Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zandvoort deel 2 - 4939 keer gelezen
Een goede morgen

Ik word wakker van het kietelen onder mijn voeten. Half grinnikend kom ik overeind. Ik ben me meteen weer bewust waar ik ben en hoezeer ik heb genoten in dit waterbed. Ik wil mijn voeten wegtrekken, maar ik voel duidelijk hoe je met je pols mijn enkel vast houdt. “Kom op, je luie nest uit!” hoor ik je zeggen. Ik begin te lachen maar als ik mijn ogen open doe en ik zie je aan het voeteneind van het bed staan verstompt mijn lachen. Je ogen schijnen nog wel, maar zijn serieus en meteen voel ik me onzeker.
Je knijpt in mijn enkels nu je ziet dat ik wakker ben. “Kom op, eruit en onder de douche sletje van me. We zullen jou eens even schoonmaken na vannacht” zeg je nadrukkelijk. Ik kom half overeind leunend op mijn ellebogen en kijk je verbaast aan. “Hela, wat gaan we nou beleven? Vraag ik jou. Je laat mijn enkels los en komt naast het bed staan. Je pakt mijn arm vast en zegt: “Je hebt me wel gehoord!” Ik kijk op de klok, het is pas 7 uur en opnieuw kijk ik jou verbaast aan. “Jeetje” zeg ik teleurgesteld, “Ik hou van uitslapen hoor, dit is wel een beetje vroeg om op te staan vind ik.”
Je gooit het dekbed van me af en ik lig naakt voor je. Er komt weer een kleine glimlach over je lippen, maar niet een lieve lach, nee, deze lach heeft iets gemeens en geil. Ja vooral geil. “Vanaf nu spreek jij me aan met Meester. En jij geil slaafje van me zult doen wat ik zeg” zeg je me streng. Wankel en slaperig kom ik naast je staan. Dit is een hele andere man die ik gisteren heb leren kennen gaat er door me heen. Ik vlij me tegen je aan en voel de spanning. “Mmm dit heeft wel iets” gaat er door me heen.
Je pakt me hardhandig vast en duwt me dan richting de badkamer. Ik moet een lach onderdrukken als ik me bedenk dat dit best wel een leuk spel kan gaan worden. Maar ik ben me ook terdege bewust van het gevaar. Ik ken je pas net en moet dus voorzichtig zijn en maar hopen dat ik op mijn Meester kan vertrouwen. Toch wil ik best wel dit spel met jou uitproberen.
“Heerlijk Meester, gaat u mee in bad met mij dan?” vraag ik plagend. Je duwt me verder de badkamer in. De grote witte tegels zijn koud aan mijn voeten. Voor me staat een groot bad met een douchekop erboven hangend. Ik leun voorover en open de kraan om het bad te vullen. Ik weet dat jij zult genieten van het uitzicht van mijn kontje en steek deze sensueel naar achteren. Een harde tik op mijn bil is het gevolg. “Jij slet slaaf moet leren luisteren naar je meester” zeg je. De woorden klinken hard door in de badkamer. “Als ik zeg douche dan zul je douche! Ik wil dat je onder de douche gaat staan en mij laat zien hoe jij jezelf van mijn kleverige heerlijke sperma ontdoet. Boenen, ik wil geen vuile slet, maar een schone slaaf!”
Ik stap in het bad en draai aan de kraan zodat de sproeier begint te stromen. “Mmmm dat is lekker op mijn lichaam” bedenk ik me. Van het rekje pak ik de shampoo van het hotel en gooi deze over mijn haren. Ik kijk je aan als ik mijn haren goed inzeep. Oh wat zou ik jou graag hier onder de douche trekken en jou heerlijk willen inzepen gaat er door me heen. Ik bekijk onderwijl je heerlijke naakte lichaam en jij doet hetzelfde naar dat van mij. Dan spoel ik mijn haren uit en laat mijn handen door mijn haren glijden. Mijn natte haren rijken net tot mijn borsten en ik streel van mijn haar tot op mijn borsten terwijl ik zacht met mijn heupen wieg.
Ik pak dan de doucheschuim van het rek en laat de rozengeurende vloeistof rijkelijk over de spons lopen. Heel rustig zeep ik heel mijn lichaam in. Van mijn hals naar mijn schouders, over mijn bovenarmen, onderarmen, terug naar mijn bovenarmen en ik knijp de spons even flink uit over mijn rug. Dan neem ik de spons en duw deze zacht tussen mijn borsten door. Straaltjes sop lopen over mijn buik naar mijn navel om over mijn kutje naar beneden te druipen. Vervolgens zeep ik mijn borsten in. Draaiend rond de buitenkant naar mijn tepels toe laat ik de spons spelen.
Dit alles wordt jou duidelijk te veel en een heerlijke erectie staat op. Ik lik mijn lippen bij het zicht van deze heerlijke paal waarvan ik weet hoeveel plezier hij kan geven. “Kom bij me Meester” zeg ik je zacht. “Dan zal ik die heerlijke paal van u schoonmaken en verwennen.” Maar je kijkt me strak aan. “Nee!” roep je hard. “Mijn heerlijke paal is veel te lekker voor een vieze slet als jij!” zeg je nadrukkelijk. De teleurstelling staat in mijn ogen te lezen en jij geniet hiervan. Je begint jezelf langzaam af te trekken. “Schoonmaken zeg ik je! Niet naar mij loeren, maar boenen vuile slet!” roep je hard door de badkamer.
Ik sla mijn ogen neer en was mezelf verder. Af en toe kijk ik onder het wassen naar hoe jij je staat af te trekken, maar jouw ogen dwingen me niet verder te kijken. Ik was mijn borsten, mijn buik en buk dan om mijn benen goed te wassen. Ik sta gebukt als ik de spons van mijn voeten naar mijn bovenbenen laat gaan. Vervolgens sop ik mijn kutje in. Ik ben weer nat, en niet alleen van het water. Jouw kreunen en af en toe het zicht van jouw paal die je staat af te trekken laten mij niet onberoerd. Dan hoor ik je kreunend klaar komen.
Ik ben nu geheel gewassen en ik zie hoe jij met een washandje je paal schoonveegt. Je kijkt me keurend aan. “Draai je eens om? Ik wil zien of je overal goed schoon bent” zeg je op iets minder dringende toon. Ik draai langzaam om in het bad, hopend op jouw goedkeuring. “Mmm” mompel je. “Schoon, maar niet zo schoon als dat ik je hebben wil. Ik zal je wel even verder helpen” zeg je met iets meer liefde in je stem. “Ga nu maar liggen in het bad slavinnetje van me.” Ik doe wat er van mij gevraagd wordt terwijl jij de douchekop van de rail afneemt. “Benen over de rand, ik wil die lekkere poes van jou goed kunnen bekijken” zeg je nu op zachte toon.
Ik laat mijn benen over de rand van het bad vallen terwijl jij met de douchekop het water over mijn lichaam laat strelen. Het water is heerlijk, maar ik verlang naar jouw aanraking. Dan verzet je de kop van de douche en een iets hardere straal komt er uit. Heerlijk een massageknop op je douche. Je knielt naast het bad en met één hand open je mijn kutlipjes. “Mmmmmmmm, oh ja meester. Ik verlang zo naar uw aanraking” fluister ik je toe. Je laat de straal water over mijn kutje lopen van een afstandje. De straal is heerlijk aan mijn kutje en je laat de straal er heerlijk overheen gaan.
Dan zet je de straal een beetje harder. Je houd de douchekop iets verder boven mijn lichaam en laat de waterstraal over mijn borsten gaan. Mijn tepels reageren meteen op deze hardere straal. Hard steken ze hun kop op terwijl jij de straal cirkelend over mijn borsten laat gaan. Net als ik denk dat mijn borsten niet veel meer kunnen hebben daal je af met de straal over mijn navel. Opnieuw zet je de straal water iets harder. Heel langzaam laat je de straal over mijn buik gaan naar mijn kutje. Met je vingers open je mijn schaamlippen verder. Dan haal je de douchekop dicht over mijn kutje. De dikke straal is pijnlijk aan mijn zachte kutvlees. “Ahhh” roep ik uit. Jij grijnst. “Ik zal je leren hoe jij je kutje schoon moet houden voor mij” zeg je tegen mij.
Ondanks de pijnlijke straal geeft het een lekker gevoel en ik word steeds natter. Mijn vocht stroomt uit mijn kut. De straal water masseert mijn clitje met hoge snelheid en ik begin de controle over mijn lichaam te verliezen. Ik wiebel heen en weer in het bad alsof ik de harde waterstraal wil ontlopen. Net als ik denk te gaan komen haal je de waterstraal bij mijn kutje vandaan en laat hem rijkelijk stromen tegen de badwand. “Draai je om!” zeg je dwingend.
Moeizaam draai ik me om. Opnieuw laat ik mijn benen half over de rand bungelen. Ik ben me wel bewust dat ook mijn anus deze hete behandeling zal krijgen. Ik kijk je vertwijfeld aan. Je trekt mijn billen uiteen en laat de staal tegen mijn bilnaad gaan. Op en neer van mijn gaatje tot mijn kutje laat je het water lopen. Steeds dichterbij komt de straal, en steeds harder is het water op mijn zachte achterwerk. Je trekt hard mijn billen uiteen en laat de straal water mijn anus in gaan. “Aahhhhhhh, ooooooh neee!” gil ik uit. Een harde tik tegen mijn billen is het resultaat van mijn gillen en de straal water wordt sterker. Je masseert met het water mijn billen en steekt dan zonder pardon één vinger diep in mijn holletje. Met je duim ga je zacht over mijn kutgaatje. Ik probeer mijn kontje iets op te lichten om jouw duim in mijn kutje te kunnen nemen, maar jij laat deze er alleen maar voor rusten.
Plotseling is de straal weg en ik kijk half achterom om je aan te kijken maar deze houding laat niet toe dat ik je gezicht kan zien. Je vinger gaat op en neer in mijn holletje en ik hoor je hijgen. Ik hoor hoe je weer de douchekop uit de bak pakt en hoe je de straal verzet. Het water klettert tegen de wand van het bad en ik begin het nu angstig te vinden.
Je laat de harde straal water over mijn knieholtes gaan. De straal is pijnlijk en ik bijt op mijn lippen om het niet opnieuw uit te gillen. Langzaam gaat de straal hoger en hoger over mijn benen. Dan laat je het water hard in mijn kut stromen. Ik kan mijn gillen van pijnlijk genot niet meer onderdrukken. “Ohhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh oooooooo mmm!” gil ik uit. Ik voel het water tot diep tegen mijn g-spot en ik wip heen en weer met jouw vinger in mijn gat en het warme water in mijn kut. Kreunend en gillend kom ik klaar.
Jij buigt over me heen terwijl je kraan stopzet. Je vinger gaat uit mijn holletje en je plaatst een kus op mijn lippen. Nog voordat ik hem goed en wel kan beantwoorden sta je op. “Zo schoon slavinnetje van me. Nu wil ik dat je jezelf aan gaat kleden met de kleding die ik in de kast heb gelegd voor je. Ik ben over een half uur terug.”
Ik blijf uitgeput in de badkuip liggen terwijl ik het vocht nog tussen mijn benen voel sijpelen. Ik hoor dat je jezelf aankleed en de hotelkamer verlaat.
Uitgeput lig ik in het bad na te hijgend, niet goed wetend of ik dit spel wel of niet leuk moet vinden. Mijn lichaam is bevredigd, pfff en hoe, maar toch ook die twijfel of ik door moet gaan. Heel voorzichtig stap ik uit het bad. Mijn benen zijn slap en onzeker of ze het gewicht van mijn lichaam wel kunnen dragen. “Wat wil ik nou eigenlijk?” Vraag ik mezelf hardop af. “Spanning is heerlijk, dat geef ik direct toe aan mezelf. En tot mijn eigen verbazing moet ik toegeven dat ik de pijn als een genot zag. Maar slaaf zijn?” Dwaalt er steeds door mijn gedachten. “Moet ik alleen naar zijn wil luisteren en altijd aan zijn grillen gehoor geven?”
Ik twijfel nog altijd als ik mezelf sta af te drogen. De handdoek is eigenlijk te klein bemerk ik om mijn hele lichaam mee te bedekken dus loop ik met half ontblootte borsten de hotelkamer weer in. Op het bed ligt mijn handtas omgedraaid. De gehele inhoud ligt verspreid over het bed. Op het voeteneind ligt mijn agenda open op de eerste bladzijde. “De schoft, de etterbak, die vuile rotzak!” Scheld ik. “De gemene klootzak heeft dus nu mijn naam, adres, telefoonnummer en zelfs het adres van mijn werk! Alles, die vuile slijmbal!” Scheld ik verder. Ik kijk snel in de rondte op zoek naar mijn kleding. “Wel godver de godver!” Schreeuw ik nu uit. Ik kijk nogmaals overal, zelfs onder het bed, maar mijn kleding is verdwenen inclusief mijn gympen. Ik graai scheldend en tierend mijn spullen van het bed en prop ze kwaad in mijn handtas.
Ik ga zitten op het bed en barst bijna in tranen uit van kwaadheid. Niet alleen op hem, nee het was ook mijn eigen stomme fout om meteen met hem mee te gaan. “Maar die verdomde vonk die oversloeg, oh godver de godver.” Gaat er door mijn gedachten. “Ik kan geen kant op met de te kleine handdoek en dat moet de vuile idioot geweten hebben” Vloek ik verder. Dan herinner ik me de opdracht die je me hebt gegeven. Ik spring op van het bed en haast me naar de kast. Ik moest kleding van hem aantrekken dat hij had klaargelegd had hij gezegd weet ik nu weer. Ik trek met een ruk de rechterkastdeur open in de hoop daar een stapel kleding te vinden, maar… Ik pak teleurgesteld het kleine kante spul dat het op de middelste plank ligt. “Net wat ik dacht, die vuile etterbak heeft alleen maar een minuscuul klein lingeriesetje achtergelaten voor me.” Zeg ik hardop. “Oh die vuile, vieze, gemene… “ Schreeuw ik uit.
Een klop op de deur doet mij het zwijgen opleggen. “Roomservice!” Hoor ik aan de andere kant van de deur. Zo goed en zo kwaad als het gaat pak ik de handdoek stevig om mijn lichaam. Mijn onderlijf is bedekt en met mijn arm probeer ik mijn borsten te bedekken. “Ik vraag gewoon om hulp.” Schiet er door mijn gedachten. “In een hotel hebben ze vast wel vaker gekke dingen mee gemaakt. Oké, dit is wel heel vreemd omdat ik zelf ben meegegaan met die etterbak van een gozer, maar toch.” Beur ik mezelf een beetje op terwijl ik naar de deur loop. Vlak voor de deur word ik weer onzeker over hoe de reactie wel niet moet zijn van de hotelbediende. “Zou hij me uit gaan lachen of juist niet en vol medelijden zijn? Ik wil niet zielig gevonden worden, ik wil hier weg! Of zou hij behulpzaam zijn en jaren later er nog over mij gesproken worden in dit hotel over dat stomme wicht dat met een vreemde het nest in dook?” Ik haal mijn schouders op. “Ach dan kom ik hier gewoon niet meer, wat maakt het ook uit.” Denk ik tenslotte als ik de deur open doe.
Verbazing is wat mij treft in eerste instantie dat ik niet meteen in iemand zijn ogen kijk, maar dan zie ik jou zitten op je knieeen op de grond. Ik was zo boos, ik had je willen schoppen, slaan en nog veel meer, maar nu schiet ik in de lach. Daar zit je op je knieeen voor me met een roos tussen je tanden. Een aandoenlijk gezicht. De spanningen hebben mijn emoties omgegooid en ik moet me inhouden om niet mijn handdoek te laten vallen als ik bijna dubbel lig van het lachen om dit komische tafereel. Schaterend staar ik je aan, ik wil wegkijken om tot bedaren te komen, maar het is onmogelijk. Elke keer als ik zie hoe jij daar zielig op je knieeen zit begin ik opnieuw te schateren. Jij kijkt me verbaast aan. Eindelijk doe ik dan de deur verder open en gebaar je om binnen te komen. Vertwijfeld sta je op. Je had veel reacties van me verwacht, maar deze niet staat duidelijk in je ogen te lezen.
Je loopt langs me heen en blijft me onzeker aankijken. Voorzichtig durf je te glimlachen. Ik gooi de deur achter je dicht en loop de kamer in. Ik kom langzaam tot bedaren en schuif opnieuw zo goed en zo kwaad als het gaat met de handdoek over mijn naakte lichaam. Zo snel als de schaterlach gekomen was is hij ook weer verdwenen en ik voel me weer onzeker worden in jouw nabijheid. Ik schraap mijn keel en zeg wat hakkelend; “Wat flik je me nou? Wat… wat… waar ben je nou eh… eigenlijk mee bezig?” Mijn stem slaat over als ik dit zeg en je voelt dat ik het meen. Je gaat zitten op de punt van het bed en slaat je ogen neer. Je pakt de roos van tussen je tanden en steekt deze uit in mijn richting zonder te kijken.
Ik sla de roos uit je handen. “Wat moest je in mijn handtas he? Nou vertel op? En waar… waar heb je godverdomme mijn kleding gelaten idioot?” Scheld ik nu op jou met luide stem. “Of wou je soms dat ik in dat achterlijke lingerie over straat ging lopen of zo?” Schreeuw ik verder al wijzend op het kleine grut dat achter je op het bed ligt. Je kijkt op en doet je mond open: “Dat ligt gew… “ Zeg je zacht, maar je krijgt de kans niet om je zin af te maken. “Jij vuile vieze etterbak die je er bent. Je denkt zeker met je mooie koppie dat je iedere meid maar het nest in kan krijgen en dat ze dan alles zomaar toelaat he? He zo is het toch?” Raas ik door. “Oh en weet je wat ik nou nog het ergste vindt? Nou heb je enig idee viespeuk? Weet je wat ik het erge vind? Dat ik je die kans heb gegeven om mij te gebruiken. Vies en vuil gebruikt voel ik me weet je dat!” Ik zwaai met mijn handen om mijn woorden kracht bij te zetten. Dan sta je op van het bed en pakt mijn armen vast. Meteen val ik stil en je drukt je stevig tegen mij aan.
Ik probeer je eerst van me af te duwen met mijn vuisten, maar val dan snikkend in je armen. “Het spijt me schatje” fluister je zacht. “Het spijt me dat ik zo snel zoveel van je wilde. Ik vond het zo heerlijk met jou dat ik mezelf niet meer in de hand had. Ik was zo geil van jou dat ik meteen doorging zonder ook maar iets met jou te bespreken. Want ik hoef je maar te zien en ik loop over van geilheid. Dit is voor mij ook nieuw, nog nooit, nog nooit eerder moet je me geloven is me dit overkomen dat ik zo voor een vrouw val.” Zeg je mij. Om je woorden kracht bij te zetten duw je me iets van je af zodat ik in je mooie ogen kijk. Ik wil je niet geloven, maar dat je de waarheid spreekt staat in je ogen te lezen.
Je drukt je opnieuw tegen me aan en laat me uitsnikken. Dan loop je samen met mij naar het bed. Naast elkaar gaan we zitten, je arm nog dicht om me heen geslagen. Mijn handdoek is op de grond gevallen en je hand streelt zacht mijn blote schouder. Je pakt met andere hand het kleine lingeriegoedje op en lacht een beetje. “Nee lijkt me niet verstandig om met dit kleine doorzichtige spul over straat te gaan wandelen. En zeker niet met dit weer.” Hier moet ik toch ook wel weer een beetje om lachen. “Maar lieve schat, je kleding en je schoenen liggen in het andere kastgedeelte.” Zeg je zacht. Je staat op en opende de andere deur van de kast. Ik kan mezelf wel voor mijn kop slaan. In mijn woede had ik er helemaal niet aan gedacht dat je misschien mijn kleding in de kast gestopt zou kunnen hebben. Keurig op een stapeltje ligt daar mijn jeans, mijn truitje, mijn hemdje, mijn bh en sting. Mijn kousen liggen er keurig opgevouwen naast met het jarretelgordeltje er overheen. Onderin heb je keurig mijn schoenen gezet, goed in het zicht.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners