Stuur ons je verhaal op, klik hier !!!!!!


Klik hier voor meer webcams !!

waren het nou 1 of 2 mannen - 5261 keer gelezen
U kent mij al als Trudy, een blondine van midden dertig met opgroeiende kinderen. Ik schrijf af en toe een verhaal dat ik heb beleefd. Naar mate ik ouder wordt, neemt mijn behoefte aan seks enorm toe. Ik en ook mijn man Peter, gaan daar steeds vrijer mee om. We houden overigens niet van partnerruil of zo maar laten ons leiden door de spanning van het moment. Daar zit best wel eens ruimte in voor een avontuurtje met een ander, zolang het maar een avontuurtje blijft.
En vaak maken we het samen ook lekker en spannend. We kunnen bijvoorbeeld al een paar dagen van tevoren praten over een bijzondere avond en regelen dat dan ook zo. Ik wordt bijvoorbeeld helemaal wild en geil, van geblinddoekt vrijen en geneukt worden, je weet dan niet wat er gaat gebeuren. Elke beweging en aanraking is spannend.
Mijn man wilde (al langer) mij eens aan m地 polsen vastbinden. Maar dat leek mij maar niks omdat ik graag zelf wil bepalen wanneer ik klaar kom tijdens het vrijen.
Het idee dat ik mijn vingers niet kan gebruiken wanneer ik dat wil, leek me verschrikkelijk.
Maar goed we spraken af dat Peter me die avond op bed mocht vastbinden en daarna met me mocht doen wat hij wilde.
Hij zou helemaal niets zeggen waardoor ik minder goed wist wat er zou gaan gebeuren. Ik werd al geil bij het idee en anders mijn man wel.

Die dag, zaterdag, zaten we de hele dag lekker aan elkaar. Een extra knuffeltje en een extra streling langs m地 borst of billen maakten het een erotisch dagje. 壮 Avond nadat de kinderen naar bed waren namen we nog een extra drankje en gingen naar onze slaapkamer.
Die is best wel gezellig ingericht en lekker schemerig verlicht. Mijn man kuste me en kleedde me langzaam uit. Ik moest op de bedrand gaan zitten met alleen mijn slipje nog aan.
Hij pakte een blinddoek zodat ik niet alles zou zien en deed de blinddoek, een speciaal zwart masker om mijn hoofd en voor m地 ogen.
Het was nu pikdonker. Ik zag helemaal niets en ging meteen goed luisteren. Ik voelde m地 kutje al soppen. Hij legde me achterover op m地 rug en liet me naar het midden rollen. Ik voelde dat hij mijn linkerpols pakte, die omhoog strekte en aan het bed vastmaakte. Daarna deed hij met m地 rechterpols hetzelfde.
Ik lag nu plat op mijn rug met mijn armen omhoog en met twee polsen vastgebonden op het bed.
Je kunt niets zien maar opeens wel goed horen. Elke beweging, elke ademtocht verraadt wel iets. Mijn man wist natuurlijk dat ik dat spannend vond en hij zette een zacht muziekje op. Zo iets van romantische avondmuziek of zo, waardoor ik hem niet goed kon horen.
Hij begon mijn lichaam te strelen.
Te beginnen met de zijkant van mijn borsten en langzaam via mijn buik naar de binnenkant van mijn bovenbenen. Ik bewoog mijn bekken en heupen heftig heen en weer want ik snakte naar een beweging op mijn kutje.
Gelukkig, hij trok mijn slipje uit en ging, zo te voelen, op bed zitten bij mijn kutje. Die was natuurlijk kleddernat. Hij blies langs mijn schaamlippen wat mij rillingen bezorgde. Ik draaide heftig met mijn kutje rond en kreunde. Even pakte hij me onverwacht aan mijn klitje en kneep daar flink in. Ik sloeg van schrik mijn benen bij elkaar maar deed ze gelijk weer wijd, want ik wilde meer.

Hij stopte, eerst hoorde ik niets, maar plotseling hoorde ik hem duidelijk de slaapkamer uit lopen.
棚k loop even weg maar ben zo weer terug en misschien kom ik niet alleen terug zei Peter. Daar lag ik in het pikzwart, vastgebonden en met een zeiknat kutje te wachten op de dingen die gingen gebeuren. Hij zou zeker niet met een ander terugkomen, hij zou me niet willen delen. Alhoewel, misschien wel met zijn beste vriend die vlak bij ons woonde.
Het duurde een paar seconden of een paar minuten. Ik voelde alleen maar mijn kloppende lijf en verzoop bijna in mijn eigen kutvocht. Mijn armen waren vastgebonden en ik trok tevergeefs aan de boeien om mijn polsen. Graag was ik al klaargekomen, maar nu moest ik wachten.
Ik hoorde hem weer binnenkomen en wat verbaast zuchten. Ik hoorde ook heel goed het geritsel van kleren die werden uitgetrokken en gelijk daarna weer die hand aan mijn borst die nu snel naar mijn kutje gleed. Hij speelde met mijn schaamlipjes, streek een vinger rond en over mijn grote schaamlippen en eindigde weer op mijn klitje. Oohh wat was ik nat en geil. Ik voelde mijn man wat verplaatsen en weer die hand op mijn buik die naar mijn kutje ging. Hij speelde nu tussen mijn lipjes en liet langzaam een vinger naar binnen glijden. Ik schokte mijn onderlijf naar hem toe, ten teken dat ik meer wilde, en duwde mijn kutje met kracht tegen zijn hand.
Hij stond op en ging weer zitten bij mijn kutje. Een wat vreemde beweging. Nu voelde ik een tong die over mijn buik naar mijn kutje likte.
Ik schrok want het leek net of de stoel naast het bed kraakte omdat daar iemand tegen aan kwam. Dat kon niet want ik voelde die lekkere tong bij mijn kutje.
禅oe nou, toe, toe, toe ,toe stootte ik uit. Ja nu ging die tong met kracht in mijn kutje en likte tussen mijn lipjes steeds weer naar m地 klitje. Mijn man deed het heerlijk, heel anders dan anders, likte erg lang en stevig door en het was onvermijdelijk. Ik voelde mijn orgasme al aankomen. De bekende trekjes in mijn buik. Ik rukte aan mijn polsen en boeien, gooide mijn kutje omhoog, jankte zowat en jaa 丹ooohhh, Aaahhh, Aaaaahhh onhoudbaar kwam ik met kracht klaar.
Het likken stopte niet, er kwam nu zelfs nog een vingertje bij die tegen m地 G spot ging wrijven en weer kwam ik aansluitend met golven duisternis over me heen nog een keer klaar. Ik voelde het bloed in m地 slapen bonken, zo heftig was het.

Ik hoorde de stoel naast me weer kraken terwijl het bed bewoog. Wat voor truukje zou mijn man bedacht hebben of waren ze echt met z地 tween . De boeien om mijn polsen waren toch wel pijnlijk doordat ik er zo aan trok tijdens het klaarkomen. Het belemmerde mijn bewegingen. Mijn man tilde me op bij m地 heupen en schoof een kussen onder mijn kont. Ik vond dat maar wat lekker en showde mijn kutje daar hoog op dat kussen. Nu voelde ik duidelijk dat hij tussen mijn benen kroop en ik voelde wat tegen mijn lipjes drukken. Waarschijnlijk zat hij nu op z地 knien met zijn lul naar voren gericht op mijn kutje klaar voor de aanval. Ik bewoog mijn heupen weer en opende mijn benen wat meer. Na twee keer klaarkomen is het best wel wat krapper bij me. Ja daar kwam hij. Langzaam schoof hij zijn lul in mijn kutje en kwam erg diep in mijn grotje. 稚 Leek wel anders te voelen maar ik wist niet hoe. Langzaam begon hij te bewegen en bouwde het tempo op. Ik was zo geil dat ik weer met mijn kutje begon te draaien. Ving zijn stoten op, trok mijn kutspiertjes samen en liet hem goed voelend gaan, klaar voor de volgende stoot. Dit spelletje hielde we even aan. Ik voelde mijn borsten meedeinen en bedacht wel dat mijn man het lang volhield. Hij kan het neuken best lang volhouden maar als hij geil is toch ook niet zo lang en zeker niet als ik mijn borsten flink laat meeschudden.
Ik hoorde een kreun en schrok weer. Wat een onbekend geluid, was dat mijn man wel? Maar hij neukte heerlijk. 羨aah, aahhh ik houd het niet meer vol hoor fluisterde ik. Hij neukte in een flink tempo door. Ik schokte met mijn heupen en wilde hem aanraken. Dat ging niet want mijn handen zaten vast. Ik rukte aan mijn boeien en bewoog wild. Daar kwam het weer en ik kreunde 羨ahhh of beter ik gilde denk ik. Ik voelde nu ook dat er met twee handen in mijn tepels werd geknepen. Hoe kon dat? En weer kreunde of schreeuwde ik het uit en voelde mijn orgasme opkomen. Het knijpen in m地 tepels prikkelde m地 baarmoeder heftig en liet me enorm klaarkomen. Ik voelde het zaad van zijn lul diep in me spuiten. Wat schokte zijn lul diep in mijn kutje.
Hij gleed van het bed af en er ook direct weer op en kwam weer voor mijn kutje. Een vreemde beweging en ik dacht nu aan die krakende stoelen en andere geluiden die ik niet thuis kon brengen.

善eter, zijn jullie met z地 tween. vroeg ik, maar kreeg volgens afspraak geen antwoord.
Weer kwam hij met z地 lul voor mijn kutje, gleed er in en begon weer heerlijk te stoten. Vrij heftig en gericht op klaarkomen. Hij pakte mijn enkels, met elke hand een enkel en trok mijn benen hoog op en uit elkaar. Deze methode kende ik goed van mijn man. Zo vlak na mijn orgasme was ik nog in de stemming en voelde mijn kutje weer trekken. Ik rukte aan mijn polsen en bewoog met mijn heupen. Wat ? Ik voelde handen aan mijn tepels. Oohh wat geil.
Handen aan mijn borsten terwijl dat niet echt kon met die neukende hengst tussen mijn benen. Weer kwam mijn orgasme opzetten, ik rukte aan mijn boeien, het deed zeer. Weer spoot een lul zijn zaad diep in mijn kutje en ik voelde hem heftig schokken. Ik kon niet meer ingrijpen en schreeuwde het uit toen mijn vijfde orgasme door mijn lijf heen gierde.

Nu was het wel genoeg. 善eter, ben je alleen of niet? vroeg ik, maar eigenlijk dacht ik dat ze met z地 tween waren. Zijn vriend woonde vlak bij, vroeger had ik wel eens iets met hem gehad en misschien hadden ze iets afgesproken.
Ik hoorde mijn man Peter in het doosje met vibrators rommelen en ik zei dat het wel genoeg was. Hij luisterde niet want ik hoorde zacht gebrom dat ik herkende als de 撤urple Rain een heerlijk trillend eitje aan een steeltje dat vooral in je kutje heerlijk voelt. Jee wat geil. De nattigheid droop uit mijn kutje.
Ook het kleine vibratortje hoorde ik nu aangaan. Met dat vibratortje op mijn klitje kwam ik altijd razendsnel klaar.
Nu deukte het bed aan weerszijden van mij in. Ze waren dus met toch met z地 tween. Ik rukte aan mijn polsen maar dat hielp niets en schokte met mijn middenlijf maar dat hielp ook niets. Er kwam een trillertje op mijn klitje en gelijk voelde ik die zalige trillinkjes door mijn onderlijf gaan. Ik deed mijn benen wijd en bewoog mijn kontje.
Van de andere kant van mij kwam nu het kleine paarse vibratortje tussen mijn lipjes en bewoog naar binnen. In rustige bewegingen trillend onder mijn schaambeen terwijl het andere trillertje op mijn klitje stond.
Kreunend zakte ik weg en liet het over me komen. Dit orgasme was machtig, ik kreunde, jankte, gilde en rukte aan mijn boeien. Mijn lijf schokte en heftiger dan hiervoor, kwam ik voor de zesde keer klaar. Ik heb het geloof ik niet meer helemaal beleefd. Het werd ook in mijn hoofd zwart.

Vaag hoorde ik de slaapkamerdeur open en dicht gaan en mijn man of de mannen vertrekken.
Mijn polsen deden zeer, mijn kutje was rauw. Het leek eindeloos te duren zoals ik bijkwam uit een diep zwart gat.
De slaapkamerdeur ging duidelijk open en mijn blinddoek werd weggehaald. Peter mijn man. 全chatje sorry dat het even duurde maar ik werd gebeld en het liep even uit. Je zal wel niet meer in de stemming zijn. Maar als je wilt kunnen we nu beginnen.
Ik keek hem sprakeloos aan, stapte verbijsterd van het bed en strompelde naar de douche.

Een paar dagen later kwam zijn vriend langs en die gaf me een onverwachte kus op mijn wang en vroeg me hoe het met me ging. Hij keek met iets te glinsterende ogen naar me. Ik antwoordde dat we een erg leuk weekend hadden gehad, we ons prima hadden vermaakt en dat hij en zijn vrouw maar eens gauw op visite moesten komen om gezamenlijk ons leuke weekend spelletje te spelen.
Mijn man en zijn vriend vonden het een goed idee en we spraken af voor het komende weekend.Copyright © www.oops.nl
----oops.nl----
Home
Sexverhalen
Hetero
Eerste keer
Homo
Lesbisch
Plassex
Tieners
SM
Groepsex
Overspel
Familie
Bisex
Overige
Partners