Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zij zag ze nam en overwon - deel 2 - 7754 keer gelezen
Aangezien ik niet veel keus had besloot ik maar aan de opdrachten te voldoen en te kijken of er wellicht zich een mogelijkheid zou voordoen om hier weg te geraken.
Ik hoefde niet lang te wachten tot er een deur openging die ik nog niet had gezien en mijn opdrachtgeefster binnenkwam met een blad waarop scheerspullen stonden. Ze gaf de opdracht om te blijven liggen en vooral te genieten van wat er nu zou gaan gebeuren omdat dat voorlopig mijn laatste genot zou zijn en begon mij op een vakkundige manier te wassen. Hierna moest ik uit het bad komen en op mijn rug op een tafel gaan liggen die daar stond. Ze pakte weer de scheerspullen en begon mijn schaamstreek geheel glad te maken waarna ze me afdroogde en mij weer een stel lederen hand en voetboeien alsmede de blinddoek weer omdeed.

Ze hielp me vervolgens van de tafel af en bracht me weer naar een andere ruimte. Hier gaf ze me de tip om alle opdrachten die ik nu zou krijgen direct en zonder aarzelen op te volgen omdat ik nu aan mijn opleiding cq. training zou beginnen die de meesteres persoonlijk zou geven met haar als assistentie. Ik voelde dat ik bij de boeien werd vastgenomen en kon alleen maar volgen tot we stopten en ik iets voelde aan mijn polsen waarna deze direct de hoogte in werden getrokken door een elektrische. Daar stond ik dan geheel naakt met mijn armen in de lucht zonder ook maar weg te kunnen lopen of iets te zien.

Na enige tijd gestaan te hebben hoorde ik wat geluiden en werd ik verlost uit mijn ongemakkelijke positie en ook de blinddoek werd verwijderd. Ik keek rond en zag dat de vrouw die mij gebaad en geschoren had in een soort van doorzichtige cabine zat gekleed in een mooi lingerieset met daaroverheen een panty en verder geheel van top tot teen in folie gewikkeld. De cabine zelf was verlicht door een aantal lampen en zo te zien was het er behoorlijk warm in omdat ze nogal transpireerde. Haar mond was opengesperd met een of andere klem waardoor ze haar kaken niet op elkaar kon krijgen. Naast haar stonden diverse flessen water die ze zo snel als maar mogelijk was probeerde leeg te drinken.
De eerste vrouw vertelde me dat dit haar slavin was en dat deze net zo lang in de cabine zou moeten verblijven tot ze al de flessen had leeggedronken en dat ze vervolgens voor mij een mooie opdracht in gedachten had. Ook werd mij duidelijk gemaakt dat ik dus vanaf dat moment haar slaaf was en werd me verboden om ook nog maar een enkel geluid te maken of ik zou direct worden gekneveld.

Vervolgens moest ik de meesters volgen naar een zeer vernuftig uitziend apparaat waar ik zoals ze mij vertelde op zou worden vastgebonden op een zodanige manier dat bewegen op geen enkele manier mogelijk zou zijn, maar dat ik in alle standen kon worden geplaatst die gewenst waren.

Ik moest gaan zitten op 2 platen die enigszins de vorm hadden van mijn billen en mijn benen over 2 steunen leggen terwijl mijn voeten elk in een voetsteun werden geplaatst. Mijn rug zat tegen een smalle ijzeren leuning. Vervolgens werd er een riem om mijn bovenlichaam gehaald die achter mijn rug stevig werd aangetrokken. Hetzelfde gebeurde met een riem over mijn onderbuik, hoog boven mijn billen, net onder en boven de knie en rond mijn enkels.
Daarna werden er vanaf de ijzeren rugleuning 2 armsteunen naar voren gebracht die onder mijn oksels tegen mijn lichaam aankwamen en waar mijn armen langsgingen. Ook hier werden weer riemen hoog om mijn bovenarmen, net boven en onder de elleboog en aan mijn polsen bevestigd en alles werd behoorlijk stevig aangetrokken.
De steunen waarin mijn benen waren werden een stukje uit elkaar gedraaid en over mijn bovenbeen vlak tegen mijn geslachtsdeel werd aan ieder zijde een ijzeren band bevestigd die tot doel had om mijn billen goed uit elkaar te kunnen trekken in dien dit nodig zou zijn.

Daarna werd er in de rugleuning een hoofdsteun geplaatst waarin mijn hoofd zou komen te rusten, maar daar werd nog even mee gewacht omdat ik eerst een voorstelling te zien zou krijgen.

Vervolgens draaide de meesteres de stoel zo dat ik in de richting van de cabine kom kijken en liep ze zelf naar de cabine toe. De slavin had inmiddels alle flessen leeg, dus werden de warmtelampen uitgeschakeld en mocht ze uit de cabine komen. De folie werd verwijderd en haar panty afgestroopt en ze moest tegen een andreaskruis gaan staan dat van achter een gordijn dat werd opengeschoven tevoorschijn kwam.
Nu werd ze aan polsen en enkels vastgemaakt en terwijl ze daar wijdbeens stond pakte de meesteres een apparaat en begon haar daarmee tussen de benen te masseren. Het duurde niet lang of de slavin begon te kreunen en te hijgen en aan een vochtige plek in haar slip te zien kwam ze behoorlijk heftig klaar. Dit was blijkbaar nog niet genoeg voor de meesteres want ze bleef nog even doorgaan wat al vrij snel resulteerde in een tweede orgasme van de slavin.
Nu werd ze losgemaakt van het kruis, het gordijn werd weer gesloten en beiden kwamen in mijn richting.

Zo zei de meesteres tegen mij en nu ben jij voorlopig het slachtoffer van mijn grillen en wensen en direct voelde ik dat de stellage waarin ik vast zat achterover werd gekanteld totdat ik me zowat met mijn hoofd ter hoogte van het kruis van de beide dames bevond. Direct daarna weden mijn billen behoorlijk uit elkaar getrokken, maar voelde ik ook de zitting uit elkaar gaan waardoor mijn anus vrij kwam. Omdat alles zo snel ging liet ik door de schrikreactie van mij een kreetje en dat had ik beter niet kunnen doen. De slavin kreeg opdracht haar slip uit te trekken en mij daarmee te knevelen wat ze direct deed, maar niet lukte omdat ik mijn mond stijf dichthield. Echter in deze toestand was ik ver in de minderheid want direct werd er een hand over mijn neus gelegd en mijn mond op een handige manier geopend waardoor de slip in mijnmond werd gestopt met als eerste het kruis naar buiten gekeerd zodat ik de sappen van de slavin goed kon proeven. Kans om deze knevel uit mijn mond te verwijderen had ik niet omdat hij dermate groot was dat mijn gehele mond goed was gevuld. Direct daarna kwam er ook een riem om mijn nek en aan de bovenzijde van mijn hoofd waaroor ik nu geen enkele beweging meer kon maken. Tevens voelde ik dat er iets over mijn handen en voeten werd geschoven en vastgemaakt zodat hetgeen ik mogelijkerwijs nog had kunnen bewegen geen enkele schade aan kon richten.

Doordat ik in deze stand uitzicht had in het kruis van beide dames waarvan er een niets aan had dan een jarretelgordeltje en een paar nylonkousen was ik behoorlijk opgewonden geraakt wat ook de meesters zag. Dus nam deze een lederen koordje en bond daarmee mijn ballen en mijn penis af zodat deze in de stand waarin hij nu stond werd gefixeerd.
Nu nam ze een paar latex handschoenen en apparaat met aan het uiteinde een bal wat ze mij liet zien en vertelde dat dit bestemd was om mijn anus op te rekken indien die nodig was, en direct darna verdween ze uit mijn gezichtsveld en voelde ik dat ze met haar vinger bij mij naar binnen drong. Zo zei ze hier ben je in ieder geval nog maagd, maar daar zal ik snel verandering in gaan brengen zodat ik jou op deze plaats manier kan nemen als ik dat wil. Ze smeerde een glijmiddel rondom mijn anus en op het apparaat en duwde dat vervolgens langzaam bij mij naar binnen totdat ik het gevoel had dat het in mijn keel weer naar buiten zou komen. Vervolgens voelde ik dat het apparaat werd opgepompt tot ik haar door mijn knevel heen smeekte te stoppen en zijzelf vond dat het wel genoeg was.

Daarna kwam weer naar mij met de slavin en begon deze te masseren bij haar onderlichaam terwijl ze aan mij vroeg of ik stil zou zijn als de knevel werd verwijderd en zou doen wat ze van mij verlangde? Ik knipperde met mijn ogen ten teken dat ik zou luisteren en de slip werd uit mijn mond gehaald, maar direct vervangen door een ronde ring zodat ik mijn mond niet meer kon sluiten.

Vervolgens vroeg ze of ik dorst had omdat ik mijn eerste opdracht nu uit te voeren zou krijgen.
Er werd ergens vandaan iets gehaald dat over de hoofdsteun werd geschoven waardoor ik door een gat nat alsof het een toiletbril was naar buiten keek, wat achteraf ook zo bleek te zijn.

Opdat zelfde moment kreeg de slavin de opdracht har lange lederen rok aan te schieten en naar het toilet te gaan. Wat dat betekende merkte ik al heel snel want direct daarna kwam de slavin naar mijn hoofd toe tilde haar rok op en ging op het gat boven mijn hoofd zitten waardoor ik met mijn hoofd tussen haar dijen kwam te liggen ze schoof wat op en neer en zat met haar vagina boven mijn mond die ik door de ring niet kon sluiten en liet beetje bij beetje haar urine in mijn geopende mond lopen. Ik kon niets anders doen dan drinken omdat ze dit urineren zo gedoseerd kon ik mij niet verslikken. Na enige tijd die wel een eeuwigheid leek was ze klaar en stond op. Direct hierna werd de ring uit mijn mond verwijderd en de kist weggehaald en kwam ze weer boven mij zitten. Ik kreeg nu de opdracht om haar van onderen helemaal schoon te likken van voren en van achteren en ze tevens een orgasme te bezorgen. Daarop liet de slavin haar rok weer zakken en lag ik daar in het donker mijn opdracht uit te voeren die overigens niet onaangenaam was ook al werd heet een beetje benauwt onder de rok die alles afdekte. Ik merkte echter al gauw dat het de meesteres te lang ging duren want na enige tijd voelde ik dat de druk van het apparaat in mijn achterste weer wat werd opgepompt wat niet echt een fijn gevoel was, maar waardoor ik automatisch sneller ging likken zodat de slavin klaarkwam en haar sappen in mijn mond liet lopen alvorens zij mij de kans gaf weer frisse lucht te happen.

Hierna werd ik losgemaakt, het apparaat werd verwijderd en ook de veter losgemaakt en meegenomen naar een doucheruimte waar ik de opdracht kreeg om mij te douchen en daarna weer te melden bij de meesteres.

Toen ik mij meldde kreeg ik eerst iets te eten werd vervolgens meegenomen naar een ruimte waar een groot bed stond waarop ik moest gaan liggen met de armen en benen gespreid. Vanuit de hoeken werden er boeien aan mijn polsen en enkels vastgemaakt en kreeg ik weer een blinddoek voor. Vervolgens kreeg ik een beker met daarin een drankje dat ik moest opdrinken waarna ik in een mum van weer zwaar onder zeil was.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners