Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zijn hand op mijn kont - 18669 keer gelezen
ik zit hier op een stoel, zonder kleding en met een rood geslagen kont.
wij, mijn vriend timo en ik, hadden bezoek.
twee vrienden van timo waren er gezellig. een van zijn vrienden was erg leuk. ik zat gewoon openlijk met hem te fleurten.
ik zag timo steeds kwader worden, maar hij hield zich koest. toen zijn vrienden weg waren beval hij mij om naakt op de tafel te liggen. ik zei: maar..
niks maar en hij sloeg me een paar keer op mijn nog door kleren beschermde kont. ik had nog nooit een tik gehad dus reageerde verontwaardig. ik ging op de tafel liggen. wij duuwde mijn benen uit elkaar en zei: dit kutje is voor mij en mij alleen als jij wilt fleurten krijg je een pakslaag. ik keek hem benauwd aan. hij schoot in de lag. het zal niet alleen pijnlijk zijn maar ook lekker. en trouwens je verdient het. ik had ook wel door dat het mijn eige schuld was. hij pakte een liniaal en sloeg me op me kut. ik schreeuwde het uit. hij maakt me helemaal geil door me te vingeren maar me net niet klaar te laten komen. hij pakte een vibrator en stak het in mijn kut. hij speelde watmet me en ik werd helemaal nat. ja ga door! kreunde ik. lachemd draaide hij me om en gaf een een harde pets op mijn kont. waarna tien klappen volgde ik krijste van de pijn maar ik wist dat ik het verdiende. hij hield even op en zei: de volgende 40 klappen krijg je met een liniaal. ik schrok me dood veertig klappen! ik onderging de afstraffing en ik werd er verschrikkelijk geil van. het deed wel pijn maar toch het was ook wel lekker. hij gebood me om optestaan en dit verhaal te schrijven met als belofte daarna in bed te duiken voor het ozo lekkere gedeelte van mijn straf.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners