Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zomaar een zaterdag - 9407 keer gelezen
Het is zaterdag en het is goed weer, de zon schijnt en het is nu nog 19 graden.
Ik kom om 09.30 uur uit mijn bed en omdat het zo warm is loop ik naakt, zo loop ik het liefste rond.
Mijn vriendin was al vroeger wakker en dus ook uit bed, dus de koffie was al gezet en ze ging mijn ontbijt gereed maken, nadat ik mijn ontbijt op had vroeg mijn vriendin of ik mij zo wilde gaan douchen, omdat ze een beetje op tijd naar de winkel wilde en ik nogal wat tijd nodig had, omdat ik mij altijd helemaal scheer van boven tot onder behalve mijn hoofdhaar.
Toen ik dus dan ook eindelijk klaar was en beneden was moest ik mijn pols en enkelboeien om doen en werden mijn polsen aan de kettingen aan het plafond vast gemaakt en omdat ik net van de week een stok met een buttplug erop aan de spreidstang had gemaakt kreeg ik eerst uierzalf aan mijn anus gesmeerd en toen voelde ik de buttplug mijn anus binnen dringen waarna mijn enkelboeien vast werden gemaakt aan de spreidstang.
Daarna werd mij de peniskoker voor de electrosimulator om gedaan en kreeg ik electropats op beide tepels geplakt daarna kreeg ik een bit in mijn mond en een geblindeerde zwemmersbril op zodat ik niet schreeuwen en zien.
Zo had ik wel eens vaker gestaan maar dan zonder die buttplug en dan ging mijn vriendin naar de winkel en de markt voor de bootschappen zodat ik dan al snel een uur tot anderhalf uur zo stond terwijl de electrosimulator zijn werk deed waar door ik niet stil kon staan.
Dus ook nu ging de electrosimulator weer aan op random 1 en ging mijn vriendin de deur uit, maar omdat ik nu die buttplug in had en vast zat aan de spreidstang voelde ik die met elke beweging die ik maakte.
Eerder kon ik mij nog goed inhouden en kon ik voorkomen dat ik klaar kwam, maar nu met die buttplug erbij kon ik het niet houden en kwam ik al vrij snel klaar (maar dat zal die electrosimulator en die buttplug een zorg zijn, dus die gingen lekker door.)
Ik denk dat ik nog maar net 5 min. zo stond, dus dat beloofde nog wat en inderdaad, want na een aantal minuten kreeg ik alweer de aandrang om klaar te komen wat dus ook gebeurde en mijn lul en tepels waren toch al gevoeliger na de eerste keer klaar komen en door die tweede orgasme werd het nog gevoeliger, dus met elke stroomstoot reageerde ik nog erger waardoor die buttplug ook erger in mijn anus tekeer ging.
Zo ben ik zeker nog drie keer klaar gekomen en was het maar goed dat ik die bit in mijn mond had, anders had ik met de derde orgasme de hele wijk bij elkaar geschreeuwd.
Ik heb nooit geweten dat een man zo vaak klaar kon komen en ik zeker niet, want ik mocht altijd al blij zijn als ik een tweede keer klaar kon komen en dan was ik ook totaal op en dat was ik nu ook en ik had echt moeite om mij rechtop staande te houden, want mijn benen waren zo slap als een vaatdoek waardoor ik daar ook geen steun aan had en dus alles met mijn armen moest doen waar ook al bijna geen kracht meer in zat, maar ik moest wel volhouden om te voorkomen dat ik te ver over die buttplug heen zou zakken met alle gevolgen van dien en ik was dus ook echt blij toen mijn vriendin weer terug was en mij bevrijde.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners