Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

tranen - 9717 keer gelezen
Op een terras, langs de weg die we moesten gaan, zaten we nog even te genieten van de laatste zonnestralen, twijfel om door te rijden, of toch maar even een kamer huren, zodat we morgen verder konden gaan. De eerste dag van onze vakantie hadden we toch al een eind gereden, en vakantie , das toch om te genieten? Achter het hotel lag aantrekkelijk een zwembad te schitteren, we waren bezweet, even geinformeerd bij de receptie, er waren nog 7 kamers beschikbaar, ons besluit was simpel, tijd voor een rustpauze. Het kleine dorpje lag er aanlokkelijk bij, zo in de laatste zonnestralen van die avond, het moment dat de dag overgaat in de nacht, de geuren van olijfen, druiven, overheersten in deze streek, we genoten even later van een voortreffeffelijke maaltijd, rijkelijk voorzien van een heerlijke streekwijn. Na de maaltijd genoten we nog meer van elkaar, in het grote bed op onze kamer.

De plannen waren om in 2 dagen naar Spanje te reizen, salou lonkte, de disco, het strand, de kroegen. Maar waarom eigenlijk, we hadden hier toch ook eigenlijk een paradijsje ontdekt, een mooie omgeving, Vriendelijke dorpsbewoners, water in een aanlokkelijk zwembad, heerlijk koel, maar ook weer niet te koel water, goed eten, zouden we niet gewoon hier blijven, scheelde ook nog eens 2 dagen reistijd?

Ja, ons besluit stond vast, dan maar geen disco, het aantrekkelijke dorpscafe zou ook vast wel wat vertier kunnen bezorgen, in de omgeving waren vast wel fietsen te huur, we zouden hier vast wel tot rust kunnen komen, na een hectische tijd.

Om 8 uur werden we wakker , het geluid van 1000 kikkers die hun lied zongen was heerlijk, na een jaar vol stress in onze drukke stad was dit een heerlijke gewaarwording, in de verte blafte een hond, af en toe luisterend naar zijn eigen stilte, dit was de perfecte plek om tot rust te komen, even later zaten we op het terras van ons ontbijt te genieten, u weet wel , frans, zwarte koffie, croisantje, de temparatuur voelde al goed aan.In mijn beste frans, wat niet veel verder ging dan qui en non, informeerde ik of er biciclettes for rent waren, met handen en voeten kwamen we eruit, 10 euro armer stonder er 2 mountainbikes klaar, voorzien van een lunchpakket, water, en een fles wijn. Onze vakantie kon nu beginnen, in een rustig tempo fietsten we langs een rivier, genoten van het uitzicht, af en toe een vis die boven de waterspiegel uitsprong, is dit wat ze bedoelen met leven als god in frankrijk?

Rond het middaguur vonden we een heerlijk plekje, rijkelijk voorzien van schaduw, de picknickmand ging open, een paar heerlijke baquettes staarden ons aan, lands wijs lands eer, na onze eetlust gestild te hebben, vielen we tegen elkaar aan in slaap.

Wat is het heerlijk wakker te worden, als je naast iemand ligt, waar je van houd, een zon die je verwarmt, een helblauwe lucht, en de gedachten dat je elkaar nog 3 weken kunt zien, ongedwongen, vakantietijd, genieten van elkaar. De spelletjes kunt doen, waar we allebei van houden, in de fietstas had ik wel een klein zweepje meegenomen, voor als zich de mogelijkheid mocht voordoen.. Het was hier de perfecte locatie in de buitenlucht, en voorzichtig stootte ik tegen haar schouders, vragend, slaap je nog?

Haar blauwe kijkers kwamen langzaam bij bewustzijn, keken eerst even rustig rond, en langzaam werd ze wakker, op de manier zoals zij het alleen kan, zich loom uitrekkend, haar armen in haar nek, ineens was ze weer op de wereld, haar gedachten argwanend voor uit kijkend, ze wist, wat er meestal gebeurde, als ik haar zo lief aankeek. Nee toch, niet hier he, begon ze, maar plagend legde ik mijn vinger op haar lippen, jawel, juist hier, trek je broekje maar eens omlaag, met mijn vinger ging ik langzaam over haar billen, ze voorzichtig strelend, wat voelden ze toch zacht. Voorzichtig begon ik er zachte tikjes op te geven, het tempo steeds iets opvoerend, af een toe een harde klap, ondanks het gekreun voelde ik dat ze er wel van genoot. Met mijn hand drukte ik haar langzaam richting de bomen, eerst een klein beetje druk in haar nek, maar steeds dichter kwamen we bij. Bied ze aan, en vraag, je weet wat je me vragen moet, , ik doe het met veel plezier hoor, maar je vraagt erom, jawel , daar kwam het dan, Meester, wilt u mijn billen rood slaan, vuurrood, aub, wilt U dat doen?

Wie zegt nu dat de macht bij de Meester berust, als het je zo lief gevraagd word, kun je toch niet weigeren, en geef je wat er gevraagd word, langzaam begon ik mijn tempo op te voeren, liet mijn hand hard op haar billen komen, een mooie rode kleur verscheen. Als het een understament is, wil ik het graag horen, maar mijn uitzicht was mooi, 2 heerlijke rode billen, die me sportief aankeken, op het hoogtepunt van de dag, de zon scheen inmiddels onbarmhartig op ons neer. Ga je mee, meisje, naar het hotel, voor vandaag is dit het begin, begon ik, , ik wil graag meer van je zien, even later zaten we weer op onze fietsen, richting hotel!Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners