Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

Nancy's eerste keer in de SM club - 5195 keer gelezen
Het was een snikhete dag, na het zonnen besloot ik om even tot bij mn vriendin te rijden. ik deed mn bikini uit en deed mn rode string, kort rokje en mijn topje zonder schouders aan. met mn teenslippers fieste ik tot bij haar. mn lange bruine lokken vlogen in de wind heen en weer, ik werd wel vaker nagefloten door mannen maar nu..dit was her record. na een halfuurtje fietsen ben ik aan stef's huis gekomen. ik belde aan. frank deed de deur open, stef's vader. "goededag meneer, is stefanie thuis?" vroeg ik "neen maar ze komt zo trug thuis, kom maar binnen" zei hij met een vriendelijke stem en een handzwaai naar binnen toe. ik bedankte hem en ging naar binnen, hij vroeg me of ik iets moest hebben om te drinken.. natuurlijk op deze suuper warme dag het was minstens 35 graden in de schaduw ! binnen was het zeer koel er stonden wel liefst 4 windwaaiers in elke hoek van de kamer een. hij zei me om te gaan zitten en reikte me een glas gekoelt water aan. op het moment dat ik het glas wou aanpakken goot hij het zomaar over me heen. een beetje verbijsterd keek ik hem aan. door het koele water over mn hete lijf kwamen men jonge tepeltjes door de dunne stof van mn topje, en frank had het ook gemekrt. hij excuseede zich en ging een ander glas water halen en een handdoekje. als hij trug kwam streelde hij over mn jonge borstjes. ik voelde me daarbij wat ongemakkelijk..zie dat stef hier ineens zou staan. maar al bij al.. het was wel een zalig gevoel. hij zei dat ik best mn topje zou uitdoen en hij zou een t-shirt van stef gaan halen..ik vroeg of hij mijn maat wel wist en hij zei daarop dat hij even ging wachten tot als ik mn topje uit had en dan kon hij mn maat lezen in het etiket.

toen ik het topje uit had waren zijn ogen niet meer van me af te houden. zoals hij had gezegt ging hij een t-shirt halen maar kwam met de bikini van stef terug. hij had het excuus dat de t-shirts te groot waren voor mn 15-jarig lijfje..tjah..stef was 2jaar ouder. hij kwam naast me zitten in de zetel en vroeg me of ik ooit al had gevreŽn ik antwoorde neen, wat ook waar was, hij keek me aan en ineens begon hij me te zoenen. ik verweerde me wat maar hij werd ineens agressief, ik werd bang van hem! hij begon te brullen dat ik hem had verleid en dat ik een vuile slet was en dat ik niet naar buiten zou gaan zonder met hem hebben gevreŽn, daarbij stond hij op en nam me onder mn arm vast, mn bikini was nog niet eens helemaal aan, mn borstjes vlogen heen en weer. hij duwde me de trap op naar zijn slaapkamer, gooide me op bed en sloot de deur .

ik begon het benauwd te krijgen. ik was versteend van angst. hij vloog op me. ik kon niets beginnen hij was 35jaar ongeveer en eiglelijk best knap, maar hoe hij nu handelde mocht ik hem helemaal niet meer. hij nam van uit zen nachtkastje een stel handboeje die hij aan mn handen vastbond en verder vast maakte een de bedranden. hij trok mijn rokje en stringetje met een ruk tegelijk uit, mijn benen werden ook vastgebonden. ik kon niets meer beginnen. hij nam een mes van op zn nachtkast en zei me als ik ooit aan iemand dit wat nog zou komen aan iemand zou vertellen dat hij mij het hele leven lang zal lastigvallen en ook mn nakomelingen. ik mocht er niet aan denken. ik wiebelde en spartelde tegen, zijn geduld raakte nu helemaal op en hij gaf me een mep. tranen van verdriet, van schaamte rolde over mn wangen, hij begon me te betasten en gaf me een tongzoen. ik wende mn hoofd af en hij zei als je niet graag hebt dat ik je kus, waarop ik direct antwoorde inderdaad, dat heb ik niet graag enenals, ik werd verbroeken, en duwde zijn woorden tussen de mijn door, dan kus ik je wel op je andere plekken, plekjes genoeg he lief kind.

hij greep me bij mn keel, ik wist nu al dat ik geen enkele keus meer had. ik was gedoemd... hij ging op mn borstjes zitten en hij beval me zn lul in mn mondje te nemen, ik weigerde eerst maar niets hielp. hij duwde zn lul gewoon in mn mond of ie het alle dagen deed. ineens werd ie boos. hij begon weer tegen me te brullen dat ik hem moest pijpen niet gewoon zn lul in mn ond nemen. hij zei dat hij me wat ging helpen , hij maakte wilde neukbewegingen ik voelde zn piemel tot in mn keel. ik dacht da ik moest kokhalzen. hij begon steeds sneller en sneller en hij zei dat hij ging komen. hij haalde zn pik eruit en spoot zn smurrie in mn mond, toen ie door had dat ik dat niet slikte gaf hij me weer een mep en riep dat ik alles moest op slikken. ik gehoorzaamde en slikte alls binnen. aarna ging hij van me af en ik vroeg hem of ik nu naar huis mocht. waarop hij antwoorde dat het feestje nog moest beginnen. ik wou er niet aan denken wat er nog zou volgen. hij trok mn benen wijd uit mekaar en zag dat ik al een beetje geil was geworden. "hazo, jij word er dus geil van. wel meisje dit gaat niet om jouw pleziertjes maar om de mijne! " zei hij met een geheimzinnige stem. hij lekte het op en zei dat dit hemels smaakte. hij befte me en ging met zn tong in mn grotje.

ik voelde dat ik ging komen en ik kon het kreunen gewoon niet onder druk houden. hij zei dat een brave meid was. hij had ondertussen weer een stijve en streelde mn poesje met zn eikel. ik rilde. hij zei dat ik dit echt wel lekker vond en ik mocht hem niet tegenspreken. hij beval me zelf te zeggen , "ja meester frank, je bent de beste neuker die me ooit heeft genomen" ik zei dit en nadat ik dat zinnentje had gezegt duwde hij ineens zijn hele pik in mn doosje! het deeed hartstikke veel pijn tranen van vernedering, pijn en onderdanigheid rolde weer over mn wangen. ik riep hem dat hij moest stoppen, zijn piemel was veel te groot voor mn jong tienerskutje, maar er waren geen woorden aan integendeel hij vond dit heerlijk, hij vond super lekker in n nauw kutje te neuken. ik smeekte hem om op te houden. maar hij weigerde, ik zei hem nog dat ik alles zou doen. opeens begon ie maar harder en harder te rammen. hij kwam klaar.

hij draaide me om en stak weer zn pik in een keer in mn sterretje.ik gilde het uit. hij zei dat ik moest ophouden. hioj was gestopt in mn kutje te rammen dus mocht hij nu kiezen wat hij nu zou uitrekken.het was verschrikkelijk. na dit alles, bedankte hij me en zei hij dat stef aan de zee was met de mama. verslagen keek ik naar hem. hij bedankte me voor de prachtige namiddag en ik mocht altyd terug komen. eigelejk na dit alles vond ik het tochh nog lekker. ik gaf hem een tongzoen en zei hem dat er zeker nog een volgende keer zou komen

Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners