Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Slaafje bianca - 7778 keer gelezen

Een beetje schuchter in een pashokje pas ik mijn eerste minirok (die overigens soepel over mijn kousen glijdt), ik sta me in de spiegel te bewonderen in mijn laarzen, als ineens het gordijntje opengaat en een grote dikke bouwvakker binnenvalt. “O sorry mevrouw zegt hij eerst”, en dan kijkt me aan. . . . . Hij ziet dat ik geen meisje ben maar een jongen en hij doet het deurtje weer dicht. Zo sletje, rokjes passen hè, vuile slet, dan ga je ook helemaal eraan. Hij ziet de slips die ik heb gekocht.

Hij stopt een zwart stringetje in mijn bek en begint mijn rok uit te trekken. Daaronder is slechts een string te zie (roze) en die is zo kapot als een bouwvakker begint te spelen. Grof word ik in mijn ballen en bij mijn pik gegrepen. Maak je stijf hoer fluistert hij als hij met mijn net gekochte panty mij blinddoekt. Met moeite lukt me dat. Althans met moeite. Steeds geiler word ik van deze man die me duidelijk als zijn slaafje ziet. Hij begint me te melken en niet veel later komt mijn sperma uit mijn lul. Hij veegt het af aan een rokje dat ik wilde kopen en duwt die rok in mijn gezicht.

Wreed word ik omlaag getrokken en ik mag hem gaan pijpen. Niet veel later komt hij klaar, ladingen vuil nat zaad vliegen over mijn gezicht. De bouwvakker bindt mijn handen op de rug en vertelt me te wachten. Hij doet zijn broek omhoog en verlaat de paskamer. Gelukkig komt hij terug. Hij vertelt me, dat ik me volledig moet ontkleden. Niets ziend wordt ik in het nieuw gestoken. . . . .

Mijn handen worden vrijgelaten en de bouwvakker verlaat het pashokje. Hij fluistert: ”alle bonnetjes liggen op het bankje en al je andere kleding heb ik mee, succes”. . . . Als ik mijn blinddoek afdoe zie ik mezelf. . . Mijn gympen aan, panty's erboven, een kort wit rokje aan, waaronder de rode string goed te zien is, het visnet shirt, zwart, laat de licht blauwe bh goed zien. . De bh is gevuld met panty’s.

Beschaamd reken ik af. . . . Buiten zie ik de bouwvakker staan met zijn vrouw, een blond sletje. . Ze lachen naar me, ze komt op me af en zegt. . . Hé dat sperma op je gezicht, dat ken ik hoer. Ze spuugt in mijn gezicht en loopt verder.

Daar sta ik, bianca, in mijn hoerige kleding. Het is net negen uur, de winkels gaan dicht. Mensen lopen langs me heen zonder dat hun iets opvalt aan dat meisje met haar slettejurkje aan. Zenuwachtig friemel ik aan mijn rokje. Dan vind ik een briefje: "sletje, kom je kleding maar ophalen om middernacht, Nieuwstraat 69. Niet eerder, niet later.

"ik loop langzaam de straat uit, in de richting van mijn huis. Dan stopt er een auto naast me. . . . . Het is niet de eerste keer dat er iemand stopt, maar deze auto blijft me volgen. . . Ik versnel mijn pas, maar ik word afgesneden, helaas ik kan geen kant op. Twee mannen stappen uit.

Beide lopen op me af. Ze zeggen: "We hoorden dat je om 12:00 een afspraak hebt. Maar eerst even wat geld verdienen. " Nadat beide een arm van me hebben beetgepakt sleuren ze me in de auto. Ik Word vastgebonden en de mannen stappen in. Na een tijdje stopt de auto, ik word eruit gesleurd en ben in een rosse buurt. De mannen lopen op een hoertje af en vragen haar me op te maken. . Dat doet ze met veel plezier, zwarte lippenstift en zware mascara is mijn deel. De mannen betalen haar met mijn geld en lopen door met me.

Ze doen mijn hemdje uit en ik heb alleen een bh aan. Ik word weer geblinddoekt en in de auto gestopt. Ik voel wat kriebelen op mijn buik, weet niet wat het is. Na een nieuw ritje mag ik de auto weer uit. Ik Word zo lijkt het aan een boom vastgemaakt. Geknield, billen tegen de boom, enkels aan de achterkant vastgemaakt, touw om mijn buik en de boom, rug tegen de boom en een touw om mijn voorhoofd en de boom zodat ik mijn hoofd niet kan buigen. De blinddoek gaat af. Ik Ben op een parking en op mijn buik staat de tekst: "spuit op deze slet, slechts 2 euro". Om me in te wijden beginnen de beide mannen al te trekken en al snel druipt er sperma op mijn gezicht. Om me te pesten trekken ze me daarna stevig af.

Er staat een mandje naast me voor het geld. Net voor de mannen weggaan, zegt de ene man …. . "ik hoop dat je om 12:00 genoeg hebt verdient, anders is de baas niet blij" De auto verlaat de parking en langzaam schuiven de eerste mannetjes aan.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners