevige manier van vastbinden bleek dit nauwelijks pijnlijk of onaangenaam te zijn. De bondage was echter buitengewoon effectief. Geen schijn van kans om onszelf te bevrijden, zelfs als we in staat zouden zijn om bij een mes of schaar te komen, schoot het door mij heen. Die mogelijkheid was bovendien uitgesloten, want even daarna werden onze voeten en knien bij elkaar gebonden.
Vervolgens moesten we plat op onze buik op bed gaan liggen. Onze benen werden dubbelgevouwen en omwikkeld met veel touw. Toen Yvonne klaar was leek onze houding precies op een 'hogtie', maar zonder dat de handen en voeten naar elkaar getrokken werden. Deze typische manier van vastbinden heette Japanse bondage, liet ze fijntjes weten. Na nog even genformeerd te hebben of wij nergens last van hadden, deed ze bij ons allebei een grote mondknevel om. Het penisachtige mondstuk drukte mijn tong hard naar beneden. Nadat ze de riempjes van de knevels strak aangetrokken had, liep ze een paar keer goedkeurend om het bed heen. Het was duidelijk dat ze heel tevreden was over het resultaat.
Ondanks mijn eerdere ervaringen op dit gebied, was ik nog nooit zo stevig vastgebonden geweest. De vrouwen met wie ik in het verleden een SM-contact had gehad, kozen meestal voor handboeien of leren attributen om een bondage-spel te spelen. Vastbinden met touw was doorgaans niet hun voorkeur geweest. Wat dat betreft kwam ik nu dus ruimschoots aan mijn trekken, dacht ik ironisch. Ik kon werkelijk geen kant op. Door de aparte manier van vastbinden leek het net alsof ik geen armen en benen meer had. Mijn hoofd was zo ongeveer het enige lichaamsdeel dat ik normaal kon bewegen.

Na een paar minuten had ik in de gaten dat Yvonne ons alleen had gelaten. Vaag kon ik flarden van een gesprek opvangen dat uit de huiskamer leek te komen. Met veel moeite schoof ik een stukje op naar het uiteinde van het ledikant. Dit gedeelte van het bed stond het dichtst bij de deur van de slaapkamer. Brenda hield zich muisstil en lag met grote ogen te kijken. Alhoewel ik niet kon verstaan wat er gezegd werd, viel mij op dat ik alleen de stem van Yvonne hoorde. Na enige tijd werd duidelijk dat ze een telefoongesprek aan het voeren was.
Lichtelijk gehaast kwam ze de slaapkamer weer in en pakte haar schoenen. Ze vertelde dat ze net haar ouders telefonisch had gesproken. Die wilden de volgende dag bij haar op bezoek komen. Dat had ze met goed fatsoen niet kunnen afwimpelen, want door de afstand zag ze die toch al veel te weinig. Omdat ze nergens op gerekend had, ging ze nu even naar de avondwinkel om boodschappen te doen. Ze had geen tijd en ook geen zin om ons eerst nog los te maken. Wij hoefden ons echter nergens zorgen over te maken, want met de auto was ze in een uurtje weer terug, stelde ze. Meteen een mooie gelegenheid voor ons om alle nieuwe indrukken te verwerken. Bovendien lagen wij dicht bij elkaar en zouden onszelf vast wel vermaken, besloot ze lachend.
In eerste instantie dacht ik dat ze een grapje maakte om de spanning verder op te voeren. Die mening moest ik al snel herzien toen ze de slaapkamer verliet. Even later hoorde ik het geluid van de voordeur die in het slot werd getrokken. Verbaasd en ongelovig keken Brenda en ik elkaar aan. Ik vermoedde dat zij dezelfde verwarrende gedachten had als ik. Dit was nauwelijks wat wij ons voorgesteld hadden van zon eerste SM-spel: naakt en ingesnoerd in een vreemd huis en achtergelaten door onze gastvrouw.
De stilte werd verbroken door het starten van een auto. Even had ik nog de flauwe hoop dat Yvonne ons alleen maar op de proef wilde stellen, maar het wegrijden van de wagen maakte aan alle twijfels een einde...

(wordt vervolgd)


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners