Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Geile vakantie - 6998 keer gelezen

Het is ongeveer 14 jaar geleden,maar vergeten zal ik het nooit.
Onze eerste vakantie samen,in een geleende bungalow tent.
Het was in Nederland op een kleine camping,ergens aan het water.
Wij waren nog nooit samen op vakantie geweest,en nu was het er dan van gekomen.
Mijn toenmalige vriendin was 17, ik iets ouder.We hebben de eerste dagen alleen in de tent doorgebracht,en dat was al iets wat al heel apart voor ons was.
We hadden namelijk al een tijdje verkering maar van samen een nachtje slapen kwam eigenlijk niet altijd iets terecht.Wel af en toe een vrijpartij in de auto maar nooit zoals we samen wel zouden willen ,een hele nacht samen.Op een ochtend werden we om een uur of 10 wakker en mijn meisje kwam tegen mij aan liggen,en voelde mijn stijve jongeheer.
"zo,die is ook al wakker" zei ze.Ze begon gelijk mijn onderbroek uit te trekken en pijpte me op een heerlijke manier.Op het moment dat ik bijna klaarkwam stopte ze ,en pakte hem stevig beet en begon nu heel snel mijn pik af te trekken.Toen ik klaarkwam ging ze door en daar word ik gek van.Ik kronkelde om onder haar weg te komen en pakte haar beide handen vast,en drukte ze naast haar hoofd op het luchtbed.Wat ze toen zei heeft zelfs tot nu ( we zijn al ruim 13 jaar getrouwd) nog zijn uitwerking.
Ze zei" ja,dit is lekker want nu ben jij de baas over me". In de volgende minuten is er heel veel gebeurd zonder veel te zeggen. Ze liet namelijk merken dat ze graag vastgebonden werd , en dat ze daar al wat vaker over had gefantaseerd.
Ik pakte haar nylons die toevallig voor het grijpen lagen en bond haar handen vast aan een van de twee tentstokken. Zo, zei ik nu ben je in ieder geval alvast een beetje van mij.Ik zei dat ze vandaag de hele dag mijn slaafje was en dat ik even weg moest om iets te halen.JA, meester zei ze zacht. Ik vroeg " wat zei je slaafje" JA meester, wat moet U gaan doen, brood halen in de campingwinkel antwoordde ik.
Ik deed de rits van de tent open en genoot van de heerlijke natuurlijke omgeving. Ik zag dat er ook enkele tenten weg waren gegaan en dat we nu helemaal alleen op een groot veld stonden. Ik liep naar de winkel en kocht brood en lekker vers beleg.Bij een van de winkelrekken viel mijn oog op een bos met nylontouw en ik voelde eraan of het niet te ruw was. Het voelde eigenlijk best wel zacht. Ik kocht dit touw met een paar tentharingen. Na ongeveer 15 minuten was ik terug in het tentje.Mijn vriendin lag nog steeds zoals ik haar het vastgebonden.Ik vond dit een heel mooi gezicht want het was voor ons iets heel nieuws.We hadden zelfs nog nooit samen gefantaseerd over SM maar schijnbaar wel ieder voor zich.
Ik pakte een theedoek en deed deze als een blinddoek voor haar ogen. Ik hoorde haar steeds zwaarder gaan ademhalen. Ik zei niets en pakte haar tepels vast en kneep er lekker stevig in.Ze kreunde zachtjes en ik zag dat haar onderbroek een natte plek begon te vertonen. Ze smeekte me om niet te hard in haar tepel re knijpen omdat ze dan ging gillen. Dat was zo verholpen door een mandarijn in haar mond te stoppen en deze te zekeren met een riem uit mijn spijkerbroek. Ze vond dit schijnbaar erg spannend want ze draaide met haar kont lekker rond. Ik ging richting haar natte poesje en vingerde haar in een snel tempo naar een ongekend hoogtepunt. Op een gegeven moment schopte ze met haar benen in het rond, wat voor mij een reden was om deze lastposten ook vast te knopen.Dit ging niet makkelijk maar na enig geprobeer lagen ze gespreid en omhoog opgehangen aan de tentstokken.Dit was voor haar zo’n heerlijke houding dat ze iets onduidelijk zei, zoiets van” Meester, maak me gek” Nou dat was ik nou toevallig ook van plan.
Ik pakte twee saté prikkers en twee kleine elastiekjes uit haar toilettas.Deze deed ik op haar tepel als een tepelklem.( je moet maar improviseren) Toen haalde ik de mondknevel uit haar mond. Hoe kom je toch aan die gekke ideeën vroeg ze met een trillende stem. Nou,we hebben dan wel nooit over SM gepraat maar films heb ik al verschillende gezien, en alle dingen die ik gezien heb ga ik deze vakantie op je uitproberen. Nou,zei ze, ik heb ook mijn fantasieën over SM gehad en dit gaat al verder dan ik ooit had durven hopen. Ik zei haar dat dat nog wel verder zou gaan.
Opeens ,na een minuut van stilte zei ze MEESTER ik ben helemaal van U en U mag met mij doen wat U wilt. Nou dat ging mijn fantasie weer teboven. Nou begin dan maar eens aan mijn lekkere pik te zuigen als daarstraks . Ze pakte hem in haar mond en pijpte lekker diep, maar naar mijn zin nog niet diep genoeg.Ik pakte haar lange blonde haar en trok haar mond heel ver over mijn pik. Zo kokhalsde en toen beet ze een beetje in mijn pik, ik gaf haar een harde klap op haar lekker rond zitvlak en daarop reageerde ze door te doen alsof het heel veel pijn deed.
Ik zei” stel je niet aan slaafje, dit is nog maar het begin” Ik ging naar haar natte grotje en voelde een inmiddels natte en opgezwollen slavenkut. Helaas zat er een flinke bos haar op waar ik eigenlijk altijd een hekel aan had. Ik zei dat ik dat ook wel weg zou halen als we onder de douche waren. Inmiddels was het al lekker warm aan het worden en stond het zweet op mijn rug. Ik had honger als een paard en maakte haar benen en armen los. Tijdens het losmaken zei ik dat ze als ze los was nog steeds mijn slaafje was. Ze stemde ermee in en zei dat ze graag mijn slaafje wilde zijn,ook als ze niet gebonden was. We hebben lekker ontbeten in de zon en konden niet van elkaar afblijven. We stonden alleen op een groot veld en niemand kon ons vanuit een tent of caravan zien. Maar om nou zo in het open veld aan elkaar te zitten ging mij een beetje ver.
Maar wat zei mijn geile slaafje na ongeveer een kwartier,” Meester,ik heb behoefte aan een soort van boeien zodat ik de hele dag voel dat ik in Uw macht ben. Dat was voor mij het teken dat ik een echt slaafje van haar had gemaakt. Ik wilde nu uitproberen hoe ver ze zou gaan voor mij, en gaf haar de opdracht om naar de wasgelegenheid te gaan met alleen haar ochtendjas aan met daaronder niets. Ze moest zich wassen aan de wastafel en niet in een douche.Ze ging naar de wasgelegenheid wat ongeveer 200 mtr.lopen was.Ook moest ze over een ander veld lopen waar allemaal trekkertentjes stonden. Dat waren dus alleen maar jonge gasten, die al lekker aan het zuipen waren voor hun tent. Ze liep weg van onze plaats en keek enkele keren om met een gezicht van “ kijk eens hoe geil ik ben” . Na ongeveer een uur kwam ze terug , en keek om zich heen, of er niemand keek. Toen ze vlak voor mij stond deed ze de ochtendjas open en wat ik daar zag was een heerlijk vers geschoren SLAVENkutje. Meester dit is het bewijs dat ik Uw slaaf ben.
Wat een heerlijk gezicht was dat lekkere gladde kutje zo ineens voor mij gepresenteerd.
Slaafje, zei ik, ik hoop dat je deze vakantie net zo geil blijft als nu want dan zullen we nog veel van elkaar genieten. Ze vertelde dat de tocht naar de wasgelegenheid een spannende aangelegenheid was omdat bij elke stap haar ochtendjas open ging en dat ze daardoor de lekkere wind langs haar poesje voelde gaan. Bij een tent met zeker vier knullen werd er gefloten en geroepen en dat maakt mijn vriendin nog geiler. In de wasgelegenheid bleek ze te zijn geholpen door een schoonmaakster met het inzepen en scheren van haar inmiddels natte kutje,ook had ze dit meisje uitgenodigd om een keer wat te komen drinken bij onze tent.
We zaten inmiddels voor onze tent kaartjes naar het thuisfront te sturen en het weer was heerlijk.
Na ongeveer 1 uur lekker rustig bezig te zijn geweest begon ze ineens aan mijn half stijve pik te trekken. Zo zei ze nu wil ik jou wel eens verwennen en ze trok me in de tent. Ik had hier geen zin in en nam de macht over en legde haar op de grond in de voortent. De gordijnen zaten nog dicht en daarom kon niemand ons zien. Ik pakte het nylon touw wat ik had gekocht en bond hiermee haar handen vast. De tentharingen drukte ik in de grond naast haar en met een lang stuk touw zorgde ik ervoor dat ze helemaal vast lag. Met een fles massage olie smeerde ik haar helemaal in.
Aangekomen bij haar lekker gladde kutje liet ik 2 vingers naar binnen glijden,wat heel makkelijk ging. Ik probeerde er nog een bij te doen en zelfs dat was geen probleem.
Meester wilt U aub mijn kutje lekker verwennen,vroeg ze.En toen liet ik haar even schrikken dor er met 4 vingers in te gaan. Lekker Meester was haar reactie. Toen besloot ik om te proberen om haar te vuistneuken. Ik gooide nog een scheut olie tussen haar benen en ging voorzichtig proberen de boel op te rekken. Dit ging niet vanzelf maar ik hoorde dat ze er wel van genoot. Steeds zwaarder ging ze ademen, totdat ik vroeg of het pijn deed. Haar antwoord bestond uit het omhog duwen van haar middel zodat ik wist dat ze het wel lekker vond. Na een kwartier oprekken ging ik het wagen om er met mijn hele hand in te gaan. Dit lukte en ze kwam klaar als nooit tevoren.
Ik maakt haar los en vroeg wat ze die middag wilde gaan doen. Nou ik wil wel eens proberen om jou vast te knopen. Zo gezegd zo gedaan, na een paar minuten zat ik op mijn knieën vastgeknoopt
En met een knevel in mijn mond. Ze pakte de olie en liet deze tussen mijn billen lopen. Ik voelde de bui al hangen en dat bleek niet ook niet onterecht. Zo SLAAF ik zal jou eens laten voelen hoe het is om gefist te worden. Ze begon met 1 vinger in mijn kont , al snel volgde nummer 2,ook kon nummer 3 niet ontbreken. Ik voelde iets onwaarschijnlijks lekker wat toch wel pijn deed, maar door de geile bui ging het na enige tijd beter.Ze zat inmiddels met de topjes van al haar vingers in mijn kont en drukte nu stevig door maar voelde te veel tegenstand. Onspannen slaaf, want anders zal ik je toch heel veel pijn moeten doen.Ik probeerde te onspannen wat gelukkig ook lukte en toen verdween haar vuist in mijn kont. Dit voelde toch wel anders als al het andere wat ik wel eens in mijn anus had proberen te stoppen. Ze pompte een beetje op en neer en na een tijdje haalde ze haar hand uit mijn kont. Zo slaaf dit was om te weten dat ik ook kan domineren.
We spraken af om het een beetje om en om te doen maar dat deze hele vakantie ik de MEESTER was.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners