Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

sharm el sheik - 11481 keer gelezen
Sharm el Sheik
Net terug van een heerlijk weekje in prechte Prima Life Rehane Resort.
Mijn vrouw en ik hadden de intentie er een geil weekje van te maken en ik moet zeggen ik ben volledig aan mijn trekken gekomen, mijn vrouw trouwens ook.
Vanaf het moment dat we door de douane gingen werd het een geile week. Voor we de bus instapte wilde Hennie, zoals mijn vrouw heet, even gebruik maken van het toilet. Ik maakte gelijk gebruik van mijn geile gevoelens en vertelde haar, dat ze slip- en beha loos terug moest komen. Even later kwam ze terug en duwde mij haar plastic See,buy fly tas in mijn hand, want die moest ik maar sjouwen. Via de mensen van het reisburo kwamen we bij de bus die ons naar het hotel zou brengen en stapten in, Hennie liep helemaal naar achteren, later zou ik begrijpen waarom ze helemaal achterin ging zitten. De bus zat niet helemaal vol, het was bovendien inmiddels 2 uur in de nacht geworden, achterin was plek genoeg en konden eventueel ongestoord onze gang gaan. Tijd om gekke dingen te doen hadden we niet want de transfer naar het hotel duurde maar een kwartiertje zo vertelde onze reisleider.
Hennie deed gelijk haar jurkje omhoog en liet me genieten van een haar heerlijke blote kont en niet te vergeten haar geringde kale kutje. Toen de reisleider langs kwam om wat papieren te brengen, zette ze alleen even de plastic tas op haar schoot en bleef verder op haar blote doos zitten.
Dat ze geen beha meer droeg kan ik wel zien, maar nu ik ook nog wist dat ze in haar blote kutje was werd ik daar wel geil van. Bij het hotel aangekomen kregen we stikkers waarop we ons kamer nummer konden schrijven, zodat het personeel de koffers wat later na zouden brengen. Met de handbagage gingen wij al naar onze kamer. Toen we binnen kwamen, een prachtige kamer op de 2e verdieping, trok ik gelijk het jurkje van Hennie over haar hoofd en stond ze in haar nakie voor me, met haar heerlijke lijf. Het was midden in de nacht en dirigeerde haar meteen naar ons balkon, mijn kleren had ik ook snel uit en voor we naar bed zouden gaan om uit te rusten van onze reis, wilde ik Hennie natuurlijk nog even flink neuken.
Ze stond over de balkonleuning te hangen, ik zette haar benen wat uit elkaar en stak mijn pik lekker achterlangs in haar kutje en begon haar lekker te neuken met lange diepe halen.
Intussen werd er op de deur geklopt, de koffers natuurlijk. De deur was op slot dus ze moesten wat later maar terugkomen, we waren veel te lekker bezig. Shit even niet gedacht dat het personeel een loper zouden hebben. Voor we het in de gaten hadden stond er jonge man uit het verre Egypte ons gade te slaan, hij kuchte wat , waardoor wij het in de gaten kregen, hij wilde natuurlijk wat fooi. Moest ik het heerlijke kutje van Hennie toch even alleen laten en met een stijve lul mijn portomonee pakken om de jongeman wat geld in zijn handen te stoppen. Deze jongeman nam de fooi in ontvangst maar bleef verlekkerd naar het uitzicht van die heerlijke kont van Hennie staren. Ik zei tegen Hennie, ik denk dat hij je ook een beurt wil geven want hij gaat niet weg en staart naar je kutje. Oh zei Hennie dan blijft ie toch lekker kijken, ik wil dat je me nu verder neukt, want ik wil klaar komen en dan lekker gaan slapen.
Ik nam mijn positie in en neukte Hennie en mijzelf natuurlijk, binnen enige minuten naar een heerlijk hoogtepunt. De jongeman, Mo (afkorting van Mohamed) kregen we maar met moeite de deur uit, deze nacht. Wij wilden maar één ding en dat was slapen, vermoeid als we waren van de reis.
Voor de 1e dag hadden we de wekker op 10.00 uur gezet, is vrij laat want in deze tijd van het jaar liggen de 1e mensen al om 08,30 uur in de zon. Om 16.00 uur is de zon al weer weg, wil je dus bakken in de zon, moet je je dagritme wat aanpassen.
Hennie, mocht van mij deze vacantie géén slipje dragen en zeker overdag ook geen beha. Bikini hesje had ze niet nodig, want zonnen doet ze toch topless. Als we naar het strand gaan mocht ze van mij dus niet meer als alleen haar strandjurkje dragen. Om een en ander een beetje geiler te maken, plaatste ik elke morgen op elke schaamlip een wasknijper en we spraken af, dat alleen ik deze mocht verwijderen. Om dit ongezien de kunnen doen moesten we er voor zorgen op het strand zo kort mogelijke aan de waterkant te kunnen liggen, want ik vind het juist een sport om zo iets, ongezien te doen. Natuurlijk ziet er altijd wel iemand iets, maar ja je kent er niemand en het is maar voor een weekje, ontzettend geil bovendien.

Zoals je ongetwijfeld weten maakt het personeel in zulke landen ontzettende lange dagen, overdag werken ze op het strand om ligbedden e.d. klaar te zetten voor de gasten, ’s-Avonds brengen ze de koffers naar de kamers. Zo ook Mo. Overdag was hij dus op het strand werkzaam.
Hij zag ons het eerste en kwam, vriendelijk als hij was, ons tegemoet en regelde een paar strandbedden kort aan het water, toen de handdoeken er op gelegd waren, de bekende fooi gegeven was, liet hij ons alleen. Hennie ging op het bed zitten en vroeg me de wasknijpers van haar schaamlippen te halen. Ik zei haar op haar buik te gaan liggen zodat ik haar benen in kon smeren, hier mee ging ik natuurlijk wat hoger dan noodzakelijk en met een paar snelle bewegingen had ik er de wasknijpers af. Ze deed haar stringetje aan, jurkje uit en ik kon haar rug ook insmeren. Natuurlijk had ik weer een stijve, maar kon daar natuurlijk niets mee, of een ander dat zag deerde mij niet in elk geval, ging ook lekker op mijn buik liggen en gebood Hennie mijn rug en benen zorgvuldig in te smeren. Altijd een mooi gezicht een topless dame, die voorover staat, met die heerlijk hangende borsten en haar partner in smeert. Mijn tactiek is dan ook altijd dat ik eerst haar insmeer, en zij vervolgens mij.
Mo was het gebeuren niet helemaal ontgaan en kwam na een halfuurtje vragen of we iets wilden drinken, gezien de temperatuur ruim 30 graden, niet overbodig, gratis bovendien want we hadden all-in geboekt. Toen hij terugkwam met het drinken, zag hij de wasknijpers op het ligbed van Hennie liggen en weer er naar. Waarop ik knipoogde en naar Hennie’s kruis wees.
Overdag gebeurde er tijdens deze vakantie niet teveel, zonnen, met onze waterschoentjes vooraan in het water naar de prachtige visjes kijken en trots als een pauw showde ik mijn geil wijffie, die daar topless in haar stringje rondliep. Ze was lang niet de enige, maar ik was en ben supertrots op haar, dat ze dit doet voor mij en ze heeft in het verleden hiervoor wat grenzen moeten verleggen om in het openbaar haar lijf te showen en dat deed ze allemaal voor mij.
Rond 4 uur zochten we dagelijks 1 van de terasjes op waarna we rond 6 uur onze kamer opzochten om ons te verfrissen, zodra we onze kamer binnentraden gingen overigens al onze kleren uit en hadden we dagelijks een heerlijke vrijpartij, waarbij de wasknijpers op de tepels van Hennie werden geplaatst, van alles en nog wat aan attributen in haar kutje verdween en mijn pik, en niet die van mij alléén, ook nog verschillende keren in haar anus verdween.
Mo hield ons blijkbaar goed in de gaten. Op het strand hoefden we ons hoofd maar op te tillen of hij kwam al gelopen. Als wij op onze kamer waren, was hij ook in de buurt zo realiseerden wij ons later.
Zo ook de 2e dag. Hij liep over de galerij. Ik zei tegen Hennie laat per ongelijk een wasknijper vallen, misschien komt hij je zometeen wel neuken. Hennie liet nochalant een wasknijper vallen, zo dat Mo het moest opvallen, wij deden alleen net of we niet in de gaten hadden.
We gingen onze kamer binnen, deden de deur dicht en ik trok gelijk het jurkje van Hennie weer over haar hoofd, zodat ze weer met haar heerlijke lijf voor me stond. Pakte haar borsten beet en begon die heerlijk te masseren, gelijk plaatste ik 2 wasknijpers op haar tepels en wilde haar heerlijk gaan beffen toen er op de deur werd geklopt. Wij wisten zeker dat dat Mo moest zijn en ik liet Hennie de deur open maken, hij kwam de wasknijper terugbrengen, wie had dat nou gedacht.Hij trof ons aan, ik met een stijve leuter en Hennie met wasknijpers op haar tepels. Ik zei tegen Hennie maak de deur op slot en kleed Mo maar uit, kan hij je zometeen ook eens een lekkere beurt geven. De deur was zo op slot en Mo was ook zo naakt en hoe. Toen Hennie zag dat Mo een leuter had van ruim 20 cm, size does matter, de mijne is toch een paar centimeter korter, gaf ze hem gelijk een blow job. Toen Mo klaar dreigde te komen, trok ze hem verder af en spoot zijn sperma over haar borsten en wasknijpers.
Ik zei Mo op het bed te gaan liggen en gebood Hennie in standje 69 er over heen te gaan zitten. Hennie werd gebeft en hoe. Ik ging achter Hennie zitten en boven het hoofd van Mo stak ik mijn stijve pik in het strakke kontje van Hennie. In tussen werd de pik van Mo voorzien van een rubbertje waarna we van positie verwisselden en Hennie door mij en mij werd gesandwicht.

Je zult begrijpen Mo is deze week geen seconde bij ons uit de buurt geweest. Hij had een kamer in de personeelsflat op het resort, mannen en vrouwen appart, Op de mannen afdeling zijn we ook nog een avond geweest, waar we ook nog een orgie hebben kunnen bewonderen van Egyptische mannen men van die ordinaire Russische meiden, was wel geil, maar daar hebben we niet aan meegedaan.

De volgende keer wil vertellen, hoe ik Hennie voor 2 uurtjes verkocht heb aan Mo en 2 vrienden, voor € 2,00 en de verplichting er veel foto’s van te maken.

Groetjes Hennie en Jorg.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners