Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zandvoort deel 1 - 9145 keer gelezen
De avond valt

Ik heb een droge mond en snak naar iets te drinken. Het eerste de beste café dat ik zie loop ik binnen. Het is er vrij donker. In het midden staat een biljarttafel waar 3 mannen aan staan, achter de bar een nog al stuntelig mannetje en aan een van de tafels zit een man verdwaast naar zijn glas te kijken waarvan hij er waarschijnlijk al vele van heeft leeg gedronken.
Er valt een stilte als ik de deur achter me sluit en langs het biljart loop. Ik voel hoe goedkeurende ogen mij van top tot teen opnemen en loop langs hen heen naar een tafeltje achteraan. Ik ga zitten aan de wat plakkerige tafel en sla mijn benen over elkaar.
Ik schrik wakker en merk dat ik half in slaap was gevallen achter mijn wijnglas hier in het café. Mijn arm plakt aan het smerige tafeltje en ik kijk om me heen. Alleen de barkeeper en de jonge man van de pooltafel zijn nog aanwezig. Ik pak mijn geld, leg het op het tafeltje en drink mijn glas leeg. Dan sta ik op en loop naar de deur. De barkeeper en de jonge man schijnen mij niet eens op te merken.
Ik haal diep adem als ik buiten kom in de frisse lucht. De week was lang en druk geweest en ik herinner me de reden waarom ik hier kwam. Lekker uitwaaien in Zandvoort na een drukke week wil altijd wel helpen. Ik loop naar beneden het strand op. De zon gaat net onder en de meeuwen spelen op de wind. Het strand is bijna verlaten met uitzondering van een paar hondenliefhebbers en een enkel verliefd stelletje dat voorbij loopt en hand in hand kijkend naar de ondergaande zon.
De wind waait door mijn haren en ik wandel genietend over het strand. Ik ben weer klaar wakker en de droom is van me weggewaaid met de wind mee om bedolven te worden door de golven die hard het strand op slaan. De wolken trekken aan me voorbij als ik het laatste beetje zonlicht zie verdwijnen aan de horizon. De meeuwen geven nog een laatste schreeuw voordat ze verdwijnen naar hun rustplaats.
In het schaars overgebleven licht zie ik een man in kleermakerszit zitten. Langzaam kom ik naderbij om hem te passeren en ik zie hoe goed hij er uit ziet in het laatste schemerlicht. Zijn bruine haren wapperen in de wind. Alsof ik hem uit een trans haal schrikt hij op als ik hem bijna gepasseerd ben.
“Het strand is voor geliefden. Het strand is voor de troost. Als geliefden je ontbreken zijn het de tranen waarmee het hoost.” Zeg je met diepe stem. Verbaast blijf ik staan bij het horen van deze wonderlijke zinnen. Poëtisch, maar onbekend bij mij. “Van wie zijn deze woorden?” Vraag ik aan jou. Je hoofd komt langzaam omhoog en ik kijk diep in je bruingroene ogen. Alsof er lichtjes in je ogen twinkelen kijk je me verbaast aan. Je had duidelijk geen antwoord verwacht. Je komt overeind en terwijl je het zand van je joggingbroek afslaat zeg je: “Mijn woorden, mijn gedachten. De woorden en gedachten van mij.” Je lacht terwijl je dit zegt en steekt een hand naar me uit ter kennismaking.
“Hele mooie woorden met diepgang.” antwoord ik jou. Ik steek ook mijn hand uit. “Mijn naam is Skeena en ik hou van poëzie en van woorden met diep………” Mijn woorden stoppen als er een schok door me heen gaat als jouw hand de mijne raakt. Een elektrische lading raast door mijn lichaam en even twijfel ik of ik een flits door onze vingers heb zien ontsnappen. Ik lees in jouw ogen dat dit gevoel jou ook niet ontgaan is.
“Ben je altijd zo heet? Of alleen bij mij?” Lach je me toe. Ik schraap mijn keel maar alle woorden zijn mij spontaan ontschoten door jouw aanraking. Je laat echter mijn hand niet meteen los. Ik laat mijn ogen over jouw lichaam gaan. Je ziet er sportief uit en toch bezit je een elegante uitstraling. Dan tilt jouw hand me aan mijn kin omhoog om opnieuw jou in de ogen te kijken. Zonder aarzeling plaats jij meteen een zachte kus op mijn lippen. Als vanzelfsprekend opent mijn mond om jouw warme kus in ontvangst te nemen. Je hand glijdt over mijn rug en je drukt me dicht tegen je aan.
Ik voel door je joggingbroek duidelijk jouw opwinding. Met beide handen pak ik je hoofd vast en druk deze stevig op mijn mond. Ik laat mijn tong diep in jouw mond verdwijnen. Een verkenningstocht van mijn tong over je kiezen, tanden, binnenkant van je wangen, je tong en je gehemelte die mij zeer opwind. “Mmmmmm” Kreun ik zacht. Dan laat ik mijn handen over je schouders gaan en streel je armen zacht. Langzaam gaan mijn handen over je onderarmen heen en weer. Vervolgens kruipen mijn handen weer omhoog om over je schouderbladen de weg naar je rug te vinden. Daar daal ik af naar de onderkant van je rug en trek je trui uit je joggingbroek. Met mijn nagels ga ik over je naakte rug.
Ik voel een rilling van genot over je ruggengraad lopen en daal met mijn handen verder naar beneden. Met een ferme druk pak ik je billen vast en druk je onderlichaam stevig tegen me aan. Met een mijn voet ga ik langzaam over je onderbeen en omstrengel deze terwijl mijn handen je heerlijke billen masseren op het ritme van de golven.
Het was voorspelbaar dat dit spel voor jou al snel te veel zou gaan worden, maar je weet je goed te beheersen. Je pakt me bij mijn bovenarmen vast en duwt me iets bij je vandaan. Je ogen staan bloedgeil en het aanzicht hiervan maakt mij alleen nog maar geiler.
Voor een seconde die wel een eeuwigheid leek te duren staan ze roerloos tegenover elkaar. Dan verbreek jij de stilte en zegt: “Laten we het ons iets gemakkelijker maken.” Ik knik ter bevestiging, kan geen woord uitbrengen als ik wederom verdrink in jouw mooie ogen. Hand in hand lopen we de richting van de strandtentjes op en als een blinde laat ik me door jou leiden.
Het is herfst en eigenaar van dit kleine strandtentje heeft de boel gesloten. Een kleine lantaarn aan de gevel zwengelt heen en weer in de wind. In het schamele licht ga ik zitten en jij knielt naast me neer. Mijn handen gaan meteen over je borst en jij trekt je trui uit. Terwijl je dit doet en je armen omhoog zijn streel ik zacht je oksel. Je legt je trui neer en je handen beginnen mijn benen te strelen. Door de jeans heen voel ik de warmte die van je handen afstraalt. Ik pak de touwtjes van je joggingbroek en ontknoop deze. Vervolgens laat ik mijn beide handen in je broek verdwijnen. Je kreunt als ik je heerlijke lid in mijn handen neem.
Ik kom iets meer voorover en trek mijn handen je broek naar beneden en gelijk laat ik mijn mond over je heerlijke paal zakken. Steeds verder laat ik hem mijn mondje in glijden. Ik sluit mijn ogen van genot als ik je voorvocht al proef. “Mmmmmmmmm” wat ben jij heerlijk heet man” Mompel ik. Ik laat jouw paal in en uit mijn mondje glijden terwijl ik met mijn ene hand je ballen masseer en met mijn andere hand over je naadje glijd. “Oh ik wil je helemaal proeven lekker heet ding” zeg ik zacht tegen je. “Kom maar lekker klaar in mijn mondje. Een strandwandeling maakt mij dorstig en niets is lekkerder dan een hete paal die diep in mijn keeltje zijn sperma spuit. Oh jaaaaaa, toe maar lekkere vent van me. Kom maar heet ding, spuit maar diep in mijn keeltje.” moedig ik je aan. Steeds sneller laat ik jouw paal in en uit mijn mondje gaan terwijl ik er hard aan zuig. Mijn wangen vallen diep in als ik jouw paal strak in mijn mondje heb.
In mijn hand voel ik reeds de trilling van je ballen die het zaad omhoog werken om door je lekkere lul naar buiten te laten komen. Ik kreun harder: “Mmmmmmmm jaaaaaaaaa, oh mmmmmmm spuit me vol in mijn keeltje hete vent! Oh jaaaaaa spuit, spuit maar lekker schatje van me!” Je hete geil komt omhoog en spuit diep in mijn keel. Ik lik alles op en slik je heerlijke vocht door. Je lading wordt gretig ontvangen en ik kan er geen genoeg van krijgen en blijf kreunen van genot. Ik lik en zuig je paal helemaal leeg tot er niets meer is.
Met gesloten ogen blijf je nagenieten terwijl we alleen onze hartslag, onze wilde ademhaling en de golven horen.
Ik streel je armen terwijl je naast me ligt. Het duurt een behoorlijke tijd eer je weer een beetje op adem bent gekomen. Niet verwonderlijk na die heerlijke lading sperma die je in mijn mondje wist te spuiten. Ik lik nogmaals mijn lippen af om die smaak van heerlijkheid te behouden.
“Man wat kun jij heerlijk spuiten” fluister ik je toe. “Maar ehh…….” begin ik mijn zin. Je kijkt me verbaast aan. Dan zie je in mijn ogen dat ik je niet vraag om geld of om te vertrekken. Nee je kunt duidelijk zien dat ik nog meer van jou wil proeven en dat ik wil dat jij mij proeft.
Je draait je op je zij en kijkt me aan. “Mijn god, die heerlijke ogen van die man” denk ik. Steunend op je arm kijk je me aan terwijl jij dit keer je lippen aflikt. “Oh dus deze dame wil ook graag verwend worden?” vraag je lachend aan me. Ik knik ter bevestiging hiervan. “Héél graag zelfs” laat ik je weten.
Je staat op en trekt je joggingbroek weer aan. Verbaast kijk ik je aan. Dan pak je mijn hand en helpt me overeind. Je kijkt me serieus aan en ik voel mijn hitte afnemen. “Is dit alles?” gaat er door me heen. “Is dit sorry meid maar meer zit er niet in? Bedankt en tot ziens?” Je ogen verraden me niets en nu je niet meer in het licht staat is het helemaal niet meer goed te zien of je dit meent of niet.
Ik sta op en sla wat zand van mijn kleding af. Maar voor ik daar goed en wel de kans toe krijg pak je me op in je sterke armen en zwaait me goed vasthoudend rond mijn middel als een molenwiek rond. Dan zet je me terug op de grond en lacht uitbundig. “Een heerlijke meid als jij moet niet worden genomen in het zand. Zand zou gaan schuren aan je lekkere poes” lach je me toe. “En ik wil eerst zelf ontdekken hoe lekker je poes is. Die wil ik likken en proeven en daar wil ik geen zandkorreltje tussen voelen. Kom op, we gaan een kamer zoeken.” zeg je me.
We lopen de boulevard over. Het is uitgestorven op het moment. De wind is weer in kracht toegenomen en ik streel regelmatig over mijn haren om ze uit mijn gezicht weg te halen. Pas als we langs de bewoonde wereld gaan horen we weer menselijke geluiden, maar dat is niet het geluid waar ik op let. Ik hoor jouw ademhaling en mijn heftige hartslag terwijl de golven tegen het strand op beukt.
Vlak voor een hotel stop je met lopen en kijkt mij opnieuw diep in mijn ogen. Een heftige kus plaats je op mijn lippen. Ik sla mijn armen om je heen en laat je tong diep in mijn mond verdwijnen. “Man oh man, wat kun jij toch heerlijk zoenen.” De kus lijkt uren te duren, maar als je me loslaat ben ik weer zo verschrikkelijk heet geworden. Mijn poes is kleddernat van jou voor de zoveelste keer. Ik pak je opnieuw vast en laat mijn tong diep in jouw mond verdwijnen. Ik begin te zuchten en te kreunen. Heel voorzichtig doe je een stap naar achter met mij vast tegen je aan houdend en zo leunen we tegen de muur van het hotel. “Oh mmmmmmmm, ooooh ohhhhhhhhhh” zucht ik. “Ik wil je lekkere vent! Ik wil je zo graag geile kerel van me. Oh jaaa!!” Ik voel hoe ook jouw lid weer overeind komt tegen mijn schoot en…….. ooooooohhhhhhhhh jaaaaaaaaaaa!!!” kreun ik. Spontaan kom ik klaar terwijl we hier staan tegen de muur van het hotel.
Ik leun tegen je aan terwijl jij mij blijft zoenen. Ik hap naar adem. Dan als ik me weer een beetje staande weet te houden streel je mijn gezicht en laat mijn mond los. Ik zie in je ogen dat jij weer net zo geil bent als ik. Ik pak snel je hand en we gaan het hotel binnen.
De kamer die we hebben gekregen is ruim en mooi ingericht. Met een plof laat ik me op het bed vallen, mijn benen over het voeteneind bungelend. Het bed veert heerlijk mee. “Wow een waterbed!” zeg ik. Lachend blijf je aan het voeteneind staan. Nu zie ik je voor het eerst in het volle licht staan. “Mijn God. Wat een heerlijke vent is die gozer” gaat er door me heen.
Je knielt voor het voeteneind neer en haalt mijn veters los van mijn gympen. Voorzichtig alsof mijn voet breekbaar is doe je de gymp uit. Je streelt over mijn kousenvoet. Dan ontdoe je me ook van mijn andere gymp en begint mijn voeten te masseren. “Oh dit is zalig” zeg ik. Dan kruip je al wiebelend over het bed naar mijn kruis toe en opent mijn jeans. Heel behoedzaam open je de knoop en de rits en gaat dan weer staan bij het voeteneind. Ik blijf je stak aan kijken en haal dan de trui over mijn hoofd. Mijn zijde zachte grijze hemdje is het enige dat overgebleven is op mijn lichaam. Nog niet alles zal ik je meteen tonen.
“Mmmm, dat ziet er heerlijk uit” mompel je. Mijn tepels zijn hard en duidelijk zichtbaar door het dunne stofje van mijn hemdje. Mijn halve bh houd mijn stevige borsten goed op zijn plaats waardoor je dit mooie zicht hebt verkregen. Je pakt mijn broekspijpen vast en ik gooi mijn heupen iets omhoog om de strakke jeans over mijn kont te laten glijden als jij mijn broek uit trekt. Als je eenmaal ziet dat ik een jarretelgordel draag wordt jouw ademhaling sneller en met een ruk trek jij mijn jeans uit die je achter je op de grond over je schouder gooit. “Wat een heerlijke verrassing om dit te ontdekken” roep je uit. “Mmmmmmmmm ik geil op kousen en die van jou staan je uitstekend!” Met een snelle beweging ontdoe je jezelf van je kleding en laat deze op de grond vallen naast je. “Oh wat een heerlijk uitzicht heb ik hier” denk ik. Ik bijt op mijn lippen bij het zien van je lekkere rechtopstaande paal. “Heerlijk om te zien hoe een man naakt voor me staat met het geil in zijn ogen” fluister ik hees.
Je handen gaan over mijn enkels, mijn onderbenen en rusten even kietelend onder mijn knieschijven. Langs de buitenkant van mijn benen gaan ze over de zachte grijze kousen heen. Voorzichtig naderen je handen het kant van de kousenband. Met je vingers ga je er langs net over mijn blote been en streelt vervolgens de bandjes van mijn jarretelgordeltje. Dan kom je terug op het bed. Ik spreid mijn benen en op je knieeen ga je tussen mijn benen in zitten. Vervolgens pak je me bij mijn heupen vast en tilt mij ophoog.
Ik zit nu voor je en je handen gaan onder mijn hemdje door opzoek naar mijn stevige borsten. Met je vingers beroer je mijn tepels en ik begin opnieuw te kreunen van genot. “Mmmmmmm jaaahh, oh ja schat. Oh wat een heerlijke hete donder ben je toch schatje!” Je ontdoet mij van mijn hemdje en neemt met je tong de streling over mijn tepels van je handen over. Ze zijn harder dan hard en pijnlijk bij elke zuigbeweging die jij ze geeft in je heerlijke mond. Als je het puntje van je tong er speels overheen gaan terwijl je met je handen over mijn ruggengraad loopt.
Dan daalt je mond en handen. Je handen begeven zich naar mijn billen en masseren mijn stuitje. Je schuift me tegen je kruis aan terwijl ik me achterover laat vallen op het bed van genot. Je pakt mijn billen stevig vast terwijl je mijn buik vol kusjes plaatst. Je handen strelen over mijn billen en over de string die over mijn bilnaad loopt. Met je vingers trek je af en toe aan mijn string zodat mijn kutje opgesloten zit in het kleine lapje. “Ahhhhhhh mmmm oh jaaaaaaa” kreun ik steeds harder. “Oh ohhhhhhh mmmmm ga doorrrrrrrr heet ding van me!” kreun ik uit.
Je pakt mijn string stevig vast en trekt er hard aan. “Ahhhhh!” roep ik uit. En de string begeeft het tegen mijn gezwollen lipjes. En klein lapje stof ligt gebroken in jouw handen terwijl je naar mijn bijna kaalgeschoren kut kijkt die je tegemoet glinstert van vocht. Je pakt de sting op en houdt het tegen je neus en ruikt er aan. “Mmmm wat ruik je heerlijk geil Skeena” kreun je. Dan plaats je jouw benen onder die van mij zodat ik tegen je paal aan zit. Je trekt mijn billen uiteen en laat je paal tegen mijn naad aan rusten. Heel langzaam haal je hem heen en weer, steeds net stoppend bij mijn kutgaatje. Ik kreun hard van genot. “Oh jaaaa stop je heerlijke paal in mijn hete kut! Mmm ga doorrrrrr oh jij heerlijk heet beest van me!”
Maar in plaats aan toe te geven aan mijn verlangen naar jouw hete grote paal trek je mijn lipjes uiteen en begint mijn klitje te strelen met je handen. Dan voel ik hoe je een vinger in mijn kutje steekt terwijl je mijn klitje blijft masseren. “Ohhhhh oooooooooh ik ga komeeeeeeeeeen!!!! schreeuw ik uit. Oh jaaaaa ooooooh Terrrrrrrrrrrrrrrrry!!!
Oh mmmmmmmmm ooooh jaaaaaaa!” mijn bewegingen liegen er niet om als ik op het waterbed heen en weer schud met heel mijn lichaam. Ik kom en ik lijk wel te blijven komen terwijl ik naar adem snak.
Je vingers blijven mij masseren terwijl ik kreunend en gillend klaar kom. Pas als mijn ademhaling weer iets minder wordt, maar nog altijd snel, duw je met volle kracht je grote hete paal diep in mijn kut terwijl je mijn klitje blijft masseren met je ene hand terwijl je andere hand zich opnieuw naar mijn bilnaad begeeft. Ik kom opnieuw overeind en gooi mijn armen om je nek. Stevig houd ik je vast. Ik voel je dikke paal diep in me zitten terwijl we wippend heen en weer gaan op de golven van het bed.
De spanning in jouw ballen en lekkere lul is voelbaar en ik weet dat het niet lang op zich kan laten wachten of we komen allebei opnieuw klaar. “Ohhhhhhh jaaaaa” grom je. En steeds sneller gaat ons tempo. Ik moedig je opnieuw aan omdat ik weet dat ik dit ook niet lang meer kan volhouden. “OOOOoohhhhhhhh neuk me! Neuk me hard! Laat deze geile kut je geile hete zaad voelen. Spuit me helemaal vol schat! Toe maar geil lekker ding van me. Oh jaaaaaaa mmm ga dooooooorrrrrrr! OOOOOOooooooooooohhhh jaaaaahh.
Toe maar schatje, spuitttttttttttt!!!!” gil ik uit.
En spuiten doe je, mij god wat heerlijk diep in mijn kut met al die heerlijke sappen. Ik kom gelijktijdig met jou en beide kreunen we en gillen we het uit van genot. Oh wat een zaligheid om met jouw geile paal hier te zijn. Met jouw geile ogen en je zalige lichaam. Uitgeput rusten we in elkaar’s armen terwijl ik je paal langzaam zachter voel worden in mijn natte kut.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners