Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zandvoort deel4 - 3315 keer gelezen
Je staat op van de bank en ik heb moeite om je los te laten. “U smaakt zo lekker hete Meester.” Fluister ik je toe. Je pakt mijn hand vast en ik wil al opstaan om naast je te komen staan. Ik krijg hiervoor echter geen kans. Met een flitsende beweging pak je me vast en gooit me over je schouder als een reddende brandweerman. Je slaat met je vlakke hand op mijn billen. Niet pijnlijk nee, het is een liefdevolle klap. Zo loop je met me naar de keuken.
Je zet me op het aanrechtblad neer. Het metalen vlak is koud aan mijn billen. Mijn benen bungelen tegen de aanrechtkastje en je kijkt me lachend aan. “Heeft U honger van mij gekregen Meester?” Vraag ik lieflijk. Je blijft me aankijken waarop ik zeg: “Ik weet nog wel wat te eten voor U!” Ik doe mijn benen uiteen en mijn kutvocht glinstert jou tegemoet. “Jij sletje! Ben jij dan nooit droog te krijgen?” Zeg je mij. Ik schud mijn hoofd. “Nee Meester. Als ik U zie word ik nat, drijf doornat. “Maar ik wil je niet uitputten.” Zeg je met een lach en pakt onderwijl een pak crackers. Ik volg elke beweging die je maakt als je de crackers staat te smeren. “Brrr.” Bromt het vanuit mijn buik en we schieten samen in de lach. “Oké Meester, U wint.” Zeg ik tegen je. “Het is dus duidelijk tijd voor de lunch.
Na het eten waren we terug gegaan naar de slaapkamer en voldaan samen in elkanders armen in slaap gevallen. Als lepeltjes liggen we tegen elkaar geklemd. Als ik wakker wordt begint het al te schemeren buiten. Heel voorzichtig maak ik me los uit je omarming. Zachtjes sta ik op en voordat ik naar de badkamer ga om me te douche blijf ik nog een paar minuten in de deuropening van de slaapkamer staan kijken naar jouw slapende gezicht. Een golf van geluk en genot gaat er door mijn lichaam. Uit de kast pak ik geruisloos een t-shirt van jou omdat ik zelf geen schone kleding meer heb. “Natuurlijk is het t-shirt me te groot, maar zo wordt wel meteen verborgen dat ik geen onderbroekje meer draag.” Bedenk ik me.
Ik sta onder de douche en zeep mezelf heerlijk in. Het schuim glijdt over mijn borsten en baant zich een weg naar beneden. Over mijn buik gaat het weelderige sop en spoelt langzaam over mijn gladde kutje. Ik haal mijn hand over mijn klitje en sluit mijn ogen. Heerlijk sta ik zo mezelf te bevredigen terwijl mijn andere hand de tepels van mijn borsten masseert. Dan begin ik zacht te kreunen van genot maar hou hier geschrokken mee op. Ik hoor nog iemand kreunen. Verschrikt doe ik mijn ogen open en zie jou in de deuropening staan. Ik heb geen idee hoe lang je al naar mij staat te kijken terwijl ik me hier sta te douche. Ik kijk je wat onzeker aan omdat ik me er van bewust ben dat ik geen toestemming van mijn Meester heb gekregen om dit te doen.
Je ogen geven me echter de goedkeuring die ik zocht. Je stapt naast me in de douchecel en zeept mij opnieuw helemaal in. Als ik aanstalten maak om jou in te zepen schud je van nee. Gedwee blijf ik staan en voel jouw heerlijke handen strelend over mijn lichaam gaan. Je beide handen beginnen in mijn nek en dalen via mijn schouders af naar mijn armen. Dan langzaam terug naar boven en via mijn schouderbladen over mijn rug. Ik tintel over heel mijn lichaam door jouw strelen en ik begin hoe langer hoe natter te worden en wederom niet alleen door het water. Je handen gaan onder mijn oksels langs naar mijn borsten terwijl je achter me staat. Je strelende vingers verharden mijn tepels. Je drukt je dicht tegen me aan en ik voel je erectie tegen mijn billen.
Ik buk naar voren en grijp me vast aan het handdoekrek. Voor een fractie van een seconde voel ik jouw verbazing dat je mijn borsten moet loslaten als ik naar voren buk. Maar het is je meteen duidelijk dat ik mijn welwillende kontje naar je toesteek. Met beide handen streel je mijn billen en trekt deze zacht uiteen. Heel behoedzaam steek je het topje van je vinger in mijn aars. Spelend knel ik mijn kringspier en ontspan dan weer. Jij vervolgt je weg door elke keer als ik iets ontspan je vinger dieper in mijn kontje te laten glijden. Ik begin weer te kreunen van genot en voel mijn kutsappen warm uit mijn kut lopen.
Dit is jou niet ontgaan. Je haalt je vinger uit mijn achterwerk en plaatst deze samen met een tweede vinger diep in mijn kutje. “Oh jaaaaaaa!” Roep ik uit. Met je duim bewerk je mijn klitje. Met je andere hand trek je opnieuw mijn billen uiteen en ik voel je eikel tegen mijn sterretje gaan. Dan pomp je die heerlijke hete lul in mijn kont. Heerlijk strak laat je hem steeds dieper in me glijden terwijl je duim en vingers zich over mijn kutje bewegen. “Oh heerrrrrlijk Meester! Ja Meester! Oh jaaaaaaaa!” kreun ik het uit. Mijn stem galmt door de doucheruimte. “Oh oh jaaaaa jaaaaaa mmmmmmm wat heeeerlijk!!!!!! Oh neuk me Meester! Neuk me hard!!!!” Roep ik steeds harder. Dan als een waterval voel ik jou heerlijke geile sperma in mijn kontje spuiten en meteen begin ik te trillen op mijn benen van genot. Samen komen we schreeuwend klaar.
We drogen elkaar af en zijn het samen eens dat we toe zijn aan wat rust. Ik trek mijn kousen weer aan, jouw t-shirt en mijn jeans. Jij pakt in de tussentijd de telefoon en reserveert een tafeltje in een restaurant.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners