Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Zwarte Pieten - 4859 keer gelezen
Het was een week voor Sinterklaas toen mij vrouw onverhoopt thuiskwam en mij aantrof met mijn tien jaar jongere secretaresse. Zonder iets te zeggen stond ze in de deuropening van de slaapkamer en bekeek het tafereel op bed, waar ik mijn neukstaaf langzaam op en neer liet gaan in de volledig geschoren poes van Inge. Terwijl ze zich omdraaide en aanstalte maakte om weg te lopen snauwde ze me toe: \"ik krijg je nog wel\".


De dagen die volgenden waren onwerkelijk ... ze deed net of er niets gebeurd was en zelf hadden we een normaal sex-leven. Ik begreep er niet van.


Op 5 december kwam ik thuis van een vergadering en eenmaal binnen werd ik opgewacht door een tweetal zwarte pieten. Totaal verrast werd ik door ze beet gepakt en fluisterde een Piet mij, met verdraaide stem, toe me rustig te houden. De andere Piet toonde mij een scherp mes, dus ik werd wel angstig, dit terwijl ik toch de stem van Inge meende te herkennen. Ik was niet zeker van mezelf dus besloot ik me koest te houden.


De Piet met het mes gebood mij in niet mis te verstane bewoordingen onmiddellijk mijn kleding uit te trekken. Toen wist ik waarom ik de afgelopen dagen niets te horen kreeg van mijn vrouw. Zij had als Piet vermomd het heft nu volledig in handen.


\"Tja, als jij mij op een sexuele surprise trakteert dan kan ik niet achterblijven\" zo deelt ze mij mee. \"Ik ga jou vanavond samen met deze hulp Piet eens stevig onder handen nemen en dat zal je nog een tijd lang heugen\".


Nadat ik, verbauwereerd, al mijn kleren had uitgedaan werd mij bevolen op de eiken salontafel te gaan liggen. De hulp Piet kreeg opdracht mijn handen en voeten stevig aan de tafelpoten vast te maken. Daar lag ik ... machteloos af te wachten wat er ging gebeuren.


\"Kaal, helemaal kaal\" was de opdracht die mijn als zwarte piet verklede echtgenote aan de hulp Piet gaf. Voor ik het wist wat er eigenlijk gebeurde snorde de tondeuze door mijn haardos en al ras waren mijn weelderige blonde krullen volledig verdwenen. Daarna werd mijn schaamhaar en mijn ballen ingezeept en werd ook haar alles wat harig was verwijderd. Ook m'n hoofd werd nog eens met scheerschuim en scheermes behandeld. Dus lag ik daar, inderdaad kaal.


\"Zo nu gaan we echt zwarte pieten\" zo stelde mijn vrouw en ze gebood de hulp Piet mij als zwarte piet te schminken, helemaal zwart werd ik gemaakt met een stevig vuur rode mond. Plots ontdekte ik dat de videocamera in de hoek van de kamer op tafel stond en dat dit hele tafereel werd opgenomen. \"Zo nu ga ik die paal in zwarte pieten kleuren steken\" verkondige mijn echtgenote. En voor ik het wist werden mijn geslachtsdelen zwart geschminkt, zo dacht ik. Daarna werd m'n eikel net als m'n mond knal rood gemaakt. Daar lag ik als sex Piet uitgedost.


\"Even de verf laten drogen, dan kunnen wij ons afschminken\" en met die woorden verlieten de beide Pieten de kamer. Na een minuuut of twintig kwamen ze terug. Inderdaad waren het mijn vrouw en mijn secretaresse. Die laatste bleek door mijn vrouw gedwongen te zijn mee te helpen.


\"Zo, John bij jou valt er niets af te schminken want bij jou is het zwarte en rode verf. En helaas voor jou is het verf die slechts in de komende weken zal moeten slijten. In die tijd kun je natuurlijk niet werken, dus kun je voor mij in huis allerlei spannende klusjes opknappen. Een echte Werk-Piet wordt je dan en ook jouw vriendinnetje doet mee want die heb ik voorzien van zwarte tieten met rode tepels, dat krijg je er van als je je echtgenote jaloers maakt. En ... geen commentaar want de video opnames spreken boekdelen en op indernet vinden die vast een gretige aftrek\".


Zo moesten Inge en ik weken lang mijn echtgenote dienen met de meest uiteenlopende sexuele opdrachten, maar daarover bericht ik later meer.


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners