Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ze was te jong - 33689 keer gelezen
Ze was veel te jong.
Ze woonde na het overlijden van haar moeder samen met haar vader die veel weg was voor zijn werk.
Net als zoveel meiden beschikte ze over een mobiele telefoon met skype, whatsapp etc etc.
In het begin ging dat ook prima. Naast haar beste vriendinnen, wat vrienden die ze goed kende zaten haar vader en nog wat andere familieleden in de contactenlijst.

Tot ze op de middelbare school een paar jongens toevoegde uit de hogere klassen.
Ze stond nooit zo heel sterk in haar schoenen en keek op tegen de meiden die stoer deden en de jongens uitscholden als ze teveel van ze wilde. Zij kon dat niet. En ze had op school al eens met een jongen staan
zoenen puur omdat hij zei dat hij dat perse van haar wilde.
Ze maakte zichzelf wijs dat ze het ook leuk vond en dat het een knappe gozer was.
De waarheid zat een stuk dieper en daar kwam ze pas op whatsapp goed achter.

Als het om chat gaat durven jongens nog meer dan recht in iemands gezicht en dat was bij haar ook zo.
Nadat ze de eerste jongens had toegevoegd kwamen de vragen al over foto's van haar. En soms stuurde ze die ook wel. Gewone vakantiekiekjes of selfies die ze gemaakt had met haar telefoon.
Maar dat was niet genoeg en naar mate haar 'vriendenkring' groeide, groeide ook de vraag naar meer sexy foto's.
Ze kon die vraag nog prima weerstaan want de meeste waren aan het zeuren en daar had ze een hekel aan.
Tot op een dag ze een foto ontving van een jongen, noem het maar een man want ze meende dat hij 32 was.Zij half zo oud. Ze zag hem staan met ontbloot bovenlijf een pet en zonnebril en leren banden om z'n polsen. Hij was gespierd en had een blik in zijn ogen die ze in haar buik voelde. Ze wist niet eens meer hoe ze nou aan hem kwam.
De tekst bij de foto was simpel

"Dit ben ik, ik verwacht hetzelfde van jou. Binnen 10 minuten !!!"

Haar maag draaide om, hij eist het...

En hij had het tenslotte ook gedaan. Had ze hem er naar gevraagd? Ze scrollde terug en zag inderdaad staan dat
ze gezegd had dat ze wel wilde weten hoe hij er uit zag en dat sixpack was natuurlijk "eerst zien dan geloven"
En nu zag ze het en moest ze het wel geloven. En belangrijker nog, ze was hem nu iets verschuldigd.
5 minuten later kreeg ze een nieuwe app. "Schiet op sletje"

Boos kees ze naar het scherm en wilde eerst de foto al niet meer maken. Maar iets in haar voelde dat ze moest.

Het zou volledig tegen haar eigen gevoel in gaan om niet te reageren.
Ze stapte snel uit haar legging en hield het korte rokje aan. Deed het t-shirt over haar hoofd en bedacht dat die simpele witte sport bh die toch eigenlijk nog niet nodig was er niet uit zag en deed hem uit.
Daar stond ze in met haar kleine cup. Haar tepels waren hard geworden en ze voelde zich opgewonden.
Ze vond in de kast een wit haltertopje wat eigenlijk van vorig jaar was en ook echt strak zat maar wel

duidelijk de stijve tepels liet zien.
Voor de spiegel maakte ze een selfie en twijfelde maar drukte toen op "Stuur"

Slechts een paar seconden later verscheen zijn antwoord "Leuke foto teefje, maar je kunt beter"
Ze antwoordde dat het toch een mooie foto was en daar was hij het mee eens maar hij verlangde een topless foto.

Dat had hij immers ook gestuurd.
Ze spartelde wat tegen waarop hij eenvoudig antwoordde "Je hebt 5 minuten"

Ieder andere meid zou gedacht hebben dat hij het uit kon zoeken en iets anders zijn gaan doen. Zij voelde de opwinding stijgen tot een kookpunt. Ze was opgewonden zoals ze nog nooit wat geweest. Geil maar anders geil en ze begreep er weinig van maar hoe dan ook. Ze voelde dat ze niet alleen moest, ze wilde er ook aan toe geven.Haar vader had haar kunnen waarschuwen maar die was weg voor zijn werk. Dus de topless foto werd verstuurd.

Daarna die in haar string en ook die ging uit en haar prachtig lichaam werd met 1 druk op de knop verstuurd naar die onbekende jongen aan de andere kant van de whatsapp lijn.
En hij bleef haar bestoken met zijn opdrachten en gaf haar geen enkele kans weer even tot zichzelf te komen.
Ow wat wilde ze graag de telefoon even wegleggen en op bed gaan om zichzelf te verwennen. Snapte hij dan niet dat ze dat nu het hardste nodig had.
Ze vroeg het hem. "Vind je het goed als ik even weg ben?" waarop hij antwoordde "Waarom?"
ze kon hier niets op bedenken dus gaf eerlijk antwoord "Ik wil even op bed gaan liggen"
"Je bent geil en je gaat je vingeren is het niet geile slet?" vroeg hij
Ze voelde zich diep rood worden. Ze was betrapt en voelde zich bekeken, vernederd en hoe gek het ook was, nog geiler dan eerst.
Ze moest wel "ja" antwoorden. Iets anders was gewoon onmogelijk in haar hoofd.

"Ga maar op bed en spreid je benen, leg je vingers op je kut en maak er een foto van. Zodra ik die ontvangen heb mag je klaarkomen" stuurde hij.
Dat wilde ze niet, dat was te erg, maar anders kon ze nog niet klaarkomen.
Ze twijfelde maar ze was ze opgewonden, ze was drijfnat. En al het verstand was verdwenen met het stijgen van haar opwinding.
Ze maakte de foto en hij kreeg een prachtig zich op haar jonge geopende en vooral drijfnatte kutje en zij vingerde zich binnen een minuut naar een daverend orgasme.

Ze hoorde haar whatsapp nog een paar keer maar durfde niet meer te kijken. Ze bleef naakt en liep naar beneden.

Haar vader was er toch niet en zou ook nog niet thuis komen. Beneden pakte ze wat te drinken en ging op de bank zitten. Waarom vond ze dit zo opwindend. Hij was grof tegen haar geweest. Ze bepaalde zelf wel wat ze wel en niet wilde doen. Maar diep van binnen wist ze dat dat niet waar was.
Ze pakte haar telefoon en negeerde haar whatsapp. Opende de foto's en keek naar het bijna naakte lichaam van de man. Ze was nog maagd maar wenste dat hij hier was. Ongemerkt zat ze met zichzelf te spelen en met haar gedachten bij dat gespierde lijf kwam ze voor de tweede keer klaar.

In de dagen die volgden kwam ze steeds meer in de ban van die man die zichzelf Rik noemde.
Op haar verzoek had ze nu ook een naaktfoto van hem waarbij jammer genoeg zijn gezicht niet te zien was maar wel z'n stijve. En die was fors. Deze foto heeft haar meerdere keren naar een hoogtepunt geholpen samen met enkele andere.
Ze vond het wel jammer dat nergens zijn gezicht volledig te zien was.

Wat ook veranderde was haar kledingstijl. Rik legde steeds meer zijn wil aan haar op en haar kleding veranderde van jeugdig en girly naar sexy en, als ze alleen was, slutty of zelfs hoerig. Het toefje haar wat op haar kutje zat was verdwenen omdat hij zei dat sletjes glad geschoren waren en hij dit dus mooier vond.
Hij vertelde haar dat ze hem opwond en zij vond het heerlijk om te horen. Een complimentje van hem deed haar groeien en ze werd warm van binnen. Het was haar beloning voor de dingen die ze voor hem deed. Ondertussen had ze geen idee hoeveel foto's ze al gestuurd had.
Haar vader had het gezien en zei dat hij het mooi vond. Dat was ook zeer zeker zo. Zijn kleine meisje groeide op en soms, groeide bij hem ook wel eens wat. Zeker als ze de badkamer weer eens open liet en hij haar prachtige gladgeschoren lijf kon bewonderen en gelukkig bleef die steeds vaker open.

Na een tijdje begon Rik te vragen naar webcam. Die had ze niet. Haar vader had haar die verboden nadat een nichtje was betrapt met een dildo voor de cam. Ze durfde hem er ook niet naar te vragen.
Voor Rik was dit geen probleem. Hij vroeg haar adres omdat hij haar een kadootje wilde sturen. Enkele dagen later bezorgde de postbode een pakketje met daarin een HD webcam, nog een klein pakje en een briefje van Rik.

Hierin kon ze lezen dat ze het pakje gesloten moest laten maar ook hoe ze de cam moest installeren en ook hoe ze hem weer kon verbergen als haar vader thuis was.
Ze was blij met haar kado en rende naar haar kamer om de cam te installeren.
In het briefje stond ook het skype adres van Rik wat ze direct toevoegde.

Hij was niet online

Ze kon wel huilen. Ze had de hele ochtend in spanning gezeten toen ze op het pakje wachtte, toen ze het uitpakte en toen ze hem installeerde. Ze wist zeker dat Rik online zou zijn. Maar nu zat ze naar het scherm te staren maar het icoontje bij zijn naam werd niet groen.

Ze ontving een whatsapp: "Ik zie dat je online bent, is je cam geinstalleerd?", ze antwoordde gelijk dat ze dit had gedaan.
Hij controleerde of ze alleen thuis was en dit bevestigde ze. Ze raakte al weer opgewonden bij de verwachting dat er wat ging gebeuren.
Ze moest het tweede pakje open maken.
Wat er in zat gaf haar de kriebels in haar buik. Een hondenhalsband. en een blinddoek.
Dit had ze gezien op de verschillende sites die Rik haar had doorgegeven en waarvan ze soms geschrokken was en soms opgewonden.
Hij wilde dat ze hem om deed. Ze twijfelde heel erg en hij vroeg haar "Je bent toch mijn teefje of niet?"

Aarzelend deed ze hem om haar nek en gespte hem dicht. Ze merkte dat de band lastig door de oogjes ging maar uiteindelijk zat hij goed. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en vond het er mooi uit zien.
Ze bevestigde dat ze hem om had.
Inmiddels was Rik online gekomen en haar hart maakte een sprongetje."Kleed je uit" verscheen op het scherm.
Ze was gewend dat hij graag wilde dat ze naakt was als haar vader er niet was dus deed het zonder problemen.
Rik wist inmiddels heel erg veel van haar. Van haar fantasieen tot aan het werkschema van haar vader. Ze vertrouwde hem volledig en hoopte altijd dat hij haar weer wat aandacht zou geven.

Nadat ze was uitgekleed op haar halsband na moest ze op de stoel achter de computer gaan zitten en de blinddoek pakken, haar geluid testen en ze wist al dat de cam het deed.
Toen dat allemaal klaar was zei Rik dat ze op de knop "Videogesprek" moest klikken. Daarna moest ze de blinddoek voor doen en zorgen dat ze niets kon zien.
De spanning in haar buik nam zo ver toe, ze voelde zich nat worden en raakte, stiekem, even haar clitje aan.

Een siddering ging door haar jonge lichaam. Ze was ontwaakt en wilde meer en meer en meer.
Ze klikte en deed de blinddoek voor haar ogen.
Na een halve minuut naar het irritante geluid van het videogesprek te luisteren werd de verbinding gemaakt.

"Kun je me horen sletje?" kwam een onbekende maar o zo dwingende stem uit de luidsprekers van haar computer.
"ja" zei ze zachtjes en knikte.
"Praat duidelijker anders ben je niet te verstaan" Zijn stem drong zo tot haar door dat ze spontaan rechtop ging zitten.

Ze moest haar handen in haar nek doen en ze voelde dat de stijve tepels zich naar voren priemde. Hij moest dat allemaal kunnen zien.
"Sta op mini hoertje en draai je langzaam om maar houd je handen in je nek" Ze stond op en wist dat hij nu naar haar kutje zat te kijken. Ze was blij dat ze die ochtend alles nog eens gecontroleerd had en glad gemaakt waar nodig.
Langzaam draaide ze zich om en toen ze met haar rug naar de camera stond kreeg ze de opdracht te bukken en haar benen te spreiden.

"Zo ga ik jou neuken hoertje" kwam er zeer duidelijk uit de luidsprekers. Ze schrok er van.

Hij wilde haar neuken? Daar was ze nog niet aan toe!! Natuurlijk in haar fantasie wel en ze wist zelf al niet eens meer hoe vaak hij haar had genomen en op alle mogelijke manieren. Maar in het echt???

Omdat ze weer rechtop moest gaan staan en langzaam door draaien vergat ze de opmerking voor dat moment.
Ze moest in haar tepels knijpen en op de tast op zoek gaan naar een paar wasknijpers.
Daarvoor moest ze door de woonkamer en de gordijnen waren open. Het interesseerde Rik niet. Hij was een stuk strenger geworden.
Ze stootte tegen de deurpost maar durfde de blinddoek niet af te doen. Ook niet nu Rik haar niet kon zien. Ze wilde niet tegen hem hoeven liegen.
Ze vond de wasknijpers op het rek en nam er een paar mee naar boven.
Deze moesten op haar tepels en dat deed gemeen pijn maar ze kende het al en vond het lekker.
Ze kroop door de kamer als een teefje en werd ook zo door Rik genoemd.
Ze blafte en stak een kaars bij zichzelf naar binnen terwijl ze rond kroop.
Uiteindelijk mocht ze weer gaan zitten.

"Vanaf vandaag ben je mijn eigendom teefje" zei Rik.
Ze vroeg waarom dat was en hij maakte haar duidelijk dat ze de blinddoek af mocht doen.
Wat ze zag deed haar verstijfd zitten. Daar zat Rik met z'n pet en zonnebril. En achter hem zaten nog 2 mannen van zijn leeftijd. Ze hadden alles meegekregen, alles gezien. Ze was als een slet gebruikt en door hen bekeken.

"Alles wat je gedaan hebt is van je opgenomen" zei Rik en hij liet een stukje zien van haar met de kaars in zich op de grond en ze lachten nu hardop toen ze blafte als het teefje wat ze graag voor hem wilde zijn.
Je doet wat je gezegd wordt of ik stuur je foto's door naar de mensen die je kent, je familie, je school, iedereen.
Ze wist dat hij het kon. Als blijk van vertrouwen had ze hem ooit eens het wachtwoord gegeven van haar Apple account. Al haar contacten waren daar terug te vinden.
Ze huilde. "Dat doet je niet, ik vertrouwde je"
"Je gelooft me niet? Wacht maar hoertje"
Twee minuten later ging haar telefoon. Het was haar beste vriendin.
"Jezus wat ben jij aan het doen, ik krijg een foto van jou met wasknijpers op je tieten en een halsband om je nek"
Ze stamelde dat het een grapje was en dat zij daar wel tegen kon en omdat ze samen wel eens naar sm filmpjes hadden gekeken. Dat ze er niets achter moest zoeken en hem gelijk weer weg moest gooien. Haar vriendin begreep er niets van maar beloofde het en ze hoopte maar dat ze het zou doen.

Rik had het hele gebeuren meegeluisterd en lachtte toen ze ophing.
"Ga je nu braaf mijn teefje zijn?" en ze kon niets anders dan bevestigen.

Rik gaf haar een opdracht: Maandagochtend sta je om 7 uur op en ga je je douchen en scheren. Je kleed je aan in een minirokje en een blouse. Je draagt geen ondergoed en je draagt die kleine platte witte schoentjes die je hebt.
Je loopt naar het kruispunt en zorgt dat je daar exact om 8 uur staat.
Doe je dat niet dan stuur ik de eerste filmpjes en foto's door naar je vrienden.

De verbinding werd verbroken en ze bleef naar het lege scherm staren. Ze voelde zich zo alleen, zo vernederd.

Ze wilde er met iemand over praten, tegen haar vader brede armen aan kruipen en huilend haar verhaal vertellen.

Hij zou het wel begrijpen. Maar ze kon niet. Al die foto's en filmpjes. Dat kon echt niet.
Ze wist dat ze geen enkele keus had en zou maandag ochtend de wekker zetten.

Haar vader had haar dat weekend al een paar keer gevraagd wat er aan de hand was maar ze antwoorde telkens met "niks".
De badkamer bleef ook op slot tot zijn grote teleurstelling.
Hij vond haar gedrag vreemd maar als ze niets wilde vertellen dan kon hij er ook weinig mee doen.Op maandag was hij al vroeg zijn bed uit. Hij moest voor 2 dagen naar een bijeenkomst aan de andere kant van het land. Hij had z'n dochter dit verteld en die had gezegd dat ze bij een vriendin ging slapen. Dat kwam goed uit natuurlijk.
Tot zijn verbazing hoorde hij om 7 uur haar wekker gaan. Dat is wel vroeg voor de vakantie.
Hij moest zo weg maar sloop even naar boven toen hij de douche hoorde. De deur was geopend. Waarschijnlijk dacht ze al dat hij weg was.
Er viel nog niets te zien dus hij liep even door naar haar kamer waar hij de kleding voor die dag klaar zag liggen.
Een blauw geplooid minirokje en een witte blouse. Het ondergoed had ze vast meegenomen naar de badkamer want dat zag hij niet liggen.
Hij liep terug en zag haar in de douche zichzelf wassen. Ze zag er prachtig uit en toen ze haar kutje begon te scheren kon hij er niets aan doen dan een vreselijke stijve krijgen.
Ondergoed zag hij niet liggen. "sletje" dacht hij en schrok er zelf van.

Om half 8 vertrok haar vader en ze kleedde zich aan. Ze voelde zich een hoertje, ze was best bang maar ergens diep van binnen voelde ze ook weer die spanning die ze zo vaak gevoeld had.
Ze zou Rik gaan ontmoeten, hou zou haar meenemen naar zijn huis en ze zouden sex hebben. Ze wist wel dat hij haar slet en teefje zou noemen maar het zou geweldig worden. Ze pakte de halsband en deed die in haar tasje.

Die moest ze meenemen had hij gezegd.
Om 5 voor 8 stond ze te wachten op de hoek. Er werd naar haar getoeterd en een paar jongens op een scooter

stopte en vroegen of ze mee wou. Toen ze nee zei noemde ze haar een hoertje en reden weg.

Even na 8 uur stopte er een zwart busje direct naast haar. De deur ging open en ze herkende de stem van Rik die haar gebood in te stappen. Hij was dus niet alleen want wie reed er dan?
In het busje werd ze vast gegrepen en tegen de wand gedrukt waar ze houten planken voelde. Ze kreeg een blinddoek voor en haar halsband werd uit haar tasje gehaald.
Zo geile snol nu is het afgelopen met die kinderachtige webcam en whatsapp pesterijtjes van je. Jij loopt ons altijd op te geilen nu zijn wij aan de beurt.
De halsband sloot zich om haar nek en dat gevoel was bij haar synoniem geworden aan "er gaat iets gebeuren".
Als ze geweten had wat dat was had ze nu nog om hulp gegild.

De auto reed rustig weg om geen aandacht te trekken. In de tussentijd werden haar armen en benen vastgemaakt aan de houten planken aan de zijkant van het busje.
Ze hoorde een andere stem zeggen "In het echt lijkt ze nog kleiner en jonger dan op de webcam Rik" ze moesten er samen om lachen.

Ze voelde een hand onder haar rokje. "De hoer is nat Michael" voel maar.
De tranen stroomden over haar wangen toen ze een vreemde hand voelde die grof 2 vingers bij haar naar binnen stak en tegen haar vliesje stootte. Gelukkig ging hij niet verder.
Ze is nog maagd Rik zei Michael.
Nou dat is ze straks niet meer dat kan ik je garanderen. En zelfs voor in de bus werd nu gelachen.
"Hou op met janken stomme teef" werd haar toe gebeten en ze kreeg een paar harde klappen op haar wang. Ze voelde het gloeien.
Weer huilde ze en wederom kreeg ze een paar klappen. Ze zag sterretjes ondanks haar blinddoek.
"Dit is nog niks smerige teef, als wij klaar met je zijn denk je aan deze tikjes terug alsof je geaait werd"
Ze werd bang, ze werd heel erg bang.
Ze hield haar mond.
Haar armen werden los gemaakt maar haar enkels niet.
Ze werd bij haar haren gegrepen en moest voorover bukken. Ze wankelde in de rijdende auto en de greep in haar haren deed gemeen zeer als ze om dreigde te vallen.
"Doe je bek open" Aarzelend deed ze haar mond open wat hem niet snel genoeg ging. Hij tilde haar hoofd op en sloeg haar weer op haar pijnlijke wang. "Bek open had ik gezegd teef". Ze deed snel haar mond open en hij duwde haar hoofd weer omlaag.
Zonder waarschuwing kreeg ze voor het eerst van haar leven en pik in haar mond. Hij duwde hem direct tot achter

in haar keel en ze moest kokhalsen.
"Ze is nog niks gewend Maik" zei Rik. "Gewoon door duwen, ze leert het vanzelf" reageerde Michael.
"Pijp me snol en zorg er voor dat ik het lekker vind"
Ze had nog nooit iemand gepijpt en wist niet wat ze moest doen. Ze probeerde maar wat. Af en toe ging hij in haar keel en stikte ze bijna. Tranen liepen in haar blinddoek en over haar wangen. Ze hadden geen enkel medelijden.
Blijkbaar vond hij haar gestuntel wel lekker want ze hoorde hem kreunen. Zonder waarschuwing spoot het met kracht zijn zaad diep in haar maagedelijke keel. Ze hoestte. "Doorzuigen geile sperma teef en slikken hoer".
Ze probeerde het maar hij bleef haar mond en keel neuken er liep vanalles uit haar mond maar ze slikte ook veel door. Ze vond het vies en zout.
Gelukkig stopte hij en eingenlijk zonder dat ze er bij nadacht zoog en likte ze de laatste druppels van zijn langzaam slapper wordende pik.
"Ze vind het lekker, ze likt hem nog schoon ook" Haar reputatie als spermaslet was daarmee een feit.

Al snel kreeg ze de tweede pik te verwerken. Het ging nu wat beter maar ook hij liet haar regelmatig kokhalsen.
Toen hij klaarkwam berustte ze er in en slikte weg wat ze kon.
Ze hingen haar terug aan de wand en ze voelde dat er iets trillends tegen haar clit werd gedrukt. Ze had nog nooit een vibrator gevoeld maar wel met haar elektrische tandenborstel gespeeld. Ze wist dat ze dit nooit lang
kon volhouden maar ze wilde absoluut niet klaarkomen. Ze wilde naar huis, alles aan haar vader opbiechten en
hij zou het vast wel voor haar oplossen.
Maar ze ging niet naar huis. Nog lang niet. En de vibrator deed zijn werk ook al deed ze nog zo haar best. Door
haar lange verzet bereikte ze zelfs het tegenovergestelde van wat ze wilde. Toen ze het eindelijk niet meer kon
tegenhouden ging er een oorverdovend orgasme door haar hele lichaam. Ze voelde de hitte opstijgen van haar
onderbuik tot haar nek. En ze kreunde harder dan ze ooit had gedaan als ze met zichzelf speelde.
Er werden foto's van haar gemaakt terwijl ze als een slet klaarkwam.
De vibrator bleef waar hij was en na nog 3 orgasmes was ze volledig van de wereld en hing slap in haar boeien.
Ze weet niet meer hoe lang ze gereden heeft en waar ze stopten.
Ze kreeg een klap in haar gezicht toen ze er waren en werd los gemaakt.
Het was doodstil waar ze nu waren aangekomenIn de verte dacht ze een auto te horen. Haar zintuigen waren tot het uiterste gespannen maar snel was alles
weer helemaal stil

Haar blouse werd stuk getrokken en haar rokje ging uit. Ze werd uit de auto gesleurd en stond daar naakt op een
grindpad. Ze schaamde zich kapot. Iedereen kon haar zien staan.
Er werd een riem vastgemaakt aan de halsband en ze moest op handen en knieen.
"Kruipen, als een echte teef" hoorde ze Rik zeggen.
Het grind deed pijn aan haar knieen en handen maar toen ze niet snel genoeg ging hoorde ze wat door de lucht
suizen en een ongelooflijk scherpe pijn overweldigde haar toen de cane haar billen raakte.
"Tempo teef" en na nog zo'n klap en die verscheurende pijn in haar billen kroop ze naar voren. Ze verbeet de pijn want dit wilde ze niet nog vaker voelen.

Er ging een deur open en ze werd naar binnen geleid.

"We zijn er teef, onze hemel en jouw hel" Het was de derde man die dit gezegd had. Zijn stem klonk anders. Een ander accent. Ze had het idee dat dit een donkere man was. Zo praatte hij tenminste wel.
Wat bedoelde hij met onze hemel en jouw hel?
De vloer was koud maar ze was blij dat ze van het grind af was.
Een paar minuten gebeurde er niets en hoorde ze de mannen heen en weer lopen.
Toen ging haar blinddoek af.
Drie bijna naakte mannen stonden om haar heen. het was een kale ruimte, een garage misschien. Ze zag computers en herkende dit als de plek waar vandaan Rik met haar had zitten cammen.
Wat ze niet gezien had waren de haken in het plafond en de muur, de zwepen aan de wand.
Voor het eerst zag ze Rik, de man waar ze stiekem van had gehouden en zo tegenop zag, de man die ze vertrouwde,

zonder zonnebril en pet. Ze herkende z'n sixpack.
De andere man die Michael werd genoemd was ook een blanke man. Minder gespierd maar had een gemene blik in z'n ogen.
De laatste luisterde naar de naam Joshua. Het was een neger. Juist hij kwam naar haar toe en fluisterde in haar oor "je doet wat we je zeggen en ondergaat alles als een volleerde sub slet, anders weet iedereen wat je bent
nog voor je weer thuis bent.

Ze kreeg leren pols en enkelboeien om. Dit had ze in filmpjes gezien en toen haar enkels gespreid werden met een stang en haar polsen boven haar hoofd werden vastgemaakt aan een touw vreesde ze het ergste. Dit had ze gezien. Ze gingen haar slaan.
Dat was inderdaad precies wat ze van plan waren.
Het prachtige meisje werd omhoog gehesen tot ze met haar voeten net van de grond af was. Het deed pijn in haar schouders.
Rik vertelde haar op rustige toon dat ze moest leren te gehoorzamen en om dat te doen gingen ze haar nu laten voelen wat ze als straf kon verwachten wanneer ze niet luisterde.
De mannen pakten allen een zweep van de muur
Joshua had er 2 meegenomen. Ze herkende er niets van maar hij had een lange leren strokenzweep gepakt. Een opwarmertje had hij gezegd. De tweede was een cat-o-nine tails. Dit noemde hij zijn Finisher.
Michael had dezelfde Maar Rik had een zweep van paardenhaar. Ze vond die er nog mooi uit zien ook. Ze schrok van zichzelf. Hoe kon ze nu dingen mooi vinden? Was ze gek geworden?

De strokenzweep daalde op haar rug neer. Het deed geen pijn, ze vond het zelfs kriebelend aaien. Michael deed hetzelfde maar met iets meer kracht. Het wond haar op. De slag met de zweep van paardenhaar was compleet anders, striemender.
Keer op keer werd het rondje gemaakt, 2 slagen met de strokenzweep en 1 met die van paardenhaar. Bi jieder rondje werden de slagen harder. Ze probeerde de slagen te ontwijken maar dat resulteerde er juist in dat niet alleen haar rug maar ook haar zij, haar borst haar bui en zelfs haar kutje en kont geraakt werden.
De slagen gingen door en volgenden elkaar snel op, ze kon geen kant uit en de pijn nam toe. De paardenhaar sneed in haar huid en liet het rood worden. Ze gilde dat ze het niet meer aan kon, ze huilde, ze schreeuwde maar de mannen stopten niet. Ze leken aangemoedigd door dit gillende teefje om nog harder te slaan.
Na nog eens een paar minuten wat haar een eeuwigheid leek stopten ze.
"Dank je dank je" zei ze zachtjes, bijna onverstaanbaar.
Joshua had de flogger weg gelegd en had de cat opgepakt.
"Twee dingen snolletje, als eerste, zeg jij U tegen ons en als tweede, bedank ons maar niet. Nu gaat het pas beginnen"
Hij liet haar de cat zien. Lange stroken leer, gevlochten met aan het uiteinde leren knoopjes. Ze mocht van
ggeluk spreken dat daar geen spijkertjes zaten, werd haar uitgelegd.
Ze keek er naar door de waas van tranen en hing willoos in de touwen.
De grote neger deed een stap achteruit en liet de zweep door de lucht suizen.
Toen de uiteinden haar raakte leek het alsof ze door de bliksem werd getroffen.
Ze schreeuwde haar longen uit haar lijf en kronkelde met haar naakte lichaam. Dit was te erg. "STOPPPPPP alsjebliefttttt". "Wat zeg je teef? Hoe spreek je mij aan?"
"STOPPP alsjeblief alsjeblieft aaaaaaaahhhhh" ze werd midden in de zin onderbroken door weer een vernietigende uithaal met de cat. "Je spreekt ons aan met U had ik gezegd". En weer zo'n uithaal. Ze schreeuwde het uit en had het idee dat het vlees van haar lijf werd gerukt
Een paar keer werd de tere huid van haar kutje geraakt wat haar nog extra liet schokken en na een paar minuten stopte het gillen, ze voelde de slagen amper, ze staarde voor zich uit en niet veel later viel ze flauw en hing
ze slap aan haar boeien.Ze kwam weer bij op een bed. Ze was vastgeketend aan de spijlen. Er was een raampje en even dacht ze iemand te

zien maar toen ze weer helder kon kijken was er niemand.
In de hoek zag ze de mannen achter de computer. Ze zag zichzelf op het scherm onder de striemen op het bed liggen. Ze lag met haar benen wijd en werd overal in close up gefilmd van haar gezicht naar tussen haar benen. Blijkbaar werd alles op de computers opgeslagen.

"Ah het teefje is weer wakker. Lekker geslapen? Dan kunnen we weer verder" zei Rik

Eerst maar eens wassen. Ze werd mee naar buiten genomen en op het gras gezet. Ze keek om zich heen of ze iemand zag zodat ze hulp kon roepen maar het leek er op dat er niemand in de buurt was.
Joshua pakte een hogedrukspuit en zette hem aan. Er werd een sproeilans op gezet zodat de straal breeduit werd gestuwd maar toen die haar huid raakte leek het wel of ze overal gestoken werd door hele kleine naalden.
De deed haar handen voor haar borst waarop de straal omlaag ging. Op haar venusheuveltje deed het nog meer pijn dus toen ze dat probeerde beschermen ging de straal weer omhoog.
OVeral werd ze met de priemende waterstraal schoon gespoten.
Op de vraag of ze nu een schone teef was antwoorde ze bevestigend. Ze begon te leren om U te zeggen en te gehoorzamen. Dit is hoe het is en ze kon er maar het beste van maken.

Drijfnat werd ze op haar rug op het gras gelegd.
Haar armen en benen werden vastgetzet aan paaltjes in de grond en daar moest ze blijven liggen.
De zon zou haar wel opdrogen.
Na een paar minuten kwam Rik naar buiten. Hij was alleen.
"Het is tijd om een echte slet van je te maken" zei hij rustig.
Hij maakte haar enkels los van de paaltjes maar maakte ze weer vast aan de paaltjes waar ook haar polsen aan zaten.
Ze lag nu met haar kont omhoog en volledig open. Geen enkele kans om weg te komen. Ze wist wat er ging gebeuren. Hij zou haar gaan neuken en ze zou geen maagd meer zijn.
Ze smeekte hem het niet te doen. "Alstublieft doe niet, ik ben nog maagd, ik ben niet aan de pil. Alstublieft Rik".
Rik glimlachte alleen maar. Ze wist dat het niet ging helpen.
Hij voelde aan haar kutje maar die was droog. Hij deed wat spuug op z'n vinger en begon haar clitje te bewerken. En angstig of niet, dat mistte zijn uitwerking niet en langzaam werd ze opgewonden. "Zie je wel dat je een geile snol bent?" toen ze niet reageerde gaf hij met zijn vlakke hand een harde slag op haar kut.

"Antwoord hoer!!" "jaaaaa ik ben een geile snol" kermde ze.
"Vraag me maar of ik je wil neuken en je kut vol wil spuiten" zei hij. Maar dat wilde ze helemaal niet. Als hij alleen was geweest en niet dit allemaal had laten meemaken misschien maar niet zo. Niet hier op het grasveld niet zo vastgebonden.
Een tweede en derde harde slag op haar schaamlippen en clit deed haar schreeuwen . "Vraag het me" Na een vierde waarbij ze de scherpe pijn door haar inmiddels gezwollen schaamlippen voelde gaan kreunde ze " Neuk me alstublieft..""En?" vroeg Rik. "En spuit me vol alstublieft" huilde ze
Ze was gebroken.

Rik vond haar nat genoeg en pakte z'n pik in z'n hand die inmiddels goed stijf was geworden.
Ze keek hem smekend aan en wilde vragen of hij zachtjes wilde doen. Het had geen zin. In een harde stoot zat hij in haar.Ze voelde een scherpe pijn van binnen en gaf een korte gil.
Zonder zich om haar te bekommeren begon Rik haar te neuken. Steeds snellere stoten. Hij raakte haar baarmoeder regelmatig wat voor een pijnscheut zorgde. Hij dacht dat de kreun die ze dan liet horen betekende dat ze het lekker vond. En langzaamaan begon ze het ook lekker te vinden.
Ze kreunde en hijgde en voelde zich een absolute hoer. Na een paar minuten begon Rik heftiger te stoten en heftig kreunend spoot hij haar jonge kutje vol. Ze stelde zich voor dat ze het haar baarmoeder in kon voelen gaat zoals zij er bij lag. Ze kwam klaar en hij noemde haar een geile hoer. En dat was ze.
Michael kwam naar buiten en maakte haar los.
"We hoorde haar binnen gillen. hahaha"
Het zette haar rechtop en ze had moeite om op haar benen te staan.
Michael pakte de tuinslang en zette de kraan aan. Toen hij terug kwam lopen met de slang zei hij dat ze haar benen uit elkaar moest doen.
Zonder wat te zeggen stak hij de tuinslang in haar nog steeds natte kutje. Haar eigen geil en het zaad van Rik maakte haar glibberig genoeg. Maar het koude water beet van binnen en ze kneep haar benen bij elkaar.
Michael pakte haar clit en kneep gemeen hard. Ze begreep wat er verwacht werd en spreidde haar benen weer.
"Zo eerst de zooi van Rik er uit, ik ga niet in een ander mans kwakkie zitten roeren".
Toe hij vond dat ze weer schoon was van binnen en zij rillend van de kou en afnemende pijn in haar kutje ging hij de kraan uit doen.
Ze moest op handen en knieŽn gaan zitten en hij spuugde op zijn hand en wreef het tussen haar lippen. Ze vond het vernederend. "Niet teveel, ik wil wel dat je het goed voelt als ik je ga dekken"
ze voelde zijn pik tussen haar schaamlippen komen en doorduwen. haar kutje ging open en een golf van geilheid ging door haar heen. Ze wilde z'n pik en ze wilde z'n sperma. Ze duwde naar achteren en riep "Neuk me, neuk me dan
Michael dekte haar als de teef die ze was. Er was niet veel meer over van het onschuldige meisje wat ze hadden meegenomen. Ze stootte haar kont naar achteren en wilde niets liever dan geneukt worden.
Hij hield het niet al te lang vol en kreunend loosde hij zijn zaad zo diep mogelijk in het strakke drijfnatte kutje.Gewillig liet ze zich meevoeren naar binnen. Ze wist dat Joshua nog zou willen en vond dat ook logisch. Haar onschuld was verdwenen en ze kon er maar beter van genieten had ze bedacht.
Alleen Joshua had andere plannen met dit teefje.
Ze werd op haar buik op het bed gelegd. Er lag een kleine blauwe ton op het bed waar ze met haar buik werd opgelegd.
"Maak haar maar vast want dit teefje gaat spartelen" zei hij tegen de andere mannen. Ze vroeg zich af waarom.

Ze wilde best nog wel een keer geneukt worden. Maar ze had wel geleerd niet tegen te spreken.
Wederom werden haar handen en voeten wijd vastgemaakt aan het bed en ze lag volldig open met haar kont omhoog te wachten.
Voor het eerst zag ze Joshua bloot. Zijn zwarte pik hing nog half slap omlaag. Ze dacht altijd dat negers enorme pikken hadden maar deze was maar iets groter dan wat ze van de andere twee gezien had.
Hij kwam op zijn knieen bij haar hoofd zitten en draaide haar gezicht naar hem toe.
"Neem hem in je bek" bitste hij.
Ze opende haar mond om de pik toegang te geven en zoog hem in haar mond.
Ze proefde een beetje zweet en begon te zuigen en te likken. Op een gegeven moment kon ze hem amper meer in haar mond houden en hij duwde hem diep in haar keel en hield lachend haar neus dicht met zijn vingers.
Ze kon geen lucht meer krijgen en na een paar seconden begon haar lichaam te protesteren en ze lag ongecontroleerd te stuiptrekken op het bed. Eindelijk haalde hij zijn pik even uit haar mond. Net genoeg om

haar een paar teugen lucht te laten nemen om vervolgens alles opnieuw te doen. Kokhalsend en naar adem snakkend liepen de tranen over haar wangen. Haar kermen had geen invloed en het werd langzaam zwart voor haar ogen
Net op dat moment kreeg ze weer lucht en alsof haar leven er vanaf hing ademde ze de heerlijke lucht zo diep mogelijk in.
Dit schouwspel had hem een keiharde stijve bezorgd en toen hij hem weer voor haar gezicht hield werd ze bang.

"Die kan er echt niet in, alstublieft die past niet in m'n kutje hoor dan scheur ik uit" kermde ze.
Hij lachte, liefje die gaat ook niet in je kutje, maak je maar geen zorgen.
Hij stapte van het bed en liep naar onder om vervolgens tussen haar benen te gaan zitten.
Ze voelde dat er een vinger in haar gestoken werd en toen nog 1. Ze vond het een lekker gevoel. De derde vinger niet meer, die deed haar wel wat zeer maar ze wist zich in te houden. "Zal ik die hoerenkut eens fisten" lachte Joshua. "Dat gaat niet lukken vriend, daar is ze te strak voor" hoorde ze Michael zeggen.
Er werd een vierde vinger bij gestoken en nu deed haar toch al zo gevoelige kutje behoorlijk zeer. Zeker toen hij haar er grof mee begon te vingerneuken. Zodra de knokkels tegen haar schaambeen stoten kreunde ze van de pijn.
Hij haalde zijn drijfnatte vingers er uit en stak zonder ook maar 1 woord te zeggen zijn wijsvinger volledig in haar maagdelijke sterretje.
Dit was teveel voor haar en ze rukte gillend aan de boeien. Het maakte hem niks uit. Hij neukte haar kontje met zijn vinger en toen dat goed verliep stak hij er een tweede bij. Weer gilde ze het uit. Haar kontje kreeg ook geen enkel moment om zich vooraf te vormen. Joshua genoot van haar pijn.
Een derde vinger werd naar binnen geleid en ze wist niet meer hoe ze er aan moest ontkomen. Haar kont lag omhoog en de boeien zaten te strak, er was geen uitweg.
Eindelijk stopte de marteling van de vingers en langzaam werden ze er uit getrokken.
Toen voelde ze iets veel ergers. Ze voelde duidelijk dat hij zijn eikel tussen haar schaamlippen door haalde.

Hij had het beloofd, maar ze durfde niets te zeggen.
Het enige wat Joshua wilde was zijn pik wat natter maken.
Hij gleed omhoog en pas toen besefte ze wat haar te wachten staat. Ze begon als een gek met haar lichaam teschudden. Dit wilde ze niet, echt niet, hij zou haar kapot scheuren.
Wild lag ze aan de boeien te rukken en met haar lichaam te draaien. Joshua probeerde haar stil te houden maar kreeg zijn pik er niet voor.
"Geef me de cane eens" zei hij tegen Rik die hem kwam aangeven.
"Ik houd er niet van als mijn teefjes niet stil liggen. Dus dan de kont maar in mooi rood, blauw, zwart, paars en groen" waarop hij met de cane begon uit te halen
Het meisje gilde het uit. Hij sloeg met veel kracht en overal waar de cane landde verscheen al snel een diep rode gezwollen striem.
"Ik ga nog steeds je reet neuken gore teef, hoe hard je ook spartelt" vertelde hij haar tussendoor. Haar billen

waren nu een slagveld van roden en inmiddels paarse striemen. Hier en daar was zelfs een druppeltje bloed te zien.
Hij bleef slaan tot ze stil was en vroeg toen of ze zich nu door hem zou laten verkrachten. Ze knikte ja
Even wachtte hij een tijdje. Hij wilde dat ze weer was bijgekomen en alles goed zou voelen.
Zodra ze weer helderder uit haar ogen keek herhaalde hij de weg die zijn pik net ook al genomen had. Door het spanken was hij zo mogelijk nog dikker en stijver geworden. Hij vond het heerlijk.
Wat spuug op haar inmiddels weer wat meer gesloten sterretje moest genoeg zijn vond hij. Z'n eikel glom nog van het kutvocht.
Het zette hem tegen haar kontje en dit keer bleef ze stil liggen.
Hij begon de druk op te voeren en ze voelde hoe haar kont werd opgerekt. Steeds verder en verder. De pijn werd onbeschrijfelijk en hij zat er nog niet in.
Haar gekerm was als muziek in zijn oren en hij besloot dat het afgelopen was met lief zijn.
Hij duwde haar wat naar voren zodat de touwen die haar enkels aan het bed vast hielden strak stonden. Ze kon

niet meer omhoog. Pakte haar heupen beet en stootte met z'n volle gewicht de volledige lengte van z'n monsterpik bij het kleine meisje naar binnen. Ze scheurde, ze gilde en verloor het bewustzijn.
Hierdoor verslapte haar spieren en kon hij haar makkelijker neuken.
Met lange halen neukte hij het bewusteloze meisje.
Na een minuutje kwam ze weer bij en het eerste wat ze zich realiseerde is dat ze nog steeds die waanzinnige pik diep in haar kontje had zitten. Het brandde verschrikkelijk.
Dit was de hel, dat kon niet anders. Precies wat hij beloofd had.
Hij begon haar steeds sneller te neuken en er leek geen einde aan te komen. Na een kwartier liet hij zich gaan.

Ze voelde zijn pik nog dikker worden en weer kon ze een gil niet onderdrukken. Dit was voor hem ook een heerlijke manier om klaar te komen en hij spoot zich leeg diep in haar darmen.
Nadat hij z'n pik had terug getrokken bleef haar kont open staan. Hij keek er bewonderend naar. Die zou nooit meer zo dicht zijn als hij was, een bruikbare teef.

Ze hadden besloten dat zij vastgeketend in het busje zou slapen. Dan was er geen kans op ontsnapping.
Ze brachten haar er naar toe en voor ze haar vastbonden besloot Rik dat hij haar nog een keer wilde nemen. Ze onderging het zonder iets te zeggen. De andere mannen keken toe hoe hij z'n ballen leeg spoot in het weerloze meisje.
Precies op dat moment hoorde ze een vreselijke explosie.
ze lieten het versufte meisje achter en renden terug om te zien dat alles vernietigd was, de ruimte, het bed, de zwepen maar boven alles, de computer apparatuur.
Vertwijfeld stonden ze te kijken tot Rik een stuk papier in het gras zag liggen. Vastgepind met wat op een cane leek.
Hij pakte het op en las..
"Jullie hebben mijn dochter verkracht en mishandeld. De foto's en de films die je hebt gemaakt zijn vernietigd, maar ik heb opnamen van jullie. Als ik ooit nog van jullie hoor gaan deze naar de politie. Bekijk het voorbeeld maar"
Onder het papier lag een geheugenkaartje. Rik stak het in zijn telefoon en zag de foto's en een kort filmpje waarin ze het meisje mishandelden. Ze waren duidelijk herkenbaar.

Op hetzelfde moment voelde ze dat ze werd opgetild, een jas over haar naakte lichaam kreeg en in de sterke armen van haar vader rennend werd meegenomen.
Hij legde haar op de achterbank van z'n auto en scheurde er vandoor.
Ze was gered, en viel in een diepe slaap.

De halsband nog om haar nek....
En zo waren er nog wel meer vragen. Hoe kwam haar vader aan de filmpjes en foto's? Waarom wist hij wat er gebeurd was?
Die vragen stelde ze zich helemaal niet af, hoe kon ze ook. Ze sliep. Ze was te jong, voor dit alles.

Maar het is nog niet afgelopen.................

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners