Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Strenge vriendin maakt droom waar - 7295 keer gelezen

Ik heb wat meegemaakt dat m’n stoutste dromen zou overtreffen. Dit is allemaal echt gebeurd. Ik kan het echt niet geloven. Het heeft m’n sexleven in een stroomversnelling gezet.

Het begon allemaal in een droom van mij. Ik ben een jongen van 20 jaar, 1.75m lang en slank. Natuurlijk fantaseer je over sex enzo, maar ik droomde steeds dezelfde droom. Ik droomde over mijn vriendin dat ze me achterna zat voor de lol. Ze rende echt keihard om me te pakken. Ze rende met d’r handen in een grijpstand naar voren. Ik wist dat als ik ook keihard zou rennen ze me nooit te pakken zou krijgen, daarom verlaagde ik in m’n droom m’n tempo. En jahoor ze had me te pakken. Wat nou het vreemde was, ze pakte me altijd bij m’n broekband. In eerste instantie vond ik het best vreemd, maar toen ze me meetrok aan m’n broek de trap op, was dat zo lekker dat ik vaak klaar kwam in m’n slaap. Ik werd er steeds erg opgewonden van dat m’n vriendin me bij m’n broek optilde. Vaak kwam ik niet verder met de droom na de trap. Een enkele keer kon ik het nog vol houden na de trap. Na de trap trok ze me mee op de zolder naar een houten wand. Ik moest op een kistje staan van d’r vlak voor een houten wand met m’n achterwerk naar de wand toe. Voordat ik er erg in had, had ze me vastgespijkerd aan m’n broek aan de houten wand. Ze trapte het houten kistje weg en ik hing in de lucht in m’n broek. Daarna ritste ze m’n gulp los, zodat ze bij m’n piemel kon. Ze trok hem eruit en ging als een gek bewegen. Echt gaaf waren die dromen…

Verder ben ik niet meer gekomen met dromen, ik werd altijd nat wakker. Dit was het allerlaatste wat ik wist van m’n superdroom. Dit hele verhaal maalde steeds door m’n hoofd heen. Zal ik het nou wel of niet vertellen aan m’n vriendin. Als ik het wel zou vertellen, zal ze dan gek reageren over mijn fantasie, of zal ze het te gek vinden…. Na weer erover gedroomd te hebben ging ik het voorzichtig aan m’n vriendin vertellen. Mijn vriendin is 19, 1.70m lang en slank. Tijdens mijn verhaal aan haar, zag ik d’r soms even fronzen met haar wenkbrauwen. Ik had al bijna spijt dat ik het aan het vertellen was, maar ik was al bezig en moest het nog af maken. Na afloop zei ze dat ze het een rare droom vond en ging gelijk wat anders vertellen, wat ik niet meer weet door mijn teleurstelling.

De volgende dag kwam ik haar weer tegen op school. We gaven elkaar altijd even een kusje als we elkaar weer zagen. Ik vroeg of ze nog wat had meegemaakt in de tijd dat ik haar niet meer gezien had. “Ja”, zei ze. Ze vertelde dat ze mijn droom over m’n fantasie aan een paar vriendinnen van haar had verteld. “O nee”, zei ik. M’n vriendin giechelde een beetje. Het zweet brak me uit. Nu weten nog meer mensen dat ik een rare fantasie heb. De bel ging, we gingen naar onze klassen toe, ze ging weg want ze zat een klas lager dan ik. In dat uur kon ik me in de les helemaal niet concentreren, ik moest steeds aan m’n vriendin denken waarom ze het had verteld. Ik was zelfs een beetje teleurgesteld in d’r.

Na het laatste lesuur van de dag zag ik dat m’n vriendin me wenkte te komen. Ze stond helemaal aan de andere kant van de kantine op de begane grond. Toen ze zag dat ik kwam, liep ze nog verder weg. Ik kwam achter d’r aan. Toen ik op het punt aan kwam waar ze me wenkte te komen zag ik d’r nog verder staan. Ze stond voor de nooddeur van het trappenhuis. In dit gedeelte van de school kwam echt niemand. Het lag er helemaal afgelegen. Niemand kon ons zien. Ik dacht dat ze het met me uit wou maken, dus liep ik met een brok in m’n keel naar d’r toe.

Eenmaal bij d’r liep ze een half rondje om me heen, ik draaide me om, met de rug naar het trappenhuis, en vroeg aan haar wat er was. Ze zei,”die droom van je, vond ik het ook lekker”. Ik moest even slikken, en voordat ik het wist voelde ik wat aan m’n broek friemelen. Het waren haar 3 beste vriendinnen die er ook best knap uitzagen. Ze kwamen uit het trappenhuis vandaan, wat ik niet in de gaten had. Alledrie 19 en ik schat ze op tussen de 1.65 en 1.75m.

M’n vriendin zei dat ze het aan deze drie vriendinnen had verteld waarvan ze wist dat deze drie het leuk vonden. Ze zeiden gelijk hierop:”We wilde wel eens meemaken hoe het is om een jongen zoals jij lekker vast te grijpen aan z’n broek en van alles mee te kunnen doen”, ze giechelde een beetje. De drie vriendinnen pakte me rondom aan de bovenkant van mijn spijkerbroek vast en trokken het ietsje omhoog. Twee stonden er schuin voor me en één achter met hun gezichten naar me toe. “Hoe voelt dat nou, vriendje van me”,zei m’n vriendin met een plagerige toon. Ik hield m’n mond. Ik voelde me iets lichter worden op m’n voeten en voelde ook m’n spijkerbroek een beetje in m’n kruis drukken. Ik vond het erg spannend. Te spannend eigenlijk.

Ik wilde naar m’n vriendin toe lopen, maar dat kon niet. Ik werd tegengehouden door m’n broek want de drie vriendinnen bleven staan met mijn broek in hun handen. M’n vriendin zag dat en zwaaide met d’r hand omhoog ”nu vind ik het genoeg geweest, omhoog met hem”, zei ze tegen de meiden. “We zullen hem even laten zien wie de baas hier is”. De drie vriendinnen reageerde daarop en kantelde hun handen zodat mijn spijkerbroek en riem beter in hun handen kwamen te liggen. “Nu ben je de pineut jongetje” zeiden ze alledrie, en ze lachte me een beetje uit. Ik voelde direct daarna m’n spijkerbroek omhoog gaan. M’n broek ging steeds hoger en hoger met mij erin. Op een gegeven moment voelde ik de grond onder m’n voeten niet meer.

Ik hing in m’n spijkerbroek in de lucht. Die 3 vriendinnen van haar waren nog sterk ook dacht ik. Ze hielden me met gemak van de grond, aaaah wat voelde dat lekker zeg helemaal in de macht van m’n vriendin. Ze kwam naar me toe en greep me ruw met één hand aan de voorkant van de riem vast. “Zo mannetje van me”, zei ze, en gaf kleine rukjes aan m’n riem omhoog. “Ik denk dat ik en mijn vriendinnen het ook lekker vinden om met jou te spelen”. “Wij houden er wel van om over jou te heersen”. De 3 vriendinnen zeiden hierop ook ja. De achterste vriendin begon ook rukjes aan m’n spijkerbroek te geven, dat voelde erg lekker. Ze trok me op een gegeven moment zo hard aan m’n broek dat ik door haar alleen ietsje omhoog kwam. M’n vriendin zei gelijk hierop “is dat lekker, ja hé”. Ik voelde daarna een hand van m’n vriendin over m’n pik strelen. “Zozo”, zei m’n vriendin, die is lekker hard terwijl ze ook nog kleine rukjes aan m’n riem omhoog gaf. “Ben je nog niet klaargekomen”, zei ze pesterig. De andere 3 vriendinnen giechelden een beetje. Ik hing nog steeds aan hun handen in m’n spijkerbroek. Ik werd helemaal slap van de opwinding. Aaaaah, wat is dit lekker dacht ik nog.

“Meiden, zullen we naar het trappenhuis gaan”, zei m’n vriendin. Ze pakte met z’n alle me aan alle kanten van mijn spijkerbroek en liepen ze naar de openstaande deur van het trappenhuis. Dit was een noodtrappenhuis waar niemand kwam. Eenmaal onderaan de trap aangekomen zetten ze me neer als een klein kind, alleen m’n vriendin hield me nog vast aan m’n spijkerboek, want ze zei “ik laat je pas gaan als ik klaar met je ben jongetje”.

Een vriendin van haar kwam met touw aanzetten. Ze bond m’n voeten en vast. M’n handen werden op m’n rug vastgebonden. “Zo, nu kan je je aan ons niet ontglippen hahahaha!”, zei ze streng. M’n vriendin ging op de eerste tree van de trap staan en zei,”is kijken of ik je alleen kan optillen.” Ze greep met beide handen me aan weerskanten van m’n spijkerbroek beet en trok me moeizaam toch omhoog. “Ja mannetje, je zult nu moeten oppassen voor je vriendin”, zei ze en zette me weer neer. “Zullen we kijken hoe hoog we hem omhoog kunnen gooien?” zei ze. Ze gingen alle vier om me heen staan en tilde me aan m’n broek net van de grond.

M’n vriendin telde”drie, twee, één”, en met een enorme ruk schoot m’n spijkerbroek omhoog met mij erin. Ik vloog zo hoog dat m’n voeten op hun heup hoogte uit kwam. Bij terugkomst grepen ze me weer hardhandig vast aan m’n broek, waardoor ik alle kanten op werd getrokken. Dat voelde erg lekker, zo lekker zelfs dat m’n vriendin dacht dat ik bijna klaar kwam. “Zozo”zei ze.”Je mag nog niet klaarkomen, straks mag het, nu nog niet”. Een vriendin zei,”ik wil hem nu al zien klaar komen, aaaaah toe”. Maar m’n vriendin zei dat het straks echt gaat gebeuren.....

“Naar boven?”, zeiden de andere 3 vriendinnen vragend aan mijn vriendin.”Ja”, zei ze. En de drie vriendinnen kwamen weer rondom van me staan en trokken me met rap tempo omhoog aan m’n spijkerbroek. Ze liepen stotend en schokkend de trap op wat erg lekker aanvoelde. Na 2 verdiepingen en nog 1 te gaan stopte ze. Ik zag daar touw hangen dat aan het hekje was vastgemaakt op de hoogste verdieping. M’n vriendin liet los en liep naar de touwen. Ik bleef nog steeds in de lucht hangen in m’n spijkerboek aan de handen van die 3 vriendinnen. Ze liepen met me naar die 2 touwen.

Met een mesje maakte m’n vriendin 2 gaatjes onder m’n broekband aan weerskant in m’n spijkerbroek. Hierdoor heen bond ze die touwen aan vast. Toen ze daarmee klaar was zei ze,”laat maar los”. Ik viel 1 cm naar beneden maar nog niet op de grond. Ik bleef hangen aan die 2 touwen in m’n spijkerbroek. Met z’n vieren stonden ze om me heen en duwde me zodat ik ging schommelen. “He, das leuk”, zei m’n vriendin. “Als jij nou daar gaat staan en ik hier en jij daar en daar”. Mijn vriendin pakt me aan de achterkant van m’n spijkerbroek en trok me naar achteren. Een andere vriendin stond toen recht voor me. Mijn vriendin liet los ik vloog naar die andere toe. Ik botste lichtje tegen haar aan met m’n hele lichaam. Ze pakte me om me heen en drukte me hard tegen haar aan. Toen liet ze los en trok me wederom aan m’n achterkant van m’n spijkerbroek naar achteren zodat ik tegen de derde vriendin vloog. Ze zaten met me te spelen dacht ik nog…..hmmmmm.

Dit was het begin van een supersexleven wat mij betreft. We hebben nog vele dingen met z’n vieren uitgeprobeerd.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners