Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ze nam Ze zag en Ze overwon - 7675 keer gelezen
Op een dag liep ik ergens door mijn woonplaats toen ik werd aangesproken door een vrouw van naar ik schat tussen de 40 en 45 jaren oud met de vraag of ik haar even behulpzaam zou willen zijn met de weg te wijzen naar en bepaalde plaats.Uiteraard ben ik de mensen behulpzaam als men mij iets op een nette manier vraagt, dus nam ik even de tijd voor deze overigens zeer knappe dame.Omdat ze echter in het geheel niet bekend was in deze plaats zoals ze mij vertelde vroeg ze mij om even met haar naar de auto te lopen en vanaf dat punt haar op weg te helpen.

Daar ik zelf niet met mijn auto was en toch niets te doen was liep ik met haar mee. Echter bij de auto aangekomen maakte ze haar portier open en verzocht mij om naast haar plaats te nemen en vertelde ze mij dat zij me thuis zou brengen en vandaar naar haar bestemming zou vertrekken omdat ze toch bij mij langs zou komen. Ik stapte dus in aan de andere kant en deed mijn gordel aan. Op hetzelfde moment deed ook zij haar gordel aan en terwijl ik mijn gordel vastmaakte voelde ik een licht prik in mijn handen waarschijnlijk doordat zij me met haar ring raakte. Ik besteedde er verder geen aandacht aan en we vertrokken. Voordat wij echter een paar honderd meter hadden gereden werd ik ineens licht in mijn hoofd en was ik ineens compleet buiten bewustzijn.


Toen ik weer bij bewustzijn kwam lag ik ergens in een donkere kamer geheel vastgeketend.Na enige tijd ging er wat licht aan en kwam de vrouw tezamen met nog een dame van ongeveer dezelfde leeftijd, alleen was deze laatste een stuk groter en forser dan de persoon die aan mij de weg had gevraagd. Beiden waren gekleed in een prachtig pakje wat hun lichaamsvormen perfect deed uitkomen. Ze kwamen beiden naast mij staan en er werd verteld dat ik vanaf dat moment het persoonlijke eigendom was van hen waarmee zij konden doen en laten wat ze ook maar wilden. Tevens vertelde de eerste dame mij dat ook de andere vrouw een persoonlijk bezit van haar was, maar dat ik indien deze het wenste mij naar haar goeddunken kon gebruiken als het haar zo uit zou komen.

Tevens kreeg ik de keus om vrijwillig een contract waarin stond dat ik vanaf nu hun persoonlijk eigendom met de naam slaaf Space was te ondertekenen of dit onder dwang te gaan doen, maar dan zou het wel een pijnlijke geschiedenis kunnen gaan worden zo vertelden ze mij.Er werd dus een arm losgemaakt en ik kreeg een pen en het contract om te tekenen. Toen ik het contract wilde gaan lezen werd me te kennen gegeven dat ik het alleen maar behoefde te ondertekenen en ik werd direct door de grootste van de twee in een wurggreep genomen waardoor er weinig andere keus overbleef dan te tekenen.

Vervolgens werden ook mijn andere arm en ook mijn benen losgemaakt die overigens direct weer werden vastgemaakt met een paar riemen rond mijn enkels en daartussen een ketting, terwijl ook mijn armen direct op een vakkundige wijze achter mijn rug werden vastgemaakt. Tijd om te protesteren was er overigens niet. Vervolgens werd ik geblinddoekt en meegenomen naar een lager gelegen ruimte.Hier werd de blinddoek weer afgenomen en ook de boeien gingen af. We stonden in een smalle ruimte onder aan een trap voor een gesloten deur en ik kreeg het bevel om mij te begeven naar de ruimte die achter de deur was gelegen. Ik moest mij daar geheel ontkleden, mijn kleding opbergen in het openstaande kluisje en hiervan het deurtje dichtdoen. Vervolgens moest ik door de lichte deur naar binnen gaan en daar plaatsnemen in het voor mij gereedstaande bad en afwachten.


Het vervolg: Aangezien ik niet veel keus had besloot ik maar aan de opdrachten te voldoen en te kijken of er wellicht zich een mogelijkheid zou voordoen om hier weg te geraken. Ik hoefde niet lang te wachten tot er een deur openging die ik nog niet had gezien en mijn opdrachtgeefster binnenkwam met een blad waarop scheerspullen stonden. Ze gaf de opdracht om te blijven liggen en vooral te genieten van wat er nu zou gaan gebeuren omdat dat voorlopig mijn laatste genot zou zijn en begon mij op een vakkundige manier te wassen. Hierna moest ik uit het bad komen en op mijn rug op een tafel gaan liggen die daar stond. Ze pakte weer de scheerspullen en begon mijn schaamstreek geheel glad te maken waarna ze me afdroogde en mij weer een stel lederen hand en voetboeien alsmede de blinddoek weer omdeed.

Ze hielp me vervolgens van de tafel af en bracht me weer naar een andere ruimte. Hier gaf ze me de tip om alle opdrachten die ik nu zou krijgen direct en zonder aarzelen op te volgen omdat ik nu aan mijn opleiding cq. training zou beginnen die de meesteres persoonlijk zou geven met haar als assistentie. Ik voelde dat ik bij de boeien werd vastgenomen en kon alleen maar volgen tot we stopten en ik iets voelde aan mijn polsen waarna deze direct de hoogte in werden getrokken door een elektrische. Daar stond ik dan geheel naakt met mijn armen in de lucht zonder ook maar weg te kunnen lopen of iets te zien.

Na enige tijd gestaan te hebben hoorde ik wat geluiden en werd ik verlost uit mijn ongemakkelijke positie en ook de blinddoek werd verwijderd. Ik keek rond en zag dat de vrouw die mij gebaad en geschoren had in een soort van doorzichtige cabine zat gekleed in een mooi lingerieset met daaroverheen een panty en verder geheel van top tot teen in folie gewikkeld. De cabine zelf was verlicht door een aantal lampen en zo te zien was het er behoorlijk warm in omdat ze nogal transpireerde. Haar mond was opengesperd met een of andere klem waardoor ze haar kaken niet op elkaar kon krijgen. Naast haar stonden diverse flessen water die ze zo snel als maar mogelijk was probeerde leeg te drinken.De eerste vrouw vertelde me dat dit haar slavin was en dat deze net zo lang in de cabine zou moeten verblijven tot ze al de flessen had leeggedronken en dat ze vervolgens voor mij een mooie opdracht in gedachten had. Ook werd mij duidelijk gemaakt dat ik dus vanaf dat moment haar slaaf was en werd me verboden om ook nog maar een enkel geluid te maken of ik zou direct worden gekneveld.


Vervolgens moest ik de meesters volgen naar een zeer vernuftig uitziend apparaat waar ik zoals ze mij vertelde op zou worden vastgebonden op een zodanige manier dat bewegen op geen enkele manier mogelijk zou zijn, maar dat ik in alle standen kon worden geplaatst die gewenst waren.Ik moest gaan zitten op 2 platen die enigszins de vorm hadden van mijn billen en mijn benen over 2 steunen leggen terwijl mijn voeten elk in een voetsteun werden geplaatst. Mijn rug zat tegen een smalle ijzeren leuning. Vervolgens werd er een riem om mijn bovenlichaam gehaald die achter mijn rug stevig werd aangetrokken. Hetzelfde gebeurde met een riem over mijn onderbuik, hoog boven mijn billen, net onder en boven de knie en rond mijn enkels.

Daarna werden er vanaf de ijzeren rugleuning 2 armsteunen naar voren gebracht die onder mijn oksels tegen mijn lichaam aankwamen en waar mijn armen langsgingen. Ook hier werden weer riemen hoog om mijn bovenarmen, net boven en onder de elleboog en aan mijn polsen bevestigd en alles werd behoorlijk stevig aangetrokken.
De steunen waarin mijn benen waren werden een stukje uit elkaar gedraaid en over mijn bovenbeen vlak tegen mijn geslachtsdeel werd aan ieder zijde een ijzeren band bevestigd die tot doel had om mijn billen goed uit elkaar te kunnen trekken in dien dit nodig zou zijn.

Daarna werd er in de rugleuning een hoofdsteun geplaatst waarin mijn hoofd zou komen te rusten, maar daar werd nog even mee gewacht omdat ik eerst een voorstelling te zien zou krijgen.Vervolgens draaide de meesteres de stoel zo dat ik in de richting van de cabine kom kijken en liep ze zelf naar de cabine toe. De slavin had inmiddels alle flessen leeg, dus werden de warmtelampen uitgeschakeld en mocht ze uit de cabine komen. De folie werd verwijderd en haar panty afgestroopt en ze moest tegen een andreaskruis gaan staan dat van achter een gordijn dat werd opengeschoven tevoorschijn kwam. Nu werd ze aan polsen en enkels vastgemaakt en terwijl ze daar wijdbeens stond pakte de meesteres een apparaat en begon haar daarmee tussen de benen te masseren. Het duurde niet lang of de slavin begon te kreunen en te hijgen en aan een vochtige plek in haar slip te zien kwam ze behoorlijk heftig klaar. Dit was blijkbaar nog niet genoeg voor de meesteres want ze bleef nog even doorgaan wat al vrij snel resulteerde in een tweede orgasme van de slavin.Nu werd ze losgemaakt van het kruis, het gordijn werd weer gesloten en beiden kwamen in mijn richting.

Zo zei de meesteres tegen mij en nu ben jij voorlopig het slachtoffer van mijn grillen en wensen en direct voelde ik dat de stellage waarin ik vast zat achterover werd gekanteld totdat ik me zowat met mijn hoofd ter hoogte van het kruis van de beide dames bevond. Direct daarna weden mijn billen behoorlijk uit elkaar getrokken, maar voelde ik ook de zitting uit elkaar gaan waardoor mijn anus vrij kwam. Omdat alles zo snel ging liet ik door de schrikreactie van mij een kreetje en dat had ik beter niet kunnen doen. De slavin kreeg opdracht haar slip uit te trekken en mij daarmee te knevelen wat ze direct deed, maar niet lukte omdat ik mijn mond stijf dichthield. Echter in deze toestand was ik ver in de minderheid want direct werd er een hand over mijn neus gelegd en mijn mond op een handige manier geopend waardoor de slip in mijnmond werd gestopt met als eerste het kruis naar buiten gekeerd zodat ik de sappen van de slavin goed kon proeven. Kans om deze knevel uit mijn mond te verwijderen had ik niet omdat hij dermate groot was dat mijn gehele mond goed was gevuld. Direct daarna kwam er ook een riem om mijn nek en aan de bovenzijde van mijn hoofd waaroor ik nu geen enkele beweging meer kon maken. Tevens voelde ik dat er iets over mijn handen en voeten werd geschoven en vastgemaakt zodat hetgeen ik mogelijkerwijs nog had kunnen bewegen geen enkele schade aan kon richten.

Doordat ik in deze stand uitzicht had in het kruis van beide dames waarvan er een niets aan had dan een jarretelgordeltje en een paar nylonkousen was ik behoorlijk opgewonden geraakt wat ook de meesters zag. Dus nam deze een lederen koordje en bond daarmee mijn ballen en mijn penis af zodat deze in de stand waarin hij nu stond werd gefixeerd.Nu nam ze een paar latex handschoenen en apparaat met aan het uiteinde een bal wat ze mij liet zien en vertelde dat dit bestemd was om mijn anus op te rekken indien die nodig was, en direct darna verdween ze uit mijn gezichtsveld en voelde ik dat ze met haar vinger bij mij naar binnen drong. Zo zei ze hier ben je in ieder geval nog maagd, maar daar zal ik snel verandering in gaan brengen zodat ik jou op deze plaats manier kan nemen als ik dat wil. Ze smeerde een glijmiddel rondom mijn anus en op het apparaat en duwde dat vervolgens langzaam bij mij naar binnen totdat ik het gevoel had dat het in mijn keel weer naar buiten zou komen. Vervolgens voelde ik dat het apparaat werd opgepompt tot ik haar door mijn knevel heen smeekte te stoppen en zijzelf vond dat het wel genoeg was.

Daarna kwam weer naar mij met de slavin en begon deze te masseren bij haar onderlichaam terwijl ze aan mij vroeg of ik stil zou zijn als de knevel werd verwijderd en zou doen wat ze van mij verlangde? Ik knipperde met mijn ogen ten teken dat ik zou luisteren en de slip werd uit mijn mond gehaald, maar direct vervangen door een ronde ring zodat ik mijn mond niet meer kon sluiten. Vervolgens vroeg ze of ik dorst had omdat ik mijn eerste opdracht nu uit te voeren zou krijgen.Er werd ergens vandaan iets gehaald dat over de hoofdsteun werd geschoven waardoor ik door een gat nat alsof het een toiletbril was naar buiten keek, wat achteraf ook zo bleek te zijn.


Opdat zelfde moment kreeg de slavin de opdracht har lange lederen rok aan te schieten en naar het toilet te gaan. Wat dat betekende merkte ik al heel snel want direct daarna kwam de slavin naar mijn hoofd toe tilde haar rok op en ging op het gat boven mijn hoofd zitten waardoor ik met mijn hoofd tussen haar dijen kwam te liggen ze schoof wat op en neer en zat met haar vagina boven mijn mond die ik door de ring niet kon sluiten en liet beetje bij beetje haar urine in mijn geopende mond lopen. Ik kon niets anders doen dan drinken omdat ze dit urineren zo gedoseerd kon ik mij niet verslikken. Na enige tijd die wel een eeuwigheid leek was ze klaar en stond op. Direct hierna werd de ring uit mijn mond verwijderd en de kist weggehaald en kwam ze weer boven mij zitten. Ik kreeg nu de opdracht om haar van onderen helemaal schoon te likken van voren en van achteren en ze tevens een orgasme te bezorgen. Daarop liet de slavin haar rok weer zakken en lag ik daar in het donker mijn opdracht uit te voeren die overigens niet onaangenaam was ook al werd heet een beetje benauwt onder de rok die alles afdekte. Ik merkte echter al gauw dat het de meesteres te lang ging duren want na enige tijd voelde ik dat de druk van het apparaat in mijn achterste weer wat werd opgepompt wat niet echt een fijn gevoel was, maar waardoor ik automatisch sneller ging likken zodat de slavin klaarkwam en haar sappen in mijn mond liet lopen alvorens zij mij de kans gaf weer frisse lucht te happen.

Hierna werd ik losgemaakt, het apparaat werd verwijderd en ook de veter losgemaakt en meegenomen naar een doucheruimte waar ik de opdracht kreeg om mij te douchen en daarna weer te melden bij de meesteres. Toen ik mij meldde kreeg ik eerst iets te eten werd vervolgens meegenomen naar een ruimte waar een groot bed stond waarop ik moest gaan liggen met de armen en benen gespreid. Vanuit de hoeken werden er boeien aan mijn polsen en enkels vastgemaakt en kreeg ik weer een blinddoek voor. Vervolgens kreeg ik een beker met daarin een drankje dat ik moest opdrinken waarna ik in een mum van weer zwaar onder zeil was.

Het einde: De volgende ochtend werd ik ruw gewekt door de slavin die mij losmaakte van het bed en meenam naar een doucheruimte waar ik mij kon douchen en scheren zodat ik er weer toonbaar uitzag. Vervolgens kreeg ik de opdracht om buiten de deur te wachten op min knieŽn en mijn gezicht naar de grond en af te wachten op wat er ging komen. Na korte tijd merkte ik dat er iemand aan kwam en direct daarna werd mijn hoofd ruw omhoog getrokken en kreeg ik een kap over mijn hoofd getrokken die achter mijn hoofd werd vastgesnoerd zodat ik deze niet zou kunnen verwijderen, maar ik ook in het geheel niets kon zien. Ik werd ergens naar toe gebracht en mij armen werden vastgemaakt en omhoog getrokken ieder een andere kant op. Vervolgens voelde ik dat er iets aan mijn enkels werd bevestigd waarna ook deze uit elkaar werden getrokken zodat ik weer hulpeloos en wijdbeens stond opgesteld.
Een stem vertelde mij dat ik van binnenuit gereinigd zou gaan worden waarna ik verder gereed gemaakt zou worden om de meesteres van dienst te zijn.

Direct daarna voelde ik een hand die mijn billen spreidde en werd er een slang of iets in mijn achterste geschoven waaruit een lauwwarme vloeistof uit kwam. De stem gaf opdracht om alles binnen te houden tot ik toestemming kreeg om het los te laten. Even later mocht ik alles laten lopen en werd ik van onderen zuiver gespoten waarna de behandeling die overigens niet echt pijnlijk maar wel bijzonder onprettig was herhaald, alleen werd ik nu krachtiger gespoeld tot het wel pijnlijk ging worden. Plotseling werd de slang uit mij getrokken en toen ik wederom leeg was werd ik nogmaals aan de onderkant gereinigd. Daarna zo werd me gezegd zo deze opening worden ingevet en voorlopig worden afgesloten tot er behoefte was om deze te gaan gebruiken. Direct daarna voelde ik een druk op mijn anus en kreeg ik de opdracht om te ontspannen. Toen ik dat niet snel genoeg deed voelde ik een elektrische schok door mijn penis gaan waardoor ik schrok en hetgeen men in mijn anus wilde duwen alsnog werd ingebracht.

Hierna werd ik losgemaakt en meegenomen naar een ruimte waar de kap werd afgenomen en ik de mogelijkheid kreeg om wat te ontbijten. Hier kwam direct na het ontbijt de meesteres binnen gekleed in een lederen korset, nylons, een doorzichtige slip en hoge laarzen die tot haar dijen doorliepen. Ze zei dat ik een mogelijkheid zou krijgen om te ontsnappen aan het contract en dat kon ik alleen door haar ter plaatse te overmeesteren waarop ik direct mijn vrijheid terug zou krijgen. Ze maakte mijn handboeien los waarna ik de mogelijkheid kreeg om mijn vrijheid terug te veroveren. Terwijl ik opstond voelde ik weer de opvulling in mijn achterste die behoorlijk in de weg zat. Terwijl ik daar nog aan dacht werd ik echter door de meesteres direct in een wurggreep genomen en tegen de grond gewerkt waarna ze in een mum van tijd mijn armen zo had gefixeerd dat ik niets meer kon en ik tegen haar overigens zeer fraaie achterwerk aankeek. Direct daarna zag ik echter niets meer omdat ze op mijn neus en mond ging zitten en me zo de adem benam tot ik het bewustzijn verloor.

Na verloop van tijd kwam ik weer bij en zat weer vastgebonden in het apparaat waarop ik de vorige dag ook op vastgesnoerd had gezeten. Alleen waren nu mijn benen zo ver uiteen gespreid dat het bijna pijnlijk was. Ook was de meesteres bezig om mijn penis in te snoeren zoals de vorige dag, maar omdat deze slap was had ze er iets overheen geschoven waardoor ze hem op kon rekken. Toen ik verder keek zag ik dat de slavin tegenover mij in een soortgelijk apparaat zat vastgesnoerd met een klem in de mond die deze opengesperd hield. Haar borsten waren door een bondage ingesnoerd en opgezwollen terwijl er op de tepels klemmen zaten. De stoel werd van op een afstand achterover werd gebracht waarna ik in haar geslacht keek dat werd opengehouden door een vreemd apparaat. Ook haar anus werd door een of ander apparaatje opengehouden. Alle bondages en klemmen waren voorzien van een elektriciteitsdraadje dat op zijn beurt weer met een kastje was verbonden. Waar een en ander toe zou dienen zou ik al heel snel te weten komen omdat de meesteres tegen me zei kijk goed naar wat je nu gaat zien want jij bent de volgende persoon die hiermee kennis zal gaan maken, dus je kan je al vast voor gaan bereiden wat er je te gebeuren staat.


Vervolgens begon ze aan enkele knoppen te draaien en zag ik dat de slavin zo vast als ze in haar apparaat was gebonden begon te kronkelen en kreunen en als haar mond niet was gefixeerd door een klem zou ze het uitgillen van de pijn of het genot die de meesteres haar op deze manier toebracht. De meesteres draaide de knoppen weer in ruststand en de slavin kwam tot bedaren, waarna toen ze weer geheel tot rust was gekomen bevrijd werd van alle klemmen, bondages en toestanden en werd bevrijd uit haar apparaat.

Hierna werd mijn apparaat achterovergekanteld en kwam de meesteres naar mij toe terwijl ze sprak: zo slaaf nu ben jij aan de beurt om mij en de slavin genot te gaan schenken. Daarna deed ze haar bh en slip uit en pakte een vreemdsoortig apparaat met allemaal riemen en een rare dildo van buiten mijn gezichtsveld, terwijl de slavin de opvulling uit mijn achterste verwijderde. De meesteres bracht het apparaat bij zichzelf aan en maakte de riemen vast om haar middel. Terwijl ze uit mijn gezichtveld verdween hoorde ik haar zeggen dat ze me eerst ging verkrachten en dat zij zelf daarbij het genot zou hebben kwam de slavin boven mijn gezicht staan en gaf me de opdracht om haar klaar te gaan likken terwijl haar meesteres mij zou verkrachten. Ook zou ik geen kik mogen laten omdat anders de gevolgen voor mij bijzonder onaangenaam zouden worden.

Ik voelde een druk op mijn achterste en de dildo steeds dieper naar binnen schuiven terwijl ik het gevoel had dat ik opengescheurd zou gaan worden. Op het moment dat ik mijn mond wilde openen om een schreeuw van pijn te geven ging de slavin op mijn gezicht zitten en werd de gil een gesmoorde kreun van pijn. Vervolgens klemde ze mijn neus met haar achterste dicht en begon mij zo te berijden terwijl ik haar begon te likken. Na enige tijd hoorde ik de beide dames klaarkomen en werd de dildo teruggetrokken en stapte ook de slavin van mijn gezicht af waardoor ik weer enigszins normaal kon ademen en even de gelegenheid kreeg om weer tot mijzelf te komen.


Toen ik weer een beetje op adem was gekomen voelde ik dat er wederom iets in mij werd geschoven, alleen was het nu iets duns wat koud en metaalachtig aanvoelde. Het ding werd zeker 20 tot 30 centimeter in mij geschoven en daarna vastgezet zodat ik het met geen mogelijkheid uit kon persen. Hierna werd er een buis bestaande uit 2 halve delen opgevuld met puntige pennetjes die dicht geklikt konden worden om mijn penis geschoven waardoor ook deze goed zat opgesloten ook om mijn ballen werd een soort van mechanisme met punten geklemd zodat ik met plezier stil bleef liggen om zo min mogelijk pijn te ondervinden van deze martelapparaten. Vervolgens werd er een rubberen bal in mijn mond gestopt die achter mijn hoofd werd vastgemaakt en daarna opgepompt zodat ik geen enkel geluid voort zou kunnen brengen als ik dat zou proberen. Daarna voelde ik dat men aan mijn tepels begon te draaien en toen ze gevoelig werden werd er op elke tepel een krokodillenklemmetje geplaatst.

Hierna kreeg ik een slangetje in mijn neus wat ervoor zou zorgen dat ik genoeg zuurstof zou krijgen tijdens de behandeling die zou volgen, maar ook dat ik bij bewustzijn zo u blijven tijdens de behandeling en zo zou weten wat er met me was gebeurd en wie mijn meerdere was voor nu een altijd. Ik zag dat er diverse draden in het martelapparaat werden gestopt en vervolgens voelde ik een elektrische stroom door de diverse delen van mijn lichaam gaan. Nou ik kan je verzekeren dat ik van plan was om te luisteren naar wat er gezegd werd zeker toen de spanning nog wat werd opgevoerd en mij het angstzweet dat inmiddels was uitgebroken de stroom nog beter door de diverse lichaamsdelen geleidde.

Net toen vreesde dat ik het bewustzijn zou verliezen werd de marteling gestopt en werd ik bevrijd van alle aangebrachte instrumenten op de rubberbal na. Ook ik kreeg de gelegenheid om weer een beetje tot mijzelf te komen al bleef ik wel vastgebonden op het apparaat liggen. Na een poos werd ik dan weer van het apparaat losgemaakt en meegevoerd naar een tafel waar ik wederom op vast werd gebonden. De meesteres zei dat ik daar enkel en alleen lag om haar genot te schenken. Ze klom op de tafel, trok haar rok op en ging op haar knieŽn schrijlings over mijn gezicht zitten. Wat hiervan de bedoeling was leek mij niet zo moeilijk aangezien ze geen slip aanhad dus begon ik haar te likken alsof mijn leven er van afhing. Nu moet ik wel bekennen dat wat ik zag mij best wel beviel, dus deze opdracht in zijn geheel niet onaangenaam en ook de smaak van de meesters was beslist niet verkeerd. Na even bezig te zijn geweest werd ook nu weer haar rok over mijn gezicht gegooid zodat ik daar in het donker bezig was om haar te behagen zoals ze dat wenste.


Na enige tijd begon ze te sidderen en voelde ik dat ze klaar kwam. Direct daarna ging ze met haar volle gewicht op mijn gezicht zitten waardoor ik niet meer kon ademen en al snel mijn bewustzijn verloor. Toen ik weer bij kwam lag ik volledig uitgeteld thuis in mijn eigen bed met naast me een kaartje waarop de tekst stond: Nee het was geen droom en het is allemaal waar gebeurd. Ik kan je weer gebruiken op elke tijdstip of moment dat ik het wens, maar wanneer het moment weer daar is dat bepaal ik zelf. Ik wacht dus maar in spanning af wanneer ik haar weer zal ontmoeten en eerlijk gezegd ik zie er met verlangen naar uit.

Hoe eerder hoe liever zelfs.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners