Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

motorrijders - 9429 keer gelezen
Groep motorrijders

Ik ben sinds enige tijd lid van een motor groepje. Als het leuk weer is maken we motortochten en pakken na afloop een lekker biertje. Een van de leden woont als vrijgezel in een boerderijtje net buiten een klein dorpje en in de schuur heeft hij een soort clubhuisje ingericht.
Op 3 leden na, die met hun vrouw/vriendin rijden zijn wij allemaal alleen. Op een zondag middag tijdens een toertocht namen we op een terrasje zon 30 km van huis een glaasje drinken. Je kent het wel komen we aanrijden met een 15 motoren, tafeltjes aan elkaar geschoven en daar zitten we dan als groep. Op het terras zat ook een tafeltje met een 4 tal leuke meiden van naar schatting voor in de 20, leuk topje, kort rokje, hoge hakjes, kortom alles was een gezonde man wil zien.
Twee van die grieten wilden wel een eindje meerijden, we vertelden dat we nog zon 30 km moesten en dat we dan weer thuis waren, natuurlijk waren er wel vrijwilligers dien ze dan weer naar huis wilden brengen, maar voor wat hoort wat was de 1e geplaatste opmerking.
Hoezo vroegen de grieten, nou zo gekleed op de motor en wij zijn een stel gezonde mannen dus voor wat hoort wat. Ze wilden even overleggen, want ze kregen wel in de gaten dat er geneukt ging worden als ze mee wilden rijden. Na kort te hebben overlegd was onze opmerking voor wat hoort wat geen probleem. Wat is dan ook heerlijk om in een vrij landje te leven. Een van de meiden zou bij mij achterop gaan de ander bij mijn collega Jan, die tevens eigenaar is van het clubhuis. Jan en ik overlegde kort dat wij gn meiden met een bh op de motor wilden. We regelden snel twee helmen en gaven die aan de dames starten onze motoren en lieten de dames opstappen. Een paar km van het terrasje stopten Jan en ik op een stil weggetje en zeiden tegen de dames dat ze hun bh uit moesten doen. Enigszins verbouwereerd reageerden ze daar geen zin in te hebben om die uit te doen langs de openbare weg. We stelden de dames voor de keuze of terugwandelen of . Gelukkig voor ons kozen ze voor het laatste en heel kort zagen we 2 paar geweldige tieten, topje uit bh af en topje weer aan is in no time gebeurd. De dames namen weer plaats en reden weer verder. Na een klein half uurtje kwamen we aan bij ons clubhuis, motoren reden we allemaal binnen, deur op slot en naar onze kantine met buitenterras de 3 vrouwen van onze leden hadden al snel hun motor pak uit en gingen lekker topless in de zon zitten, twee van de 3 hadden tepelpiercings, die ik overigen nog niet had gezien, de een had ringetjes en de ander had 2 staafjes door haar tepels. Van de weg af kon niemand ons zien, dus we zaten daar heerlijk vrij te horen waren we natuurlijk wel, want je kun moeilijk met zon 20 man gaan zitten fluisteren. De mannen deden hun motorpak ook allemaal uit en gingen ook in hun blote bast en korte broek buiten zitten.
Jan riep onze 2 nieuwe vriendinnen, Auke en Geertje, dat ze hun topjes en rokjes ook uit moesten doen immers we hadden geen van allen nog veel aan. Hier hadden ze niet zo veel problemen mee en even later zaten ze in hun stringetje op het terras. Na een halfuurtje vertrokken de meesten. Twee stellen bleven over daarbij Jan, Auke Geertje en ik dus nog met zijn achten. Zegt Jan in eens Auke en Geertje wij willen jullie kutjes zien of niet zegt hij tegen de overigen. Wij allemaal in koor natuurlijk willen wij kutjes zien. Na wat aarzeling reageerden ze best spontaan, toen we mee reden met jullie konden we dit verwachten en ze trokken beiden tegelijk hun string uit. De twee andere dames in ons gezelschap riepen dat ze solidair wilden zijn en deden hun laatste kleding ook uit. Zo hadden we dus vier naakte vrouwen op ons terras. Auke en Geertje waren niet helemaal kaal van onderen en de andere 2 wel.
Riep ik als die 2 met jullie solidair zijn dan hoort het omgekeerd natuurlijk ook, die twee hebben een kale doos dus jullie ook. Ok zeiden ze, Jan en ik namen de 2 mee naar binnen, Jan haalde wat scheerspullen uit zijn badkamer en we legden beide meiden op een tafel. Ik vond het daarbij wel een leuk idee om ze vast te binden en dan hun kutje kaal te scheren en zo gebeurde nadat we ze vast gebonden hadden werden de kutjes ingezeept en om beurten werden de kutjes van alle haartjes ontdaan. We riepen de anderen binnen om het resultaat te komen bewonderen en zagen daarbij dat Jan en ik de enigste nog waren die een broek aan hadden. De anderen waren buiten al bezig geweest getuige de 2 mannen met een stijve van jewelste naar binnen kwamen. We stonden met zijn 6-en om de 2 tafels heen en gingen eigenlijk over op een soort vleeskeuring waarbij gepakt en gegraaid werd. De 2 andere dames Tine en Aafke vroegen aan de heren om plaats te nemen in een stoel, dan zouden zij zich wel even met de dames bezighouden en we moesten vooral van onze pikken afblijven want die zouden we nog wel nodig hebben. Ze pakten 2 sjaaltjes en blinddoekten Auke en Geertje.
Gestreel, gevinger en gekreun was het vervolg, Auke en Geertje lagen na enige minuten te kronkelen op de tafel. Tine haalde een vibrator uit haar tasje, altijd makkelijk om bij te hebben zij ze en vroeg aan Auke of ze anaal toegankelijk was, nog nooit geprobeerd zei ze waarna Tine zei, dan gaan we dat nu doen. Na enig vinger werk vooraf ging de vibrator in de aars van Auke. Tine stopte daar bij 2 vingers in Auke dr kutje en na een paar minuten kwam ze gillend klaar. Tine gaf de vibrator aan Aafke die het ritueel bij Geertje herhaalde en ook zij kwam na een paar minuten zwaar hijgen en kreunend klaar.
Hierna werden ze los gemaakt en moesten ze de 4 heren in opdracht van Tine pijpen. Wij heren hadden daar geen bezwaar tegen. Alle 4 de heren spoten hun zaad in het gezicht en over de tieten van Auke en Geertje,
Vervolgens werden Tine en Aafke nog even lekker door hun eigen man geneukt en Jan en ik neukte Auke en Geertje.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners