Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Lekker vernederd - 9075 keer gelezen

Hallo ik ben een slavin die ervan geniet om vernederd te worden.
Op het moment heb ik geen meester of meesteres en ben ook niet op zoek naar 1.

Ik hou er namelijk van om via de chat opdrachten uit te voeren,opdrachten die echt uitgevoerd worden.Deze moeten wel uitvoerbaar zijn door 1 persoon.

Zo kwam ik een keer in gesprek met iemand die zich een meester noemt en mij wel geile,vernederende opdrachten wilde geven.
Eerst hebben wij de normale informatie over elkaar uitgewisseld en zijn toen begonnen met het spel te spelen.

Ik moest als eerste mijzelf helemaal uitkleden en mijn tepels hard en stijf maken.Daarna wilde hij dat ik op elke tepel een wasknijper plaatsen,als ik er meer op kwijt kon moest ik dat doen.
Door deze opdracht werd ik al erg geil en nat,dit vertelde ik hem en de reactie was dat ik met mijn haarloze sletten kutje moest spelen en mij moest vingeren tot ik bijna zou klaarkomen.OOOOOHHHHHHh wat was ik geil op dat moment en wat wilde ik graag komen.Dit melde ik hem en hij schreeuwde meteen dat ik moest stoppen en op mijn knieen voor de pc moest gaan zitten met mijn benen zo wijd als het maar kon.
Toen ik in de bevolen houding zat moest ik hard met mijn platte hand tussen mijn benen op die vieze sletterige hoerenkut slaan.
Aaaaaaagggghhhhhhhhhhh wat deed dat zeer en wat werd ik er geil van.
Daarna moest ik een emmer gaan pakken en erop gaan zitten.Toen ik zat en het aan hem schreef,wilde hij dat ik met al mijn kracht in de emmer zou zeiken maar eerst moest ik een dildo in mijn kont stoppen en die moest blijven zitten.
Ik pakte mijn dildo en plaatste de punt tegen mijn sluitspier,langzaam drukte ik hem steeds verder naar binnen.Dit was niet echt makkelijk en een pijnlijke zaak ,omdat ik geen glijmiddel mocht gebruiken.Hoe vernederend dit voelde,ik kan het je niet uitleggen als jij het niet zelf hebt ervaren.
Ik voelde mij beschaamd en waardeloos ,omdat ik iets deed in opdracht van een vreemde.
Eindelijk zat de dildo in mijn kont en kon ik mijn blaas legen in de emmer.Ik begon te plassen met alle kracht die ik had en voelde dat de dildo er uitgeperst zou worden,dus ik moest even stoppen met zeiken.
De gevoelens die door mijn onderbuik gingen toen ik mijn zeik moest tegenhouden,alleen daar kwam ik al bijna van klaar.
Ik melde mijn meester dat ik even moest stoppen en hij werd er kwaad om.Hij riep dat ik moest gaan staan en dat ik gestraft zou worden.

Mijn straf,die hij had verzonnen,was dat ik op balkon moest gaan liggen en mijzelf hard moest gaan neuken met de dildo in mijn kont.
En terwijl ik mijzelf zo aan het neuken was moest ik hard kreunen en over mijzelf heenzeiken.
Nou moeten jullie weten dat ik op de eerste etage van een flat woon aan een drukke straat(als men omhoog zou kijken dan kon men mij bezig zien) en dat het erg koud buiten was.
Maar ja ik had straf verdient en ging dus gehoorzaam naar het balkon toe om de straf uit te voeren.
Rrrrrr het was echt koud op balkon en dan lag ik nog niet op de kuode grond,dit maakte mij wel natter dan ik al was en zo geil ben ik nog nooit geweest.
Ik ging liggen met mijn benen de lucht in en begon mij te neuken.
Door mijn gekreun keken er al een paar mensen omhoog en bleven stan kijken.Ik begon te plassen en alles liep over mijn borsten,een straaltje ging in een boog mijn mond in en ik heb alles doorgeslikt.
Toen ik klaar was met plassen ben ik gauw weer naar binnen gegaan en mij gemeld bij mijn meester.
Van hem mocht ik mijzelf bevredigen en klaarkomen,wat ik ook meteen gedaan heb.

Toen ik was klaargekomen mocht ik even bijkomen en een liter water drinken.Wij praatten nog eventjes door en toen ik hem zei dat ik weer moest plassen kreeg ik de opdracht:"naakt met op mijn tepels een knijper en op elke schaamlip een knijper,een dildo of buttplug in mijn kont naar buiten te gaan.
Buiten moest ik staand tegen een boom gaan plassen en mijn kutje zover mogelijk uit elkaar houden.
Daarna moest ik een blokje om lopen en mijzelf tijdens het lopen bevredigen,tevens moest ik als er een man op mijn weg kwam deze nederig vragen of hij mij(deze vieze,hoerige slet)hard en vaak wilde neuken.En hem de volgende dag alles vertellen."

Ik heb de opdracht zo uitgevoerd zoals mijn meester het van mij heeft verlangd.Het was een heel erg geil avontuur en ik werd niet door 1 maar door 6 mannen geneukt.

Daarna ben ik mij gaan douchen en slapen.

Jullie slet!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners