Op een gegeven moment nodigde ik mijn vriendin Linda uit om samen eens naar een SM-sessie te gaan, wij hadden er al eens over gefantaseerd hoe dat zou zijn. Ik vertelde haar dan dat ik het wel eens een keer heb meegemaakt en dat ik het zeer spannend vond. Alleen al het entree en de introductie of intake gesprek. Je wordt dan nl ontvangen door een meesteres in een outfit die er zeer spannend uitziet.
Als je met alle informatie akkoord gaat wordt er van je verwacht dat jij je onderdanig gedraagt en alles doet wat je wordt opgedragen. Na wat fantasieën over en weer besloot Linda met mij samen het er op te wagen. Ik maakte een afspraak bij een mij bekende en vertrouwde studio en samen gingen wij op pad.
Eenmaal aangekomen hebben we aangebeld en werd er opengedaan door een allervriendelijkste dame met een outfit die niets te wensen overlaat. We werden binnen gelaten en uitgenodigd voor een kopje koffie of thee en werden wij voorgesteld aan diverse dames, na een sociale peptalk werd gevraagd wat of onze wensen waren, er werd ons een aantal zaken voorgesteld waarop wij ja of nee op konden antwoorden en dat werd netjes geregistreerd. Het was al verschrikkelijk spannend met al deze vragen, wilden we een medisch onderzoek of bandages hielden we wel/of niet van orale seks wilden we harde of soft SM enz. enz.
Er werd niet gezegd wat ze wel of niet met ons zouden doen want dan zou de spanning een beetje wegvallen, wel werd gevraagd of wij samen met een meesteres wilden of dat ieder separaat een sessie wilde volgen. Ons verzoek was om samen e.e.a. te ondergaan. Als laatste werd ons medegedeeld dat wanneer wij akkoord gingen en wij een sessie zouden volgen dit wel wat langer zou duren en dat wij bij het betreden van de trap naar boven niets meer te vertellen hadden en moesten gehoorzamen aan hetgeen ons werd opgedragen. Wij gingen een beetje beverig akkoord met de voorstellen.

Welnu, nu gaan jullie die trap daar op en boven gekomen zie twee stoelen op de overloop staan en daar ga je dan op zitten en wacht je tot de nieuwe opdracht.
De stoelen zagen er wel een beetje raar uit, rubberen zittingen met grote rubberen punten die recht overeind stonden, als je er op ging zitten dan voelde je die punten door je kleren heen maar ze prikten niet. Even daarna kwam de meesteres die er voortreffelijk uitzag, lange laarzen met hoge hakken, een latex zwarte short tot halverwege haar dijen en ongeveer 20 cm onder haar navel, een uitdagend latex BH waar haar borsten half uitstaken. Van haar kregen wij de opdracht om andere kleren aan te trekken maar voordat wij dat mochten moesten wij ons eerste reinigen in de badkamer onder toezicht van de meesteres. Zij bracht ons naar de badkamer en wij wilden ons uitkleden, nee niet ieder voor zich, Linda moest mij uitkleden en ik Linda. Het bad met heerlijk warm water stond klaar en ik moest Linda wassen alles werd goed gecontroleerd door de meesteres. Vooral schaamstreek, billen en anus moesten goed gereinigd worden, van de meesteres moest ik haar kutje extra goed wassen en gelukkig was Linda bijna kaal rond haar kutje en kon het de goedkeuring van haar wegdragen. Toen was ik aan de beurt, eerst moest Linda mij kaal scheren, Linda kreeg een kwast met scheerzeep en zo’n ouderwets schaarmes zij zeepte mij grondig in en begon met het mes alle schaamhaar weg te scheren. Dit vond ik een angstige operatie zo’n groot mes vlak bij je pik en ballen maar met behulp van de meesteres werd alles keurig rond mijn pil en balzak weggeschoren. Nog even het restant van de zeep weg wassen waarbij tevens mijn anus en pik goed gereinigd werden, vervolgens pakte de meesteres een flesje after save en smeerde mijn zak en buik hiermee in, het was een lekker luchtje maar… mijn zak begon vreselijk te prikken en te gloeien het was net of hij er afgebrand werd. Na goedkeuring van de meesteres konden wij ons kleden met de gegeven kledingstukken.
Mijn vriendin moest een rood latex pakje met een diep decolaté aantrekken met een ritsluiting vanaf haar navel tot op haar stuitje en een ritsluiting vanaf haar deoclate tot haar navel. Ik kreeg een soort zwarte short met hele korte pijpen en een opening op de billen zodat mijn billen bloot bleven, van voren zat een ritsluiting vanaf mijn ballen naar de rand van de short. Ik kreeg leren riemen met ringen om polsen en enkels, en een halsband om. Na inspectie van de meesteres werden wij en kamer ingeleid waar allerlei attributen stonden en hingen die ons het ergste deden vermoeden. Maar ja we hadden A gezegd en dus moesten wij er B. aan geloven een beetje beverig voelden wij de spanning opkomen.
Eerst werd mij bevolen met mijn handen voorover op een bankje te steunen, de meesteres moest eerst even wat maten opnemen om te kijken wat ik verdragen kon. Zij pakte een operatiehandschoen smeerde die met olie en zij stak eerst 1 vinger in mijn anus, met de andere hand werd mijn billen uit elkaar geduwd en ging zij met een tweede vinger mijn anus binnen, dit deed wel zeer en ik was bang dat ik zou inscheuren. Wees niet benauwd zij ze want ik moet je anus oprekken voor eventuele volgende attributen dus ging er ook nog een derde vinger bij, ik kon het haast niet uithouden maar vond het toch op een of andere manier een prettig gevoel, daar kwam bij dat aan de voorkant met mijn pik een aardige spanning werd opgebouwd die amper in bedwang gehouden kon worden, het broekje zorgde er voor dat alles onder controle bleef. Na dit onderzoek werd ik met mijn polsbanden vastgemaakt aan een wand tegenover een spiegel, blijf hier maar staan dan ga ik nu eerst Linda onderzoeken en kan jij toekijken.
Mijn vriendin moest op een onderzoekstafel gaan liggen met haar benen in beugels, deze werden zo wijd mogelijk uitgespreid en de meesteres maakte de ritssluiting open hierdoor kon ze eenvoudig haar kutje en anus onderzoeken.
Met een chirurgenhandschoen en olie onderzocht zij met haar vingers haar kut en trok de schaamlippen uit elkaar en ging met haar vingers naar binnen daarna volgde haar anus, ik kon dit op een afstand bekijken en vond dit een bijzonder geil gezicht en mijn lul steigerde in mijn latex broekje. Na dit onderzoek werden de ritsen weer gesloten en moest ze van de onderzoektafel af komen. Zij moest nu recht tegenover mij gaan staan met ongeveer een 50 cm. Tussenruimte, de meesteres kwam naast ons staan en voelde afwisselend in ons kruis of alles nog netjes op zijn plaats zat. Voorts ging zij met haar handen naar boven en kneep venijnig in mijn tepels wat verrekte zeer deed, vervolgens haalde zij de borsten van mijn vriendin uit het latex pakje en kneep ook bij haar in de tepels ik kon merken dat dit bij mijn vriendin een pijnlijke uitwerking had. De meesteres haalde 2 stel tepelklemmen en plaatste deze op mijn en op de tepels van Linda. Ik stond dus nog steeds vast met mijn armen boven mijn hoofd
aan de muur, mijn vriendin moest nu op haar knieën voor mij gaan zitten, zo zij de meesteres wij zullen hem wat meer bewegingsvrijheid geven, daarmee doelde zij op mijn lul die behoorlijk in de knel zat. Ze gaf mijn vriendin opdracht om langzaam heel langzaam de ritsluiting vanaf onder mijn ballen los te maken en elk deel wat vrij kwam met haar tong af te likken. Zij begon langzaam aan de ritsluiting te trekken en mijn ballen schoten naar buiten zij wilde verder gaan maar de meesteres verbood dat eerst moest zij mijn ballen goed likken voordat zij verder mocht gaan. Dit was een heerlijk gevoel maar wat minder prettig was dat de meesteres aan mijn tepelklemmen begon te trekken. Je komt hier niet voor genot maar voor pijn, zij ze! Nu mocht mijn vriendin de rits verder openen en met een sprong kwam mijn lul naar buiten, eerst even de voorhuid naar achteren trekken en dan weer likken, zij deed dit heerlijk en ik kreunde van genot totdat er wild in mijn ballen geknepen werd. Zo, zei de meesteres, trek zijn broekje maar uit dan zullen wij het genot wat je beleefd hebt af gaan straffen. Mijn vriendin keek beteuterd en vroeg zich af wat er nu weer ging gebeuren? De meesteres gaf Linda een brede rubberen ring en een ovale ring met allemaal haartjes er op. Zo zei de meesteres doe zijn ballen een voor een door die rubberen ring en trek hem zover mogelijk naar beneden zodat alleen zijn ballen goed onder die ring te zien zijn. Doe deze harige ring om zijn eikel zodat hij achter de plooi van zijn eikel blijft zitten, nog een klein dingetje dan is het versiersel gereed, zij gaf Linda een ketting met aan de ene kant een haak en aan de andere kant een behoorlijk gewicht, hang dit aan het oogje van de rubberen ring dan wordt zijn zak lekker uitgerekt. Met die versiering gaan wij Linda eens goed onder handen nemen.
Ik werd losgemaakt van de muur en Linda werd in een schandblok vastgezet, nu stond zij haaks gebogen vast en moest ik de ritsluiting van Linda’s rode pakje met mijn mond openen. Door het voorspel zag ik dat het kutje van Linda al aardig nat geworden was, ik zat nu op de grond met mijn hoofd ter hoogte van Linda’s kruis, de meesters zei dat ik nu eerst het kutje van mijn vriendin moest schoonlikken en daarna haar billen uit elkaar trekken en de anus met mijn tong bewerken. Zowel Linda als ik genoten hiervan tot er weer aan de tepelklemmen getrokken werd, stop !!! Trek nu eerst het pakje van Linda uit en volg mij. Ik volgde de meesteres zij haalde het gewicht van mijn ballen en zette er nu een paar venijnige klemmen op dit deed verrekte zeer, ga nu voor Linda staan, die stond nog steeds vast in het schandblok, en Linda kreeg de opdracht om mijn lul in haar mond te nemen en zachtjes er op te bijten, die haartjes aan die ring kriebelde rond haar mond waardoor ze moest giechelen dit werd afgestraft met een paar zweepslagen op Linda’s mooie billetjes. Hierna kreeg ook ik een paar ferme zweepslagen op mijn billen.
Linda werd bevrijd uit het schandblok en zij moest weer op de tafel gaan liggen, nu pakte de meesteres twee grote klemmen en bevestigde die op haar buitenste schaamlippen, deze werden vervolgens met riempjes rond haardijen vastgegespt, zo ga nu maar staan en loop de kamer rond, dit was geen prettig gevoel voor haar want haar schaamlippen werden om beurten uitgerekt. Ga nu met je billen op die bank zitten en ga liggen zo dat je benen geheel vrij zijn, doe nu je benen zo wijt mogelijk uit elkaar dan kan ik goed in je kutje kijken en maak nu knijpbewegingen met je kutje alsof je er een dikke lul in hebt zitten, ik zie je spieren goed samentrekken. Nu pakte de meesteres twee kastjes met draden uit de kast, aan kastje zaten twee draden met aan het uiteinde een klem en plaatste die op de klemmen van de schaamlippen van Linda. Ik moest nu op het bankje naast Linda komen zitten net zoals Linda en ik moest gaan liggen, ze wreef even over mijn zak en lul en schoof daarna een metalen ring over mijn pik, zo nu ga ik jullie beide testen wat of jullie verdragen kunnen, dit in verband met de eindsessie.
Zowel op de schaamlippen van Linda als op mijn lul werd stroom gezet wat een prikkelend gevoel was, de stroom werd langzaam opgevoerd totdat wij het niet meer konden houden, zo nu weet ik jullie grenzen. Wij werden ontdaan van alle attributen en konden nu even tot rust komen waardoor wij elkaar een beetje begonnen op te vrijen. Ik had alweer een behoorlijke stijve pik en Linda een nat kutje toen de meesteres aankwam met twee metalen staven, zo nu gaat er een ultieme belevenis komen, de metalen staven werden in onze anus gestopt en aan elke staaf werd een draad bevestigd. Nu gaan jullie tegenover elkaar staan ik voer nu de stroom langzaam op en jullie voelen er niets van, zodra jullie elkaar aanraken voelen jullie de trilling in jullie anus van de stroom, ik moest nu met mijn lul voorzichtig Linda’s kittelaar zoeken, bij de eerste aanraking deed de stroom zijn werk alles trilde in ons beider anus en verdere lijf, laat maar weer los zei de meesteres, hoe voelde dit? Het was wel heftig maar een bijzondere gewaarwording. Nu mogen jullie lekker gaan neuken maar wel met die staaf in jullie anus, ik zal af en toe de stroom regelen dus ga meer lekker vrijen eerst zonder stroom als jullie klaarkomen zal ik jullie een handje helpen. Linda en ik vreeën er heftig op los toen ging ik op de tafel liggen en Linda kwam boven op mij en schoof mij lul dit in haar grotje, toen kwam de meesteres weer in actie en voerde langzaam de stroom op, hierna kwamen wij beide klaar zoals we het nog nooit beleefd hadden nog een laatste stroomstoot en wij lagen uitgeput op de tafel heerlijk na te genieten. Nu konden we ons aankleden en naar huis gaan nadat we eerst nog een nieuwe afspraak hadden gemaakt.