Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

slavin britt, meester Hans zondag - 12365 keer gelezen
Loom werd ik wakker, ik dacht aan al het geils wat ik tot nu beleefd had met Meester Hans. Mijn Meester sliep nog en sluimerig denkend lag ik mezelf te vingeren bij de gedachten van dit weekend. Plots werd mijn Meester wakker en betrapte mij erop dat ik zonder toestemming lag te vingeren. Mijn Meester werd boos, vuile hoerige teef dat je er bent dat zal ik je afleren, vingeren terwijl ik uitslaap! Op handen en voeten moest ik achter hem aankruipen naar het kamertje met het bed vol sperma en urine vlekken. Ik moets een latex broekje aantrekken, kreeg mijn pols en enkelbanden om toen ik lag kreeg ik een spreidstok tussen mijn voeten zodat mijn benen ruim uiteen lagen aan enkels en posen werd ik aan de beddepoten vastgezet. Vervolgen pakte mijn Meester mijn kleine vibrator die geheel in mijn slavinnekut kan, zette deze op een zachte stand, deed het broekje wat o;zij en duwde hem zo mijn gleuf in het broekje voorkwam dat ķe weer uit mijn natte geile spleet gleed. Mijn Meester verliet de kamer met de mededeling dat ķe uit ging slapen. Daar lag ik dan inmiddels supergeil met de vibrator in mijn kutje. Omdat deze zo zacht stond hield ķe me wel geil, maar lukte het niet om klaar te komen. Ook al omdat mijn klitje niet gestimuleert werd. Voor zover ik bewegingsvrijheid had lag ik met mijn heupen te bewegen in de hoop meer van de vibo te voelen. Helaas ik werd geiler en geiler maar klaarkomen zat er echt niet in, helemaal niet meer toen de batterijen ermee ophielden. Ho lang ik zo lag wist ik op dat moment niet (later hoorde ik meer dan een uur). Op een gegeven moment hoorde ik dat mijn Meester naar het toilet ging. Hierna kwam hij mijn kamer in, pakte mijn hoofd en duwde zijn nog slappe, sterk naar pis smakende pik mijn gewillige mond in. ik pijpte vol overgave omdat ik het heerlijk vond om mijn Meester zo te dienen en omdat ik hoopte dat mijn straf op het bed na een lekkere pijpbeurt over zou zijn. Na een paar minuten al spoot mijn Meester met zijn inmiddels keiharde lul zijn zaad mijn mond in. hij gebood me het sprema in mijn mond te houden en uit mijn mond te laten lopen. Vervolgens smeerde hij het over mijn gezicht uit.

Helaas was ik nog niet genoeg gestraft. Meester Hans pakte een zweep en ik kreeg op elke borst 50 slagen. Oh wat een heerlijke pijn ik vroeg mijn Meester om de straf te verhogen en me nog 10 tikken op elke tepel te geven, het werden er 20 omdat ik zo brutaal was om een strafmaat te noemen. Hierna kreef ik twee tepelklemmen op. Mijn voeten werden losgemaakt van de beddepoten en met een touw aan de spreidstok aan een haak in het plafond vastgemaakt, zodat mijn benen gespreid loodrecht in de lucht stonden, Ik kreeg 50 klappen op mijn kut met de rijzweep en smeekte om meer waarna er nog 50 volgde. Ondanks het latex broekje voelde ik de klappen hard neerkomen. Ik werd losgemaakt, de klemmen verhuisde van mijn tepels naar mijn kutlippen en moest met mijn kont achteruit vorovergebukt staan. Nu werd mijn kont bewerkt met de zweep. Helemaal in trance van pijn en geilheid smeekte ik om ook hier de hoeveelheid klappen te verdubbelen het werden er 200. Met een roodgloeiende gestriemde kont werd ik naar beneden gestuurd om het ontbijt voor de Meester te maken.

na een kwartier ging ik met een dienblad vol lekkere broodjes een eitje jus en thee voor mijn meester weer naar boven. Hij was tevreden en liet me op bed op handen en voeten zitten met mijn kont naar hem toe. Hij trok de klemmen van mijn kut wat mij een gil deed slaken van pijn en masseerde vervolgens heerlijk mijn opgezwollen kutlippen. Zou ik nu eindelijk?? Nee natuurlijk niet ik werd naar beneden gestuurd om voor mezelf een kom Yogurt met musli te pakken. Deze kom mocht ik op handen en voeten naast het bed als een hond leegeten. Nadat ik de vaat had opgeruimd zei Meester Hans, kom we gaan lekker burgerlijk een zondagse boswandeling maken, hier zijn je kleren. Ik zag mijn stevige sportschoenen sokken en mijn spijkerbroek. Deze Laatste had mijn Meester zo bewerkt, de knoop kkon nog dicht, maar onder de bovenste rand had hij het kruis weggeknipt zodat mijn kut bloot was. Ook mocht ik mijn jas aan zodat van mijn blote kut en bovenlijk voor anderen niets te zien was, wel was mijn collar goed zichtbaar. Ik moest mijn Meester rijden en hij wees de route naar het bos. In het begin kwamen we nog wat mensen tegen die we vriendelijk groette, maar we gingen van de paden af het dichtere gedeelte van het bos in. Ik moest plaatsnemen op een omgevallen boom. Met een touw door het stalen oog in mijn collar werd ik aan de boom vastgezet. In principe kon ik mezelf losmaken, Meester Hans deed mijn jas uit en zei:'benen ver uiteen en vingeren slet, pas als je tweemaal bent klaargekomen mag je me achterna komen.

Eindelijk kon ik de brand van mijn geilheid blussen en al gauw kwam ik de eerste keer klaar. Mijn tevenkut druipte van mijn geil even kwam ik op adem en begon mijn nu helemaal gevoelige kut nogmaals te vingeren, omdat mijn geilheid nu wat minder brandde door het hevige orgasme lette ik meer op de omgeving, hoorde vanalles kraken en dacht er er elk moment iemand lang zou komen die me zo zou zien. Dit bevorderde nou bepalld niet het tweede orgasme en ik zat dus een hele tijd te vingeren. Plots werd ik weer geiler en het kon me niets meer schelen, dan werd ik maar betrapt. Ik begon heftig te kreunen en te hijgen, mijn klaarkomen leek wel een explosie en duurde lang voort, ik kon niet van mijn kut afblijven zo was ik in extase. ik denk dat het wel twee minuten duurde voor het minder werd. ik zakte uitgeput over de boom en zag sterretjes voor mijn ogen, oooh wat was dit genieten. Na een paar minuten maakte ik mezelf los en ging op zoek naar Meester Hans, voorzichtig sloop ik door de bossen, nu weer alert om mijn naaktheid niet aan vreemden te laten zien. In de verte liep Meester Hans op het hoofdpad, mijn jas losjes in zijn hand. Een gezin liep hem tegemoet en ik kon dus niet naar het pad en liep evenwijdig door de begroeiing die behoorlijk wat schrammen en striemen op mijn naaktheid veroorzaakten. Meester Hans was al bij de auto, ik keek naar links en rechts en schoot de parkeerplaats op gauw de net opengemaakte auto in. Zo geile kutslavin, was het lekker? Hij voelde even aan mijn nog natte gevoelige kut en een rilling liep door mijn lijf. Terug reed de Meester en thuis kleedde ik me gauw weer helemaal uit, het gaf mij ongemakkelijk gevoel om in Zijn nabijheid gekleed te zijn. Ik kroop als een hond naar de huiskamer. Hier beval Hij mij om hem te ontkleden. Zijn pik stond weer fier overeind. Zo ik heb je uitgelaten als een hond nu ga ik je neuken als een hond vuile geile slet dat je er bent. Ik moest als een hondje op de bank plaatsnemen, Meester Hans ging achter me staan en zijn harde pik gleed zo langsachter mijn natte kut in. Tijdens de harde neukpartij sloeg hij regelmatig op mijn billen en kneep in mijn tepels. Ik kreeg de opdracht om mezelf te vingeren en met zijn ballen te spelen. Heftig kreunend kwam ik die dag voor een derde keer klaar waarna ik een laatste stoot van mijn Meester voelde die zijn zaad diep mijn kut inspoot. Vervolgens zakte hij nahijgend over me heen. We gingen in bad waar ik mijn Meester netjes schoonsopte en vervolgens mezelf weer op Orde bracht. In de huiskamer aten we nog wat en praatte we na over het weekend. Ik nam in de huiskamer naakt afscheid van Meester Hans. In de hal stond mijn tas. Ik trok de kleren van vrijdag aan en reed naar huis. Bij thuiskomst had ik mail van Meester Hans, met mooie foto's als bijlage. Ik zag mezelf vingerend in het bos en werd prompt weer geil en met behulp van een dikke vibrator kwam ik voor een vierde keer klaar die dag.

liefs slavin britt


Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners