Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zelfbondage nachtmerrie - 33710 keer gelezen
Ik ben een kleine vrouw van 1m70 en ongeveer 50 kg, lange benen en kleine ronde borsten, een glad maagdelijk kutje en woon in een klein plaatsje in Nederland. Mijn naam is Megan. Hier laten we het maar even bij.
Ik ben geÔnteresseerd in zelfbondage voor zo lang ik me kan herinneren, en zo nu en dan neem ik de tijd hiervoor. Ik zet mezelf vast in situaties waar ik voor een lange tijd niet uitkan. Meestal ben ik in het weekeind ďbij vriendenĒ maar eigenlijk ben ik in een oude schuur, die niet meer wordt gebruikt, bij een beekje op het terrein van familie. Ik vond deze schuur met een paar vriendinnen, maar zij vergaten deze al snel. Ik heb het leefbaar gemaakt, een bed, een vriezer en nog wat andere dingen neergezet. Een keer in de zomervakantie toen ik 19 was, heb ik er 3 dagen in een hog-teid doorgebracht. Ik lag daar op bed en had lamp op een timer aangesloten die pas na 3 dagen aanging waardoor het sleuteltje van m`n boeien wat met kaarsvet op de lamp zat viel.
Nu was het weer zomervakantie en mijn familie dacht dat ik naar een studenten uitwisselingsprogramma was, maar er zou geen student naar mijn familie komen. De zomer was van mij. Ik was al lang bezig met dingen verzamelen op internet, in winkels en tweedehands voor deze zomer in de schuur. Handboeien, metaal en leer, latex dekbed, kuisheidsgordel, een net, veel gags, maskers, een telefoon voor noodgevallen en heel veel touw. Ik pakte mijn koffer en reed 3 km naar het vliegveld, beter bekend als de schuur.
Ik was in de schuur en al snel was ik aan het denken wat ik het eerst zou doen. Ik lag op bed en kreeg een idee. Ik kleedde mezelf uit en opende mijn gereedschapskist. Ik pakte handboeien en ging naar de vriezer. Ik haalde er een blok ijs uit waar de sleuteltjes van de handboeien in zaten. Ik bond mijn enkels aan de bedstijlen en mijn knieŽn aan de zijkant van het bed. Nam een slaapmiddel wat me wel een uurtje van de kaart hield en klikte mijn handen de bovenkant van het bed vast in de handboeien. Ik wachtte 2 minuten en raakte van de kaart.
Ik werd wakker, vastgebonden als gewoonlijk. Ik was nat, mijn kutje was nat van de geilsappen en mijn nek was nat van het blok ijs wat aan het smelten was. Ik probeerde los te wurmen, naakt en nat, mijn borsten wiebelden in het maanlicht, mijn kutje koud en nat van het ijswater wat over nu over het bed lag en de koude nacht. Vier uur later was het ijs genoeg gesmolten om met de sleutel de handboeien los te maken, mezelf los te knopen en me te klaar te vingeren. Het orgasme kwam al snel, was hevig en was zeker niet het laatste deze zomer. Ik droogde alles af en ging slapen.
De volgende morgen werd ik om 11 uur wakker. Ik wilde mezelf vreselijk vastbinden en verspilde geen tijd. Ik bond mijn enkels met touw bij elkaar en daarna mijn knieŽn. Ik had een klein kluisje met een tijdschakelaar die na een ingestelde tijd opengaat. Ik deed de sleutels van mijn boeien erin en stelde hem in voor 3 uur. Ik pakte meer touw en bond het om mijn middel en bond mijn enkels langs mijn nek en tussen mijn knieŽn door hier aan vast en trok het strak waardoor mijn knieen tegen mijn borsten drukken en daar lag ik als een bal. Ik hou van deze positie, helemaal als ik naakt in het zonlicht lig. Het speeksel liep al langs mijn gag bij de gedachte om me klaar te vingeren maar ik wilde dit voorkomen. Ik deed de kist open en pakte mijn kuisheidsgordel.
Hij was groot, zwart, van metaal en onmogelijk om eruit te komen zonder sleutel. Ik deed de metalen ban om mijn middel en sloot hem af. Hij paste perfect alsof hij los zat maar niet af kon zakken. Ik plaatste een draadloos bedienbare vibrator in mijn hete natte kutje. Ik schoof het tweede gedeelte van de gordel tussen mijn benen en sloot hem op mijn buik en rug nadat ik ook een buttplug in mijn kont geduwd had. Ik stelde de afstandsbediening van mijn vibrator op eens in de 10 minuten een minuut trillen. Ik nam nog een slaapmiddel waardoor ik voor een tijdje zou slapen. Trok een masker over mijn hoofd, draaide de oogkleppen voor mijn ogen en klikte mijn handen in de handboeien achter mijn rug onder het touw door vast. Binnen enkele ogenblikken viel ik in slaap.
Ik werd wakker, blind en hulpeloos, worstelde om uit te breken en los te komen uit mijn bondage zodat ik mijn gordel los kon maken en mezelf kon vingeren.
WOUW, het was geweldig wanneer de vibrator aansprong. Het was als een elektrische schok en ik beefde, viel bijna flauw maar kwam gillend klaar wat door de gag werd gesmoord.
Na ongeveer 10 orgasmen besloot ik om een nieuwe positie. Ik was nu nog niet klaar. Ik draaide naar het kluisje wat nu open moest zijn om de sleutels te pakken. He? Waar stond het? Ik draaide alle kanten op, kon het niet vinden en begon te huilen.
ďZocht je deze?Ē Ik hoorde het een vrouw vragen.
Ik schreeuwde, maar door de gag hoorde je niks. Ik herkende de stem maar kon hem niet thuisbrengen. PETS!!! Ik voelde een vrouwenhand hard op mijn naakte kont neerkomen en hoorde de stem zeggen, ďje dacht toch niet dat ik deze plaats was vergeten, de plaats waar jij jezelf helemaal alleen kan vastbinden zonder gestoord te worden. Nou schat, je bent nooit alleen geweest, ik heb je alles zien doen en het meeste gefilmd.Ē
Ik werd kwaad en probeerde uit alle macht om los te komen, maar helaas het ging niet, en die verdomde vibrator begon, weer 10 minuten verder. Nadat de vibrator stopte was ik buiten adem van het orgasme. De stem sprak.
ďBeste Megan, zo klein, zulke lange benen en je mooie borsten, wat ben jij een goeie slaaf.Ē Terwijl ze met haar hand over mijn naakte lichaam ging zei ze ďJe zult nu mijn slaaf zijnĒ en de verwijderde de oogkleppen.
DANIELLE! Die bitch, ze was erbij toen we deze plek vonden. Ze was mijn beste vriendin voordat we ruzie kregen. Ze stal mijn vriend toentertijd. Nu steelt ze mij, ze bezit me. Ze was iets langer dan ik, ongeveer 1m80, kleinere borsten maar een figuur wat je nooit meer zou vergeten. Ze droeg een leren jasje, een kort rokje en panty`s.
Ze wreef over mijn borsten en kont. Ik probeerde los te komen, geen geluk.
ďLuister Megan, ben stilĒ zei ze ďvan nu af aan noem je me meesteres, niet anders. Ik heb de kaarten in handen, of zal ik zeggen de sleuteltjes (terwijl ze met de sleutels tussen haar vingers rammelde) en als je niet doet wat ik zeg deel ik de video`s uit in het dorp en dat zal je langer horen dan de komende 3 maanden die ik heb om je ongestoord te misbruiken. Begrijp je me slaaf?Ē
Ik dacht erover na; Ik had geen keuze, helemaal nu ik zoals vaker naakt en vastgebonden op bed lag. Maar ik verdeed mijn tijd met denken.
DaniŽlle trok aan mijn gordel waardoor de vibrator dieper in mijn kutje schoof.
ďBegrijp je me slet? Wat gat het worden?Ē vroeg ze.
Ik knipperde met mijn ogen. Dit was het ergste wat ik meegemaakt had in mijn leven.
DaniŽlle deed een halsband bij me om. Deze was soepel, van zwart leer en had een d-ring. Ze deed mijn masker en gag af en eindelijk kon ik praten.
ďWat ben je in godsnaam aan het doen DaniŽlle? Ik heb je nooit pijn gedaan, ik dacht dat we vrienden waren, ik verdien dit niet, hoe lang ben je al yammmphh ffmfĒ
De ball gag zat weer in mijn mond en DaniŽlle zie, ď Megan, je bent mijn slaaf, het maakt me niet uit dat je me nooit pijn gedaan hebt en alles wat ik van je wil is dat je mijn slaaf bent. Dit is geen wraak uit het verleden of zoiets, het is mijn plezierĒ Toen gaf ze me een kleine duw en ik viel om
ďOepsĒ zei ze ďweet je, je bent wel erg wit voor deze tijd van het jaar, we gaan lekker wandelenĒ
WANDELEN!!!!???
Een wandeling betekend buiten, en ik wil niet weten, vastgebonden en naakt. Ze maakte een stuk ketting vast aan de d-ring, maakte mijn enkels los en we liepen naar beneden. Ze liep aardig door en trok aan de ketting waardoor ik bijna viel. Lopen viel niet echt mee met mijn knieŽn nog aan elkaar vastgebonden. Het was pijnlijk op blote voeten. We stonden beneden aan de trap en toen ging mijn vibrator weer af. Ik zat te trillen op de onderste trede van de trap en DaniŽlle liep lachend naar boven om de afstandbediening te pakken.
Opnieuw begonnen we te lopen vanaf de trap naar buiten. Het was warm en de zon broeide op mijn lichaam. We wandelden over het veld voor de schuur op weg naar het bos en naar het beekje. Ondertussen begon m`n vibrator weer een keer te trillen en kwam ik weer hevig klaar. Voorzichtig liet ik me in het beekje zakken (alsof ik een andere keus had, DaniŽlle trok me er aan m`n halsband in) en toen kreeg ik een duw waardoor ik op m`n zei viel.
Ik keek naar DaniŽlle, en zag dat ze haar bh uittrok en ik zag haar geweldige borsten. Ze hing hem aan een tak van een boom. Ik staarde naar haar borsten, te perfect, ik wilde bovenop haar springen, haar tieten masseren. Maar mijn vibrator maakte een eind aan m`n gedachte.
DaniŽlle kwam de beek in en begon me te wassen in het water, ze kwam overal behalve onder mijn gordel. Ze herhaalde en paar keer, ik kan toch geen vieze slaaf hebben?
Ze trok me uit de beek, liepen terug naar de schuur, nog steeds vastgebonden. Buiten bij de schuur stopte ze plotseling en liet me staan. Ik dacht er even aan om weg te rennen maar ik zou niet ver komen of hard vallen en ze zou me alweer hebben voor ik op kon staan. Dus ik wachtte terwijl ze in de schuur was en daar kwam ze weer met een stuk touw, wat eigenlijk werd gebruik voor het ophijsen van strobalen naar de zolder. O nee.
Ze kwam met het touw naar buiten en deed mijn boeien af en bond mijn handen voor me bij elkaar met het touw. Hierna trok ze mijn armen omhoog via de takel aan het dak. O mijn god wat doet dat pijn. Mijn armen strekken en ik kom los van de grond. DaniŽlle stond in de deuropening terwijl ik een meter of 10 boven de grond hang.
ďIk zei toch dat je wit was, ik ga de schuur verkennen terwijl jij lekker bruin wordt. Als je een verkeerde beweging maakt laat ik je hier alleen achter.Ē DaniŽlle lachte en pakte de afstandsbediening van de vibrator en drukte hem aan, op het continu programma, waardoor hij bleef trillen tot ze hem zelf uitzette.

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners