Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

het referendum - 9751 keer gelezen
Zondag, we hadden lekker uitgeslapen, het weer was nog aangenaam genoeg om lekker buiten te ontbijten.
Lekkere croisantjes, krentenbollen, wit en bruin brood, een eitje, heerlijke zalm, kaas ,gezouten roomboter, diverse soorten vleeswaren, jam en om het af te maken had ik in een ijsemmer een fles champagne klaarstaan. In de keuken ratelde het koffieapparaat, jus d orange ingeschonken, tijd om aan tafel te gaan.

Lekker in korte broek schoof ik aan tafel, Elsje droeg heel decent een bikini,en stringetje, wat niets te raden overliet, eigenlijk een maatje te klein, nou ja , er zijn ergere dingen op de wereld. Genietend zat ik naar haar te kijken, we genoten van de zalm, ons gesprek ging over het referendum wat woensdag plaats zou vinden.

Aangezien we politiek gezien totale tegenpolen zijn ,was mijn nee contra haar ja al snel aanleiding voor een verhitte discussie, deze liep erg hoog op,haar rode krullen leken nog roder te worden. Het was wel duidelijk, Elsje moest even iets afgekoeld worden. Mijn stoel ging naar achteren, en uit de champagnekoeler pakte ik een hand vol ijsblokjes, liet deze over haar rug gaan, langzaam omlaag richting haar billen, en drukte plotseling de ijsblokjes in haar kruis.

Duidelijk was ook , dat Elsje met meer argumenten overtuigd moest worden, dus moest ik maar weer eens gebruik maken van mijn kelder, ze kreeg de opdracht om naar beneden te gaan, zich uit te kleden, in de hoek te gaan zitten, met haar handen in haar nek.

Op de tv was de formule 1 bezig, er kwamen wat mailtjes binnen, de tafel moest afgeruimd worden, de afwas gedaan, 3 uur heeft ze hier dus zo gezeten, voor ze weer een beetje aandacht kreeg.Of ze hier erg blij mee was?

Vaak kijk ik rond op rommelmarkten, koop daar dingen die ik denk te kunnen gebruiken in mijn kelder, mijn laatste aanwinst was een ouderwets scheermes, vlijmscherp, liet haar deze zien, met de woorden, dat haar kutje toch wel gladder kon. Om haar gerust te stellen zou ik eerst even oefenen, ik blies een aantal balonnen op, smeerde deze in met scheerschuim, en deed haar een blinddoek voor, zodat ze het vervolg niet kon zien.

De eerste ballon stak ik meteen lek, met een klap ontplofte deze, ze bibberde, de 2 ballon ging eraan,ook weer een luide plof.Nr 3,4,5 idem. Ze zat helemaal te shaken, toen ik het mes tegen haar spleetje duwde.

Natuurlijk was het geen mes, maar gewoon een lepel,door de blinddoek kon ze dit niet zien, het metaal voelde scherp aan, koud ook , onder haar blinddoek kwamen de tranen te voorschijn , en de smeekbede, aub niet doen, niet doen.

Het gevoel haar helemaal in mijn macht te hebben,was goed, zou ze het aandurven zich volledig over te geven?, Langzaam drukte ik de lepel iets verder over haar schaamlippen, het koude metaal voelde echt aan.

Er kwam geen stop, geen genade , het moment van overgave was aangebroken, ze durfde het aan, tijd om haar blinddoek te verwijderen.

Verbaasd ging haar blik omlaag, ze zag de lepel, begreep wat er gebeurd was, een lach kwam op haar gezicht, het vertrouwen in haar meester was gerechtvaardigd.

In de hoek van de kelder stond inmiddels.....Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners