Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zelfbondage in het bos - 20695 keer gelezen
Ik had het heel goed uitgedokterd: een park, een parkeerplaats in de buurt ver genoeg van de openbare weg, een afgelegen grasland dat voorbij het dichtbeboste park lag en slechts een klein wandelwegje daar naartoe. Daar ging ik vanavond mijn zelfbondage genot halen. In het verleden was dit vele malen mijn speciaal speelplaatsje geweest, maar het was nu toch al een aantal jaren geleden. Ik had verscheidene malen langsgeweest en het zag er nog steeds perfect en rustig uit.

Die avond vertrok ik al helemaal opgewonden en vol adrenaline met mijn sportzak vol bondage speeltjes. Ik parkeerde mijn auto op de parking die helemaal verlaten was, sloot de auto en plaatste de sleutel in de wielkas achteraan. Nerveus wandelde ik langs de parking tot aan de ingang van het bos en ik ging na de eerste bomen de struiken in waar ik mijn rugzak plaatste aan de voet van een boom, verscholen in het struikgewas. Ik had in de rugzak mijn sleuteltjes van mijn speeltjes gestoken, ontdeed me van mijn kleren en stak alles in de rugzak. Ik nam alleen een plastic zak mee met daarin al mijn bondage stuff. De rugzak ging vast “Klik” en ik wandelde verder door het bos de wandelweg op.

Voorzichtig stapte ik doorheen het bos, met mijn lid die als het ware de weg toonde. Ik stond steeds klaar om bij het minste me als een haas in het struikgewas te gooien zodat ik niet gezien zou worden. En toen kwam ik bij het grasland aan. Ik had alles goed uitgedokterd: ik zou naar de andere kant van het grasveld gaan, naar de boomgrens daar, waar ik aan mijn zelfbondage avontuur zou beginnen. Eens vrij, was het bij gewoon wandelen, een 20 tal minuten wandelen tot de rugzak, maar ik zou een ketting rond de enkels hebben, dus schatte ik de tocht op ruim drie kwartier. Ik versnelde naar de overkant van het grasland en bekwam even in het struikgewas en zette alles klaar. Ik ging een fluo gele bikini string aandoen die amper mijn lul ging bedekken, met het overeenstemmende bh-tje, daarover ging ik een catsuit aantrekken met een kleine mini-rok die amper mijn poep zou bedekken. Denk nu niet dat ik homo ben of zo, maar ik hou er enorm van mezelf te vernederen en heb daarover dan ook enorm zitten fantaseren. Dus in de zelfbondage laat ik me dan ook eens gaan.

Alvorens de string aan te doen, nam ik eerst de opblaasbare, vibrerende butplug en bracht hem zachtjes in. Toen hij na veel ijver mijn anusgaatje vulde, pompte ik hem op zodat ik hem heel goed voelde. De vibraties stonden ingesteld dat ze plost, wanneer ik het niet wist konden opspringen en varieerden in intensiteit en tijd! Geen controle meer dus eens deze aanstond. Ik bracht dan een soort van riem aan, waarbij een leren riem drukte tussen mijn billen en zo de butplug op zijn plaats hield en waarbij mijn lul en ballen in een cockring op hun plaats gehouden worden! Ik klikte hem vast met een hangslot, zodat mijn gaatje gevuld moest blijven tot ik mijn rugzak had. Mijn eikel stond al op barsten. De fluo gele string bedekte maar een deeltje van mijn lul en ballen. Zelf met de catsuit en mini rok, zag je duidelijk de erecte zone vooraan. Ik plaatste 2 klemmetjes op mijn tepeltjes, draaide deze wat aan en deed snel de bh aan en de catsuit erboven. Tot daar zat ik al. Ik voelde al de eerste transpiratie komen. Ik haalde een panty boven en deed in een van de beenpijpen een grote blok ijs in! Ik haalde een grote zware ijzeren ring boven waaraan 2 sleuteltjes hingen, schoof deze tot boven de ijsblok en bond de andere beenpijp vast aan de tak boven mij. Als het ijs gesmolten zou zijn, dan zou de ring door de zwaartekracht vallen en kon ik mezelf straks vrijmaken van de boom en dient de andere sleutel voor de rugzak. Ik haalde eerst nu de balgag uit en duwde deze diep in mijn mond. Ik sloot deze vast achter mijn hoofd en klikte het slot vast. Daar! Ik zou geen kreet kunnen slaan, alleen wat mompelen! De afwerking nu. Om de riem die zorgde voor de bevestiging van de plug, zaten een aantal ringen. Ik haalde de keting nu rond de boom en maakte deze vast in een van de ringen! Ik kon nu alleen wat op en neer bewegen tot het ijs gesmolten was. “The point of no return” was bereikt. Adrenaline pompte al in mij, maar ik wou het nog veel leuker maken. Ik deed enkelboeien om die met een spreidstang vastgemaakt waren. Wandelen zou straks als vrij moeilijk zijn. Om het nog wat extra ongemakkelijk te maken bevestigde ik een keting van de spreidstang naar mijn cockring, die in feite wat korter was dan de normale lengte. Zodoende stretch ik nu iedere keer ik rechtop loop mijn lul en ballen zodat ik nog trager en gebogener zal moeten lopen. Ik haalde nog snel wat lipstick boven en schreef op mijn voorhoofd “SLUT” en op mijn kaken “PIJPER”! Ik pompte nog snel 5 keer extra op de butplug en zette de vibraties aan.Ik klikte nu de handboeien vast in de ring waar ook keting vastgemaakt was die me aan de boom vastbond. Zodat ik daar geen fouten maakte hé! En nu maar wachten op het ijsblok om te smelten.

Ik stond er al een hele tijd vond ik en het ijs ging maar niet genoeg vooruit! Ik had het thuis wel al een aantal keren gedaan (weliswaar met minder ijs) en normaal was ik op 1 uur wel vrij. Ok ik wou iets meer, maar ik vond dat ik er lang stond. Mijn gaatje voelde al heel pijnlijk aan, de vibraties zorgden voor een fijne sensatie, maar niet hard genoeg om te kunnen komen – wat ook voor een frustratie zorgde. Ook de tepels en mijn lul deden zeer door de klemmen en het trekken op de spreidstang. Maar voor de rest was het een rustige sensatie! Ik hoorde amper iets, behalve misschien wat vogels, de wind en de bladeren en natuurlijk van tijd tot tijd het zoemende trillende geluid van de Butplug. En dan plots, zag ik iemand komen op het grasveld, en nog iemand, en nog.... Damned een tiental personen kwamen samen op het grasveld! Angst en onrust makkten zich meester van me! “Kalm”, zei ik tot mezelf. Zolang ze ginder bleven, gingen ze me ook niet zien. Toch bleef ik angstig wachten en keek ik naar iedere beweging. Het waren een 10-tal jonge meiden van ik schat begin 20 jaar. Ze zaten wat te roken, te drinken en veel te lachen! Ik hoorde aan hun taal dat ze al tamelijk aangeschoten waren. Plots hoorde ik iemand zeggen dat ze ging plassen. Je raadt het al, ze kwam mijn buurt heen! Ze zocht een goed plaatsje, keek naar een goed plaatsje en ze kwam op 3 meter van mij hurken.Ik zat zo stil als ik maar kon en dan plots: het zoemende geluid van de plug. Ze keek plots mijn richting en haalde daar een schreeuw op die door merg en been ging!

Natuurlijk kwamen direct al haar vriendinnen in haar richting! Toen zagen ze me allemaal staan. Eerst dachten ze dat ik daar zo achtergelate werd, maar toen iemand dichterbij kwam om me los te maken en de panty zag hangen met het ijsblok, trok ze iedereen van bij me weg! “Je hebt dit jezelf aangedaan hé”, riep ze. Ze heete Debbie en was blijkbaar de leidster van de bende. En ik kon alleen maar knikken. Ze begon plots te grijnzen! Ze nam de panty beet, maaakte die los en nam mijn sleutels mee. En ze gingen terug naar het open grasland om te bespreken wat ze gingen doen met me!

Daar stond ik dan! Angstig probeerde ik te achterhalen wat ze met me gingen doen! Ik hoorde hen uitbundig lachen, fluisteren, nog meer lachen... “als ze me maar niet achterlaten!” spookte het door mijn hoofd. “ Of erger, de politie bellen!” Plots kwam Debbie mijn richting uit. “Waar zijn de rest van je sleutels? Want je hebt hier maar 2 sleutels en je hebt meer dan 10 sloten!” Ik murmelde, want de gag verhinderde alles wat. “Is een van deze sleutels de sleutel om je los te maken van de boom?” vroeg ze. Ik knikte. “En de andere? Van je gag?” Ik schudde nee. “Ok, moeilijker. Zijn de sleutels hier dicht bij jou?” En ik maar nee schudden. En zij stelde maar vragen tot ze een beeld had waar mijn rugzak was. Ze ging terug weg en ik zag haar bende meegaan richting parking. 3ik hoop maar dat ze terugkomen”, dacht ik...

Na wat voor mij een eeuwigheid duurde, zag ik hen lachend terugkomen. Ze kwamen allemaal mijn richting uit. Plots, toen ze er waren, zag ik flitslichten. “De bitches”, zei ik tot mezelf, en ze namen de ene foto van me na de andere. Ze hadden mijn portefeuille gevonden, mijn identiteitskaart, alles en namen een foto van mezelf met naast mij de ID kaart. De schaamte was enorm! “Zo, nu we foto’s van je genomen hebben, heb je nu de keuze, Marc, ofwel doe je alles wat we verlangen, ofwel gaan we nu naar de politie of erger, verspreiden we de foto’s hier aan iedereen in je buurt, je vrienden, familie, enz... Dus, wat zeg je: Wil jij van nu af aan ons slavinnetje zijn en doen wat wij wensen zonder tegenspraak?” Het duurde even voor deze toedracht doordrong en Debbie sloeg hard op mijn achterste. “Wel, duurt het nog lang? Knik ja, als je het slavinnetje wil zijn, nee, als we de politie moeten bellen!” Schaamte, moedeloosheid, gebroken knikte ik ja.

Ze maakten me los van de boom en sleurden me mee naar het grasveld. Natuurlijk ging ik niet snel genoeg waardoor ze me duwden en waardoor mijn lul en ballen fors uitgerokken werden. En gemompel maakte hen dat duidelijk en ze lachten nog meer. Ze legden me op mijn rug en begonnen met me te onderzoeken. Eerst mijn borsten. “Hmmm, tepel teasers, slaafje! One of my favorites!” en Debbie duwde eens hard op de tepels. Een pijnscheut, tot tranen toe en ik kreeg alleen maar gelach te horen! En de dames gingen verder... Door de keting aan mijn kruis naar de spreidstang kon ik me niet volledig uitgestrekt op de grond leggen. Dus verplichten ze me daar even toe. Het voelde alsof mijn ballen en lul van mijn lichaam getrokken gingen worden! “Doet dit pijn, slavinnetje? We zullen er even zorg voor dragen hoor!” En ze streelden mijn ballen en lul even. Deze wisseling van gevoel na de pijn zorgde ervoor dat mijn lul direct in vol ornaat stond te springen. Plots knepen ze er eens hard in. “Nu nog niet, hoor. Je moet je eerst bewijzen of je het waard bent!” Debbie kwam even tegen mijn oor fluisteren: “ Doe je de volgende 2 opdrachten goed, dan mag je klaarkomen en laten we je gaan. Doe je het niet goed, dan laten we je zo hier achter. Begrepen?” Ik knikte. Ze deden mijn gag los en mijn kaak voelde heel pijnlijk aan. “Je gaat nu eerst even Maria likken tot ze een orgasme heeft en je hebt 5 minuten, slaafje” Maria was een mollige jongedame, en kwam al snel mat haar knieën rond mijn hoofd zitten. Ze knelde zelfs mijn hoofd. Ik begon als een bezetene te likken en te zuigen. Toen ze ver klaar kwam, versterkte ze haar omknelling van mijn hoofd en toen ze kwam, verstikte ik bijna onder haar sappen en onder haar omknelling. Mijn hele gezicht zat onder haar sappen en ik moest even bekomen. “Goed slavinnetje, alleen spijtig dat het je 5 minuten en 17 seconden duurde. We zullen je dus zo moeten achterlaten” “ Oh, nee, aub, Debbie, niet doen... Ik doe alles...” Ik smeekte als het ware. Hoe laag kan je gaan. Maar ik had geen keuze. “Kijk, ik vraag je 1 ding en je doet het al fout! Allez, ik geef je nog 1 kans; grijp ze maar!” Ze ging boven mijn gezicht staan, deed haar slipje opzij en ik dacht dat ik weer een kutje mocht likken. Ergens waren er ergere dingen in het leven. “Open je mond maar, en je gaat alles drinken en ik wil niet dat je 1 druppeltje morst, slavinnetje!” En voor ik kon protesteren begon ze te zeiken in mijn bek. Ik deed er alles aan om te slikken, ondanks mijn kokhalzen en het bleef maar komen. Net toen ik bijna ging stikken, stopte ze. “zie je wel, je kan het als je wil”. De slechte smaak bleef een tijdje zitten. Een van de meisjes begon mijn erect lid te strelen en begon zachtjes te pompen. Een orgasmekwam er snel aan, maar net als ik wou komen, liet een ander plots de klemmetjes rond mijn tepels los. In plaats van te genieten, kwam ik pijnlijk klaar zonder genot. Blijkbaar had ik een hele hoop sperma gespoten. Een van de meisjes sloeg in mijn gezicht” Slavinnetjes mogen alleen komen als wij dat zeggen, ok?” En ze kneep hard in mijn lul. Pijnlijk jammerde ik. “ En nu gan je alles nog mooi oplikken ook! Of moet ik nogmaals knijpen?” Een van de meisjes haalde een lepeltje boven en ze schepte lepeltje per lepeltje mijn sperma in mijn mond. Vreselijk! De eerste keer dat ik het smaakte. Ik kokhalsde en ik hoorde een van de meisjes zeggen:” Misschien moeten we haar hier nog voor trainen, nee?”

Debbie, gooide alle sleuteltjes naar mij en zei: “je zal zelf wel los geraken, zeker? Je mag gaan nu, alleen met deze kleren aan! Wij gaan met je contact opnemen, slavinnetje en zullen je verder trainen. Don’t worry! Tot binnenkort.” Ik heb nog nooit zo snel vrij geweest en ben gesprint naar mijn auto. Thuis aangekomen, nam ik een lang bad en dacht na over de situatie waarin ik nu verkeerde; “Waarom???” Toen ik op de computer keek, zag ik al een mail van een Mrs Debby. “ Slavinnetje, morgen online om 20.00 h. Be there met webcam” en ik kreeg 3 photo’s van mezelf deze avond.

To be continued (als jullie willen)Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners