Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zandvoort deel 3 - 4793 keer gelezen
“Voordat we verder gaan met wat dan ook moeten we elkaar maar eerst eens beter leren kennen.” Zeg je me. “Laten we samen gaan ontbijten ergens waar het gezellig is om een goed gesprek aan te knopen en onze wensen kenbaar te kunnen maken aan elkaar. Daarna gaan we gezellig shoppen en dan krijg je van mij wel een mooi lingeriesetje dat iets meer om het lijf heeft dan dit domme ding hier op het bed.” Je ogen stralen weer als je dit zegt en ik smelt opnieuw voor jou. “Mijn god wat een heerlijke vent is hij toch.” Gaat er door me heen. “Er valt inderdaad wel iets te verbeteren aan je keus in lingerie.” Lach ik je toe. “En wat eten lijkt me een goed idee.”
Even later zitten we in een knusse tent met een ontbijtje. Ik neem net een slok koffie als jij opnieuw die roos tussen je tanden doet. Ik proest het uit van het lachen. Ik had niet bemerkt dat jij die roos weer had meegenomen uit de hotelkamer. Samen eten we en lachen we, maar vertellen ook de grenzen die we willen stellen aan ons liefdesleven. Jij bent hier duidelijk meer in thuis dan ik. Ik vertel je dat ik met je mee doe tot zover ik wil en je dan pas kan laten weten of dit te ver voor me zal gaan of niet. Je knikt en we spreken stopwoordjes af waarmee we elkaar duidelijk maken tot hoe ver we willen gaan in ons spel.
Als ons ontbijt op is kus je me hevig en ik laat jouw tong binnen in mijn mond. Gulzig neem ik hem in ontvangst en ik voel opnieuw mijn hitte oplaaien. Mijn onervarenheid in het spel van soft sm wil ik graag tot ervarenheid met jou omzetten weet ik. Het vertrouwen is geheel hersteld tussen ons en ik laat me op de golven van hitte en warmte met je mee voeren. We rekenen af en lopen samen naar buiten. Je pakt mijn hand en rent met me de straat over. Daar is een foto zaak en enthousiast roep je: “Kom laten we mooie foto’s laten maken van onszelf.” Je holt de zaak binnen en ik heb moeite om je bij te houden.
Buiten adem kom ik binnen achter je aan hollen. Jij staat reeds aan de balie met een medewerkster te praten. Ze kijkt achter je langs naar mij en knikt je toe. Dan zie ik hoe ze jou een knipoog geeft en ik als ik naderbij kom hoor ik haar zeggen; “Moment, ik waarschuw even de fotograaf. Dit soort opdrachten doet hij graag." En ze verdwijnt achter het zwarte gordijn dat achter de balie hangt. Jij trekt me dicht tegen je aan en plaatst opnieuw een hete kus op mijn lippen. “Mmmmmm wat kun jij toch heerlijk zoenen” Zeg ik je terwijl ik met mijn handen door je haren woel.
Het meisje, de baliemedewerkster van een jaar of 18 schat ik, komt terug lopen van achter het gordijn en staat ons een beetje onzeker aan te kijken als ze ons ziet zoenen. Er ligt een lichte lach om haar lippen alsof ze onzeker is over het feit of ze al mag spreken of niet. Als jij mijn mond los laat en wij haar aankijken schraapt ze haar keel en zegt: “De fotograaf heeft tijd voor u hoor.” Ze opende het deurtje om achter de balie langs te komen voor ons en hand in hand lopen we haar voorbij achter het gordijn.
We komen in een kale ruimte met fel brandende lampen. Even zijn we bijna verblind door het licht. Een donker bruine sofa staat tussen de lampen in met een zwart schapenvel eroverheen gedrapeerd. “Kom maar hoor, neem maar plaats op de sofa als jullie willen.” Horen we zeggen. En vanachter één van de felle lampen komt een man het licht in stappen. Hij is een jaar of 45 met gebruinde tint. Een knappe man met golvend haar dat op zijn schouders rust. Zijn stem is warm en rustgevend en ook zijn gezicht straalt dit uit. Hand in hand lopen we naar de sofa. Jij gaat meteen zitten en trekt me op je schoot en kust me in mijn nek. De fotograaf grinnikt en zegt: “Heel goed. Heel goed. Dat is wat ik bedoel met liefdesfoto’s. Gewoon doen alsof ik er niet ben. Natuurlijkheid, dat geeft het mooiste resultaat.”
Ik kijk jou wat vreemd aan. “Liefdesfoto’s?” Zeg ik met een gespeelde verlegenheid in mijn ogen. Ik hoor de fotograaf schuifelen en zie hem plotseling weer in het licht komen vlak bij ons. Met een metertje neemt hij het licht op en knikt tevreden. Hij loopt terug in het donker en verschuilt zich achter zijn camera. Ik neem je hoofd in mijn beide handen en begin je gezicht te kussen. Ik plaats kusjes op je voorhoofd, je wenkbrauwen, je oogleden, meerdere op je wangen, op het puntje van je neus en terug naar je wang. Dan begin ik je wang zacht te likken. Ik zie af en toe een flits licht gaan, maar ik voel te veel om daar verder op te letten. Ik lik naar je oor toe, steek zacht mijn tong in je oor. “Mmmm” hoor ik jou grommen. Dan neem ik je oorlelletje in mijn mond en sabbel er aan.
Mijn handen gaan over je borst en langzaam open ik je shirt en wrijf met mijn andere hand het reeds vrijgekomen stuk van je naakte borst. Ik voel dat ik iets ongemakkelijk voor je begin te zitten. In je broek heeft zich reeds een heerlijke bobbel gevormd. Ik ga iets verzitten zodat je iets meer ruimte hebt en laat langzaam je shirt van je schouders glijden. “Oh mooooi, heel mooi jaaaa.” Hoor ik vanachter de camera zeggen. “Dame dit worden erotische foto’s van je vriend. Oh sorry, nee ik ben er niet, ssstt.” Vermaand hij zichzelf snel. Ik kijk wat lacherig naar de fotograaf die er duidelijk ook veel lol in heeft en sta op van je schoot. Ik kniel voor je neer en doe je benen iets uiteen. Ik blijf je aankijken terwijl ik je broek open maak. Eerst haal ik langzaam de riem uit je broek. Als het laatste stukje riem bijna uit je broek is pak ik met mijn tanden de riem vast en trek deze uit je broek terwijl de fotograaf zijn flitslichten laat zien.
Ik open je broek terwijl ik kussen en likjes plaats op je buik. Je leunt achterover op je handen. Je heerlijke pik heeft duidelijk behoefte aan vrijheid. Als ik je broek open heb zie ik dat het topje van je heerlijke paarskleurig eikel zich al boven je slip uit probeert te werken. Mijn handen strelen je borst en pakken je tepels vast. Heel zacht laat ik mijn vingertoppen er overheen gaan om ze vervolgens tussen mijn duim en wijsvinger beet te pakken. Mijn hoofd daalt af naar je kruis en ik plaats kussen op je eikel. Ik laat mezelf op de grond glijden en schuif mijn benen onder de sofa door, mijn hoofd precies ter hoogte van je kruis. Mijn handen zakken af naar je broekspijpen en ik streel je door je broek heen aan de buitenkant van je benen.
Met een ruk trek ik dan je broek naar beneden terwijl jij iets meer op je handen steunt en je heerlijke kont optilt om de broek te verwijderen. Ik gooi de broek neer naast me op de grond en pak met beide handen je slip die ik vervolgens ook met een ruk van je kont af trek. Je heerlijke paal staat stijf naar voren en even blijf ik er roerloos naar kijken. Dan steek ik mijn tong uit en heel langzaam ga ik steeds dichterbij naar je paal om hem te likken. Met één hand neem ik hem vast en klem mijn lange nagels over je penis. Dan begin ik jou te likken. Van je ballen tot je heerlijke topje en terug. Tergend langzaam heen en weer en op en neer.
Dit is voor jou niet lang vol te houden en je komt naar voren geschoven. Met beide handen pak je mijn hoofd vast en duwt je heerlijke lul diep in mijn mondje. Jij bepaald het tempo met je handen terwijl ik heerlijk jou tot ver in mijn keeltje pijp. “Mmmmm, ohh jaaaaaaa.” Kreun ik. Op en neer gaat mijn mondje over je heerlijke paal tot je ballen en terug. Steeds sneller op en neer en steeds harder zuigend aan je heerlijke eikel. “Mmmmmm, ooooooh mmmmmmmm mmmmmmmmm” kreun ik steeds harder terwijl ook jij begint te kreunen. “Oh jaaaaa ooooh wat lekker zo geil te worden gepijpt door jou.” Kreun je. “Toe maar, mmmmmm ga door geile meid van me.” Moedig je me aan. Steeds harder en feller. Tot ik voel dat je het hoogtepunt gaat bereiken. Dan neem ik je paal uit mijn mond en hou hem vlak voor mijn mondje. De flitsen van de camera schieten achter elkaar als het sperma in mijn mondje schiet. “Mmmmmmm jaaaaa, oooooooh lekker!” kreun ik uit. Ik lik het heerlijk op en slik alles door. Hijgend en stotend laat jij je zalige sap in mijn keeltje verdwijnen. Ik lik je paal af tot er niets meer in zit en sabbel nog zacht op je minder strak wordende paal.
“Oh mijn god wat geil!” Horen we vanachter de camera kreunen. Wat lachend kijken we elkaar aan. “Moeten we een pauze voor je inlassen meneer de fotograaf?” Zeggen we gelijktijdig. Een antwoord blijft echter uit en geen flitsen zijn meer zichtbaar in het felle licht waarin wij ons bevinden. Voorzichtig kijken we langs de lampen heen en zien de fotograaf half gebogen met zijn rug naar ons toe staan. Giechelend kijken we elkaar aan. “Die heeft het duidelijk te kwaad gekregen.” Zeg ik schertsend tegen je. We zien duidelijk aan zijn bewegingen dat hij zich af staat te trekken.
Zachtjes staan we op en jij kleedt jezelf weer aan. We lopen langs het gordijn de winkel weer in. Het meisje kijkt ons aan met kleur op haar wangen. Misschien heeft ze meegekeken of alleen maar gehoord van wat er gaande was. “We komen de foto’s vanmiddag halen na 4 uur hoor!” Roep jij lachend als we langs haar heen lopen de zaak uit.
We lopen hand in hand langs de winkeltjes van Zandvoort. Af en toe stoppen we om te zien of ze in de winkel waarvoor we staan ook mooi lingerie hebben. De keus valt tegen. We slenteren verder en komen uit bij de huisjes van Centre Parc. We lopen door de laantjes van de verlaten uitziende huisjes. De bomen die om de huisjes omringen staan met kleuren naar ons te wijven als we voorbij lopen. Je knijpt zachtjes in mijn hand en vraagt: “Spelletjes tijd?” Mijn ogen stralen. “Uw wil zal geschieden Meester.” Zeg ik lachend en nederig. Je laat mijn hand los en geeft een streling over mijn billen.
Plotseling hou je halt voor één van de bungalowtjes. Je geeft een tik tegen mijn billen en wijst met je andere hand naar het huisje waarvoor we staan. Het gordijn wappert achter het raam. Het raam is op een kiertje gezet en ik voel meteen dat je iets van plan bent. “Oh mijn stoute Meester heeft een stout plannetje.” Zeg ik zacht. Je geeft een harde tik nu tegen mijn billen en al wijzend naar het open venster zeg je streng: “Open dat raam verder, klim naar binnen en laat mij door de voordeur binnen.” Ik kijk je verbaast aan. Een beetje lacherig zeg ik: “Dat meen je niet. Zullen wel mensen binnen zitten joh als het raam open staat.” Opnieuw sla je hard op mijn billen en knijpt er vervolgens in. Dan pak je me bij mijn schouders en drukt me omlaag tot ik knielend voor jou zit in het verlaten straatje. Een beetje angstig kijk ik om me heen met angst dat iemand me ziet knielen voor jou op straat.
“Kijk eens goed!” Zeg je hard. Ik kijk naar je op. Je pakt me haren vast en duwt mijn hoofd weer omlaag en ik kijk naar je kruis. “Wil je mijn lekkere sappige jonge heer hier op straat pijpen soms?” Vraag je streng. “Nee Meester.” Antwoord ik zacht. “Juist ik ben je meester en niet joh en spreek me aan met U! Ik heb geen stopwoord van je vernomen en dus doe je wat je opgedragen wordt. Je volgt mijn bevelen NU op en ik duld geen tegenspraak!” Bulder je met harde stem. Ik knik dat ik het begrepen heb. Je laat mijn schouders los en voorzichtig sta ik weer op. Ik kijk opnieuw angstig in de rondte. “Mijn god hij vraagt me om in te breken.” Gaat er door mijn hoofd. Ik sta een beetje rond te kijken en vraag me af of ik het stopwoord moet zeggen. “Maar aan de andere kant is het natuurlijk wel heel erg spannend om zomaar een huisje binnen te gaan en daar heerlijk de liefde te bedrijven met mijn Meester. Wat zal ik doen?” Twijfel en opwinding gieren door mijn keel. Je geeft me een klein duwtje en ik schuifel schoorvoetend richting het tuintje van de kleine bungalow. Ik voel hoe jouw ogen mij volgen.
Vlakbij het raam blijf ik even luisterend staan. Ik hoor niets binnen en voorzichtig doe ik het gordijn iets opzij. Het ziet er verlaten uit, de kastdeur staat open en alleen schoon beddengoed bevindt zich daarin. Er staat niets op het nachtkastje en het bed is niet opgemaakt. Ik kijk achterom in de hoop dat mijn Meester me nu zal terug roepen en zeggen dat het niet hoeft. Maar in plaats van dat wijf je met je hand waardoor je kenbaar maakt dat ik op moet schieten. Het raam is vrij hoog en ik kijk rond in de tuin of ik iets zie waar ik op kan gaan staan om door het raam naar binnen te sluipen. Ik zie een eindje verderop een leeg krat pils liggen in de tuin en ik besluit dat te gebruiken als opstapje. Ik voel je ogen van verbazing in mijn rug als ik een eindje de tuin in loop. Ik pak dan het krat op en loop er mee naar het raam. Ik blijf angstvallig om me heen kijken. Jij geeft een goedkeurend knikje en een lach dwaalt over je lippen. “Slimme slaaf die meid van mij.” Gaat er door je heen.
De aarde in de tuin is niet vlak en wiebelend ga ik op het krat staan. Heel voorzichtig zonder geluid te maken haal ik de hendel van het openstaande raam los en duw het raam verder naar binnen open. Ik kijk nogmaals in de rondte en ik zie dat jij hetzelfde doet. Ik weet nu dat jij de wacht zult houden voor me en me niet in de steek zal laten als er iemand voorbij komt. Terwijl ik voorzichtig omhoog klim voel ik de spanning groter worden. “Deze opwinding is leuk.” Gaat er door mijn gedachten. Ik voel dat mijn slipje al weer behoorlijk vochtig begint te worden terwijl de zenuwen door mijn keel jagen. Voor het raam staat een bureau en ik klim er bovenop. Ik kijk door het raam naar jou. “Oh wat een heerlijke meid is het toch.” Lach je in jezelf. “Voor de duvel niet bang en zo heerlijk dat ze doet wat ik haar opdraag. Ze moest eens weten wat haar te wachten staat daar binnen.”
Voorzichtig klim ik van het bureau af en loop naar de deur van de slaapkamer. Deze staat op een kiertje en als ik hem iets verder open doe kraakt hij. Geschrokken wacht ik of ik geluiden hoor van mensen die mij ontdekken bij het inbreken. Ik durf me amper te bewegen en ik voel het vocht uit mijn lipjes druipen en een volle blaas. Ik wacht lang, voor mijn gevoel wel 5 minuten. Maar ik mijn blaas laat me weten dat ik niet lang meer zo kan blijven staan. De spanning maakt dat ik plotseling hoog nodig naar de wc moet. Ik open de krakende deur iets verder en glip er langs. Meteen aan mijn rechterkant zie ik wc op de deur staan en een zucht van verlichting gaat door me heen.
“Als ik nou betrapt wordt zeg ik gewoon dat ik zo nodig moest.” Gaat er door me heen en ik open de wc-deur. Het toilet is schoon en er hangt wc-papier. Snel sluit ik de deur en trek mijn broek en slip naar beneden en ga zitten. “Pfff dat lucht op.” Denk ik. Ik heb geen licht gemaakt, maar het is redelijk licht in het halletje waar de wc is. Ik kijk naar de witte vlekken in mijn string. “Oh oh Daphne toch.” Denk ik bij mezelf. “Wat ben je toch een geile meid.” Ik lach om mijn eigen gedachten. Net als ik overeind wil komen om mijn broek op te trekken zie ik een schaduw staan. Ik schrik hevig en hou een hand tegen mijn mond om niet te gaan gillen van schrik. Heel voorzichtig kom ik overeind en trek mijn broek op. Maar voordat ik mijn broek geheel omhoog heb gekregen wordt de deur met een ruk open getrokken. Angstig kijk ik naar mijn broek die ik nu probeer omhoog te trekken en die twee benen voor me staan. “Oh shit!” zeg ik op fluistertoon.
De deur staat wagenwijd open en ik hoor een mannenstem zeggen: “Mmmm een kale kut van een sletje! Dat bevalt me wel!” Met een smak val ik terug op de wc-bril. “Shit ben jij het!” zeg ik met een diepe zucht als ik je stem herken. Ik kijk naar je op en bedenk me in ene weer het spel waarmee we bezig zijn. “Ik ben helemaal in de war door deze rotstreek Meester. Vergeef me, ik wilde u niet afblaffen, dat is het laatste wat ik wilde doen.” Zeg ik vlug. “Maar u heeft me verschrikkelijk laten schrikken.” Je lacht hard. Ik kijk je verbaast aan en ik leg een vinger op mijn mond. “Sstttt Meester!” Maan ik je. Maar jij lacht alleen maar harder.
“Oh je had die kop van jezelf eens moeten zien zeg toen ik de deur open gooide. Ik dacht dat je pardoes ineen zou storten van de schrik!” lach je hard. “Sta ik maar te wachten aan mijn eigen voordeur en zit jij in de tussentijd heerlijk op de pot terwijl ik ook zo nodig moet.” Dan proesten we het samen uit. Ik sta op en trek mijn broek op. “Gaat u gang Meester, de bril heb ik reeds voorverwarmd voor u!” Lach ik je toe.
Terwijl jij op de wc zit loop ik door het huisje heen. Ik zie een tweede slaapkamer en loop daar naar binnen. Dit bed is wel opgemaakt en kleding ligt op de vloer. Ik raap het op en ruik er aan om jouw geur in me op te nemen. “Oh wat een heerlijk ding toch.” Gaat er opnieuw door me heen. Dan voel ik twee handen om mijn middel en een natte zoen in mijn nek. Ik gooi de kleding terug op de grond en graai achterlangs met mijn handen naar je hoofd. Ik druk jouw lippen stevig op mijn nekvel die je begint te likken. “Mmmmmmmmm jaaaaaaa Meester.” Kreun ik zacht. Ik voel jouw heerlijke dikke paal tegen mijn kontje aan duwen en wrijf er met mijn billen tegenaan. Bijtend en likkend ga je over mijn hals. Dan zuig je heerlijk mijn nekvel in je mond en laat een grote zuigzoen achter. “Ohhhh jaaaaaa, mmmmmmmm heerlijk Meester!” Kreun ik harder.
“Oké, ik was nieuwsgierig naar jou en heb in je agenda gekeken en nu zal ik je iets vertellen over mij.” Fluister je in mijn oor. Je duwt me iets van je af en wijst naar het bed. Ik ga er op zitten en trek mijn gympen uit. Je loopt naar de kast en haalt er een grote reistas uit. Het ziet er zwaar uit en het rammelt als je hem op bed naast me neer zet. “Je meester zal je spelenderwijs vertellen wie hij is en wat hij hier heeft.” Vertel je verder. Ik heb mijn gympen uit en ga in kleermakerszit op het bed zitten. Je verteld me van je leven en je werk en over het feit dat je hier met een vriend gekomen was om even een lang weekend weg te kunnen zijn uit het gehaaste leven.
“Mijn maat is vertegenwoordiger in leuke speeltjes, maar helaas is hij er nu niet. Hij had je precies kunnen vertellen waar al zijn speeltjes voor dienen. Helaas is hij weggeroepen door zijn vriendin. De baby kwam eerder dan dat verwacht was. Hij heeft al zijn spullen meegenomen met uitzondering van deze tas waarmee hij zaken doet. Ik was al bang dat het hier nutteloos zou blijven, maar vandaag wil ik zelf graag te weten komen waar al deze dingen voor dienen.” Vertel je met een lach om je mond.
Je opent de rits en kijkt er in. Dan graai je er in met je handen. Ik hoor iets rammelen en aangezien ik nieuwsgierig ben kom ik achter je langs om ook een kijkje in de tas te kunnen nemen. Je bemerkt dit direct en neemt de tas angstvallig op je schoot zodat ik net niet kan zien wat er in zit. “Je vertrouwt je Meester?” Vraag je mij. Ik kijk je aan en bijt op mijn lip alsof ik niet goed weet wat ik daarop moet antwoorden. “Natuurlijk!” Roep ik uit met een lach. Jouw ogen stralen. “Nou wees dan maar mijn lieve slaafje en ga eens gestrekt languit op het bed liggen. Handjes in de hoogte en beentjes gespreid.” Zeg je me. In plaats daarvan spring ik van het bed af en begin me gehaast uit te kleden. “Mmmmmmm Meester en zijn plannetjes!” Roep ik uit. Ik spring weer met een grote spong op het bed en laat me languit vallen. Mijn armen omhoog en mijn benen gespreid zodat jij tussen mijn benen in komt te zitten aan het voeteneind. “Heel goed slavinnetje van me. Mmm dat ziet er weer heerlijk uit.” Zeg je me zacht. Je aait even zacht over mijn been en gaat dan weer met je rug naar me toe zitten en graait verder in de tas.
Op de bodem van de tas vindt je wat je zocht. Je neemt de boeien in je hand en bevestigt deze aan mijn enkels en polsen. Je streelt vervolgens liefdevol over mijn armen. Je voelt hoe ik geniet bij de aanraking van jouw strelen. Je gooit de tas op de grond en bukt om er weer iets uit te halen. Je gaat naast me zitten op het bed op je knieeen en gaat opnieuw over mijn armen. Dit keer kietel je me en bemerkt direct dat ik niet tegen kietelen kan. “Dat dacht ik al.” Zeg je lachend. “Kietelen geeft jou goed de kriebels.” Dan laat je zien wat je uit de tas gehaald hebt. Het lijkt op een zweep, maar dit keer niet van leer maar van stoffen stroken. Heel langzaam begin je deze over mijn lichaam te strelen.
De stof kriebelt enorm en ik probeer weg te komen van de kietelende stof. Dan sla je hard over mijn borsten met de stofzweep. Alles behalve kietelend is dit. “Au!” Roep ik uit. De stof doet zeer door de kracht waarmee het op mijn gevoelige borsten slaat. Dan ga je verder met kietelen. Mijn spieren trekken samen bij elke streling die je mijn lichaam geeft. Je maakt me helemaal gek hiermee. Opnieuw probeert mijn lichaam het kietelen te ontlopen. Met je vrije hand pak je ditmaal mijn kutje. Met je duim en wijsvinger trek je mijn lipjes uiteen en laat dan de stofzweep over mijn natte kutje gaan.
Deze behandeling maakt mij alleen maar heter en al snel ben ik kleddernat. Net als ik denk dat ik dit niet lang meer vol kan houden stop je resoluut en pakt mijn kutje stevig vast. “Zo dus jij bent geil zonder mijn toestemming?” Vraag je me quasi kwaad. “Ja meester.” Antwoord ik zacht. “Maar ik kan het niet helpen Meester. Als ik in uw nabijheid ben word ik zo geil als boter.” Je lacht en ziet hier de humor wel van in. Tenslotte weet ik dat jij hetzelfde gevoel hebt. De bobbel in je broek liegt er niet om. “Nou vooruit dan maar.” Zeg je speels. Je bukt opnieuw en haalt een grote dildo uit de tas. Ik slaak een diepe zucht bij het zien van deze grote Tarzan-staaf. “Oh heerlijk!” Kreun ik meteen. Maar in plaats van hem stevig in mijn natte gleuf te plaatsen hou je hem al draaiend en op en neer bewegend voor mijn gezicht. “Dus mijn slaafse sletje wil klaar komen?” Vraag je mij. Ik knik heftig. “Oh maar daar geef ik geen toestemming voor.” Zeg je streng. “Jij mag alleen maar komen met mijn toestemming en voorlopig wil ik jou droog zien en dan pas zal ik jou neuken. Neuken hard en stevig zoals je nog nooit genomen bent. Zonder vocht duw ik deze grote jongen tussen je benen en laat ik je gillen van de pijn. En misschien, heel misschien laat ik je dan pas gaan genieten.”
Je zet de Tarzan dildo uit en legt deze tussen mijn borsten. Je staat op en pakt een ruwe handdoek uit de badkamer. Deze duw je hard over mijn kutje heen. “Droog wil ik je hebben! Kurk droog. Ik ben hier om te genieten en niet een sletje. Dat sletje is van mij en mag alleen doen wat IK zeg.” Zeg je me hard. Het wrijven doe je hard en al snel ben ik helemaal droog van deze ruwe en onprettige behandeling. Dan gooi je de handdoek op de grond neer en kruipt op het bed over me heen. Je gaat boven mijn gezicht op je knieeen zitten en pakt je eigen grote lekkere staaf uit je broek. “Ik ga me heerlijk aftrekken boven jouw slettebekkie.” Zeg je me terwijl je die heerlijke lul in je hand neemt. “Maar oh wee als ik merk dat je weer een natte vieze kut krijgt van dit uitzicht!” Zeg je streng. Je ziet me moeizaam slikken. Of ik het droog kan houden betwijfelen we beide.
Je hand gaat in een rustig tempo over je prachtige lul. Je voorhuid wordt heerlijk bewogen. Ik probeer even weg te kijken, maar jij straft dit af door met je hete lul op mijn wang te slaan. “Kijken!” Roep je uit. “Jij sletje van me zal kijken hoe ik hiervan geniet. En waag het niet om nat te worden tussen die geile benen van je!” Ik slik opnieuw. “Oh kijken doe ik normaal gesproken maar wat graag, maar nu weet ik al van mezelf dat ik dit niet lang zal volhouden zonder mijn kutspeeksel rijkelijk te laten vloeien.” Denk ik bij mezelf. Je pakt met je andere hand je ballen vast en begint deze te masseren. Je laat ze heerlijk voor mijn neus bungelen en gromt van genot. “Oh mmmmmm, jaaaaaaaa.” Hoor ik je kreunen. Je kijkt in mijn ogen en ziet hoezeer ik verlang naar je. Ik zou je ballen met mijn tong willen masseren en zalig aan je lul willen zuigen. Mijn speeksel zou rijkelijk over je lul vloeien totdat je niet meer zou kunnen.
Steeds sneller gaat jouw hand op en neer en je weet mijn gedachten. Je weet dat ik maar wat graag jou af zou willen trekken met mijn mondje. Je heerlijk willen pijpen totdat je zou gaan spuiten. Wetend dat je mijn mondje helemaal vol zou spuiten en ik je heerlijke sappen in mijn keeltje zou gaan proeven. Je ademhaling wordt steeds sneller en het kreunen dat je doet gaat steeds meer om grommen lijken. “Mmmmmm oh mmmmm, jaaa, ooooh jaaaaaaa.” Kreun je steeds harder.
Ik kan het niet weerstaan. Ik kan JOU niet weerstaan. Ik bijt op mijn onderlip en we weten beide zonder te kijken dat ik drijfdoor nat ben geworden. Je grijnst naar mij. “Oh jaaaaaaaa slavinnetje, mmmmmmmm jaaaaaaaa ik ga jou straks een heerlijke beurt geven. Mmmmmm.” Grom je. Onderwijl trek je steeds sneller aan je heerlijke paal en de Tarzan-staaf rolt van tussen mijn borsten door het schudden van het bed. Met luide kreet kom je klaar en spuit mijn hele gezicht vol. “Ohhhhhhhh jaaaaaaaaaaa!!!” schreeuw je uit.
Meteen daarna kijk je achterom en legt je hand tussen mijn benen. “Stoute vieze geile slet!” Roep je tegen me. “Ik hou niet van ongehoorzame slavinnen. Zodra ik weer bij machten ben zal ik jou leren om naar mijn bevelen te luisteren.”Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners