Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zelfbondage nachtmerrie 2 - 19354 keer gelezen
En daar bungelde ik, voor uren en uren, in pijn, bloedgeil en langzaam bruin wordend. Voor 4 uur hing ik te zonnen, de hele tijd met de vibrator in me wat me in vuur zette. Ik kwam zo vaak klaar dat ik uiteindelijk bewusteloos raakte. Misschien van angst, misschien van plezier en misschien van het meer willen of minder. Ik viel flauw.
Ik kwam bij toen ze me eindelijk liet zakken, het was donker. Ik moest de trap op lopen en werd op bed gelegd en de touwen werden losgemaakt. Ik rekte me uit, dit was eigenlijk toch wel een van de beste dingen die ik heb meegemaakt. Danielle liet m`n gordel om en maakte de boeien vast aan het hoofdeind van het bed.
Ze vroeg “Zal ik morgen terug komen Megan?
Ik knikte instemmend, niet alleen omdat allen zei me los kon maken, maar ik begon het ook wel lekker te vinden, echt.
“Ok, ik zie je morgen slavin”
“Ja meesteres” was alles wat ik kon zeggen
Midden in de nacht bedacht ik me. Ik bedacht dat ze me wel voor eeuwig vast kon houden en dat zou ik niet leuk vinden. Ik bleef er lang door wakker liggen.
3 uur `s nachts. Ik lag aan mijn boeien te trekken en plotseling, IK WAS VRIJ! Mijn boeien zaten te los en ik kon mijn hand eruit trekken. Ik rende de trap af zo snel als ik kon, rende door het veld richting mijn huis. Plotseling bleven m`n benen staan. De kuisheidsgordel!
Ik had de gordel nog om en hoe kon ik naakt met dit ding om thuis komen? En de videobanden. Ik realiseerde me dat m`n reputatie naar de maan was. Ik liet m`n hoofd zakken en liep terug naar de schuur, trap op, in bed en maakte de boeien vast om mijn eigen polsen maar nu zo dat ik er niet meer uit kan. Ik probeerde te slapen maar ik was te geil en te teleurgesteld om te slapen.
De volgende morgen was Danielle er rond 10 uur. Ze droeg een rood zwart fluwelen shirt wat omhoog geknoopt zat zodat haar buik zichtbaar was. Een latex minirokje, zwarte panty en geen schoenen. Ze maakte mijn boeien los en maakte de ketting weer aan de halsband. Ze lag op bed en hield de ketting vast
“Ik wil een bodymassage” zei Danielle, “je moet me helemaal masseren”
Ik stond daar, niet wetend wat ik moest zeggen of doen. Ik wachtte, ik had nooit een vrouw willen hebben maar ik had geen keus.
“Ja meesteres”
Ik masseerde haar voeten.
“Hoe kan je je meesteres masseren als ze haar kleren nog aanheeft”
O mijn god, ik had haar moeten uitkleden. Met hoeveel tegenzin ik het deed en hoe graag ik weg wilde rennen.
Ik leunde over haar, trok rustig aan haar rokje, ze lichtte haar kont op en liet het afglijden. Ze droeg een zwarte string en ik werd gedwongen deze ook uit te trekken.
Te zei me dat de panty aan moest blijven. Ik lag bovenop haar. Voelde mijn maag op die van haar en trok haar shirt uit met een beetje hulp van haar. Daarna ging ik met mijn handen onder haar rug naar het bh bandje en maakte deze los. Ze trok aan m`n ketting zodat onze gezichten bij elkaar kwamen, kwam omhoog en kuste me. Ik probeerde te ontwijken maar ze dwong me te kussen. Ik kneep in haar bosten, masseerde ze en draaide ze in de rondte zolang we kusten en Danielle had veel plezier. We rolden door het bed, hadden sex. Ik kuste haar tepels, wreef m`n handen heen en weer over haar borsten, greep ze, en gaf haar plezier. Ik ging verder met mijn hand.
Ik bewoog verder naar beneden langs haar strakke buikje en mijn andere hand bleef bij haar borsten. Mijn hand maakte een reis op weg naar haar kutje, ik wreef over haar buik en ze kuste me harder. Ik droomde een beetje weg maar plotseling stond mijn kutje weer in brand. Die verdomde vibrator. Ik zag de meesteres met de afstandsbediening in haar hand, ze stond op en kleedde haar aan.
“Ik zie dat je van m`n kutje houd” zei ze “Heb ik gezegd dat we sex gingen hebben? Vroeg ik gevingerd te worden?”
“Nnneee m-m-meessssterrres” Zei ik terwijl de vibrator doorging
“Tijd voor meer straf” Zei Danielle
Ik werd naar buiten geleid zonder boeien, alleen m`n gordel en halsband. Danielle trok me voort aan de ketting met alleen haar minirokje, panty aan en een rugzak om. Ik werd naar het bos geleid en toen stopte we. Ze greep in haar rugzak. Ze pakte mijn favoriete masker. Hij was favoriet omdat hij lekker strak zat en er zat een opblaasbare penisgag in voor mijn mond. Binnen een paar seconden zat hij over mijn hoofd.

“Maar meesteres” Zei ik, “Ik wilde u alleen verwennen, wat ik deed was voor uw plezier, mmmphhfffff, fffmgrrrg,”
Binnen enkele ogenblikken was de gag opgeblazen. Ik voelde dat mijn handen voor me werden vastgemaakt en ze werden omhoog getrokken aan tak van de boom. Vervolgens bond ze een touw rond mijn borsten aan de boom. Toen waren mijn enkels aan de beurt en daarna mijn knieen. Ik stond vast en kon me amper bewegen.
“Je zal je misschien afvragen waarom ik juist deze boom heb uitgezocht Megan” vroeg Danielle “Kijk hier.”
Ze wees naar een kleine heuvel in de grond.
“Dit is een vuurmieren nest. Ze houden van zoete dingen en zullen daar ook zeker voor vechten. Jij bent lekker zoet,” zei ze, “maar niet zoet genoeg.”
Ze liep naar haar tas en pakte een pot met honing. Ze smeerde het over mijn benen, van mijn knieen tot mijn voeten. Vervolgens maakte ze een spoor van mijn benen naar het nest.
“Maar wat is zoeter dan kutsappen?” voeg ze, “ wanneer de mieren iets levends vinden beschermen ze het nest. Ze steken de vijand, met gif dat sterk is en het zal je verdoven zodat ze de honing kunnen pakken en zichzelf niet in gevaar brengen. Maar er is nog iets, dat ervoor zal zorgen dat je zal komen en ik weet zeker dat als de mieren op de honing zitten ze jou kutsappen zullen opmerken en zullen volgen. De verdoving blijft niet je hele leven lang zitten maar zodra ik de mieren van je afveeg zal je met een uurtje weer normaal zijn. En denk ook niet dat je er nik van voelt haha.”
Ze stelde de videocamera op, sloot mijn oogkleppen en verdween. O mijn god, wat was ik aan het doen? Ik probeerde te trappen, zodat de honing van mijn benen zou vallen, maar het was te laat en ik voelde de mieren al op me lopen. Ik hoopte dat ze het zouden pakken en weggingen dus ik bleef als bevroren stilstaan. Het werden er meer en meer, eerst een, toen twee, toen vier, toen honderden. Ik trapte, maar mijn benen waren vastgebonden en de mieren begonnen te steken waardoor het gif z`n werk begon te doen. Mijn hoofd begon te draaien, het voelde alsof ik ondersteboven hing. Ik voelde mijn benen en de mieren erop en snel kon ik mijn benen niet meer bewegen. Ik hing daar vastgebonden aan de boom met duizenden mieren over mijn benen. En toen een nieuw gevoel.
Ik voelde mijn kutje trillen, wist wat er ging gebeuren en probeerde het te stoppen. Ik probeerde mijn kutje dicht te houden maar ik kon niet bewegen. Het trillen was zo lekker, zo zacht, ik wilde mijn vingers voelen. Ik was zo geil, ik wilde alleen nog maar sex en ik begon me ritmisch met de trillingen mee te bewegen en liet mijn heupen heen en weer gaan, tenminste dat dacht ik. Toen gebeurde het. Mijn kutje explodeerde en overal liepen de kutsappen. Ik schreeuwde maar de gag voorkwam dit. De sappen liepen langs mijn benen, passeerde mijn knieen, naar de honing en de mieren.
Al snel voelde ik de mieren omhoog kruipen, de hele weg stekend. Als ik het zou kunnen had ik weggerend. Al snel zaten ze onder de gordel, en toen, het ondenkbare. Snel voelde ik de mieren in mijn kutje en voelde ze steken. Het was te veel, ik viel flauw.
Ik vond mezelf in bed, met gespreide benen en armen, was naakt, helemaal naakt.
“Ik moet toegeven, het lijkt erop dat het iets meer was dan je aankon,” zei Danielle terwijl ze bij me in bed kroop, “Ik dacht bij mezelf, aangezien ik je pijn heb gedaan, mag ik je wel een keer verwennen. Wat zou je het liefst willen slaaf?
Ik dacht dat de gordel af het antwoord was maar die voelde ik al niet meer.
“U meesteres”
“Ik hoopte al dat je dat zou zeggen”
Snel kroop Danielle over me heen. Ze verspilde geen tijd. Eer was geen voorspel, ze kroop tussen mijn benen, en begon me met alle kracht te likken, en mijn klitje verdween in haar mond. Ze trok eraan met haar mond en tanden en bewoog haar tong over mijn klit en in mijn kutje.
Plotseling stopte ze, “dat was genoeg” zei ze en ze deed de gordel weer om met de vibrator in.
“2 maanden en 29 dagen over. Ik wil je niet verspillen” zei Danielle
O nee en ze liep weg terwijl de vibrator aanging maar nu op een stand waar ik niet snel van zou komen.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners