Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

het referendum 2 - 6951 keer gelezen
Na de heftige discusie bij het ontbijt, over het al dan niet ja of nee stemmen, en het hierop volgende samenzijn in de kelder , besloot ik wat andere argumenten te gebruiken.

In de hoek van de kelder stond een bench, voordelig gekocht op een rommelmarkt, waar die toch al niet goed voor zijn, klaar. Een rommelmarkt is wat dit spelletje betreft echt leuk, je komt er de leukste dingen tegen, die je met een beetje fantasie voor heel andere doeleinden kunt gebruiken.

Deze bench was niet erg groot, net groot genoeg om opstandige slavinnetjes in op te sluiten, niet comfortabel, maar de dreiging om haar hier tot donderdag in op te sluiten kwam deed haar hele lijf schokken.Wat een heerlijk gezicht vind ik dat toch weer ieder keer. Haar gesmeek, de tranen, het rode kopje wat wild heen en weer ging, dat mooie albasten lichaam met die mooie sproetjes, wat bood dit alles toch weer een heerlijk aanzicht.

Het liefst was ik meteen tussen die mooie dijen gekropen, om daar eens even met mijn tong bezig te gaan, is even te proeven hoe ze daar smaakte, maar vandaag dus niet, , ik had zin om haar eerst eens lekker bang te maken.

Opgesloten in de bench, met alleen een bakje water, en een bak droog brood, onderging ze lijdzaam deze vernedering, ondertussen zat ik boven in de woonkamer, af en toe een blik op het scherm richtend , de verschillende stadia van haar lijden te ondergaan. Bewegen was bijna niet mogelijk, oncomfortabel is de houding in dit kleine hokje, het als een hond drinken uit een bakje water, af en toe een hapje van het brood nemend, Elsje werd helemaal klein op deze manier.

Om 10 uur is even kijken op internet, zie je wel, de amis hadden hun non meer dan krachtig laten klinken, nog meer feiten om haar voor haar voeten te werpen, vond ik het leuk geweest voor vandaag, en liet haar uit haar bench komen, ik had gezien dat ze er nu helemaal doorheen zat,nu werd het tijd om haar te belonen.

Of is het mezelf belonen, even later zaten we naast elkaar op de bank, troostend sloeg ik een arm om haar heen, vertelde haar dat ik trots op haar was, en ondanks ze had gekozen als sub door het leven te gaan, natuurlijk altijd haar eigen vrije wil zou houden. Of ze nou ja of nee zou zeggen, dat was natuurlijk alltijd haar eigen keus.

Het restje champagne was even later soldaat gemaakt, tijd om naar bed te gaan, vanavond zouden we als gelijken met elkaar omgaan. Zij als de Elsje die ze is, ik als haar vriend.

Om te zeggen dat het er vanilla aan toe ging, gaat te ver, als een wilde tijger ging ze met haar mond te keer, haar tong ging van boven naar onder, haar tanden voelde ik op mijn zak , het begon al te jeuken, wat een mooi gezicht is het toch als je die haren zo weer te keer ziet gaan.

Haar poesje kwam op mijn gezicht terecht, ze nam vanavond helemaal de macht over, drukte deze op mijn tong, de smaak van dit heerlijke spleetje, was beter dan van kaviaar, dan de smaak van versgerookte zalm, in 1 woord geweldig dus.

Wat ze toen deed zal ik nooit meer vergeten, ze kwam met haar sappige spleetje boven op me zitten, bereed me als een rodeostier, het hya ontbrak nog net, maar haar spieren deden het werk, melkten me vakkundig leek, en op de toppen van ons samenzijn kwam het volmaakte samenzijn tot een uitbarsting.

Beiden waren we op, vielen in elkaars armen in slaap.
Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners