Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zij zag ze nam en overwon - deel 3 - 7278 keer gelezen
Het einde:

De volgende ochtend werd ik ruw gewekt door de slavin die mij losmaakte van het bed en meenam naar een doucheruimte waar ik mij kon douchen en scheren zodat ik er weer toonbaar uitzag. Vervolgens kreeg ik de opdracht om buiten de deur te wachten op min knieŽn en mijn gezicht naar de grond en af te wachten op wat er ging komen.
Na korte tijd merkte ik dat er iemand aan kwam en direct daarna werd mijn hoofd ruw omhoog getrokken en kreeg ik een kap over mijn hoofd getrokken die achter mijn hoofd werd vastgesnoerd zodat ik deze niet zou kunnen verwijderen, maar ik ook in het geheel niets kon zien. Ik werd ergens naar toe gebracht en mij armen werden vastgemaakt en omhoog getrokken ieder een andere kant op. Vervolgens voelde ik dat er iets aan mijn enkels werd bevestigd waarna ook deze uit elkaar werden getrokken zodat ik weer hulpeloos en wijdbeens stond opgesteld.
Een stem vertelde mij dat ik van binnenuit gereinigd zou gaan worden waarna ik verder gereed gemaakt zou worden om de meesteres van dienst te zijn. Direct daarna voelde ik een hand die mijn billen spreidde en werd er een slang of iets in mijn achterste geschoven waaruit een lauwwarme vloeistof uit kwam. De stem gaf opdracht om alles binnen te houden tot ik toestemming kreeg om het los te laten. Even later mocht ik alles laten lopen en werd ik van onderen zuiver gespoten waarna de behandeling die overigens niet echt pijnlijk maar wel bijzonder onprettig was herhaald, alleen werd ik nu krachtiger gespoeld tot het wel pijnlijk ging worden.
Plotseling werd de slang uit mij getrokken en toen ik wederom leeg was werd ik nogmaals aan de onderkant gereinigd. Daarna zo werd me gezegd zo deze opening worden ingevet en voorlopig worden afgesloten tot er behoefte was om deze te gaan gebruiken. Direct daarna voelde ik een druk op mijn anus en kreeg ik de opdracht om te ontspannen. Toen ik dat niet snel genoeg deed voelde ik een elektrische schok door mijn penis gaan waardoor ik schrok en hetgeen men in mijn anus wilde duwen alsnog werd ingebracht.

Hierna werd ik losgemaakt en meegenomen naar een ruimte waar de kap werd afgenomen en ik de mogelijkheid kreeg om wat te ontbijten. Hier kwam direct na het ontbijt de meesteres binnen gekleed in een lederen korset, nylons, een doorzichtige slip en hoge laarzen die tot haar dijen doorliepen.
Ze zei dat ik een mogelijkheid zou krijgen om te ontsnappen aan het contract en dat kon ik alleen door haar ter plaatse te overmeesteren waarop ik direct mijn vrijheid terug zou krijgen.

Ze maakte mijn handboeien los waarna ik de mogelijkheid kreeg om mijn vrijheid terug te veroveren. Terwijl ik opstond voelde ik weer de opvulling in mijn achterste die behoorlijk in de weg zat. Terwijl ik daar nog aan dacht werd ik echter door de meesteres direct in een wurggreep genomen en tegen de grond gewerkt waarna ze in een mum van tijd mijn armen zo had gefixeerd dat ik niets meer kon en ik tegen haar overigens zeer fraaie achterwerk aankeek. Direct daarna zag ik echter niets meer omdat ze op mijn neus en mond ging zitten en me zo de adem benam tot ik het bewustzijn verloor.

Na verloop van tijd kwam ik weer bij en zat weer vastgebonden in het apparaat waarop ik de vorige dag ook op vastgesnoerd had gezeten. Alleen waren nu mijn benen zo ver uiteen gespreid dat het bijna pijnlijk was. Ook was de meesteres bezig om mijn penis in te snoeren zoals de vorige dag, maar omdat deze slap was had ze er iets overheen geschoven waardoor ze hem op kon rekken. Toen ik verder keek zag ik dat de slavin tegenover mij in een soortgelijk apparaat zat vastgesnoerd met een klem in de mond die deze opengesperd hield. Haar borsten waren door een bondage ingesnoerd en opgezwollen terwijl er op de tepels klemmen zaten. De stoel werd van op een afstand achterover werd gebracht waarna ik in haar geslacht keek dat werd opengehouden door een vreemd apparaat. Ook haar anus werd door een of ander apparaatje opengehouden.
Alle bondages en klemmen waren voorzien van een elektriciteitsdraadje dat op zijn beurt weer met een kastje was verbonden. Waar een en ander toe zou dienen zou ik al heel snel te weten komen omdat de meesteres tegen me zei kijk goed naar wat je nu gaat zien want jij bent de volgende persoon die hiermee kennis zal gaan maken, dus je kan je al vast voor gaan bereiden wat er je te gebeuren staat.
Vervolgens begon ze aan enkele knoppen te draaien en zag ik dat de slavin zo vast als ze in haar apparaat was gebonden begon te kronkelen en kreunen en als haar mond niet was gefixeerd door een klem zou ze het uitgillen van de pijn of het genot die de meesteres haar op deze manier toebracht.
De meesteres draaide de knoppen weer in ruststand en de slavin kwam tot bedaren, waarna toen ze weer geheel tot rust was gekomen bevrijd werd van alle klemmen, bondages en toestanden en werd bevrijd uit haar apparaat.

Hierna werd mijn apparaat achterovergekanteld en kwam de meesteres naar mij toe terwijl ze sprak: zo slaaf nu ben jij aan de beurt om mij en de slavin genot te gaan schenken. Daarna deed ze haar bh en slip uit en pakte een vreemdsoortig apparaat met allemaal riemen en een rare dildo van buiten mijn gezichtsveld, terwijl de slavin de opvulling uit mijn achterste verwijderde.
De meesteres bracht het apparaat bij zichzelf aan en maakte de riemen vast om haar middel. Terwijl ze uit mijn gezichtveld verdween hoorde ik haar zeggen dat ze me eerst ging verkrachten en dat zij zelf daarbij het genot zou hebben kwam de slavin boven mijn gezicht staan en gaf me de opdracht om haar klaar te gaan likken terwijl haar meesteres mij zou verkrachten. Ook zou ik geen kik mogen laten omdat anders de gevolgen voor mij bijzonder onaangenaam zouden worden.
Ik voelde een druk op mijn achterste en de dildo steeds dieper naar binnen schuiven terwijl ik het gevoel had dat ik opengescheurd zou gaan worden. Op het moment dat ik mijn mond wilde openen om een schreeuw van pijn te geven ging de slavin op mijn gezicht zitten en werd de gil een gesmoorde kreun van pijn. Vervolgens klemde ze mijn neus met haar achterste dicht en begon mij zo te berijden terwijl ik haar begon te likken.

Na enige tijd hoorde ik de beide dames klaarkomen en werd de dildo teruggetrokken en stapte ook de slavin van mijn gezicht af waardoor ik weer enigszins normaal kon ademen en even de gelegenheid kreeg om weer tot mijzelf te komen.

Toen ik weer een beetje op adem was gekomen voelde ik dat er wederom iets in mij werd geschoven, alleen was het nu iets duns wat koud en metaalachtig aanvoelde. Het ding werd zeker 20 tot 30 centimeter in mij geschoven en daarna vastgezet zodat ik het met geen mogelijkheid uit kon persen.
Hierna werd er een buis bestaande uit 2 halve delen opgevuld met puntige pennetjes die dicht geklikt konden worden om mijn penis geschoven waardoor ook deze goed zat opgesloten ook om mijn ballen werd een soort van mechanisme met punten geklemd zodat ik met plezier stil bleef liggen om zo min mogelijk pijn te ondervinden van deze martelapparaten. Vervolgens werd er een rubberen bal in mijn mond gestopt die achter mijn hoofd werd vastgemaakt en daarna opgepompt zodat ik geen enkel geluid voort zou kunnen brengen als ik dat zou proberen.
Daarna voelde ik dat men aan mijn tepels begon te draaien en toen ze gevoelig werden werd er op elke tepel een krokodillenklemmetje geplaatst.

Hierna kreeg ik een slangetje in mijn neus wat ervoor zou zorgen dat ik genoeg zuurstof zou krijgen tijdens de behandeling die zou volgen, maar ook dat ik bij bewustzijn zo u blijven tijdens de behandeling en zo zou weten wat er met me was gebeurd en wie mijn meerdere was voor nu een altijd.

Ik zag dat er diverse draden in het martelapparaat werden gestopt en vervolgens
voelde ik een elektrische stroom door de diverse delen van mijn lichaam gaan. Nou ik kan je verzekeren dat ik van plan was om te luisteren naar wat er gezegd werd zeker toen de spanning nog wat werd opgevoerd en mij het angstzweet dat inmiddels was uitgebroken de stroom nog beter door de diverse lichaamsdelen geleidde.

Net toen vreesde dat ik het bewustzijn zou verliezen werd de marteling gestopt en werd ik bevrijd van alle aangebrachte instrumenten op de rubberbal na. Ook ik kreeg de gelegenheid om weer een beetje tot mijzelf te komen al bleef ik wel vastgebonden op het apparaat liggen.


Na een poos werd ik dan weer van het apparaat losgemaakt en meegevoerd naar een tafel waar ik wederom op vast werd gebonden. De meesteres zei dat ik daar enkel en alleen lag om haar genot te schenken. Ze klom op de tafel, trok haar rok op en ging op haar knieŽn schrijlings over mijn gezicht zitten. Wat hiervan de bedoeling was leek mij niet zo moeilijk aangezien ze geen slip aanhad dus begon ik haar te likken alsof mijn leven er van afhing. Nu moet ik wel bekennen dat wat ik zag mij best wel beviel, dus deze opdracht in zijn geheel niet onaangenaam en ook de smaak van de meesters was beslist niet verkeerd. Na even bezig te zijn geweest werd ook nu weer haar rok over mijn gezicht gegooid zodat ik daar in het donker bezig was om haar te behagen zoals ze dat wenste.

Na enige tijd begon ze te sidderen en voelde ik dat ze klaar kwam. Direct daarna ging ze met haar volle gewicht op mijn gezicht zitten waardoor ik niet meer kon ademen en al snel mijn bewustzijn verloor.

Toen ik weer bij kwam lag ik volledig uitgeteld thuis in mijn eigen bed met naast me een kaartje waarop de tekst stond:
Nee het was geen droom en het is allemaal waar gebeurd.
Ik kan je weer gebruiken op elke tijdstip of moment dat ik het wens, maar wanneer het moment weer daar is dat bepaal ik zelf.

Ik wacht dus maar in spanning af wanneer ik haar weer zal ontmoeten en eerlijk gezegd ik zie er met verlangen naar uit.

Hoe eerder hoe liever zelfs.

Slaaf Space.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners