Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

gewillig sletje krijgt straf - 8677 keer gelezen
het is dinsdagmiddag mijn meester belt mij op en zegt mij dat hij baalt van het feit dat ik nog steeds rook en wil langs komen om mij daarvoor te straffen.
hij zegt dat ik mijn halsband pols en enkelboeien om moet doen en mijn mondbal in mijn mond moet stoppen en vervolgens op handen en knieen geblindoekt en verder geheel naakt op hem moet wachten.
aangezien mijn meester vanuit rotterdam naar mij moet komen moet ik dus een tijd in deze houding op hem wachten.
Na een minuut of derdtig hoor ik de voordeur opengaan en hoor hem de deur sluiten vervolgens loopt hij tergend langzaam naar mijn slaapkamer die op een staat, hij zegt niets en voel ineens een hand langs mijn kont glijden.
Ik hoor hem zijn klerenn uitrekken en het blijft stil in de kamer hij zegt tegen mij 15 klappen op elke bil en ik onderga deze met enig gekronkel.
Op de klappen na is het doodstil in de kamer ineens duwt hij twee vingers die in mijn kont en ik kreun want schreeuwen lukt niet door die bal in mijn mond.
Hij zegt mij dat ik lekker strak ben en haalt mijn vingers uit mijn kont en duwt zonder enige waarschuwing direkt zijn lul in mijn kont.
zonder ook maar enig aandacht aan mijn inmiddels druipende kut schenkt.
Mijn meester voelt dat ik bijna klaarkom en verbiedt mij dat. Mag helemaal niet van hem klaarkomen .
Hij zegt dat hij alleen is gekomen om mij te straffen en daar hoort klaarkomen helaas niet bij.
Hij neukt mij diep en hard in mijn kont afgewiseld met rustige stoten soms trekt mijn Meester zijn lul bijna helemaal uit mijn nu open gerekte kont zodat ik volledig wild en wanhopig wordt.
Hij neukt mij nu rustig en beheerst en ik span mijn hoerige kont volledig om zijn lul als hij hem er zachtjes uittrekt om hem vervolgens weer zacht maar diep te stoten.

Ik hoor mijn meester hijgen ik voel hem in mijn kont klaarkomen hij gaat van mij af verteld mij dat ik zp moet blijven liggen totdat hij weer weg is.
Ik smeek hen te blijven en mij klaar te laten komen maar mijn Meester is vastbesloten .
Hij geeft mij nog een streel langs mijn gezicht en verteld mij dat ik weet wat ik ervoor moet laten om klaar te mogen komen en loopt weg.

Mij huilend van onmacht achterlatend


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners