Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Vreeselijke gebeurtenis - 8543 keer gelezen

Ik zat lekker op mijn kamer aan het internetten, mijn ouders waren weg samen met mijn broer en zusje.
Ik zat helemaal alleen thuis. Ineens hoorde ik beneden wat geritsel en er kwamen voetstappen de trap op. ik dacht dat het mijn broer was en trok me er dus niks van aan, ik hoorde toen een hele tijd niks en ging ook gewoon verder met internetten

na een tijdje gesurft te hebben had ik een leuke site gevonden met allemaal spelletjes en ging daar een spel spelen waarbij je een bal moest hooghouden

ineens kwam er een hand op mijn mond en ik wou het uitgillen maar de hand op mijn mond hield dat tegen, een mannenstem achter mij zei

Jij gehoorzaamt mij nu voor altijd en zoniet krijg je straf. ik knikte en de man zei weer: ga verder met spelen maar als je de bal laat vallen gaat er een kledingstuk uit en als dat allemaal gebeurd is en je laat nog de bal vallen bind ik je elke keer als je de bal laat vallen vast ik knikte weer en hij liet mijn mond los, ik wou net gaan gillen toen hij zei : en een kreet en alles gaat in een keer! Ik hield mijn mond en ging het spel spelen

Van zenuwen liet ik heel snel de bal vallen en hij deed mijn blouse uit, al snel liet ik weer een bal vallen en langzaam deed hij mijn bh uit... elke keer dat ik de bal liet vallen deed hij weer wat uit
een keer ging het heel goed maar ik zat al half in mijn blootje ineens werd ik weer zo zenuwachtig dat ik hem liet vallen.

na een paar minuten was ik al helemaal bloot en begon ook mij vast te binden, eerst kreeg ik een touw om mijn nek en trok hem hard aan zodat ik een beetje onderuit zakte. ook na een paar minuten was ik helemaal vastgebonden en de hand waarmee ik het spel moest spelen werd erbij vastgebonden. daar zat ik helemaal in mijn blootje vastgebonden niet aan de stoel waar ik op zat maar wel al mijn ledenmaten aan elkaar.

ik ga nu even weg en ik ben zo terug veroer geen vin anders krijg je straf, hij liep naar beneden en ik werd nerveus en durfde niks te doen al snel was hij terug met een doos vol spullen hij haalde er een balletje uit met een gesp eraan uit en bond die in mijn mond zodat ik niet kon praten.

hij ging met zijn hand op mijn benen en ging zacht naar mijn kut en opeens vingerde hij mij, ik kreunde omdat ik het lekker vond dat vind je wel lekker he sletje nou straks zul je het niet meer fijn vinden hoor! hij trok aan het touw dat om mijn nek zat en ik stikte bijna hij haalde uit de doos een blinddoek en deed dat om ik zag niks meer. ondertussen had hij zijn pik tevoorschijn gehaald en deed het balletje dat om mijn mond zat af. pijp mij sletje! ik draaide eerst mijn hoofd weg en toen zei hij dat word straf! en het word nog erger als je het nu niet meteen doet! ik deed mijn mond open en de man duwde zijn pik naar binnen.

Hij kwam al snel klaar en ik kreeg al het sperma in mijn mond ik moest het doorslikken maar de helft ging ernaast zo daarvoor krijg je straf niet alles opdrinken he! hij verdween even en kwam toen terug ik zag natuurlijk niks maar hij pakte mijn tepel vast
auwwww gilde ik uit maar hij druk zich er niks van aan en trok er nog eens aan ook, hij zette er iets pijnlijks op en weer gilde ik het uit, ook op de andere tepel zette hij er iets pijnlijks op.

na een tijdje haalde hij de blindoek weg en ik zag dat er op mijn borsten een knijper stond
dat is wel lekker he sletje? ik knikte en hij lachtte goedzo die laat ik voorlopig even zitten en jij ook
hij maakte mij langzaam los en mijn hand schoot meteen naar mijn borst nee niet doen denk eraan wat ik je gezegt heb! ik trok mijn hand weer terug en hij maakte mij verder los.

ik moest blijven zitten op de stoel en hij pakte ondertussen weer iets uit de doos. het waren hele gekke dingen en ik moest op de grond liggen op mijn buik. Langzaam maakte hij mijn voeten aan een metalen balk vast en mijn handen aan een andere balk.
hij haalde weer iets anders uit zijn doos en zette mij overeind de balk die heel zwaar was viel weer naar beneden en ik stond met mijn kont omhoog.
een groot ding zette hij achter mij en duwde een staaf bij mij mijn kut in, langzaam begon de machine te trillen het neukte mij dacht ik. Ik kwam heel vaak klaar maar de machine stopte niet, het ging wel een half uur lang door en ik werd doodmoe.

nadat het afgelopen was en de man het ding uit mijn kut had gehaald en de balken van mij los had gemaakt viel ik doodmoe neer zo dat was dat je bent nu zeker heel moe he nou je mag naar bed maar let op morgen na schooltijd kom je naar de eendragt (zwembad) daar zal ik op je wachten. ik knikte en hij vertrok met zijn rotzooi

De volgende dag na schooltijd ging ik zoals gezegt naar het zwembad hij wachtte daar al en ik liep langzaam naar hem toe je bent veelste laat dat word weer straf sletje! ik schrok en wilde wegrennen maar hij pakte mij bij mijn arm en sleurde mij naar een afgelegen gebouwtje en duwde mij erin er stonden allerlei spullenen ik werd in een kleine kooi gestopt waarin ik me moest uitkleden, ik had amper plaats en stoote ook heel vaak mijn hoofd.

toen ik klaar was ging er een luikje open zodat ik mijn hoofd eruit kon halen ik was blij nu kon ik tenminste mijn hoofd geen pijn meer doen, maar nadat ik mijn hoofd eruit had gehaald was ik niet meer zo bli. Het werd meteen vastgezet zodat ik ook niet meer terug kon en weer stikte ik bijna. Hij duwde mij om en deed bij mijn benen ook twee luikjes open. Nu konden mijn benen ook vrijuit gaan hoewel ik dat niet wou ook die werden vastgezet.

ik moest mijn handen bij de kooi houden en die werden vastgezet. Ineens zei hij lachend: zo en zo blijf je voorlopig even zitten totdat je visite er bij is en dat zal nog wel even duren. Ik schok en probeerde mijn handen los te krijgen maar alles ging pijner doen dus ik probeerde niks meer ik zat daar 2 uur in de kooi en opeens zei de man mond open. Ik deed wat me er gezegt werd en kreeg daarna pis in mijn mond ook dat moest ik doorslikken en hoeste een hele tijd omdat het zo goor was.

de man die daar gek van werd gaf mij met een zweep een klap in mijn gezicht, ik moest huilen van de pijn maar hij liet mij huilen. Ineens ging hij de deur uit en liet mij ongeveer een halfuur alleen, daarna kwam hij met allemaal brede mannen binnen lopen. Doe jij je tieten es naar voren zei een van de mannen ik gehoorzaamde en snel deed een andere man er krokodillentanden aan vast nu deed het nog meer pijn
nu zat ik ook nog eens met mijn borsten aan de kooi vast en kon niet naar achteren leunen anders zouden mijn borsten nog pijner doen.

de mannen lachten terwijl ze rond een tafel gingen zitten en allemaal een biertje kregen van mijn meester
langzaam werd het ongezellig en mijn meester vroeg wat ze wouden doen, een van de mannen zei daarop zachtjes ik wil haar wel even verkrachten als dat mag
ik hoorde er niks van maar mijn meester knikte en haalde mij los uit de kooi. Ik was opgelucht dat ik eruit was maar dat veranderde weer toen ik op de tafel werd vastgebonden.

een van de mannen haalde zijn pik tevoorschijn en duwde die in mijn kut en neukte mij totdat hij klaar kwam, ook de andere mannen hadden mij allemaal een keer geneukt totdat hun klaarkwamen. Toen zei er eentje hardop kom we gaan haar met z'n alle neuken iedereen stemde toe en gingen allemaal om me heen staan.

eentje stopte zijn pik in mijn mond en een andere tussen mijn tieten, 1 man neukte mij in mijn kut en de nog een andere in mijn kont. Het deed verschikkelijk veel pijn en wou het ook uitgillen maar de man die ik moest pijpen spoot al zijn pis naar binnen en kon het toen niet meer uitgillen.

al snel waren ze allemaal klaargekomen en lieten mij met rust, mijn meester maakte mij los en ik mocht weg, maar ik zou over een week weer terug moeten komen. Ik fietste snel weg en ik kwam onder sperma terug thuis ik stapte snel onder de douche en maakte mij helemaal schoon tot binnen aan toe.

ik sliep niet goed omdat ik steeds dacht aan de vreselijke gebeurtenis ik dacht even na ze had het niet leuk gevonden maar toch moest ze het allemaal ondergaan, toen viel ze in slaap.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners