Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Ziek Thuis - 11787 keer gelezen
Ik zat op de bank tv te kijken, toen de juff van de school van mijn zoon naar de voordeur kwam lopen. Ik dacht wat zou er gebeurd zijn dat ze onaangekomdigd overdag een bezoek brengt.

Ze belde aan waarop ik de deur open deed ze zei dat ze even over mijn zoon wilde praten.

Waarop ik haar vroeg binnen te komen en pakte haar jas die ik voor haar aan de kapstok ging hangen, en zei tegen haar loopt u maar naar boven, omdat mijn zoon en ik een bovenwoning hebben. Toen ik weer om keek was ze bijna boven, zodat ik onder haar rok keek en dat zag er schitterend uit. Ik kreeg direct een stijve paal en liep naar boven.

Ik weet niet waar ik het vandaan haalde, maar vroeg haar waar ze het lef vandaan haalde mij zo geil te maken, door voor mij aan de trap op te lopen met zo`n kort rokje aan en een reet veter aan.

Ze hakkelde van, sorrie dit was niet mijn bedoeling, ik zei direct niks sorrie, mij gek maken en dan sorrie zeggen! Pijp me schreeuwde ik, pijp me nu hoer! Ze begon te blosen en ik schreeuwde pijp me of je zult nog eens iets mee maken juffie.

Ze keek me verbrouwereerd aan waarna ik haar bij haar blonde haar greep en haar naar beneden drukte en riep nu juffie! Ze zat als aan de grond genageld op haar knieen, ik trok mijn riem los en liet mijn broek zakken, waar mijn half stijve pik naar buiten kwam en riep pijpen teef.

Ik drukte mijn pik tegen haar lippen en drukte door, toen ze haar mond open deed drukte ik mijn eikel achter in haar keel en drukte haar hoofd naar voren, ze begon te kokhalzen, waarna ik haar heel even op adem liet komen en zei en nu ga je meer heerlijk pijpen en anders overleef je dit niet juf. Ze begon me voorzichtig te pijpen daarna steeds heftiger ze wilde me zo snel mogelijk klaar maken om er dan vanaf te zijn. Op het moment dat ik bijna begon te spuiten trok ik mijn pik in een ruk uit haar pijpbekje! Trok haar achter over en riep kleed je uit vuilde hoer, ik zal jou leren zo geil op huisbezoek te gaan bijn een alleenstaande vader. Toen ze geen aanstalte maakte gaf ik haar links en rechts een klap in haar gezicht en draaide haar om over mijn knie en sloeg haar fiks over haar billen die vuurrood werden van het meppen ze gilde het uit hou op, schei uit.

Maar ik bleef slaan en ik voelde haar geilighied over mijn benen lopen ze was kledder nat en pieste over mijn benen heen. Ik zei zo juffie wordt jij hier geil van? Ze zei niets en ik gaf haar weer een paar ferme tikken over dr billen en vroeg weer, wordt je hier geil van juffie? Jaaaa zei ze, neuk me vuile klootzak neuk me! Mee komen jij geile slet zei ik en nam haar mee naar de keuken, ik pakte sla olie uit het keuken kastje en liet het over haar kontje lopen, zo dat zal de brand er een beetje uithalen teef, en ik begon haar kontje te vrijven en ging steeds door haar bil spleet heen en door haar spleetje en ineens drukte ik een vinger in haar anus en toen twee en drie, ik gooide haar met haar borsten op het koude aanrechtblad en drukte mijn pik in haar anus, ze gierde het uit en vroeg me te stoppen, dat maakte me alleen nog maar geilder en ramde in en uit haar anus. Ik pakte haar op en zette haar met haar kont op het aanrechtblad en ramde mijn pik in haar spleet en bleef rammen ze kermde het uit en kwam keer op keer klaar en ze riep wat ben jij een beest toen ik bijna kwam trok ik me terug en riep pijp me nu, ze draaide haar hoofd naar mijn pik en begon me te pijpen, ik trok me terug en spoot haar blonde bekje helemaal vol, overal zat sperma. En nu mee komen juffie, ik liep met haar naar de badkamer en zei nu douchen teef je bent vies en goor, toen stapte ik bij haar onder de douche en neukte haar onder de sproeier tot we beiden klaar kwamen. We kusten elkaar en gingen samen naar bed om na te genieten en wonen nu drie maanden samen met mijn zoon en genieten met volle teugen van ons leven en onze sex.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners