Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Tessie op de veemarkt - 12259 keer gelezen

Na een rit van ongeveer een half uur over waarschijnlijk een grotere weg, reden ze langzaam over een hobbelweggetje. De beide meisjes konden met moeite op handen en voeten blijven staan. Gelukkig zat hun tuig vast aan het plafond van de veewagen, anders waren ze beslist door hun benen en armen gezakt. Even later stopte de combinatie. Ze hoorden hoe de deuren van de auto opengingen en twee paar voetstappen stierven langzaam weg over het grind.
Even later hoorden ze opnieuw voetstappen van meerdere personen. Uit de gesprekken konden ze flarden opvangen, regelmatig kwamen de woorden merrie en hengst terug.
Ik geloof dat we echt op de veemarkt terechtkomen, Tes, zei Evelien. Zo te horen worden we zodadelijk door de boeren gekeurd en per opbod verkocht, ging ze verder.
Tessie rilde, ik weet niet wat ons te wachten staat, maar ik hoop dat we bij elkaar kunnen blijven, want ik weet niet of ik alles wel verdragen kan, wanneer ik alleen bij een meester ben, zei ze zachtjes.
Kop op, meid, het kan niet veel erger worden als wat we de afgelopen nacht meegemaakt hebben. Ik ben geloof ik compleet opgerekt en toen jouw vader mij vanmiddag controleerde in mijn vagina en anus vond ik het best lekker, zei Evelien.
De laadklep ging open en beide meisjes voelde de koude avondwind tegen hun naakte billen.

Zo, dat ziet er niet slecht uit, twee mooie merries, klaar om bereden te worden, hoorden ze een van de mannen zeggen. De kettingen aan het plafond werden losgemaakt en de meisjes moesten achteruit van de laadklep af stappen. Tessie’s vader ging tussen hen instaan en nam de beide meisjes bij hun leidsel en dwong de hem te volgen. Op handen en voeten, gelijk een paard, volgden de meisjes. Tijdens het lopen hadden de overige mannen een goed uitzicht op de naakte achterwerken van de merrie’s, waarbij de staarten mee bewogen met de passen die ze maakten.
Tessie hoorde hoe een van de mannen over hen sprak, moet je eens kijken wat een tepels die linkse heeft, die moet nodig eens gezoogd worden en die kut van die rechtse dan, sprak een ander, volgens mij past daar de penis van Herman goed in. Ik hoop dat we ze voordat de veiling begint, nog eens mogen testen, lijkt me lekker, z’n jong, weinig bereden merrie.
Ze huiverde, maar toch voelde ze haar kut nat worden. Het deed haar toch wel iets, als ze de mannen zo over haar hoorde praten, ze voelde trots. Ze besloot dan ook er het beste van te maken en te genieten en rechtte haar rug en stapte fier verder over het grind.
Het gebouw waar ze naar toe liepen, bleek een oude boerderij te zijn. De meisjes werden door Tessie’s vader de gang in geleid en moesten verder lopen naar een kleine verhoging in een grote kamer. Op deze verhoging stonden een vijftal hekken langs elkaar met ertussen telkens een opening van circa een halve meter. In veehouderstermen noemde men deze boxen. Tessie moest in de eerste opening gaan staan, Evelien in de derde. Het leidsel werd tegen de achterwand vastgemaakt aan een ring. Ze stonden dus nu met hun hoofd in de richting van de wand, terwijl hun achterwerk richting zaal stond.
Tessie keek naar rechts en zag Evelien twee boxen verderop staan. Ook zij was met haar leidsel aan de achtwand vastgemaakt.
Even later voelde Tessie dat de ketting die haar enkels verbond losgemaakt werd, maar tegelijkertijd werden twee nieuwe kettingen vanuit de zijkanten van de box aan haar enkels vastgezet. Ze moest haar voeten ongeveer een halve meter uiteen zetten. Het was dus op deze wijze onmogelijk om zich te verplaatsen, met haar hoofd zat ze namelijk vast aan de achterwand. Toen Tessie weer naar Evelien keek, zag ze dat ook bij haar de enkels losgemaakt waren en haar benen iets gespreid aan de beide zijden van de box stonden vastgemaakt.
De verlichting op het podium werd langzaam gedimd. Plotsklaps werd er een spotlamp ontstoken en deze werd gericht op het achterwerk van Tessie, Hetzelfde gebeurt met een tweede spotlamp, doch deze werd gericht op het achterwerk van Evelien.
Zo Tes, daar staan we dan, voor de zaal zichtbaar met ons blote gat, sprak Evelien.
Nou, ik voel me behoorlijk opgelaten, antwoordde Tessie. Anders ik wel, zei Evelien. Ik ben benieuwd wat er verder gebeurt.

Na enkele ogenblikken werd er opnieuw een als merrie geklede slavin het podium op geleid en tussen de beide meisjes in de lege box geplaatst. Ook bij deze merrie werd dezelfde behandeling toegepast, het leidsel werd aan de achterwand vastgemaakt en de benen werden vastgemaakt aan de zijkanten van de box. Ook zij kreeg een spotlamp op haar naakte achterwerk.

Twee mannen kwamen aandragen met een ijzeren staaf met daaraan vijf haken. De staaf werd dwars over de boxen gelegd en lag nu recht boven de ruggen van de meisjes. Hierna werden de meisjes met een ketting vanuit hun tuig om hun rug aan de haken van staaf gemaakt en konden hierdoor dus niet meer hun rug laten zakken.
Op deze wijze stonden de meisjes dus kompleet weerloos, hun voeten waren gespreid vastgemaakt aan de zijkanten van de boxen, hun hoofd was met het leidsel aan de voorzijde vastgezet en vanuit hun rug waren de naar boven vastgebonden.

Er werd muziek gestart. Tessie herkende de muziek niet direct, maar even later wist ze het. Het was de Bolero. Vanuit het publiek werd instemmend gereageerd geklap op de muziek.
Een stem die de muziek overstemde klonk. Het was blijkbaar de veilingmeester. Heren, voor wie de regels niet kent, zal ik ze even duidelijk maken:
· Deze drie merrie’s zijn niet te koop, slechts te huur voor 2 x 24 uur.
· Zoals gebruikelijk bij een veiling geschiedt een en ander bij opbod.
· Betaling dient contant of met creditcard te worden voldaan.
· Met de eigenaren van deze merrie’s is de afspraak gemaakt, dat zij volledig gebruikt mogen worden, met dien verstande dat een en andere naar alle redelijkheid voor de leeftijd van de merrie’s dient te zijn. Alle drie zijn het 1e jaars in opleiding. Hun openingen zijn dus nog niet tot alles in staat en er wordt verzocht de volgende maxima aan te houden, te weten voor de vagina 20cm, diameter 5cm, voor de anus 23cm, diameter 4cm en voor de mond als pompdiepte 15cm, diameter 7cm. Hogere lengtes en diameters zal voor de merrie’s leiden tot beschadigingen, wat in de toekomst tot uitval kan leiden.
· De merrie’s dienen minimaal drie maaltijden per dag te krijgen tijdens hun verblijf bij de huurder.
· De merrie’s blijven in de box staan, totdat ze alle drie hun bestemming hebben gevonden. Vanaf dat moment mogen de kopers ze in gebruik nemen.
· Na afloop van de huurperiode dienen ze ongeschonden teruggeleverd te worden in de gebruikelijke verpakking. Deze kan aan TPG-post aangeboden worden, welke zal zorgen dat een en ander op de juiste plaats bezorgd wordt.

We beginnen nu met de merrie die in het midden staat.
Deze is afkomstig van stal “Neuk je rot”. Ze heeft de meeste proeven met verve doorstaan en wordt vandaag voor de eerste keer ingezet. Haar naam is Monique. Monique haar kut is keurig geschoren, de anus is gespoeld en ze heeft dorst. Om deze te lessen wil Monique zodadelijk eerst oraal genomen worden. Monique is 182cm groot, heeft een schofthoogte van 87cm, haar borsten hebben cup C-D. De stevigheidgraad hiervan is hoog te noemen. Een schudproef is niet noodzakelijk. Wie biedt.
Uit de zaal kwamen langzaam de geboden bedragen. Van € 20,- liep het langzaam op naar € 55,-. Bij dit bedrag bleef het steken.
De veilingmeester hamerde dan ook af op € 55,- en verkocht Monique voor dit bedrag aan een grote, zwarte neger.
Tessie keek voorzichtig naar het meisje langs haar. Ze zag hoe het meisje zachtjes huilde. Duidelijk was deze bang voor wat er zou gebeuren.

Dan nu object nummer 2. Afkomstig uit de stal van Fred en Hans. Ook deze is vandaag voor het eerst. Evelien heeft al meerdere gebruikers in haar kut gehad, maar tot echte vriendschap is het nog niet gekomen. Allen van haar eigen leeftijd. Qua maten dus nietszeggend. Haar maten zijn lengte 177cm, schoft hoogte 80cm. Borsten maat C met grote stevige tepels, klaar om gezogen te worden.
Wie biedt?

Al snel ging het bedrag richting de € 50,- en even later hamerde de veilingmeester Evelien af voor € 62,-. Evelien werd gekocht door een kleine, dikke man met zwart haar.

En dan nu het object nummer 3. Eveneens afkomstig uit de stal van Fred en Hans en ook zij is voor het eerst hier onze gast. Volgens haar eigenaren is Tessie naar onze maatstaven nog een maagdelijke merrie. Ze is weliswaar voorbereid op haar toekomstige leven, maar heeft nog geen vriendje gehad, waaraan ze haar openingen heeft gegeven. Haar maten zijn lengte 182cm, schofthoogte 82cm. Borsten maat B-C met kleine puntige tepeltjes. Ook deze zien er vrij maagdelijk uit.
Wie biedt?

Tessie schrok van het kabaal uit de zaal. Er was duidelijk een enorme belangstelling voor haar. Al snel hoorde ze bedragen noemen van meer dan € 100,-. Even later werd zijn tenslotte geveild voor een bedrag van € 134,-. Ze kon niet goed zien wie de koper was, maar het was een slanke, blonde jongeman.

Dan wil ik nu de gastheer bedanken, sprak de veilingmeester. Wie nog graag iets wil drinken kan aan de bar zijn consumptie halen. De merrie’s zullen zodadelijk door hun meesters uit de boxen worden gehaald, hun tuigwerk en overige kleding zal door hun meester verwijdert worden, zodat de overdracht van volledig naakte slavinnen kan geschieden.
Aldus geschiedde en even later stond Tessie een beetje stram van het op handen en voeten staan langs Evelien en Monique.
Monique was een stevige meid. Ze had korte blonde haren, stevige schouders en een mooi gevormde taille. Haar borsten stonden fier vooruit en ze was niet volledig geschoren. Er stond nog een heel klein streepje schaamhaar boven haar kut. Monique zag dat Tessie er naar keek. Mooi hè, zei ze, heeft mijn meester vanochtend nog bijgeschoren, nadat hij besloten had mij te gaan verkopen.
Tessie keek naar Evelien. Ook deze had duidelijk moeite met het rechtop staan. Evelien stond met haar borsten en kut precies in het licht van een van de spotlampen. Mooi om te zien. Tessie voelde haar kut nat worden. Evelien lachte naar haar. Ik geloof dat het nu gaat gebeuren, Tes, we moeten er nu echt aan geloven. Ik hoop dat de mijne er wat van kan, want ik wil toch echt wel eens een keer een echte lul proeven. Al die vibrators en andere surrogaatlullen vindt ik niet echt het optimum. Ik ben er klaar voor, sprak ze.
Toen kwam de grote neger het podium op, nam de hand van Monique, kuste deze en vroeg haar of ze wilde volgen. Met alle plezier, antwoordde deze. Ik ben per slot van rekening je eigendom voor 48 uur.
Ook de kleine man die op Evelien het hoogste bod had uitgebracht kwam het podium op, nam eveneens haar hand, kuste deze en vroeg haar of ze er klaar voor was. Ik weet niet waarvoor, maar daar ik uw eigendom ben, zal ik alles doen wat U van mij vraagt, heer, antwoordde Evelien netjes en volgde de man van het podium af.
Tessie werd zenuwachtig. Wie was nu haar koper. Ze zag de slanke jongeman het podium op komen. Door het felle licht wat op haar gericht stond, kon ze zijn gezicht niet zien. De jongman nam ook haar hand, kuste deze en keek haar toen van korte afstand aan. Tessie schrok. Het was Maarten, haar date van afgelopen zondagavond. Sta mij toe uw heer te zijn, sprak Maarten. Tessie wist niet hoe ze het had, zij stond hier als merrie, slavin voor haar leven tegenover haar date van afgelopen weekeinde, waarmee ze trouwens een afspraak had gemaakt voor zaterdagavond. Ze voelde zich langzaam wegzakken, het werd zwart voor haar ogen.

Wordt vervolgd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners