Bezoek aan meesteres Bo.

Ik heb vannacht gedroomd over een bezoek aan meesteres Bo. Graag laat ik jullie delen in deze zalige ervaring.

Na lang aarzelen heb ik een afspraak gepland met meesteres Bo. Om 21.00 uur zal ik haar treffen. Zoals altijd ben ik weer iets te laat. Trillend druk ik op de deurbel. Ik weet namelijk wat het betekent om te laat te zijn. Meesteres Bo zal mij extra hardhandig aanpakken en minder rekening houden met mijn wensen, maar des te meer met die van haarzelf.
Als de deur open gaat zie ik de meest fantastische vrouw die ik ooit heb gezien. Meesteres Bo draagt een lange leren rol met hoge splitten. Daaronder prachtige hoge zwarte kaplaarzen met hoge stiletto hakken. Boven de rok draagt ze een fraaie doorkijkblouse. Omdat ze geen bh draagt heb ik geweldig zicht op haar forse, wat hangende, borsten met enorme tepels.
“Zo, ben je daar eindelijk. Je weet toch wat het betekent om te laat te zijn. Bovendien had ik je verboden naar mijn borsten te kijken. Kom binnen en kleed je zo snel mogelijk uit.” Ik volg direct de bevelen van meesteres Bo op. In korte tijd sta ik poedelnaakt voor haar.
Ik moet op mijn knieën gaan zitten en haar laarzen schoonlikken. Een fiks karwei, maar heerlijk om te doen. Na afloop zien de laarzen en echter weer nieuw uit. Zeker eer van mijn werk.
“Zo dat heb je goed gedaan. Dat compenseert weer wat voor het te laat komen. Nu wil ik dat je op handen en voeten achter me aan loopt.” Ik volg meesteres Bo naar de studio.
“Ga nu voor het andreaskruis staan met je armen in de lucht en je benen wijd.” Ik volg de bevelen van meesteres Bo en word met armen en benen vastgezet op het andreaskruis. Dan pakt ze een condoom en doet deze om mijn grote stijve pik. Meesteres Bo heeft een hekel aan vlekken op haar kostbare vloerbedekking.
Ze gaat vervolgens een aantal keren met haar scherpe nagels over mijn borstkas. Vervolgens geeft ze me een paar ferme klappen met een zweepje op mijn harde pik. Ik geef enkele kreunen. Bovendien tikt ze zachtjes met de zweep onder mijn ballen. Dit is genieten. Ik weet echter dat het ergste nog moet komen.
Meesteres Bo pakt een paar klemmetjes en plaatst die op mijn ballen. Ik schrik me vervolgens wild. Meesteres Bo komt aanzetten met een paar stroomkabeltjes en een stroomkastje. Na de installatie te hebben aangesloten vraagt ze of ik er zin in heb. Ik durf geen nee te zeggen en roep daarom “Natuurlijk meesteres. Ik weet dat ik het verdiend heb.” Dan zet ze het stroomkastje aan. Ik voel zachte prikkelingen door mijn edele delen gaan. Dan voert ze de spanning geleidelijk op. Mijn ballen beginnen te tintelen. De spanning op mijn ballen neemt steeds verder toe. Ik begin steeds meer te hijgen. Als de spanning te hoog wordt begin ik te kronkelen. Na ongeveer 20 seconden houd ik het niet meer en kom klaar.
Meesteres Bo is echter niet tevreden. Ze heeft geen toestemming gegeven om klaar te komen. Daarom krijg ik een finale straf. Als ultieme vernedering voor een man krijg ik opdracht mijn zaad uit het condoom te drinken en door te slikken. Het smaakt wat bitter.
Na te zijn bijgekomen drink ik een heerlijk kopje koffie met meesteres Bo. Ik spreek met haar af haar regelmatig te bezoeken. Met een kus neem ik afscheid van haar.
Dan word ik wakker en merk de natte plek in mijn pyjamabroek.